cameranek Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 Καλή προσφορά και εκρηκτικό τηλέφωνο Microsoft to sell the Alcatel IDOL 4S for only $169 on Black Friday https://www.windowslatest.com/2017/11/14/microsoft-sell-alcatel-idol-4s-169-black-friday/ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
anamenos Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 Έχουν βελτιώσει κάποια πραγματάκια τελευταία κυρίως under the hood αλλά και με updates σε κάποιες βασικές εφαρμογές και το λειτουργικό είναι στην καλύτερη του φάση. Έστω και με τα θάνατον... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 συμπτωματικά το είδα σε ένα ξένο φόρουμ. Έχει βγει μπαταρία 9300mah για το 950xl https://mugenbattery.com/shop/nokia-batteries/microsoft-lumia-950-xl/mugen-power-extended-9300mah-battery-for-microsoft-lumia-950-xl/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
teo20net Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 Καλή προσφορά και εκρηκτικό τηλέφωνο Microsoft to sell the Alcatel IDOL 4S for only $169 on Black Friday https://www.windowslatest.com/2017/11/14/microsoft-sell-alcatel-idol-4s-169-black-friday/ Λες να την κάνω την κίνηση; Alcatel ε....; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Retromaniac Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 Λες να την κάνω την κίνηση; Alcatel ε....; Δεν βρίσκω τον λόγο τεο. Εκτός αν το θες για την συλλογή σου. Σε κάτι άλλο τώρα, διαβαζα σε windowsites ότι θα ήταν καλή ιδέα να βγάλει η microsoft κινητό που να έχει και emulator android. Τι μαλακία λέω σκέφτηκαν, Το αντίθετο θα ήταν πολύ πιο εφικτό και πράκτικο και έυκολο. Δηλαδή android κινητό που να παίζει uwp εφαρμογές και μάλιστα native, αφού θα να ενσωματώσει τα api τα δικά της μέσα και όχι ένα ολόκληρο λειτουργικό, και να τρέχουν σφαίρα... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
teo20net Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 Είπαμε, είμαι από τους εξωγήινους που δεν μου λείπει τίποτα ιδιαίτερο από την πλατφόρμα. Αν η κάμερα του Alcatel είναι αντίστοιχη με του 950, εννοείται ότι θα το χτυπήσω αλύπητα. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Retromaniac Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 Είπαμε, είμαι από τους εξωγήινους που δεν μου λείπει τίποτα ιδιαίτερο από την πλατφόρμα. Αν η κάμερα του Alcatel είναι αντίστοιχη με του 950, εννοείται ότι θα το χτυπήσω αλύπητα. χαχαχα ωραίος!!! έμπαινε! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 Σαν συσκευή καλή είναι αλλά από κάμερα δεν νομίζω ότι έχει επιπέδου 950. Ο Ινδός μας άφησε χωρίς επιλογές οπότε είναι και η μόνη ουσιαστικά συσκευή που παίζει σε προσιτή τιμή. Κανονικά για τιμωρία έπρεπε να τον αναγκάσουμε να κάνει το mobile open source να δούμε προκοπή . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cameranek Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 Είπαμε, είμαι από τους εξωγήινους που δεν μου λείπει τίποτα ιδιαίτερο από την πλατφόρμα. Αν η κάμερα του Alcatel είναι αντίστοιχη με του 950, εννοείται ότι θα το χτυπήσω αλύπητα.Δες σύγκριση εδώcamera head to head: Alcatel IDOL 4S vs Lumia 950 XL http://allaboutwindowsphone.com/features/item/22029_W10M_camera_head_to_head_Alcat.php Verdict For the record, from this somewhat small (five) pool of test photos, the score was: Lumia 950: 40/50pts IDOL 4S with Windows 10: 33/50pts 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cameranek Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Δωρεάν 3g για 3 μέρες από what's up μέσα από την εφαρμογή με δεδομένα, και 1gb από cu με αποστολή gb στο 1252 Μόλις το πήρα και εγώ με Windows Phone μέσα από την εφαρμογή με δεδομένα, με Wi-Fi δεν μπορούσα. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexinhogr Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2017 απογοήτευση τα φεικ φραντει, να μην έχει προσφορά πουθενά κάνα λουμια! Χιχιχι 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
conjure Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2017 Στο Γερμανό πάντως ειχε 950, ποσο δεν ξερω, αλλα ειχε αναρτημένο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Retromaniac Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2017 απογοήτευση τα φεικ φραντει, να μην έχει προσφορά πουθενά κάνα λουμια! ΧιχιχιΕίχε ΛΟΥκουΜΙΑ ο φούρνος μας σε προσφορά 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
olimpiakos 7 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2017 XAAAXAXAAXA πεθανα!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
conjure Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 (επεξεργασμένο) 730 dual , σε insider preview, εχει περάσει την .540,,, δεν βγαίνει από insider, γιατί? Πατάω να σταματήσει, κάνω confirm και μετα δεν κανει επανεκκίνηση και γενικα δεν βγαίνει. Επεξ/σία 26 Νοεμβρίου 2017 από conjure 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα