dimosthenis1984 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 Η black είναι η τελευταία. Λογικά την amber πρέπει ήδη να την έχεις. Δεν είναι θέμα καλύτερης πάντως. Η μία είναι χρονικά μεταγενέστερη της άλλης. δηλαδη ολα τα χαρακτηριστικα της amber τα εχει και η black?
Skr1ll3x Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 Μπορει να μου πει καποιος πως γινεται να βαλω να μου δειχνει ποτε καποιες εφαρμογες εχουν ενημερωση? Γιατι με το που εβαλα την black χειροκινητα πατουσα τις εφαρμογες για να δω ποια γραφει "ενημερωση" μεσα στο store. Thnx Edit: Λες και διαβασε το κινητο μου στο insomnia.. Τωρα μολις μου εμφανισε στο Tile ολες τις ενημερωσεις.. lol!
pillopoulos Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Πώς μπορώ να κάνω forced ενημέρωση στο κινητό μου; έχω το Lumia 920 Vodafone και έχω κάνει τα πάντα για να εμφανιστεί στις ενημερώσεις μου αλλα τίποτα....
N3k21 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Πώς μπορώ να κάνω forced ενημέρωση στο κινητό μου; έχω το Lumia 920 Vodafone και έχω κάνει τα πάντα για να εμφανιστεί στις ενημερώσεις μου αλλα τίποτα.... Κανονικά πας στις "Ρυθμίσεις" --> "ενημέρωση τηλεφώνου" --> "έλεγχος για ενημερώσεις". Το GDR3 π.χ. το πήρα με αυτό τον τρόπο σε HTC 8s και Nokia Lumia 520.
pillopoulos Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Το έχω κάνει γυρω στις 30 φορές.... Στις πόσες πιάνει;;;
N3k21 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Το έχω κάνει γυρω στις 30 φορές.... Στις πόσες πιάνει;;; Το φαντάστηκα μωρέ να σου πω την αλήθεια, σκέφτηκα όμως να προτείνω και το αυτονόητο καλού κακού. Από εκεί και πέρα μήπως απλά το τηλέφωνό σου είναι πλήρως ενημερωμένο; Επίσης έχω την εντύπωση πως το πότε ακριβώς θα γίνει διαθέσιμο κάποιο update, εξαρτάται εκτός από την MS, τόσο από τον πάροχο, όσο και τον κατασκευαστή της συσκευής...
pillopoulos Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Το κινητό μου αυτη τη στιγμή διαθετει την έκδοση amber. Μπήκα και είδα στη διαθεσιμότητα του update στην Ιταλία (επειδή όταν ξεκινάει το κινητό γραφει 3 ita) και διαπιστωσα ότι στη συγκεκριμένη έκδοση κατασκευαστή λέει ότι περιμένει επιβεβαίωση. Ο,ΤΙ ΝΑ'ΝΑΙ!!
N3k21 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Το κινητό μου αυτη τη στιγμή διαθετει την έκδοση amber. Μπήκα και είδα στη διαθεσιμότητα του update στην Ιταλία (επειδή όταν ξεκινάει το κινητό γραφει 3 ita) και διαπιστωσα ότι στη συγκεκριμένη έκδοση κατασκευαστή λέει ότι περιμένει επιβεβαίωση. Ο,ΤΙ ΝΑ'ΝΑΙ!! Πιθανόν αυτό οφείλεται στο ότι η "black" αναβάθμιση, είναι ουσιαστικά προϊόν της NOKIA και ψιλοανεξάρτητη από τα updates της MS...
Deus ex machina Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Παίδες, ξέρει κανείς αν γίνετε να βάλουμε σε tiles το wifi,3g και να μη πηγαίνουμε κάθε φορα ρυθμίσεις>wifi> on/off κλπ; Πήρα πρόσφατα ένα lumia 920 και μέχρι στιγμής είμαι ευχαριστημένος και από το κινητό και απο τα win, αλλά μου φαίνεται κουλό να μην έχει κάποιου είδους συντόμευση για αυτά, ή να έχει να να μη την έχω βρεί .
dimosthenis1984 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Παίδες, ξέρει κανείς αν γίνετε να βάλουμε σε tiles το wifi,3g και να μη πηγαίνουμε κάθε φορα ρυθμίσεις>wifi> on/off κλπ; Πήρα πρόσφατα ένα lumia 920 και μέχρι στιγμής είμαι ευχαριστημένος και από το κινητό και απο τα win, αλλά μου φαίνεται κουλό να μην έχει κάποιου είδους συντόμευση για αυτά, ή να έχει να να μη την έχω βρεί . κατεβασε απο το μαρκετ το connectivity shortcuts
Deus ex machina Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Ευχαριστώ , το κατέβασα και βολέυει αρκετά. Κρίμα που δε προνόησαν να έχει κάτι τέτοιο by default και το λειτουργικό. 1
disqualified Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Ευχαριστώ , το κατέβασα και βολέυει αρκετά. Κρίμα που δε προνόησαν να έχει κάτι τέτοιο by default και το λειτουργικό. αναμφίβολα θα γίνει κάτι τετοιο
N3k21 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Παίδες, για όσους δεν έχουν πάρει ακόμα το Nokia Black update, σήμερα ήρθε σε Lumia 520. Δοκιμάστε λοιπόν ξανά οι κάτοχοι Lumia συσκευών, ίσως σας κάτσει. Δύο διευκρινίσεις μόνο: - Το συγκεκριμένο τηλέφωνο αγοράστηκε προχθές. Το "Black" δεν ήρθε άμεσα με την πρώτη ενεργοποίηση της συσκευής, αλλά σήμερα και μετά από update όλων των υπόλοιπων ΝΟΚΙΑ εφαρμογών. - To update εμφανίστηκε ενώ το κινητό δεν είχε SIM. Θα μπορούσατε να δοκιμάσετε λοιπόν χωρίς SIM, σε περίπτωση που η αναβάθμιση "μπλοκάρεται" απ' τον πάροχο.
Skr1ll3x Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Καμμια αλλη εφαρμογη αντι του 6tag για instagram? Οταν κανω επεξεργασια καποιας φωτογραφιας, θολουρες κτλ, με πεταει απο το προγραμμα..
GiannisWalker Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 με εχει πεταξει μερικες φορες απο internet explorer, εχει συμβει σε κανεναν ετσι στο ακυρο;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα