pagouris Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 Χρησιμοποιώ το gmail σαν εφαρμογη για τον ενα λογαριασμο μου. Η εφαρμογη Mail που εχει εγκατεστημενη το κινητο απο πριν ειναι ασφαλης; Γιατι ηρθε email στον αλλο λογαριασμο μολις τον συνδεσα οτι δεν ειναι ασφαλης το συγκεκριμενο. Εχω Huawei p9 lite και android... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 Χρησιμοποιώ το gmail σαν εφαρμογη για τον ενα λογαριασμο μου. Η εφαρμογη Mail που εχει εγκατεστημενη το κινητο απο πριν ειναι ασφαλης; Γιατι ηρθε email στον αλλο λογαριασμο μολις τον συνδεσα οτι δεν ειναι ασφαλης το συγκεκριμενο. Εχω Huawei p9 lite και android... Εννοείς το outlook? Ναι είναι ασφαλής εφαρμογή. Γενικά σε θέματα ασφάλειας είναι η πιο ασφαλής πλατφόρμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pagouris Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 Εννοείς το outlook? Ναι είναι ασφαλής εφαρμογή. Γενικά σε θέματα ασφάλειας είναι η πιο ασφαλής πλατφόρμα. Οχι το outlook. Η εφαρμογη λεει απλα Mail. Εκτος αν λεμε την ιδια και δεν τα ξερω τοσο καλα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
joker80 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2017 Τελικά έκανα αυτό που έλεγα κάποιες σελίδες πιο πίσω. Δηλαδή από τα 8 να πάω στα 10 (μέσο σύμβουλο αναβάθμισης) και να μείνω εκεί χωρίς να κάνω περισσότερα update που "βαραίνουν" το τηλέφωνο (640). Όταν πας στα 10 έχει μια επιλογή στο μενού αναβαθμίσεων "αναβολή αναβαθμίσεων" που την ξεκαρεις. Πιστεύω να μην κάνει άλλη αναβάθμιση και με πάει στο creators γιατί έτσι όπως είναι τώρα πετάει σαν τα 8. Ούτε κολλήματα και ο edge πάει σφαίρα χωρίς λαγκαρισματα. Αυτά προς το παρόν. Ως δια μαγείας εξαφανίστηκε η επιλογή αναβολή αναβαθμισεων και τώρα είναι έτοιμο να κατεβάσει την 14393.1066. Πάλι στα 8 με βλέπω. Δεν κράτησε και πολύ η χαρά μου. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cameranek Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2017 Ως δια μαγείας εξαφανίστηκε η επιλογή αναβολή αναβαθμισεων και τώρα είναι έτοιμο να κατεβάσει την 14393.1066. Πάλι στα 8 με βλέπω. Δεν κράτησε και πολύ η χαρά μου. έχεις δοκιμάσει την τελευταία έκδοση φαστ 15254.1 ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
joker80 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2017 έχεις δοκιμάσει την τελευταία έκδοση φαστ 15254.1 ; Δεν έχω ασχοληθεί καθόλου με insider μόνο σε official. Θα τα κάνω όλα τα update που θα μου βγάλει σε official και βλέπουμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cameranek Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2017 θα αργήσει έτσι... 14393.1770 15063.674 15254.1 φαστ δοκίμασε να μπεις φαστ και θα κατεβάσει κατευθείαν την τελευταία έκδοση 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
salida Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2017 Ναι υπάρχει να κάνεις προσωρινή μετονομασία το τηλεφωνo σε 950 xl. Ετσι την εχω περάσει εγω στο 930 και είμαι πένα! https://forum.xda-developers.com/windows-10-mobile/windows-10-mobile-apps-and-games/app-dht-upgrade-advisor-redstone-lumias-t3434774 https://forums.windowscentral.com/windows-10-mobile-how-guides/436253-2.htm Δουλεύει απευθείας και χωρίς hard reset σε οποιαδήποτε έκδοση και αν είσαι. @flogerakos Ευχαριστώ για τις οδηγίες παραπάνω (έχω χάσει εδω και καιρό επαφή με το forum δυστυχώς...) Σε L930 αξίζει να το πάω μέχρι 15254 ? ή να το αφήσω 15063 ?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
