Προς το περιεχόμενο

Windows Phone- Γενική συζήτηση και απορίες

dimitris__

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Λοιπον δινω το κινητο στην αδερφη μου και κανει μια παραγγελια online απο Microsoft Edge!!

Ολα ωραια, καποια θεματακια με το κ***λοσημα ειχαμε τεσπα...Πλησιαζει στα στοιχεια της καρτας τα βαζει, και παταει Υποβολη....Ε τοτε γινονται τάνα όολαα!! Με πεταξε εξω ο Edge! Με λουσε κρυος ιδρωτας ειπα μακαρι να μην εχει γινει πληρωμη εκεινη την ωρα γιατι δεν ξεραμε αν οντως εγινε γιατι την εβαψα αλλιως....Τελικως μαλλον δεν εγινε γιατι δεν της ηρθε καποιο e-mail! Και αυτο! Ηθικο διδαγμα: Προσοχη με τις online πληρωμες σε Windows 10 Mobile με 1gb ram!.. Και Android σου ρχομαι.....! :/

Επεξ/σία από olimpiakos 7
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Σήμερα εκανα κάποια πειράματα.
Από 10ρια πήγα στα 8ρια. Όλα ωραία και καλά, το παλιό καλο 8ρι. Ξαναπερασα 10ρια  και το τηλέφωνο ήταν μια χαρά χωρίς κολλήματα στα μενού (και με ραδιόφωνο) κτλ. Όταν όμως κατέβασε και πέρασε τα update (creators) ξαναεγινε πάλι βαρύ και ασήκωτο (χωρις ραδιοφωνο) με τα γνωστά κολλήματα. Γίνετε λοιπόν να μείνουμε στα απλα 10ρια χωρίς να κάνει update αυτόματα?

• Like 1

Αυτο που παρατήρησα κι εγώ δηλαδή

Επειδή όταν πέρασα τα 10αρια σε μια δυο βδομάδες βγήκε η creator's είδα κατευθείαν την διάφορα

Σε σημείο που το 535 της αδερφης μου να πηγαίνει καλύτερα!

• Like 2

Να σας πω...Τωρα που λετε οντως η εκδοση οταν πας απτα 8 στα 10ρια πας στην χχχ.163 νμζ;

Ναι εκει ειναι ελαφρυ! Αλλα εχουμε καποιο προβλημα αν μεινουμε εκει;;;

• Like 1

Να σας πω...Τωρα που λετε οντως η εκδοση οταν πας απτα 8 στα 10ρια πας στην χχχ.163 νμζ;

Ναι εκει ειναι ελαφρυ! Αλλα εχουμε καποιο προβλημα αν μεινουμε εκει;;;

Το θεμα ειναι μπορουμε να μεινουμε εκει ή δεν τη γλιτώνουμε την αναβάθμιση? 

• Like 1

Καλάα ποιοςτη χ**ζει την αναβάθμιση; Κλείνεις τα Windows Update απτό να εκτελεται στο background και τέλος!

Το θέμα είναι θα μας βολέψει; Η θα χουμε κάπου πρόβλημα;; Με τις ενημερώσεις εφαρμογών πχ;; Θα το τολμήσω απόψε αν τα καταφέρω.....

• Like 1

Κάνε μια δοκιμή να δούμε. Σίγουρα μπορείς να κλείσεις τα updates να μην εκτελούνται στο background? Από τις ρυθμίσεις της μπαταρίας λες? Μακάρι να γίνεται και θα το δοκιμάσω και γω. Τώρα είμαι στα 8ρια πάλι και όλα κυλάνε απαλά σαν βούτυρο

• Like 1

Σφαιρα τα 8χταρια λεμε...(εκατονταδες φορες)

Επισης σφαιρατη η Lumia Camera και νομιζω οτι σε ποιοτητα βγαζει καλυτερες!....

Εδιτ: Σφαιρατο παντου, ενω τα W10 βαριά μεχρι το θεο!!...

Σήμερα εκανα κάποια πειράματα.
Από 10ρια πήγα στα 8ρια. Όλα ωραία και καλά, το παλιό καλο 8ρι. Ξαναπερασα 10ρια  και το τηλέφωνο ήταν μια χαρά χωρίς κολλήματα στα μενού (και με ραδιόφωνο) κτλ. Όταν όμως κατέβασε και πέρασε τα update (creators) ξαναεγινε πάλι βαρύ και ασήκωτο (χωρις ραδιοφωνο) με τα γνωστά κολλήματα. Γίνετε λοιπόν να μείνουμε στα απλα 10ρια χωρίς να κάνει update αυτόματα?

