cameranek Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2017 Η νέα έκδοση σε 950 ξεκίνησε, σε 550 και 650 όχι ακόμα, ούτε σε 640 Αν κάποιος κατεβάσει την νέα έκδοση επίσημα, παρακαλώ να το πει. 1709 15254.1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
conjure Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2017 Επιβεβαιώνω μετά από έντονη χρήση τριών ημερων, βελτίωση στην κατανάλωση με την νέα έκδοση. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cameranek Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2017 Επιβεβαιώνω μετά από έντονη χρήση τριών ημερών, βελτίωση στην κατανάλωση με την νέα έκδοση.Σε πιο κινητό ; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
olimpiakos 7 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2017 Να δω αν καποιος αλλος βλεπει βελτιωση και την περασα...εκτος και αν πρεπει να μεινω σε release...Για ποια εκδοση conjure? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cameranek Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2017 Θρύλε το λέω ένα μήνα ότι η τελευταία έκδοση είναι καλύτερα. ΑΚΟΜΑ να την βάλεις; περιμένεις να την κόψει εντελώς; Επίσημα έχει βγει, δοκίμασε ΑΝ την κατεβάσεις. Αλλιώς με φαστ. 1709 15254.1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
conjure Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2017 254.1. 950xl, χαμηλότερη κατανάλωση.Το χρησιμοποιώ, όλη μέρα και με πολλά πολλά τηλεφωνα. Να σημειώσω για τους φίλους ομως, πως η συμπεριφορά στη σειρά 6 μπορεί να ειναι διαφορετική. Το έχω ξαναπεί, οκ με τα 6 αλλα η σειρά 9 ειναι εντελως αλλο πράγμα, 1gb ram, δεν φτάνει. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cameranek Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2017 Εγώ έχω 650, 640, 640χλ ... Και όλα οκ. 254.1. 950xl, χαμηλότερη κατανάλωση.Το χρησιμοποιώ, όλη μέρα και με πολλά πολλά τηλεφωνα. Να σημειώσω για τους φίλους ομως, πως η συμπεριφορά στη σειρά 6 μπορεί να ειναι διαφορετική. Το έχω ξαναπεί, οκ με τα 6 αλλα η σειρά 9 ειναι εντελως αλλο πράγμα, 1gb ram, δεν φτάνει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2017 Torrex Pro 8 zip Files&Folders Pro Metro Commander Pro δωρεάν για λίγες μέρες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cameranek Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2017 Torrex Pro 8 zip Files&Folders Pro Metro Commander Pro δωρεάν για λίγες μέρες Μόνο αν κατεβάσει αυτόhttp://finebits.com/AppPack.html 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xavier Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2017 εχω ενα lumia 535 και απο το πρωι μου κανει νουμερα με τις επαφες, στην αρχη μου εγραφε οτι ολες οι επαφες ειναι κρυμμενες, μετα απο διαφορες προσπαθειες, soft reset, restart, εμφανιζε μερικες, αλλα οχι ολες. δεν καταλαβαινω τι γινεται... αμα μπω στο hotmail απο το pc τις επαφες τις δειχνει κανονικα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hlapatsas Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2017 εχω ενα lumia 535 και απο το πρωι μου κανει νουμερα με τις επαφες, στην αρχη μου εγραφε οτι ολες οι επαφες ειναι κρυμμενες, μετα απο διαφορες προσπαθειες, soft reset, restart, εμφανιζε μερικες, αλλα οχι ολες. δεν καταλαβαινω τι γινεται... αμα μπω στο hotmail απο το pc τις επαφες τις δειχνει κανονικα Σού ἔκανε κάποιο update καί συνέβη