Πέτρος Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Ωραία, ευχαριστώ. Θα δοκιμάσω πρώτα με επαναφορά και βλέπουμε. εδιτ: Αμέ, πως...ούτε backup μπορεί να κάνει (error...), οι μισές εφαρμογές αρνούνται να συγχρονιστούν κλπ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cameranek Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Τότε έχεις πρόβλημα και καλύτερα να ξεκινήσεις από την αρχή. Πάντως όταν θα βάλεις λογαριασμό θα σου πει αν έχει κρατήσει αντίγραφο ασφαλείας και το δοκιμάζεις. Το 950 είπες ότι έχεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Ναι...μέχρι την προηγούμενη fast, λειτουργούσε υποδειγματικά (με τα γνωστά-αγαπημένα θέματα των WM10). Από την προτελευταία, ξεκίνησε και το θέμα με τη μπαταρία που είχα και έχω ακόμα και τώρα που άλλαξα (απλά λίγο καλύτερα, αφού η παλιά έτσι κι αλλιώς είχε αρχίσει να "πέφτει"), αλλά με την τελευταία για κάποιο λόγο προέκυψαν πάρα πολλά νέα. Να μην "έκατσε" καλά? Μπορεί. Αυτά έχουν οι Insider. Θα ξέρω σε 2 ωρίτσες περίπου, φαντάζομαι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cameranek Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Αν είναι πες μου ποιες εκδόσεις κατεβάσει να δω. Συνήθως 3-4 μέχρι την τελευταία 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
crashnburn Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 η μπαταρια ειναι πολυ καλυτερη στην fall creators ακομα κ απο 8.1 σε ταχυτητα ειναι 2 κλικ πιο αργα απο τα 8.1 κ μιλαω για unsupported συσκευη το 730 hard reset καντε οταν την παρετε επισημα ,ετσι κ αλλιως ειναι το τελευταιο μεγαλο update που παιρνουμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Τώρα κατεβαίνει η 14393.1066 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
teo20net Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Απο το πρωί στην falls δεν έχω παρατηρήσει τίποτα διαφορετικό. Ίσως λίγο διαφορά στην μπαταρία προς το καλύτερο, με πολλές πιθανότητες να είναι ιδέα μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cameranek Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Τώρα κατεβαίνει η 14393.1066Από την αρχική έκδοση σε πήγε 14393.1066 ;Για να δούμε μετά 14393.1077 θα πάει ή στην τελευταία; 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Ναι, από αρχική σε .1066 Βέβαια, ενώ την κατέβασε σε 10-15' (κι αν), η προετοιμασία εγκατάστασης πραγματικά σεεεεερνεται. Είμαι στο 20% σε κάπου 15' 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cameranek Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Απο το πρωί στην falls δεν έχω παρατηρήσει τίποτα διαφορετικό. Ίσως λίγο διαφορά στην μπαταρία προς το καλύτερο, με πολλές πιθανότητες να είναι ιδέα μου.Γιατί η μπαταρία λίγο είναι να κρατάει καμιά δυο ώρες παραπάνω; Και λίγο πιο σταθερή είναι. Ναι, από αρχική σε .1066 Βέβαια, ενώ την κατέβασε σε 10-15' (κι αν), η προετοιμασία εγκατάστασης πραγματικά σεεεεερνεται. Είμαι στο 20% σε κάπου 15' Οπότε πηδάει εκδόσεις τώρα για να δούμε... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2017 Μόλις ξεκίνησε να κατεβαίνει η 15063.297 Τώρα ξεκινά να κατεβαίνει και η 1709... Να ρωτήσω: Μόλις τελειώσει και αυτή, να κάνω καπάκι hard reset μέσα από τη συσκευή ή δεν υπάρχει λόγος? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
olimpiakos 7 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2017 Επειδη εχω μπερδευτει...σε release ring ποια ειναι η τελευταια εκδοση;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2017 H 1709. To τελικό νούμερο, αδιάφορο. Έτσι κι αλλιώς, δεν έχει την παραμικρή σχέση με την αντίστοιχη για PCs. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cameranek Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2017 Οπότε η σειρά στα 10 είναι Αρχική 14393.1066 15063.297 1709 15254.1 hard reset μέσα από τη συσκευή δεν υπάρχει λόγος να κάνεις, εκτός αν δεις μετά 1-2 μέρες ότι έχεις πρόβλημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2017 To έκανα έτσι κι αλλιώς...για τα γούστα. Το RapDialer λειτουργεί πλέον σωστά. Λειτούργησε σωστά ο ταχυφορτιστής (τα ξημερώματα, όταν πια το έβαλα για φόρτιση, ζεστάθηκε αρκετά. τον τελευταίο καιρό, όποτε είχα δοκιμάσει, παρέμενε δροσερό και αργούσε υπερβολικά) Το τηλέφωνο είνα σαφώς ταχύτερο. Για μπαταρία, δεν μπορώ να πω αφού σήμερα στα κενά στη δουλειά του άλλαξα τον αδόξαστο στο στήσιμο, αλλά δεν έχω προλάβει να πειράξω τις επιλογές παρασκηνίου. Όμως...Όμως: Παραμένει το πρόβλημα με τις φωτό με φλας. Μόλις πάω να τραβήξω, παγώνει η συσκευή (σβήνει η οθόνη και δεν αποκρίνεται) και πρέπει να βγάλω μπαταρία. Χωρίς φλας, τραβάω όσες θέλω χωρίς πρόβλημα. Να είναι θέμα της καινούριας μπαταρίας? Είτε μαϊμού είτε προβληματική και δεν μπορεί να δώσει εκείνη την ώρα την απαιτούμενη ισχύ. Σε λίγο θα βάλω απάνω τη "μαμά", θα τη φορτίσω εντελώς και θα δω τι παίζει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα