Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ναι αλλα νομίζω ότι έχει να κάνει με το 3g. Δεν θυμάμαι να μου το έχει κάνει σε WiFi.

Εγώ έχω πρόβλημα με τα την μπαταρία. Βλεπω μεγάλη κατανάλωση, κυρίως στα παιχνίδια, αλλα μόλις κλείσω το παιχνιδι δεν επανέρχεται παρά μόνο με soft reset. Lumia 920

Δημοσ.

Καμμια αλλη εφαρμογη αντι του 6tag για instagram? Οταν κανω επεξεργασια καποιας φωτογραφιας, θολουρες κτλ, με πεταει απο το προγραμμα..

Υπάρχει η επίσημη.

instagram beta

Δημοσ.

Καλησπέρα. Ξέρει κανείς αν και αν πώς γίνετε να ενεργοποιήσουμε την αναφορά μηνυμάτων σε windows phone.Όταν στέλνεις ένα μηνυμα δηλαδή να έρχετε αναφορά ότι παραδόθηκε. Στο lumia 920 που έχω δε βλέπω κάπου να έχει τέτοια επιλογή. Υποθέτω οτι έιναι γενικότερο θέμα των win8 και όχι του κινητού γιαυτο το βάζω εδώ και δεν ανοίγω νέο θέμα.

Δημοσ.

Nokia Lumia 1020.. περι μπαταριας ο λογος για οσους εχουν θεματα..

Κλειστα ολα εκτος wifi.. και ανοιγμα viber και φωτογραφικης κατα διαστηματα..

61o2.jpg

Σε βαρια χρηση βγαζει τη μερα μονο..

Δημοσ.

εμένα με χίλια ζόρια να βγάλει 2μέρες με όχι τόσο βαριά χρήση σε 925 και δεν ξέρω αν κάνω εγώ κάτι λάθος χώρια ότι μου έον κανε πάλι το ίδιο με τον browser internet explorer που έκλεισε πάλι 2-3 φορές μόνος του

Δημοσ.

Εμενα 3 μερες μου κρατησε με πολυ ελαφρια χρηση..

Οποτε με μετρια χρηση 2 μερες πιστευω εισαι πολυ καλα.. αν σκεφτεις οτι σε καμποσα ατομα ετυχαν προβληματικα 1020 με 3-4% drain ανα ωρα, σε stand-by...

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...