haHa Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 Δυστυχως οχι, μου εστειλαν μυνημα οτι απο 4/12 την καταργουν εντελως( φανταζομαο γιατι τα mi lee goo tvvideo ειναι πιο ασφαλη γενικα για τετοιες δουλειες). Ωχ, συμβαινει αυτο που λεγαμε με τις εφαρμογες που θα φευγουν απο το store (σε αντιθεση με τα αρθρα και το wishful thinking οτι θα ερθουν περισσοτερες εφαρμογες λογω UWP και κοινης πλατφορμας με το desktop κλπ). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
conjure Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 Έγραψα ενα μυνημα αλλα το έσβησα τελικά, ας πω συνοπτικά οτι ειναι βλακεια τους που το κάνουν αυτο για διάφορους σημαντικούς λογους. Επίσης ενα αλλο θεμα που σκεφτόμουν, η ντονα και η ομάδα της, τι κάνουν τωρα? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Retromaniac Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 Έγραψα ενα μυνημα αλλα το έσβησα τελικά, ας πω συνοπτικά οτι ειναι βλακεια τους που το κάνουν αυτο για διάφορους σημαντικούς λογους. Επίσης ενα αλλο θεμα που σκεφτόμουν, η ντονα και η ομάδα της, τι κάνουν τωρα? Insider για τα Windows γενικά, νομιζω 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnieXoX Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Ξαφνικά το 950xl δεν εμφανίζει τις επαφές του hotmail.. καμιά ιδέα πως να το φτιάξω? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
olimpiakos 7 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Ενας συμφορουμιτης ειχε μιλησει με την Microsoft και λυθηκε το θεμα! Ιδιο προβλημα ειχε με σενα! Τωρα πως λυθηκε δε ξερω.... Κατι που θυμηθηκα.....για σβησε το λογαριασμο σου απτις ρυθμισεις και ξαναπερνα τον!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
A n t o n i s Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2017 Παιδιά καλημέρα! Χρειάζομαι την βοήθεια σας... Έβαλα το παλιο ρούτερ στο σπίτι και έχω ξεχάσει τον κωδικό! Τον κωδικό τον είχα αλλάξει πριν 6-7 χρόνια περίπου. Είχα τον κωδικό μέχρι που σε ένα format τον έχασα... Στο κινητό συνδέομαι κανονικά γιατί τον έχει κρατημένο. Μπορώ να δω τον κωδικό απο τη συσκευή μου; Είναι ένα microsoft lumia 640 xl με λειτουργικό windows 10. Σας ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xristaras12 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2017 Παιδιά καλημέρα! Χρειάζομαι την βοήθεια σας... Έβαλα το παλιο ρούτερ στο σπίτι και έχω ξεχάσει τον κωδικό! Τον κωδικό τον είχα αλλάξει πριν 6-7 χρόνια περίπου. Είχα τον κωδικό μέχρι που σε ένα format τον έχασα... Στο κινητό συνδέομαι κανονικά γιατί τον έχει κρατημένο. Μπορώ να δω τον κωδικό απο τη συσκευή μου; Είναι ένα microsoft lumia 640 xl με λειτουργικό windows 10. Σας ευχαριστώ θα συνδεθείς με τα στοιχεία της συσκευής στο μενού της και θα δεις απο εκεί τον κωδικό,τι πιο απλό. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
A n t o n i s Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2017 θα συνδεθείς με τα στοιχεία της συσκευής στο μενού της και θα δεις απο εκεί τον κωδικό,τι πιο απλό. Εννοείς να μπω στις ρυθμίισεις του wifi της συσκευής και να δω τις ιδιότητες του δικτύου wifi; Έχει τα πάντα εκτός απο τον κωδικό του ρούτερ! Σίγουρα κάτι δεν κατάλαβα καλά ε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2017 Έχω την εντύπωση ότι από το τηλέφωνο δεν μπορείς να το δεις και ο μόνος τρόπος είναι αν υπάρχει πισι συγχρονισμένο με τον ίδιο λογαριασμό να δεις το Password από εκεί (συγχρονίζει τα wifi paswords με όλες τις συσκευές που έχουν windows 10). Αλλιώς πρέπει να μπεις στο ρουτερ (συνήθως στην διεύθυνση 192.168.1.1 ή όποια διεύθυνση είναι για την μαρκα του ρουτερ σου) και να μπεις στο μενου του να δεις τα passwords. Με την προϋπόθεση ότι θυμάσαι τι κωδικό έχεις βάλει για admin. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
A n t o n i s Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2017 Έχω την εντύπωση ότι από το τηλέφωνο δεν μπορείς να το δεις και ο μόνος τρόπος είναι αν υπάρχει πισι συγχρονισμένο με τον ίδιο λογαριασμό να δεις το Password από εκεί (συγχρονίζει τα wifi paswords με όλες τις συσκευές που έχουν windows 10). Έχω συχρονισμένο Pc, αλλά πως θα συγχονίσω τα wifi paswords; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2017 Αν το 'sync your settings' είναι και στα δυο στο On κανονικά θα έπρεπε να έχουν συγχρονιστεί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
A n t o n i s Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2017 Αν το 'sync your settings' είναι και στα δυο στο On κανονικά θα έπρεπε να έχουν συγχρονιστεί. οκ, συγχρονίστηκε! Συγνώμη αν κουράζω, τα δίκτυα απο την συσκευή μου τώρα, που μπορώ να τα βρώ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2017 Aνοίγεις command prompt και γράφεις netsh wlan show profile θα σου δειξει όλα τα αποθηκευμένα δίκτυα. Γι αυτό που θέλεις να δεις τα στοιχεία του (ας υποθεσουμε ότι το λένε mywifinetwork) γράφεις netsh wlan show profile mywifinetwork key=clear και θα δεις τα στοιχεια του δικτυου mywifinetwork Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
A n t o n i s Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2017 Aνοίγεις command prompt και γράφεις netsh wlan show profile θα σου δειξει όλα τα αποθηκευμένα δίκτυα. Γι αυτό που θέλεις να δεις τα στοιχεία του (ας υποθεσουμε ότι το λένε mywifinetwork) γράφεις netsh wlan show profile mywifinetwork key=clear και θα δεις τα στοιχεια του δικτυου mywifinetwork Βρήκα τα δίκτυα που υπάρχουν στον υπολογοστή... Δεν μπόρεσα να βρώ τα δίκτυα όμως που είναι στην συσκευή του τηλεφώνου! Μάλλον κάτι δεν κάνω καλά! Που θα πάει όμως θα το βρώ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnieXoX Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2017 #$#@$@# έκανα reset το 950xl και ακόμα δεν εμφανίζονται οι επαφές του hotmail. έχω windows phone από το lg e700 μετά lumia 925 τώρα lumia 950xl μπορώ να ζήσω με τις λίγες εφαρμογές με το messenger που κάνει 10πλάσιο χρόνο να ανοίξει σε sd810, από ότι σε sd625 σε android με τα random κολλήματα και κλεισίματα, κυρίως λόγω μπαταρίας που τα χει παίξει το να μην κάνει όμως την βασική του λειτουργία που να ναι να χει μια γ@μημένη λίστα επαφών και να παίρνει τηλέφωνο δεν μπορώ να το χωνέψω από χθες βρίζω ακατάπαυστα κάποιο android με αξιοπρεπή κάμερα, 3gb ram, αξιόλογη οθόνη, sd620 και πάνω, με 200 € max? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα