Προς το περιεχόμενο

Windows Phone- Γενική συζήτηση και απορίες

dimitris__

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλα updates ναι! Εχω ενα θεμα ομως,....δε μπορω να κατεβασω γλωσσα Ελληνικα για το πληκτρολογιο! Ειμαι release, δηλωμενος ( :ph34r:  :-D  :-D ) στο Insider!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Και γω το ίδιο για 1520,δεν κατεβαίνει...γράφει μεν αλλά δεν έχει τα άλλα χαρακτηριστικά,προτάσεις λέξεων κτλ.

Και με την αναβάθμιση του store δυσκολεύεται πολύ στο κατέβασμα,με αρκετές φορές να κάνει λάθη.

• Like 1

Το mspoweruser app έγινε update με fluent redesign... Αρκετά καλό αισθητικά θα έλεγα... Αξίζει να το κατεβάσει κάποιος...

Ναι είδα την αναβάθμιση. Καλό είναι
  • Like 2

Το mspoweruser app έγινε update με fluent redesign... Αρκετά καλό αισθητικά θα έλεγα... Αξίζει να το κατεβάσει κάποιος...

Retro, είδα κάτι βίντεο με το Iphone X και με έκαναν να αρχίσω να χρησιμοποιώ το Windows Hello (κάποιοι έχουμε face recognition απο το 2015, κυρα Apple :) ) . Εσύ το χρησιμοποιείς καθόλου;

• Like 1

Το νέο store, ακόμα δεν το έχω δει.

Μια ερώτηση, επίσης:

Μπορώ να ορίσω σε Edge/Momentum να βλέπω κάποια site σε πλήρη έκδοση και κάποια άλλα σε mobile?

Retro, είδα κάτι βίντεο με το Iphone X και με έκαναν να αρχίσω να χρησιμοποιώ το Windows Hello (κάποιοι έχουμε face recognition απο το 2015, κυρα Apple :) ) . Εσύ το χρησιμοποιείς καθόλου;

Ναι το χρησιμοποιώ για να ξεκλειδώνω την συσκευή. Μακάρι βέβαια να το χρησιμοποιούσαν και οι εφαρμογές...

teo πρέπει να δεις βίντεο τι χαρά που κάνουν τα appleboys που απόκτησαν dark mode!!!

Το νέο store, ακόμα δεν το έχω δει.

Μια ερώτηση, επίσης:

Μπορώ να ορίσω σε Edge/Momentum να βλέπω κάποια site σε πλήρη έκδοση και κάποια άλλα σε mobile?

Πέτρο, το store άργησε και σε μένα να έρθει σε σχέση με τους άλλους. Πρέπει να κάνουν progressive rollout. Φαντάζομαι είναι θέμα λίγων ημερών να το πάρουν όλοι.

Για αυτό που ρωτάς, πολλά site όπως στο insomnia, έχουν επιλογή για την έκδοση που θες και ενίοτε την σώζουν σε cookie για να την θυμούνται. Άλλος τρόπος μέσω edge δεν υπάρχει. Τουλάχιστον εγώ δεν έχω βρει και δεν έχω διαβάσει κάτι.

Όσον αφορά το store, παρατήρησα ότι με το acrylic, το μενού δεν είναι πια smooth, και έχω 950. Όσοι πήρατε το update, πάει smooth το menu;

• Like 2

Retro έχει και άλλη αναβάθμιση το στόρι.

Σε 640 είναι μια χαρά πάντως και ωραία εμφάνιση.

Και σε μένα δεν έχει έρθει σε όλες τις συσκευές το νέο στόρι, το πρωτοκατέβασα σε 640, και σε 550 ακόμα τίποτα :D

Ακόμα και σε δυο ίδιες συσκευές η μια δεν το έχει πάρει ακόμα.

• Like 1

Ναι το χρησιμοποιώ για να ξεκλειδώνω την συσκευή. Μακάρι βέβαια να το χρησιμοποιούσαν και οι εφαρμογές...

teo πρέπει να δεις βίντεο τι χαρά που κάνουν τα appleboys που απόκτησαν dark mode!!!

Πέτρο, το store άργησε και σε μένα να έρθει σε σχέση με τους άλλους. Πρέπει να κάνουν progressive rollout. Φαντάζομαι είναι θέμα λίγων ημερών να το πάρουν όλοι.

Για αυτό που ρωτάς, πολλά site όπως στο insomnia, έχουν επιλογή για την έκδοση που θες και ενίοτε την σώζουν σε cookie για να την θυμούνται. Άλλος τρόπος μέσω edge δεν υπάρχει. Τουλάχιστον εγώ δεν έχω βρει και δεν έχω διαβάσει κάτι.

Όσον αφορά το store, παρατήρησα ότι με το acrylic, το μενού δεν είναι πια smooth, και έχω 950. Όσοι πήρατε το update, πάει smooth το menu;

Είπαμε: Ότι βάζει η MS, είναι τραγωδία, άχρηστο, κακή υλοποίηση κλπ.

Όταν το βάλει είτε η Samsung είτε η Apple, ξαφνικά γίνεται καινοτομία και πρωτοπορία!

Για το Mobile μέσω μπισκότου, έχεις δίκιο...κόλλησε το μυαλό μου.

Ευχαριστώ.

• Like 2

Άλλη επίσημη αναβάθμιση για το 640 θα έχουμε; Ή να γίνω insider για να πάρω την creators update?

Μπες insider, το ίδιο είναι πια. Μόνο bug fixes και security updates. Δεν "κινδυνεύεις" από αλλαγές όπως παλιά.
  • Like 1

Όπως έχω πει πολλές φορές...

Μόνο με φαστ πάει στην τελευταία έκδοση το 640,640χλ

Πριν λίγο έκανα επαναφορά από υπολογιστή σε ένα 640 σε 8.1 να δω πως θα πάει στην τελευταία έκδοση μέχρι τώρα.

Η σειρά στα 10 είναι

10586.107

14393.1066

15063.297

15063.674 και τέλος για το 640 επίσημα.

Και μετά μόνο με φαστ

1709 15254.1

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...