olimpiakos 7 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Η μονη λύση που ξέρω είναι να κανεις reset? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexinhogr Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Η να αγορασει κάνα ανδροιδες χαχα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
conjure Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 Reset και πηγε στην τελευταια και φαινεται να ειναι εκτος insider. Δεν εχω βρει κατι να μαρεσει σε ανδροιδες ακομα, το 950 παιζει πολυ καλα εκτος απο εφαρμογες που δεν πολυυπαρχουν πλεον. Μονο οι βασικες. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexinhogr Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 Σκέφτομαι να πάω το 640xl σε 8.1, μου σπαν τα νευρα στο 10 ώρες ώρες 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
olimpiakos 7 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 Οτι θες!! Το AIDA64 το wear level για τη μπαταρια το μετραει σωστα;; Γιατι εχω κλεισει 1 χρονο με το κινητο και ειναι 0% και απορω!! Εχει φαει πολλες φορτισεις γιαυτο λεω!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
crashnburn Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 Σκέφτομαι να πάω το 640xl σε 8.1, μου σπαν τα νευρα στο 10 ώρες ώρες αν τα 10ρια ειναι πεθαμενα φαντασου τι γινεται στα 8 οι εφαρμογες δεν παιρνουν καν updates ,το viber πχ εχει τα μισα features κ σε πρηζει οτι πρεπει να το αναβαθμισεις καποια πραγματα ειναι καλυτερα στα 8 κ ναι τα 10ρια εχουν ακομα τραγικα bugs ,px προχθες δεν μου δουλευαν καν οι μετακινησεις διαγραφες αλλαγες μεγεθους των tiles αλλα για μενα μην κανεις downgrade ,παλιοτερα το υποστηριζα ,τωρα οχι 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Retromaniac Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Οτι θες!! Το AIDA64 το wear level για τη μπαταρια το μετραει σωστα;; Γιατι εχω κλεισει 1 χρονο με το κινητο και ειναι 0% και απορω!! Εχει φαει πολλες φορτισεις γιαυτο λεω!! Εμενα η μπαταρια είχε πεθάνει, με το κινητο να κάνει reset στα καλά καθούμενα, και η μπαταρία να αδειάζει σε χρονο dt. Πάλι 0% έδειχνε. Προφανώς δεν υπάρχει hw support για το feature αυτο. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos9553 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Εμενα η μπαταρια είχε πεθάνει, με το κινητο να κάνει reset στα καλά καθούμενα, και η μπαταρία να αδειάζει σε χρονο dt. Πάλι 0% έδειχνε. Προφανώς δεν υπάρχει hw support για το feature αυτο. Για το 950 λες? Γιατι ειναι και απιστευτα δυσκολο να βρεις και γνησια μπαταρια για τα 950 ρια.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Retromaniac Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Για το 950 λες? Γιατι ειναι και απιστευτα δυσκολο να βρεις και γνησια μπαταρια για τα 950 ρια.. Καλά αυτό είχε γίνει πριν 3 μήνες, αν θυμάμαι καλά, και είχα βρει "original" σε ένα κατάστημα στην ομόνοια με 30 ευρώ. Δεν ξέρω αν τελικά είναι original ή όχι. Αλλά μέχρι τώρα δεν μου έχει βγάλει θεμα.... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
teo20net Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Aς μην λέμε ότι θέλουμε. Καθόλου δύσκολο δεν είναι να βρείς μπαταρία για Lumia 950. Δύσκολη είναι η διαδικασία να βρείς απο εξωτερικό κάποιον που να στέλνει, μιας και πλέον υπάρχει έλεγχος των δεμάτων και απαγορεύεται η αποστολή μπαταριών ως απλό/κοινό δέμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos9553 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Aς μην λέμε ότι θέλουμε. Καθόλου δύσκολο δεν είναι να βρείς μπαταρία για Lumia 950. Δύσκολη είναι η διαδικασία να βρείς απο εξωτερικό κάποιον που να στέλνει, μιας και πλέον υπάρχει έλεγχος των δεμάτων και απαγορεύεται η αποστολή μπαταριών ως απλό/κοινό δέμα. Ναι απο εξωτερικο κυριως γιατι απο Ελλαδα κλαφτα..Απλα αν δεν εχεις ατομο εξω δεν ξερεις αν σου ερθει Γνησια μπαταρια..Στο myphone πανε οι μαιμουδισιες και ερχονται..Δυστυχως.. Τεσπα..το θεμα ειναι να χαρουν τις συσκευες τους οσοι εχουν ακομα Lumia... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
conjure Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 Περιμένουμε κανένα update σε stable σύντομα? Ξέρει κανένας? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cameranek Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 Περιμένουμε κανένα update σε stable σύντομα? Ξέρει κανένας?Λογικά τα μπαλώματα του μήνα σε καμία δεκαριά μέρες.Αν βγει κάτι θα ενημερώσω. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haHa Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 Υπαρχει καμια ελπιδα να ανανεωσει η alphabank την εφαρμογη της για να πληρωνουμε με nfc χωρις να κουβαλαμε πιστωτικη, οπως γινεται πια σε android με nfc και alpha bank? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
conjure Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 Δυστυχως οχι, μου εστειλαν μυνημα οτι απο 4/12 την καταργουν εντελως( φανταζομαο γιατι τα mi lee goo tvvideo ειναι πιο ασφαλη γενικα για τετοιες δουλειες). 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα