Προς το περιεχόμενο

Windows Phone- Γενική συζήτηση και απορίες

dimitris__

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Υπάρχει φίλε, αποτελεσματικοτατος, 1000% και δεν πρόκειται να δεις ποτέ διαφήμιση στη ζωη σου! Τον ειχα αναφέρει και πιο πανω, κανε ακριβώς οτι λεει σε αυτο το λινκ! : https://forum.xda-developers.com/windows-10-mobile/windows-10-mobile-apps-and-games/ad-blocker-windows-10-mobile-t3634750

πρεπει πρωτα να κανω interop unlock την συσκευη?

απο οτι ειδα υπαρχει κ μονιμος τροπος

ποιο ειναι το xda thread γιατι βρισκω πολλες εκδοσεις κ εχω χαθει

επισης μηπως εχεις καποια λιστα μπλοκαρισματος καλη για ελλαδα?

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 12,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Ναι θέλει interop unlock, ναι μόνιμος τρόπος είναι κάνε ότι λέει εδώ είναι πολύ απλό! : https://forum.xda-developers.com/windows-10-mobile/windows-10-mobile-apps-and-games/ad-blocker-windows-10-mobile-t3634750

• Like 2

Ναι θέλει interop unlock, ναι μόνιμος τρόπος είναι κάνε ότι λέει εδώ είναι πολύ απλό! : https://forum.xda-developers.com/windows-10-mobile/windows-10-mobile-apps-and-games/ad-blocker-windows-10-mobile-t3634750

για το μονιμο interop unlock ρωταω ποιο thread ειναι στο xda ,lumia 730 εχω με falls crreator

επισης ποιο hosts αρχειο χρησιμοποιεις?

• Like 1

Βγήκαν νέες εκδόσεις επίσημες, κατεβάζω τώρα .

ΠΡΟΣΟΧΉ σε φαστ δεν κατεβαίνει τίποτα, πρέπει να βγείτε από φαστ.

ΜΌΝΟ σε επίσημη έκδοση βρίσκει νέα έκδοση.

οι νέες εκδόσεις είναι

15254.12

15063.728

14393.1884

• Like 1

οι νέες εκδόσεις είναι

15254.12

15063.728

14393.1884

την 14393.1884 δεν μπορεσα να την περασω στο 535. Βγαζει σφαλμα 8018830f

Ειμαι σε fast στην 15254.1 και παρολο που εχω battery saver ανοιχτο το update(επισημα) κατεβαινει κανονικα... Οποτε δεν λειτουργει...Επιση το update τι ειναι τωρα αυτο επισημο; Ή κατι σαν Fast?

Edit: Δεν εχω καποιο προβλημα ξεκινησε η εγκατασταση!

την 14393.1884 δεν μπόρεσα να την περάσω στο 535. Βγάζει σφάλμα 8018830f

Και μένα βγάζει σφάλμα 0x8018830f στο 535 το δοκίμασα πολλές φορές.

*και σε 532 το ίδιο σφάλμα.

Στα 640,640χλ,550,650 έγινε κανονικά η αναβάθμιση.

οι νέες εκδόσεις είναι

15254.12

15063.728

14393.1884

Θρύλε αφού λέω

Μόνο επίσημα λέμε :D

• Like 1

Πάντως στην 15254, το fluent design έγινε πιο γρήγοροα. Πχ. στο store πάει smooth τώρα όταν ανοίγω το menu, ενώ πριν μου έκανε frame skip.

Επίσης λένε ότι διορθώσανε τον edge που έμενε κολημένος για κάποις δευτερόλεπτα. Αυτό μένει να το δω...

Επ' ευκαιρία δοκίμασα και το εργαλείο που είχαν δώσει πριν λίγο καιρό για τις αναβαθμίσεις. Βασικά μόλις συνδέεις το τηλέφωνο, το αναγνωρίζει και κατεβάζει κάποια cab αρχεία σε προσωρινό φάκελο και μετά τα αντιγράφει στο τηλέφωνο για να ξεκινήσει η αναβάθμιση. Το πλεονέκτημα που βλέπω είναι αν έχεις πολλές συσκευές, το κατεβάζει μόνο μια φορά στο πισι και μετά φλασάρει την μια πίσω από την άλλη χωρίς να κατεβάζει κάθε συσκευή το update. Πάντως το πρόβλημα με την 14393.1884 είναι γενικό οπότε δεν δουλεύει κανένας τρόπος μέχρι τώρα και πρέπει να περιμένουμε διόρθωση.

Αφού δεν μπόρεσα στο 535 να κατεβάσω την 14393.1884 μπήκα φαστ και κατέβηκε η 15063.2 και μετά η 15063.728

Δεν βρισκω άλλη έκδοση μετά.

Το 535 έχει προβλήματα στις επόμενες εκδόσεις. Θα σου βγάζει μαύρη οθόνη κάθε τόσο στο lock screen και θα πρέπει να κάνεις ρισταρτ το τηλέφωνο. Μόνο στην "επίσημη" 14393 που το άφησαν δουλεύει καλά.

Το 535 έχει προβλήματα στις επόμενες εκδόσεις. Θα σου βγάζει μαύρη οθόνη κάθε τόσο στο lock screen και θα πρέπει να κάνεις επανεκκίνηση το τηλέφωνο. Μόνο στην "επίσημη" 14393 που το άφησαν δουλεύει καλά.

Έχω άλλα 640 που δουλεύω σαν βασικά κινητά :D

Θα το δω και αν είναι το κάνω επαναφορά από υπολογιστή.

Πάντως δυο 532 που έχω και στις δυο εκδόσεις, δεν έχω πρόβλημα εκτός από την μπαταρία που κρατάει λιγότερο.

• Like 2

Έχω άλλα 640 που δουλεύω σαν βασικά κινητά :D

Θα το δω και αν είναι το κάνω επαναφορά από υπολογιστή.

Πάντως δυο 532 που έχω και στις δυο εκδόσεις, δεν έχω πρόβλημα εκτός από την μπαταρία που κρατάει λιγότερο.

Με τόσα τηλέφωνα, σε 2 χρόνια που θα είναι off τελείως, ανοίγεις windows phone museum :D

• Like 3

Μπα, δεν του ψοφάνε εύκολα αυτά. Μπαταρίες μόνο να βρίσκουμε και εντάξει είναι :-). Εδώ ο Μπάφετ και την βγάζει με ένα παλιό νόκια με κουμπιά, εμείς δεν θα τα καταφέρουμε  :-D ?

Μπα, δεν του ψοφάνε εύκολα αυτά. Μπαταρίες μόνο να βρίσκουμε και εντάξει είναι :-). Εδώ ο Μπάφετ και την βγάζει με ένα παλιό νόκια με κουμπιά, εμείς δεν θα τα καταφέρουμε :-D ?

Έτσι :D

Να σκεφτείς ξεκίνησα για μια μπαταρία εφεδρική για το 640 και άκουγα κάτι τιμές... Και βρήκα στις αγγελίες με 40€ μεταχειρισμένα κομπλέ :D

Έτσι ξεκίνησε η συλλογή :D

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...