Joker μπηκες release μεσω insider και σε πηγε στην 'πρωτη' εκδοση;;

Σφαιρα τα 8χταρια λεμε...(εκατονταδες φορες)

Επισης σφαιρατη η Lumia Camera και νομιζω οτι σε ποιοτητα βγαζει καλυτερες!....

Εδιτ: Σφαιρατο παντου, ενω τα W10 βαριά μεχρι το θεο!!...

Joker μπηκες release μεσω insider και σε πηγε στην 'πρωτη' εκδοση;;

Από το σύμβουλο αναβάθμισης που έχει το store πάω στα 10. Σου βάζει την πρώτη έκδοση το καταλαβαίνεις από κάποιες ρυθμίσεις που είναι διαφορετικές και από την ταχύτητα στα μενού. Αυτό το creators update τα κάνει πο****να όλα.

Ακόμα ειμαι στα 8 και τα απολαμβάνω

• Like 1

Βγήκε και νέα Insider fast.

Μικρή σε μέγεθος, κατέβηκε μέσα σε 15'.

Κάτι ιδιαίτερο δεν βρήκα.

Μια ερώτηση, γενική:

Έχετε παρατηρήσει να χάνονται φωτογραφίες από τη συλλογή? Είτε της κάμερας, είτε που σας έχουν σταλεί σε viber-whatsapp-κλπ.

Δεν ήμουν σίγουρος πριν, αλλά πλέον βεβαιώθηκα. Έχω το τηλέφωνο από Απρίλη τέλη/αρχές Μάη 16 και οι πρώτες φωτό που πλέον υπάρχουν μέσα (σε κάρτα μνήμης, παρακαλώ), είναι από τέλη Ιούνη!

Είχα φτιάξει συγκεκριμένα άλμπουμ, με φωτό που θέλω πάντα προσβάσιμες γρήγορα (κάποια έγγραφα κλπ), τα άλμπουμ κατά καιρούς εξαφανίζονταν, αλλά οι φωτό έμεναν.

Πλέον, έχουν εξαφανιστεί και οι σχετικές φωτό από το τηλέφωνο (στο 1drive υπάρχουν ακόμα).

Δεν πάμε καθόλου καλά.

• Like 2

Μια ερώτηση,...

Δεν πάμε καθόλου καλά.

Τι καλά; Εδώ λέμε το κλείσαμε το μαγαζί. :)

• Like 1

Από το σύμβουλο αναβάθμισης που έχει το store πάω στα 10. Σου βάζει την πρώτη έκδοση το καταλαβαίνεις από κάποιες ρυθμίσεις που είναι διαφορετικές και από την ταχύτητα στα μενού. Αυτό το creators update τα κάνει πο****να όλα.

Ακόμα ειμαι στα 8 και τα απολαμβάνω

Ποια εκδοση σου φορεσε; Να δω ποια θα μπει εμενα;;

Μια ερώτηση, γενική:

Έχετε παρατηρήσει να χάνονται φωτογραφίες από τη συλλογή? Είτε της κάμερας, είτε που σας έχουν σταλεί σε viber-whatsapp-κλπ.

Δεν ήμουν σίγουρος πριν, αλλά πλέον βεβαιώθηκα. Έχω το τηλέφωνο από Απρίλη τέλη/αρχές Μάη 16 και οι πρώτες φωτό που πλέον υπάρχουν μέσα (σε κάρτα μνήμης, παρακαλώ), είναι από τέλη Ιούνη!

Είχα φτιάξει συγκεκριμένα άλμπουμ, με φωτό που θέλω πάντα προσβάσιμες γρήγορα (κάποια έγγραφα κλπ), τα άλμπουμ κατά καιρούς εξαφανίζονταν, αλλά οι φωτό έμεναν.

Πλέον, έχουν εξαφανιστεί και οι σχετικές φωτό από το τηλέφωνο (στο 1drive υπάρχουν ακόμα).

Δεν πάμε καθόλου καλά.

Απο χωρο πως εισαι;

Ρωταω μπας και σβηνει φωτο(αφηνοντας τες στο onedrive) οταν γεμιζει.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...