Retromaniac Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2017 Redmi note 4x και βάζοντας Google camera app με sideload (τεράστια διαφορα από το stock camera app, θέλει root) Σε πολυ λιγο καιρό βγάνει και το Redmi note 5 με dual camera 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2017 έκανα reset το 950xl και ακόμα δεν εμφανίζονται οι επαφές του hotmail. έχω windows phone από το lg e700 μετά lumia 925 τώρα lumia 950xl μπορώ να ζήσω με τις λίγες εφαρμογές με το messenger που κάνει 10πλάσιο χρόνο να ανοίξει σε sd810, από ότι σε sd625 σε android με τα random κολλήματα και κλεισίματα, κυρίως λόγω μπαταρίας που τα χει παίξει το να μην κάνει όμως την βασική του λειτουργία που να ναι να χει μια γ@μημένη λίστα επαφών και να παίρνει τηλέφωνο δεν μπορώ να το χωνέψω από χθες βρίζω ακατάπαυστα κάποιο android με αξιοπρεπή κάμερα, 3gb ram, αξιόλογη οθόνη, sd620 και πάνω, με 200 € max? Μια προσωρινή λύση που θα δοκίμαζα , θα έφτιαχνα έναν δεύτερο λογαριασμό (Hotmail , google οτιδήποτε) και θα έκανα export σε csv τα contacts από το outlook.live.com του λογαριασμού που έχεις τώρα στον καινούργιο λογαριασμό. Μετά θα πρόσθετα και τον καινούργιο λογαριασμό στο τηλέφωνο για να εμφανίσει τα contacts. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnieXoX Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2017 Μια προσωρινή λύση που θα δοκίμαζα , θα έφτιαχνα έναν δεύτερο λογαριασμό (Hotmail , google οτιδήποτε) και θα έκανα export σε csv τα contacts από το outlook.live.com του λογαριασμού που έχεις τώρα στον καινούργιο λογαριασμό. Μετά θα πρόσθετα και τον καινούργιο λογαριασμό στο τηλέφωνο για να εμφανίσει τα contacts. πολύ καλή σκέψη.. την έκανα και εγώ.. το outlook.com αρνείται να εξάγει τις επαφές μου σε csv Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hlapatsas Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2017 Ὑπάρχουν κάποιες ἐφαρμογές στό store πού κάνουν backup ἤ ἐξαγωγή, δέν ξέρω ἄν σέ βοηθάει κάτι τέτοιο.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnieXoX Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2017 όλες οι επαφές περάστηκαν με copy-paste στο gmail. η συσκευή τις βρίσκει πλέον μια χαρά... θα ναι πιο εύκολη η μετάβαση στο redmi note 5... 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
conjure Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Στο outlook.com βλέπεις τις επαφές σου? Εάν έχεις windows10 στο pc βλέπεις τις επαφές σου? Οι επαφές σου είναι στα ελληνικά η αγγλικά γραμμένες? Όταν έκανες reset πέρασες στο κινητό το Microsoft account? Στην εφαρμογή επαφών, έχεις επιλέξει στα settings να φαίνονται από όλους τους λογαριασμούς? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnieXoX Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Στο outlook.com φαίνονται οι επαφές. Στα win 10 στο pc δεν εχω ασχοληθεί με επαφές. Εξάλλου, εχω άλλο Hotmail στο pc. Οι επαφές ειναι κυρίως στα ελληνικά. Ναι, εχω επιλέξει να φαίνονται οι επαφές απο όλους τους λογαριασμούς.. Όπως και να χει, copy-paste όλες οι επαφές στο Gmail και όλα δουλεύουν μια χαρά. Να ναι καλα η Google... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
flogerakos Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Παιδιά καλησπέρα, μου ήρθε καθυστερημενα ενα γνήσιο λευκό καπάκι για το Lumia 640 (το απλό όχι το XL), αλλά την συσκευή την έδωσα πρόσφατα. Είναι γνήσιο και σφραγισμένο και το δίνω 8 euro με τα μεταφορικά δικά μου! Το λέω εδώ στην παρέα μήπως ενδιαφέρεται κάποιος πριν το βγάλω αγγελία. Επίσης όποιος θέλει δίνω και ένα γνήσιο σφραγισμένο πορτοκάλι καπάκι για Lumia 630/635 το οποίο το έχω στην άκρη, το είχα πάρει πριν καιρό για την μητέρα μου αλλά δεν μπήκε ποτέ, όποιος τα θέλει και τα δυο 10 euro τελική τιμή με τα μεταφορικά δικά μου. Μονο για εσάς πριν τα βγάλω σε αγγελία. Ευχαριστώ πολύ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
olimpiakos 7 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Flogerako το ασπρο ειναι λευκο glossy ή ματ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
flogerakos Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 glossy ειναι φιλε! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
olimpiakos 7 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2017 Flogerako απο μενα μη με περιμενεις! Εχω ηδη πορτοκαλι glossy,αν ηταν ασπρο mat πολυ ευχαριστως θα το τσιμπαγα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cameranek Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 βγήκαν νέες εκδόσεις !!! κατεβάζωωωωωωωω 15254.16 15063.786 14393.1944 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Το καλό είναι ότι η 1944 εγκαταστάθηκε κανονικά στο 535 που είχε πρόβλημα η 1884. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panatha1369 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 παιδια εχει κανενας το yandex disk σε μορφη appx γιατι στο στορε δεν μου το κατεβαζει καν..ειναι το μοναδικο που μου λειπει για να ξαναβαλω σε λειτουργια το 930 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cameranek Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 και στο 532 εγκαταστάθηκε κανονικά η 14393.1944 που είχε πρόβλημα με την 1884. . κάτι περίεργο ... στα 640 και 640χλ η έκδοση που πέρασε είναι η 15254.124 σε ένα 640χλ και στο 650 πέρασε την 15254.16 Σε εσάς τι έκδοση γράφει; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα