Προς το περιεχόμενο

Windows Phone- Γενική συζήτηση και απορίες

dimitris__

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μου έκανε αναβάθμιση στη νεότερη σταθερή, ίδιο φαινεται.

Το skype εχει σοβαρό προβλημα μετα την τελευταία αναβάθμιση, έγινε πολυ αργό και δεν ανοίγει και την κάμερα στις ρυθμίσεις. Γενικά εχει θεμα.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 12,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Μετά λύπης μού ἀναφέρω κύριοι ὄτι ὁδεύω πρός ἀγορά Android συσκευῆς μετά ἀπό καθημερινά προβλήματα πού προκύπτουν καθώς καί ἀπό τήν ἔλλειψη ἐφαρμογῶν...

Τό ποτήρι ξεχείλισε!  :P

• Like 3

Μετά λύπης μου αναφέρω κύριοι ότι οδεύω πρός αγορά Android συσκευής μετά από καθημερινά προβλήματα πού προκύπτουν καθώς καί από τήν έλλειψη εφαρμογών ...

Τό ποτήρι ξεχείλισε! :P

Ποιο κινητό έχεις; μπορεί να πάρω για την συλλογή μου :D

.

Το σφάλμα 0x8018830f δεν έχει λυθεί ακόμα είναι από τους σέρβερ της μικρομαλακής

https://www.windowslatest.com/2017/11/16/windows-10-mobile-build-14393-1884-now-available-still-cant-install-just-yet/

Your Windows Phone will successfully download Windows 10 Mobile Build 14393.1884 but you won’t be able to install it as the update is broken and Microsoft hasn’t even confirmed the issue yet. You will receive error 0x8018830f when updating your Windows 10 Mobile device, and the bug has nothing to do with your phone, it rather appears to be a server-side issue.

• Like 1

Ελεγα να το γραψω. Ειναι γενικοτερο φαινομενο συνεβει σε πολλα windows phone. ανα ολο τον κοσμο, ενας ειμαι και εγω.

Ζητησα τεχνικη στηριξη(request a callback) απο την microsoft. (Δοκιμασε και το chat αν στο βγαλει)

https://support.microsoft.com/el-gr/contactus/products/ Επελεξε «κινητες συσκευες»

Εβαλα το imei μου καπου συμπληρωσα φορμα (ειμαι εντος εγγυησης ακομα το μαθα και αυτο) και τσουπ με πηρε ενας αγγλοφωνος Πακιστανος, Κυριακατικα παρακαλω.

Το συνδεσα στον υπολογιστη(ετοιμασε τα καλωδια)πατησα volume down και power off. μετα εμφανιζεσε μια ακαταλαβιστικη φορμα στα ελληνικα μαλλον γιατι ειχα ξεχασει να βγαλω το καλωδιο απο τον υπολογιστη. Εκανα τελικα shutdown μονος μου και τελικα εφτιαξε.

Αν δεν στο φτιαξει, κανε οτι εκανα και ακολουθησε πιστα τις οδηγιες του υπαλληλου ms. Καντο τωρα βραδυατικα. Μην πεις πολλες κουβεντες, γνωριζουν το προβλημα, οχι πολλες πολλες εξηγησεις.

Δυστυχώς, δεν...

Ακολούθησα τη μέθοδο, και η συμπαθεστάτη και ευγενική σε εκνευριστικό βαθμό, Ινδή /Πακιστανή, μετά από 45' στο τηλέφωνο, με 4 on hold, αφού μου είπε να κάνω όλα τα αυτονόητα (sync μέσα από τις επαφές, μέσα από την εφαρμογή email/calendar, μέσα από τις ρυθμίσεις του τηλεφώνου κλπ), μου πρότεινε να χρησιμοποιήσω το WDRT!!! για να πάω στην Anniversary (νομίζεις, καλή μου) και μετά ξανά στην FCU...ενώ της είχα εξηγήσει πως ακριβώς αυτό είχα κάνει πριν 10-15 ημέρες και μετά από 2-3 εμφανίστηκε το θέμα.

Της εξήγησα πως δεν είμαι καθόλου σίγουρος πως ακόμα κι αν καταφύγω σε αυτή τη λύση, δεν θα επανεμφανιστεί το θέμα.

Καταλήξαμε να μου πει πως πρέπει να το κλείσουμε, να συζητήσει με τους από πάνω, και θα με ξανακαλέσουν. Κάποια στιγμή.

Απφφφφφ...

• Like 1

Με κάλεσαν πριν 5', για να μου πουν πως είναι πρόβλημα του Outlook, οπότε πρέπει να επικοινωνήσω με την MS...την MS που σε στέλνει στη Β2Χ...

Αν το δηλώσω σαν πρόβλημα του outlook, φυσικά θα βρεθώ αλλού για αλλού.

• Like 2

Με κάλεσαν πριν 5', για να μου πουν πως είναι πρόβλημα του Outlook, οπότε πρέπει να επικοινωνήσω με την MS...την MS που σε στέλνει στη Β2Χ...

Αν το δηλώσω σαν πρόβλημα του outlook, φυσικά θα βρεθώ αλλού για αλλού.

Αυτό θα γινόταν ωραίο youtube video. Ξεφτίλες...

• Like 2

Εγώ μετά από δυο μήνες τρελης εμπειρίας android, ξαναγύρισα σε 640xl, 1.2 giga ραμ με όλα κλειστά, αχαχαχαχα

k εγω σουταρα την megan fox κ γυρισα στο μαρακι

• Like 3

Αυτό θα γινόταν ωραίο youtube video. Ξεφτίλες...