αὐτό;; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zerg13 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2017 εχω ενα lumia 535 και απο το πρωι μου κανει νουμερα με τις επαφες, στην αρχη μου εγραφε οτι ολες οι επαφες ειναι κρυμμενες, μετα απο διαφορες προσπαθειες, soft reset, restart, εμφανιζε μερικες, αλλα οχι ολες. δεν καταλαβαινω τι γινεται... αμα μπω στο hotmail απο το pc τις επαφες τις δειχνει κανονικα Ελεγα να το γραψω. Ειναι γενικοτερο φαινομενο συνεβει σε πολλα windows phone. ανα ολο τον κοσμο, ενας ειμαι και εγω. Ζητησα τεχνικη στηριξη(request a callback) απο την microsoft. (Δοκιμασε και το chat αν στο βγαλει) https://support.microsoft.com/el-gr/contactus/products/ Επελεξε «κινητες συσκευες» Εβαλα το imei μου καπου συμπληρωσα φορμα (ειμαι εντος εγγυησης ακομα το μαθα και αυτο) και τσουπ με πηρε ενας αγγλοφωνος Πακιστανος, Κυριακατικα παρακαλω. Το συνδεσα στον υπολογιστη(ετοιμασε τα καλωδια)πατησα volume down και power off. μετα εμφανιζεσε μια ακαταλαβιστικη φορμα στα ελληνικα μαλλον γιατι ειχα ξεχασει να βγαλω το καλωδιο απο τον υπολογιστη. Εκανα τελικα shutdown μονος μου και τελικα εφτιαξε. Αν δεν στο φτιαξει, κανε οτι εκανα και ακολουθησε πιστα τις οδηγιες του υπαλληλου ms. Καντο τωρα βραδυατικα. Μην πεις πολλες κουβεντες, γνωριζουν το προβλημα, οχι πολλες πολλες εξηγησεις. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
olimpiakos 7 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2017 Κατεβαζω σε fast ring την 15254.1 σε 640.. Ελπιζω να μαι οκ! Αυτη ειναι η εκδοση που λετε οτι διακρινεται καλυτερη μπαταρια;; Και αυτη ειναι η τωρινη ή εχει βγει αλλη; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2017 εχω ενα lumia 535 και απο το πρωι μου κανει νουμερα με τις επαφες, στην αρχη μου εγραφε οτι ολες οι επαφες ειναι κρυμμενες, μετα απο διαφορες προσπαθειες, soft reset, restart, εμφανιζε μερικες, αλλα οχι ολες. δεν καταλαβαινω τι γινεται... αμα μπω στο hotmail απο το pc τις επαφες τις δειχνει κανονικα Δοκίμασε να μπεις στην εφαρμογή επαφών (People) και πήγαινε στα settings. Πάτα παρατεταμένα πάνω στον λογαριασμό για να βγάλει την επιλογή Sync και συγχρόνισε να δεις αν σου εμφανίσει τις επαφές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2017 Δοκίμασε να μπεις στην εφαρμογή επαφών (People) και πήγαινε στα settings. Πάτα παρατεταμένα πάνω στον λογαριασμό για να βγάλει την επιλογή Sync και συγχρόνισε να δεις αν σου εμφανίσει τις επαφές. Δυστυχώς είναι γενικότερο. Δείτε εδώ (μη φωνάζετε οι μοδς...δεν είμαστε και πολλοί να γράφουμε). http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=7371944#post7371944 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=7372368#post7372368 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=7374100#post7374100 Μπήκα από τον υπολογιστή στο hotmail/outlook, στις επαφές/people. Oι επαφές εκεί είναι. Το θέμα είναι πως οι Αγγλικές είναι σωστά, με διαχωρισμό ανά επώνυμο κλπ, αρχικό γράμμα. Οι ελληνικές, είναι όλες χύμα, με το μικρό να φαίνεται πρώτο, ενώ τις έχω σε ταξινόμηση ανά επώνυμο. Πιθανολογώ ότι για αυτό δεν μπορεί να τις διαβάσει σωστά (και δεν τις βρίσκει) κανένα 3ο πρόγραμμα. Να παίζει ρόλο που έχω γλώσσα λ.σ. στον υπολογιστή US English? Χώρα, όμως, και formats έχω Ελλάδα-Ελληνικά. Στο κινητό, Ελλάδα-Ελληνικά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα