Προς το περιεχόμενο

Windows Phone- Γενική συζήτηση και απορίες

dimitris__

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ήρθε νέα έκδοση του store που εχει κάποιες μικρές εκπλήξεις. Κάτι παίρνουμε και εμείς από τις uwp εφαρμογές της Microsoft.

Πλέον και download κατά το scrolling!!!!

post-84924-0-70666300-1510324646_thumb.png

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

λοιπον αντιμετωπιζω το εξης παραδοξο

ενω το lumia 730 με τα windows phone 8.1 συνδεεται κανονικα στο bluetooth του αυτοκινητου μου (JVC KD-X250BT) και παιζει τελεια

στα windows mobile 10 1709 15254.1 δεν βλεπει καν το bluetooth του αυτοκινητου οποτε κ δεν μπορεις να συνδεθεις

εχει αντιμετωπισει κανεις σας κατι παρομοιο κ αν ναι εχετε βρει λυση?

• Like 1

παιζει να εχω κοψει κατι απο αυτα που τρεχουν background οποτε κ να μην γινεται ανιχνευση?

την ιδια στιγμη βεβαια ενα xiaomi mi band 2 συνδεεται κανονικα 

λοιπον αντιμετωπιζω το εξης παραδοξο

ενω το lumia 730 με τα windows phone 8.1 συνδεεται κανονικα στο bluetooth του αυτοκινητου μου (JVC KD-X250BT) και παιζει τελεια

στα windows mobile 10 1709 15254.1 δεν βλεπει καν το bluetooth του αυτοκινητου οποτε κ δεν μπορεις να συνδεθεις

εχει αντιμετωπισει κανεις σας κατι παρομοιο κ αν ναι εχετε βρει λυση?

Δεν εισαι ο μονος!! Και εγω μια λαμπα Beewi που εχω ενω με τα 8 την εβρισκε με τα 10 δεν τη βρισκει!! ;)
  • Like 1

Συνήθως το χρησιμοποιώ για μουσική σε Bluetooth ηχεία μόνο και δεν μου έχει κάνει κάποιο κουφό. Η μόνη διαφορά ότι στο iPhone διαβάζει σε κάποια ηχεία και την στάθμη μπαταρίας τους ενώ το 535 δεν έχει τέτοια δυνατότητα.

To se. Το είχα πάρει πέρυσι που έδινε ο γερμανός τα XL με 199 και δεν είχε να μας στείλει τηλέφωνα οπότε μας φόρτωσε iPhone στην ίδια τιμή.

To se. Το είχα πάρει πέρυσι που έδινε ο γερμανός τα XL με 199 και δεν είχε να μας στείλει τηλέφωνα οπότε μας φόρτωσε iPhone στην ίδια τιμή.

Το ίδιο είχε πάρει και ο αδερφός από τον Γερμανό πέρσι στην ίδια τιμή με ακριβώς τον ίδιο τρόπο. Πάλι καλά δεν λες, τωρα θα με έβριζε γιατί εγώ τον είχα πείσει να πάρει το 950.

• Like 1

καλα κ το se με 4" δεν ειναι για πολλα πολλα

Ναι δεν λεω. Αλλα εχει μείνει ευχαριστημένος και δεν ήταν ποτε Windows fan, οποτε αν του είχα πάρει λειτουργικό που σταμάτησε θα με βριζε. Ήδη μου το λέει. Ευτυχώς που δεν μου κάτσε το 950.
  • Like 1

Σαν συσκευή δεν θα με χάλαγε να είχα πάρει το 950 καθόσον τα apps που χρησιμοποιώ είναι συγκεκριμένα οπότε το ίδιο πράγμα θα μου ήταν.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...