Έχει και καλύτερο: Με ξαναπήρε 5' μετά, για να μου πει ότι επιπλέον προτείνουν να δοκιμάσω άλλο Mail/Calendar app, μη MS, για να μπορέσω να κάνω τη δουλειά μου.

H συνέχεια

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=7394206#post7394206

Ρε παιδιά...οι μισοί από εδώ, γράφουμε και από εκεί.

Να οργανωθούμε!

• Like 1

Δυστυχως το lumia 435 απο οτι φαινεται παρεδωσε πνευμα μιας και δεν φορτιζει με την καμια οτι και να κανω.

Εδω και καιρο ειχε σταματησει να φορτιζει γρηγορα αλλα τωρα ανοιγει αλλα μενει στο 2% η μπαταρια.

Που θα βρω τετοιο κινητο ξανα? :cry:

• Like 1

ευτυχως υπαρχει το  android ευτυχως που δεν χαθηκε ο ερωτας οπως λεει ο παπ!κια αν θελει ας πιασει το νοτε8

το καλο ειναι οτι οποιος γλυτωσει απο win 10 σε υπολογιστες θα το αναγνωρισει και παει σε mac,αλλα σε κινητα δεν τιθεται θεμα android 7.1.1

μαλ....ες με windows τελος

post-307118-0-25000900-1510956725_thumb.jpg

post-307118-0-23559400-1510956767_thumb.jpg

• Like 1

Δυστυχως το lumia 435 απο οτι φαινεται παρεδωσε πνευμα μιας και δεν φορτιζει με την καμια οτι και να κανω.

Εδω και καιρο ειχε σταματησει να φορτιζει γρηγορα αλλα τωρα ανοιγει αλλα μενει στο 2% η μπαταρια.

Που θα βρω τετοιο κινητο ξανα? :cry:

Δοκίμασε άλλο φορτιστή και μπαταρία μήπως είναι αυτό. Αν είσαι Κόρινθο θα μπορούσα να σε βοηθήσω γιατί έχω και φορτιστές και μπαταρίες από δυο 532 που είναι παρόμοια, και ένα 435 με πρόβλημα οθόνης.
  • Like 1

ευτυχως υπαρχει το  android ευτυχως που δεν χαθηκε ο ερωτας οπως λεει ο παπ!κια αν θελει ας πιασει το νοτε8

το καλο ειναι οτι οποιος γλυτωσει απο win 10 σε υπολογιστες θα το αναγνωρισει και παει σε mac,αλλα σε κινητα δεν τιθεται θεμα android 7.1.1

μαλ....ες με windows τελος

Να πω οκ να απορρίψει κάποιος τα windows σε κινητό μιας και τα έχουμε πει πολλάκις, android μονόδρομος και ios για όσους έχουν τα χρήματα αλλά όχι δα να απορρίψει κάποιος τα windows σε pc και να πάει σε mac έτσι στο ξεκάρφωτο. Να πω ότι κάποιος είναι παραγωγός μουσικής, κάνει rendering, προγραμματισμό ή ό,τι άλλο επωφελεί κάποιον επαγγελματία να πάει σε mac να πω οκ μιας και στην δουλειά ο χρόνος είναι χρήμα, αλλά όπως για αυτές τις χρήσεις το mac σπέρνει με το αντίστοιχο κόστος έτσι και για όλες τις υπόλοιπες χρήσεις υπάρχουν τα windows με σαφώς χαμηλότερο κόστος. Όλα υπάρχουν για κάποιο λόγο, λύσεις για κάθε ανάγκη και κάθε πορτοφόλι υπάρχουν, ορθό ψάξιμο θέλει και όλα οκ.  Btw καλορίζικο το note 8, ναυαρχίδα με τα όλα του και φυσικά αν σε εξυπηρετεί σε αυτά που κάνεις πάνω από όλα αυτό μετράει  B).

• Like 1

Να πω οκ να απορρίψει κάποιος τα windows σε κινητό μιας και τα έχουμε πει πολλάκις, android μονόδρομος και ios για όσους έχουν τα χρήματα αλλά όχι δα να απορρίψει κάποιος τα windows σε pc και να πάει σε mac έτσι στο ξεκάρφωτο. Να πω ότι κάποιος είναι παραγωγός μουσικής, κάνει rendering, προγραμματισμό ή ό,τι άλλο επωφελεί κάποιον επαγγελματία να πάει σε mac να πω οκ μιας και στην δουλειά ο χρόνος είναι χρήμα, αλλά όπως για αυτές τις χρήσεις το mac σπέρνει με το αντίστοιχο κόστος έτσι και για όλες τις υπόλοιπες χρήσεις υπάρχουν τα windows με σαφώς χαμηλότερο κόστος. Όλα υπάρχουν για κάποιο λόγο, λύσεις για κάθε ανάγκη και κάθε πορτοφόλι υπάρχουν, ορθό ψάξιμο θέλει και όλα οκ.  Btw καλορίζικο το note 8, ναυαρχίδα με τα όλα του και φυσικά αν σε εξυπηρετεί σε αυτά που κάνεις πάνω από όλα αυτό μετράει  B).

ευχαριστωωωωωωωωωωωωω ειναι οτι καλυτερο εχω δουλεψει 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...