joker80 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2017 Έχω ένα bug στον edge σε Lumia640. Όταν τον ανοίγω μετά από πολύ ώρα και διαλέγω ένα σελιδοδείκτη από τα αγαπημένα μου το φορτώνει με μικρά γραματα και είναι κολλημένος δεν κάνει τίποτα. Πρέπει να κλείσω την καρτέλα και να τον ξανάβάλω. Είναι εκνευριστικό αυτό το πράγμα. Μόνο εγώ το έχω? Τόσα update και δεν το έχουν φτιάξει. Εννοείται ότι πριν τα update δεν μου έκανε κάτι τέτοιο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
olimpiakos 7 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2017 Έχω ένα bug στον edge σε Lumia640. Όταν τον ανοίγω μετά από πολύ ώρα και διαλέγω ένα σελιδοδείκτη από τα αγαπημένα μου το φορτώνει με μικρά γραματα και είναι κολλημένος δεν κάνει τίποτα. Πρέπει να κλείσω την καρτέλα και να τον ξανάβάλω. Είναι εκνευριστικό αυτό το πράγμα. Μόνο εγώ το έχω? Τόσα update και δεν το έχουν φτιάξει. Εννοείται ότι πριν τα update δεν μου έκανε κάτι τέτοιο. Και σε μένα γίνεται!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
flogerakos Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2017 Ως δια μαγείας εξαφανίστηκε η επιλογή αναβολή αναβαθμισεων και τώρα είναι έτοιμο να κατεβάσει την 14393.1066. Πάλι στα 8 με βλέπω. Δεν κράτησε και πολύ η χαρά μου. Παιδιά υπάρχει μια μόνιμη λύση στο πρόβλημα αυτό. Περνάς τα Windows 10, φτάνεις στο build που σε ενδιαφέρει, η στο 10586, η στο 14393, η στο 15063, η στο 15254 , και αφού φτάσουμε στο build που θέλουμε, τραβάμε μια μετονομασία το κινητό σε ένα παλιότερο μοντέλο, πχ Lumia 920, και το κινητό δεν παίρνει ποτέ ξανά καμία μεγάλη ενημέρωση, μόνο bug & security fixes από το συγκεκριμένο build Και αυτό δεν επηρεάζει σε τίποτα απολύτως την συσκευή. @flogerakos Ευχαριστώ για τις οδηγίες παραπάνω (έχω χάσει εδω και καιρό επαφή με το forum δυστυχώς...) Σε L930 αξίζει να το πάω μέχρι 15254 ? ή να το αφήσω 15063 ?? Σε 930 να πας με κλειστά τα μάτια φίλε! Καλα πως την παλεύεις με την 15063 στο 930? Εγω δεν άντεξα καθόλου με τους χάρτες και το bug της κάμερας. Η μέρα με την νύχτα, τέλειο build, πέρνα το με την πρώτη ευκαιρία! Παιδιά στο XDA βγάλανε το adblock plus για τον edge στο mobile!!! https://forum.xda-developers.com/windows-10-mobile/windows-10-mobile-apps-and-games/ad-blocker-windows-10-mobile-t3634750 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2017 Βγάλανε και ενα προγραμματακι για να φλασαρεις κατευθειαν την τελευταια υποστηριζομενη εκδοση https://www.microsoft.com/en-us/download/details.aspx?id=56120 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
olimpiakos 7 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2017 Σε ποια εκδοση πηγαινει ομως;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2017 Σε ποια εκδοση πηγαινει ομως;; Υποτίθεται ανα συσκευή τραβαει την τελευταια AU πχ για το 535 ή την τελευταία CU για το 640 κτλ. Δεν το εχω δοκιμασει για να σου πω σιγουρα. Θα μαθουμε οταν κλαταρει κανενα τηλεφωνο και χρειαστει φλασαρισμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
crashnburn Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2017 Υποτίθεται ανα συσκευή τραβαει την τελευταια AU πχ για το 535 ή την τελευταία CU για το 640 κτλ. Δεν το εχω δοκιμασει για να σου πω σιγουρα. Θα μαθουμε οταν κλαταρει κανενα τηλεφωνο και χρειαστει φλασαρισμα lumia 730 με 8.1 ,το δοκιμαζω εγω τωρα γιατι αν θυμαμαι καλα εμενα το τελευταιο official update που πηρε ηταν το anniversary 1607 build 14393 που ημασταν ολοι ευχαριστημενοι, αλλιως γυρναω πισω στα 8.1 που ειμαι μια χαρα dos εργαλειο ειναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα