Προς το περιεχόμενο

Windows Phone- Γενική συζήτηση και απορίες

dimitris__

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 12,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Λεβεντες εχω μια απορια, εχω ενα lumia 435 και θελω να αλλαξω το χρωμα απο τα πλακιδια των μηνυματων και κλησεων της δευτερης sim απο την αρχικη οθονη γινετε;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Flow for faxebook Δεν κοβει τη σελιδα...

καλο ειναι αλλα αρκετα συχνα μετατοπιζει ολο το timeline αριστερα κρυβοντας αρκετο περιεχομενο

τεσπα εμενα δεν μ απασχολει το fb κ το εχω για κανα μνμα

Λεβεντες εχω μια απορια, εχω ενα lumia 435 και θελω να αλλαξω το χρωμα απο τα πλακιδια των μηνυματων και κλησεων της δευτερης sim απο την αρχικη οθονη γινετε;

Σε 950, πηγαίνω στο τηλέφωνο και μετά στα μηνύματα, κάνω link τις δύο γραμμές, μετά unlink και τότε η δεύτερη έχει διαφορετικό χρώμα που αλλάζει κάθε φορά που αλλάζεις accent color. Για δοκίμασε.

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Microsoft is dropping support for the Lumia 640 and Lumia 640 XL with the Windows 10 Mobile Fall Creators Update (Version 1709).

Άμα μπεις insider fast μπορείς να κατεβάσεις τώρα την νέα έκδοση 15254.1 πριν την κόψει η μικρομαλακή. Εγώ αυτό έχω κάνει ήδη

https://mspoweruser.com/lumia-640-640-xl-cant-handle-microsofts-feature-packed-windows-10-fall-creators-update/

Επεξ/σία από cameranek
  • Like 1

Σε 950, πηγαίνω στο τηλέφωνο και μετά στα μηνύματα, κάνω link τις δύο γραμμές, μετά unlink και τότε η δεύτερη έχει διαφορετικό χρώμα που αλλάζει κάθε φορά που αλλάζεις accent color. Για δοκίμασε.

Ευχαριστω φιλε αλλα δεν εχει κατι τετοιο, win 10 εχω

• Like 1

Windows 10 Mobile Fall Creators Update (Version 1709).

Άμα μπεις insider fast μπορείς να κατεβάσεις τώρα την νέα έκδοση 15254.1 πριν την κόψει η μικρομαλακή. Εγώ αυτό έχω κάνει ήδη

• Like 1

Ευχαριστω φιλε αλλα δεν εχει κατι τετοιο, win 10 εχω

Μηνύματα (της πρώτης γραμμής ας πούμε) ->  τρεις τελίτσες ->   link tiles, και μετά το ίδιο και κάνεις unlink

• Like 1

@olympiakos Κάθε μεγάλο update παίρνει αναβαθμίσεις λειτουργικού για 2 χρόνια. Πχ τα 532,535, 735 κτλ που έχουν μείνει στο anniversary update παίρνουν αναβαθμίσεις μέχρι και το καλοκαίρι του 2018. Οπότε αν το αφήσεις ως έχει το 640 θα παίρνει αναβαθμίσεις ως τις αρχές του 2019. Αν περάσεις την καινούργια με insider κερδίζει μερικούς μήνες. Αλλιώς δεν έχει σημαντικές διαφορές και τα προγράμματα έτσι και αλλιώς τρέχουν το ίδιο και στις παλαιότερες εκδόσεις. Δεν έχω πετύχει πρόγραμμα μέχρι τώρα που να είναι διαφορετικό στην anniversary (εκτός από τους χάρτες) από ότι στις πρόσφατες εκδόσεις λειτουργικού. 

Τελικά έκανα αυτό που έλεγα κάποιες σελίδες πιο πίσω. Δηλαδή από τα 8 να πάω στα 10 (μέσο σύμβουλο αναβάθμισης) και να μείνω εκεί χωρίς να κάνω περισσότερα update που "βαραίνουν" το τηλέφωνο (640). Όταν πας στα 10 έχει μια επιλογή στο μενού αναβαθμίσεων "αναβολή αναβαθμίσεων" που την ξεκαρεις. Πιστεύω να μην κάνει άλλη αναβάθμιση και με πάει στο creators γιατί έτσι όπως είναι τώρα πετάει σαν τα 8. Ούτε κολλήματα και ο edge πάει σφαίρα χωρίς λαγκαρισματα. Αυτά προς το παρόν.

Τελικά έκανα αυτό που έλεγα κάποιες σελίδες πιο πίσω. Δηλαδή από τα 8 να πάω στα 10 (μέσο σύμβουλο αναβάθμισης) και να μείνω εκεί χωρίς να κάνω περισσότερα update που "βαραίνουν" το τηλέφωνο (640). Όταν πας στα 10 έχει μια επιλογή στο μενού αναβαθμίσεων "αναβολή αναβαθμίσεων" που την ξεκαρεις. Πιστεύω να μην κάνει άλλη αναβάθμιση και με πάει στο creators γιατί έτσι όπως είναι τώρα πετάει σαν τα 8. Ούτε κολλήματα και ο edge πάει σφαίρα χωρίς λαγκαρισματα. Αυτά προς το παρόν.

Η "καλύτερη" έκδοση για αυτές τις συσκευές είναι η anniversary update. Είναι πιο ελαφριά από αυτές που ακολούθησαν.

Ρε σεῖς παῖδες, ἐγῶ πού ἔχω τό Lumia 730 μπορῶ μέ κάποιον τρόπο νά πάρω τό update;

Δοκίμασα σέ insider slow καί fast καί τίποτα...τό ἴδιο καί σέ release preview.

Από περιέργεια, ποια έκδοση έχεις αυτή την στιγμή;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...