olimpiakos 7 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Επιτελους εβαλα tempered glass της 9H απο e-shop(ναι ξερω δε κανω διαφημιση,οτιδηποτε βρισκω φθηνοτερα απτο ταδε μαγαζι το παιρνω εκει) και μου φανηκε καλο απο θεμα σκληροτητας!!..Εχεις κουμπωσει κανενας στο κινητου της εταιρειας 9H??? Πριν ειχα 4SMARTS tempered glass και με σωσε απο πτωση σε μαρμαρο(κοφτερο σημειο) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
crashnburn Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 ειχα nilkin 9h κ ηταν τελειο ,τωρα εχω ενα κινεζικο 9h του 1€ κ ειναι μια χαρα 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
teo20net Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Και εμένα τώρα το βρήκε και κατεβάζω. Επιτελους εβαλα tempered glass της 9H απο e-shop(ναι ξερω δε κανω διαφημιση,οτιδηποτε βρισκω φθηνοτερα απτο ταδε μαγαζι το παιρνω εκει) και μου φανηκε καλο απο θεμα σκληροτητας!!..Εχεις κουμπωσει κανενας στο κινητου της εταιρειας 9H??? Πριν ειχα 4SMARTS tempered glass και με σωσε απο πτωση σε μαρμαρο(κοφτερο σημειο) Το 9Η δεν είναι εταιρία πασά μου. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
olimpiakos 7 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Και εμένα τώρα το βρήκε και κατεβάζω. Το 9Η δεν είναι εταιρία πασά μου. Τεο δεν ξερω, οτι λεει η αποδειξη sorry εχεις δικιο... Τεσπα αυτο κουμπωσα http://www.e-shop.gr/tempered-glass-for-microsoft-lumia-640-p-TEL.035206 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
crashnburn Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 το double tap to wake σας δουλευει στην 15254.1? εχω κανει hard reset Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cameranek Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 το double tap to wake σας δουλευει στην 15254.1? εχω κανει hard reset Δουλεύει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
crashnburn Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Δουλεύει τελικα εφταιγε το κινεζικο tempered glass ,με το που το εβγαλα μια χαρα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
crashnburn Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 αλλο παλι τουτο ,μολις τελειωσα το σεταρισμα του τηλεφωνου δεν μπορω με τπτ να τραβηξω κατω το action center κ τις ειδοποιησεις δοκιμασα πολλα κ τωρα κανω hard reset Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cameranek Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 αλλο παλι τουτο ,μολις τελειωσα το σεταρισμα του τηλεφωνου δεν μπορω με τπτ να τραβηξω κατω το action center κ τις ειδοποιησεις Περίμενε λίγο και θα στρώσει μόνο του. Πάτα να κλείσει, και μόλις βγάλει την οθόνη κάνε κάτω και δουλεύει το κέντρο ειδοποιήσεων . Το παθαίνει μετά από επανεκκίνηση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Συνεχίζω να πιστεύω ότι οι μη υποστηριζόμενες συσκευές (535, 730, 930) δουλεύουν πολύ καλύτερα στην anniversary (14393). Εκεί μπήκαν και οι πιο ουσιαστικές προσθήκες όπως πχ το in process background task. Από εκεί και πέρα ο Nadella καρατόμησε τελείως την ήδη υποστελεχωμένη ομάδα και οι έλεγχοι πήγαν περίπατο. Μόνο προβλήματα έχουν προστεθεί (χειρότερο API χαρτών για αδύναμες συσκευές, πιο ασταθή lock screen, αστάθειες στο λειτουργικό). Αν δεν βαριόμουν να κάνω χακαρίσματα θα γύριζα και το 640 που έχει συγγενικό μου πρόσωπο στην anniversary. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
crashnburn Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Περίμενε λίγο και θα στρώσει μόνο του. Πάτα να κλείσει, και μόλις βγάλει την οθόνη κάνε κάτω και δουλεύει το κέντρο ειδοποιήσεων . Το παθαίνει μετά από επανεκκίνηση 3 επανεκκινησεις εκανα ,μιλαμε για το τελευταιο falls creator 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cameranek Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Μόνο κλείσε την οθόνη και ξανά άνοιξε, εκεί δουλεύει. Στην οθόνη κλειδώματος λέω, εκεί δουλεύει το κέντρο ειδοποίησης 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
olimpiakos 7 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Αυτο το προβλημα που δεν κατεβαινει η μπαρα ειδοποιησεων, το χω μονο οταν η μπαταρια ειναι 5% και κανω επανεκκινηση τοτε!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Λοιποοοον... Επειδή με τις 2 τελευταίες fast, είτε συμπτωματικά είτε δεν ξέρω τι, έχω ένα σκασμό προβλήματα, πάω για hard+FCU, αφού πλέον κυκλοφόρησε επίσημα. Για να με πετάξει από Insider, χρειάζομαι το WDRT και καλώδιο, έτσι? Από εκεί και πέρα, να κάνω επαναφορά αντιγράφου ασφαλείας ή θα με ξαναβάλει Insider οπότε θα έχω τα ίδια, πιθανότατα? Ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cameranek Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Λοιποοοον... Επειδή με τις 2 τελευταίες fast, είτε συμπτωματικά είτε δεν ξέρω τι, έχω ένα σκασμό προβλήματα, πάω για hard+FCU, αφού πλέον κυκλοφόρησε επίσημα. Για να με πετάξει από Insider, χρειάζομαι το WDRT και καλώδιο, έτσι? Ναι Από εκεί και πέρα, να κάνω επαναφορά αντιγράφου ασφαλείας ή θα με ξαναβάλει Insider οπότε θα έχω τα ίδια, πιθανότατα? Δεν σε βάζει insider , εκτός αν μπεις εσύ οπότε δεν μπαίνεις Ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα