Προς το περιεχόμενο

Windows Phone- Γενική συζήτηση και απορίες

dimitris__

Προτεινόμενες αναρτήσεις

εκανα ξανα εγκατασταση κ αυτη την φορα απλα δεν συνδεθηκα στον ms λογαριασμο μου γιατι προφανως παλι μαλ#$%^%^ οι server τους κ βουαλα ολα οκ

λοιπον μετα απο μια μερα χρησης των 8.1 στο lumia 730 ξανααγαπησα τα windows phone ,χανεις το skype κ τις universal apps καθως κ τις νεες ευκολιες των 10 ΑΛΛΑ

το τηλεφωνο ειναι παλι ταχυτατο κ βουτυρενιο ,τα παντα δουλευουν οπως πρεπει ,ολα τα ομορφα widgets που εκοψαν στα 10 οπως αποθηκευτικος χωρος ,χρηση δικτυου κλπ , δουλευει ξανα ο lumia sensor που μετραει βηματα ,η lumia καμερα αψογη ,δουλευουν ακομα κ το facebοok k οι χαρτες, ο uc browser ταχυτατος

ολα γινονται γρηγορα, ευκολα ,απλα ,λιτα κ αποτελεσματικα, το προτεινω σε οσους μπορουν να γυρισουν τα τηλεφωνα τους σε 8 ανεπιφυλακτα

2 πραγματακια τωρα

επειδη αλλαξα νουμερο τηλεφωνου στον ms account,πλεον πρεπει να περασει ενας μηνας για να γινει επαληθευση λενε κ τωρα δεν μπορω να περασω νεες εφαρμογες ,ξερετε καποιο τροπο να συντομευσω τον χρονο?

πειτε προτεινομενες εφαρμογες στα 8,1

Viber, tubecast, ringtone maker.

Δεν μας έχουν μείνει και πολλές. Ένα messenger να είχαμε και δεν θα ήθελα τίποτα παραπάνω.

• Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 12,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

να πω κ εγω με την σειρα μου

αρχεια 

analog clock tile 

jack of tools

office lens

skroutz

soundhound

stepcounter live (για οσους εχουν κινητο με αισθητηρα βηματων)

touch and lock

tubecast

uc browser

zedge

• Like 1

Viber, tubecast, ringtone maker.

Δεν μας έχουν μείνει και πολλές. Ένα messenger να είχαμε και δεν θα ήθελα τίποτα παραπάνω.

δες το flow for facebook ,δεν ξερω αν υπαρχει κ κανενα αλλο καλυτερο για windows phone 8.1

• Like 1

Να πω και εγώ κάτι να γελάσουμε? Παιδιά της προάλλες πέρασα (ενώ είχα ήδη περασμένη την RS3) στο Lumia 930 την 15254.1 aka FCU RS3 mobile RTM και όλα μα όλα σε όλους τους τομείς είναι άψογα χωρίς κανένα bug, με τέλεια μπαταρία και τέλεια απόδοση. Την προηγούμενη φορά εκεί στην microsoft βρήκαν την δικαιολογία οτι η σειρά Χ30 είχε θέματα με την CU και δεν την έδωσε επίσημα και την έδινε μέσω RP και καλά μας έκανε και χάρη. Όντως εγώ προσωπικά είχα θέματα στο 930 με τους χάρτες, την κάμερα και κανα δυο θεματακια ακόμη. Θέματα τα οποία αποδείχτηκε οτι τα είχαν και τα κινητά που υποστήριζαν την CU! Και ρωτάω, τώρα που αποδεδειγμενα, (τουλάχιστον απο προσωπική μου εμπειρία) δεν υπάρχει κανένα απολύτως θέμα με την 15254 RS3 (ο θεός να την κάνει) θα την δώσει επίσημα στην σειρά Χ30? Έστω μέσω RP? Εδω γελάμε μάλλον ετσι? Και μιλάμε για πολύ γέλιο... Μάλλον θα αρχίσουμε παλι να γινόμαστε χακερ, όπως τοτε με την σειρά Χ20 που την πούλησε ενώ έλεγε οτι ολα τα Lumia θα έπαιρναν τα 10, και στο τέλος αλλάζαμε μοντέλο στο id της συσκευής για να πάρουμε το update.

ΥΓ.

Microsoft ουτε μια ιδέα (Continuum) δεν μπορείς να υλοποιήσεις σωστά μεχρι και η Huawei σε προσπέρασε στην στροφή... 

http://www.insomnia.gr/_/articles/hardware/huawei/%CF%80%CF%81%CF%8E%CF%84%CE%B7-%CE%B5%CF%80%CE%B1%CF%86%CE%AE-%CE%BC%CE%B5-%CF%84%CE%BF-%CE%B5%CF%85%CF%86%CF%85%CE%AD%CF%82-huawei-mate-r15051

• Like 1

δες το flow for facebook ,δεν ξερω αν υπαρχει κ κανενα αλλο καλυτερο για windows phone 8.1

Έχω δοκιμάσει σχεδόν όλες τις εφαρμογές που έχουν σχέση με fb-msg αλλά καμια δεν λειτουργεί σωστά. Άλλες δείχνουν μισή την σελίδα (όπως ο ie) και σε άλλες δεν έρχονται οι ειδοποιήσεις. Προς το παρόν έχω το κανονικό fb και τα μηνύματα τα διαβάζω από ie.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...