Προς το περιεχόμενο

Windows Phone- Γενική συζήτηση και απορίες

dimitris__

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επιτελους εβαλα tempered glass της 9H απο e-shop(ναι ξερω δε κανω διαφημιση,οτιδηποτε βρισκω φθηνοτερα απτο ταδε μαγαζι το παιρνω εκει) και μου φανηκε καλο απο θεμα σκληροτητας!!..Εχεις κουμπωσει κανενας στο κινητου της εταιρειας 9H??? Πριν ειχα 4SMARTS tempered glass και με σωσε απο πτωση σε μαρμαρο(κοφτερο σημειο)

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 12,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Και εμένα τώρα το βρήκε και κατεβάζω.

Επιτελους εβαλα tempered glass της 9H απο e-shop(ναι ξερω δε κανω διαφημιση,οτιδηποτε βρισκω φθηνοτερα απτο ταδε μαγαζι το παιρνω εκει) και μου φανηκε καλο απο θεμα σκληροτητας!!..Εχεις κουμπωσει κανενας στο κινητου της εταιρειας 9H??? Πριν ειχα 4SMARTS tempered glass και με σωσε απο πτωση σε μαρμαρο(κοφτερο σημειο)

Το 9Η δεν είναι εταιρία πασά μου. :)

• Like 1

Και εμένα τώρα το βρήκε και κατεβάζω.

Το 9Η δεν είναι εταιρία πασά μου. :)

Τεο δεν ξερω, οτι λεει η αποδειξη sorry εχεις δικιο... Τεσπα αυτο κουμπωσα http://www.e-shop.gr/tempered-glass-for-microsoft-lumia-640-p-TEL.035206

• Like 1

αλλο παλι τουτο ,μολις τελειωσα το σεταρισμα του τηλεφωνου δεν μπορω με τπτ να τραβηξω κατω το action center κ τις ειδοποιησεις

δοκιμασα πολλα κ τωρα κανω hard reset

αλλο παλι τουτο ,μολις τελειωσα το σεταρισμα του τηλεφωνου δεν μπορω με τπτ να τραβηξω κατω το action center κ τις ειδοποιησεις

Περίμενε λίγο και θα στρώσει μόνο του. Πάτα να κλείσει, και μόλις βγάλει την οθόνη κάνε κάτω και δουλεύει το κέντρο ειδοποιήσεων . Το παθαίνει μετά από επανεκκίνηση :D

Συνεχίζω να πιστεύω ότι οι μη υποστηριζόμενες συσκευές (535, 730, 930) δουλεύουν πολύ καλύτερα στην anniversary (14393). Εκεί μπήκαν και οι πιο ουσιαστικές προσθήκες όπως πχ το in process background task. Από εκεί και πέρα ο Nadella καρατόμησε τελείως την ήδη υποστελεχωμένη ομάδα και οι έλεγχοι πήγαν περίπατο. Μόνο προβλήματα έχουν προστεθεί (χειρότερο API χαρτών για αδύναμες συσκευές, πιο ασταθή lock screen, αστάθειες στο λειτουργικό). Αν δεν βαριόμουν να κάνω χακαρίσματα θα γύριζα και το 640 που έχει συγγενικό μου πρόσωπο στην anniversary. 

Περίμενε λίγο και θα στρώσει μόνο του. Πάτα να κλείσει, και μόλις βγάλει την οθόνη κάνε κάτω και δουλεύει το κέντρο ειδοποιήσεων . Το παθαίνει μετά από επανεκκίνηση :D

3 επανεκκινησεις εκανα ,μιλαμε για το τελευταιο falls creator

• Like 1

Αυτο το προβλημα που δεν κατεβαινει η μπαρα ειδοποιησεων, το χω μονο οταν η μπαταρια ειναι 5% και κανω επανεκκινηση τοτε!!!

Λοιποοοον...

Επειδή με τις 2 τελευταίες fast, είτε συμπτωματικά είτε δεν ξέρω τι, έχω ένα σκασμό προβλήματα, πάω για hard+FCU, αφού πλέον κυκλοφόρησε επίσημα.

Για να με πετάξει από Insider, χρειάζομαι το WDRT και καλώδιο, έτσι?

Από εκεί και πέρα, να κάνω επαναφορά αντιγράφου ασφαλείας ή θα με ξαναβάλει Insider οπότε θα έχω τα ίδια, πιθανότατα?

Ευχαριστώ.

Λοιποοοον...

Επειδή με τις 2 τελευταίες fast, είτε συμπτωματικά είτε δεν ξέρω τι, έχω ένα σκασμό προβλήματα, πάω για hard+FCU, αφού πλέον κυκλοφόρησε επίσημα.

Για να με πετάξει από Insider, χρειάζομαι το WDRT και καλώδιο, έτσι?

Ναι

Από εκεί και πέρα, να κάνω επαναφορά αντιγράφου ασφαλείας ή θα με ξαναβάλει Insider οπότε θα έχω τα ίδια, πιθανότατα?

Δεν σε βάζει insider , εκτός αν μπεις εσύ οπότε δεν μπαίνεις :D

Ευχαριστώ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...