cameranek Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2017 Κατεβαζω σε fast ring την 15254.1 σε 640.. Ελπιζω να μαι οκ! Αυτη ειναι η εκδοση που λετε οτι διακρινεται καλυτερη μπαταρια;; Και αυτη ειναι η τωρινη ή εχει βγει αλλη;Ναι Yes this is the end Είναι η τελευταία από το τέλος και μετά τέλος 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cameranek Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Πριν λίγο έκανα επαναφορά από υπολογιστή σε ένα 640 σε 8.1 να δω πως θα πάει στην τελευταία έκδοση μέχρι τώρα. Η σειρά στα 10 είναι 10586.107 14393.1066 15063.297 15063.674 και τέλος για το 640 επίσημα. Και μετά μόνο με φαστ 1709 15254.1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vanmour Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Καλημέρα. Έπεσε στα χέρια μου ένα lumia 1020. Τώρα είμαι με ένα 550. Φαντάζομαι είναι αναβάθμιση και όχι μόνο σε κάμερα, σωστά; Η ερώτησή μου είναι αν αξίζει να του περάσω windows 10 γιατί παντού διαβάζω ότι δουλεύει καλύτερα με τα 8.1. Έχει κανείς άποψη; Ευχαριστώ προκαταβολικά. ΥΓ. 4G δεν υποστηρίζει απ ότι είδα.. Σωστά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cameranek Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Καλημέρα. Έπεσε στα χέρια μου ένα Lumia 1020. Τώρα είμαι με ένα 550. Φαντάζομαι είναι αναβάθμιση και όχι μόνο σε κάμερα, σωστά; Η ερώτησή μου είναι αν αξίζει να του περάσω windows 10 γιατί παντού διαβάζω ότι δουλεύει καλύτερα με τα 8.1. Έχει κανείς άποψη; Ευχαριστώ προκαταβολικά. ΥΓ. 4G δεν υποστηρίζει απ ότι είδα.. Σωστά; https://m.gsmarena.com/nokia_lumia_1020-5506.phpΑπ' ότι βλέπω είναι 4g διπύρηνο με 2 γίγα μνήμη. Το δοκιμάζεις με τα 10 και βλέπεις πως πάει. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xavier Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 το ανοιγοκλεισα μερικες φορες και μετα απο καμια 10αρια φορες εστρωσε , νομιζω οτι βοηθησε αρκετα οτι το βαρουσα κιολας . το περιεργο ειναι οτι μου τις εμφανιζε στην αρχη μερικες, μετα μερικες ακομα, μεχρι που τις εβγαλε ολες... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
salida Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 (επεξεργασμένο) Για το Finebits app pack, ευχαριστούμε τον φίλο που το ανέφερε παραπάνω!!! Επεξ/σία 1 Νοεμβρίου 2017 από salida 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
olimpiakos 7 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 Λοιπον...πηγα fast..Καλα τα πραγματα..αλλα βελτιωση της μπαταριας δεν ειδα ρε παιδες! Δεν εκανα hard reset...μη μου πειτε οτι επρεπε να κανω γιατι δεν θα το κανα! Επισης το battery saver δεν δουλευει διοτι μου σκασε ειδοποιηση απο εφαρμογη 9 zip(δεν θυμαμαι ακριβως πως λεγεται) οποτε υποθετω οι εφαρμογες εκτελουνται στο παρασκηνιο! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
conjure Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 Για οποιον ενδιαφέρει η άλφα Μπανκ λεει σταματάει την εφαρμογή από 6/11. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cameranek Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 Λοιπον...πηγα fast..Καλα τα πραγματα..αλλα βελτιωση της μπαταριας δεν ειδα ρε παιδες! Δεν εκανα hard reset...μη μου πειτε οτι επρεπε να κανω γιατι δεν θα το κανα! Επισης το battery saver δεν δουλευει διοτι μου σκασε ειδοποιηση απο εφαρμογη 9 zip(δεν θυμαμαι ακριβως πως λεγεται) οποτε υποθετω οι εφαρμογες εκτελουνται στο παρασκηνιο! Άστο 2-3 μέρες και θα δεις διαφορά προς το καλύτερο Όταν λέω κάτι εγώ, σημαίνει ότι το δοκιμάσει στα κινητά που έχω. Η μπαταρία στην φαστ κρατάει γύρω στις 6 ώρες συνεχόμενα σερφάρισμα από 100% - 3% που σβήνει από μόνο του Στην επίσημα τελευταία κράταγε γύρω στις 5 ώρες 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haHa Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 Για οποιον ενδιαφέρει η άλφα Μπανκ λεει σταματάει την εφαρμογή από 6/11. Δυστυχως, θα γινει αυτο που συζηταγαμε: Υ.Γ.: Εντωμεταξυ το προβλημα με τις mobile εφαρμογες αναμενεται να μεγαλωσει απο την στιγμη που δεν βγαινουν καινουριες συσκευες, το market share εχει πεσει στα ταρταρα κλπ, οποτε ολο και περισσοτεροι devs θα εγκαταλειπουν την πλατφορμα. Και αυτο ουσιαστικα δειχνει το ακομα μεγαλυτερο(σε σχεση με τις συσκευες του 2015) προβλημα με τις εφαρμογες που θα εχει το φημολογουμενο surface/andromeda device: Σχεδον σε κανενα απο εμας ή σε αυτους που εγκατελειψαν τα windows mobile, δεν τους ελειπαν τα full windows . Οι mobile εφαρμογες τους ελειπαν(απο snapchat, pokemon μεχρι εφαρμογες τραπεζων) και αλλα πραγματακια. Για τον περισσοτερο κοσμο τους ειναι πραγματικα αδιαφορο αν θα ετρεχε full windows, οπως ηταν αδιαφορο για τον περισσοτερο κοσμο το continuum, παρολο τι διαβαζαμε εδω μεσα ή σε διαφορα site. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cameranek Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 Να φύγουνε ρε, να πάνε αλλού Σας ήρθε η νέα αναβάθμιση στο στόρι με το νέο ντιζάιν; Ωραίο έγινε ;O) The updated version of Microsoft Store is 11710.1000.94.0, it contains Fluent Design and other changes. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
olimpiakos 7 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 Έκδοση Store 11709 εχω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
flogerakos Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 Να φύγουνε ρε, να πάνε αλλού Σας ήρθε η νέα αναβάθμιση στο στόρι με το νέο ντιζάιν; Ωραίο έγινε ;O) The updated version of Microsoft Store is 11710.1000.94.0, it contains Fluent Design and other changes. Ναι τέλειο έγινε πολύ βελτιωμένο! APPX: https://mega.nz/#!vVtjDRjC!iEmkuzJEGkRVwX2YSxqaXmjxG3AMSgxX3jkMeTTF5C0 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2017 Όσοι παρακολουθείτε κρυπτονομίσματα έχει βγει αυτή http://allaboutwindowsphone.com/flow/item/22555_Mini-review_Crypto_Chart_UWP.php Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
anamenos Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2017 (επεξεργασμένο) Ναι, πολύ καλά τα τελευταία updates των εφαρμογών Microsoft Store, Xbox, Mail & Outlook Calendar και One Note. Τουλάχιστον το λειτουργικό μέσω αυτών, διατηρείται ως ένα σημείο up to date εν σχέση με τα full Windows 10. Επεξ/σία 4 Νοεμβρίου 2017 από anamenos 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα