Επισκέπτης Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 To lumia 640 XL τι το κάνουμε τώρα; Τι προβλήματα θα έχει απο εδώ και πέρα; Πρακτικά δεν θα εχεις προβλήματα γιατί τα καινούργια χαρακτηριστικά που βαζουν στα windows 10 θα ηταν στην πλειοψηφία τους βαριά για την συσκευή σου. Ακόμα και καποια χαρακτηριστικά που μπήκαν στο creators update οπως το καινουργιο api στους χάρτες ειναι βαρύ στο 640. Αν πχ συγκρίνεις την ταχυτητα που σχεδιαζει polylines στον χαρτη ενα lumia 535 που εχει μεινει στην εκδοση 14393 με την ταχύτητα στο 640 θα δεις οτι η συσκευη που εχει τους παλιους χαρτες παει σφαιρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
crashnburn Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 μιλαμε για κατω απο 100 πλεον αλλιως να τα βαλουν εκει που ξερουν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
teo20net Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 Ε' προηγούμαι εγώ 130€ είναι η πιο χαμηλή τιμή στις αγγελίες τώρα Στείλε μου link. Εγώ είμαι χουβαρντάς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cameranek Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 Βγήκε νέα έκδοση... Κατεβάζω τώρα... 2017-10 Ενημέρωση για Windows 10 Version 1703 για συσκευές Phone που βασίζονται σε arm Υπάρχουν διαθέσιμες ενημερώσεις. Η λήψη τους θα πραγματοποιηθεί όταν δεν χρησιμοποιείτε σύνδεση ογκοχρέωσης ή μπορείτε να πραγματοποιήσετε λήψη 54.13 MB χρησιμοποιώντας την τρέχουσα σύνδεση δεδομένων σας (ενδέχεται να ισχύουν χρεώσεις). Ενδέχεται ακόμα να χρειαστεί να συνδεθείτε σε Wi-Fi χωρίς ογκοχρέωση για ορισμένες ενημερώσεις. . . Και άλλη έκδοση Windows 10 Mobile (10.0.14393.1770) - Αυτή η ενημέρωση θα κάνει το τηλέφωνό σας να λειτουργεί ακόμα καλύτερα. Υπάρχουν διαθέσιμες ενημερώσεις. Η λήψη τους θα πραγματοποιηθεί όταν δεν χρησιμοποιείτε σύνδεση ογκοχρέωσης ή μπορείτε να πραγματοποιήσετε λήψη 561.69 MB χρησιμοποιώντας την τρέχουσα σύνδεση δεδομένων σας (ενδέχεται να ισχύουν χρεώσεις). Ενδέχεται ακόμα να χρειαστεί να συνδεθείτε σε Wi-Fi χωρίς ογκοχρέωση για ορισμένες ενημερώσεις. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 Για stock καταστάσεις, να υποθέσω? Σε εμένα σε FR, δεν βρίσκει τίποτα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 @retromaniac Τσεκαρε αν εχεις δικαιωμα συμμετοχής με την εφαρμογή που εχεις φτιαξει στα δωρα που δινουν. Απο οτι ειδα θα δωσουν σε 5 developers απο ενα surface studio και ενα surface laptop μετά απο κληρωση. @πετρος Ναι ειναι τα πατς που δινουν στις σταθερες εκδοσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cameranek Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 Για stock καταστάσεις, να υποθέσω? Σε εμένα σε FR, δεν βρίσκει τίποτα. Σε φαστ δεν έχει Μόνο σε στάβλο. Αν βγει θα το πω Windows 10 Mobile (10.0.14393.1770) 15063.674 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
joker80 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 Βγήκε νέα έκδοση... Κατεβάζω τώρα... 2017-10 Ενημέρωση για Windows 10 Version 1703 για συσκευές Phone που βασίζονται σε arm Υπάρχουν διαθέσιμες ενημερώσεις. Η λήψη τους θα πραγματοποιηθεί όταν δεν χρησιμοποιείτε σύνδεση ογκοχρέωσης ή μπορείτε να πραγματοποιήσετε λήψη 54.13 MB χρησιμοποιώντας την τρέχουσα σύνδεση δεδομένων σας (ενδέχεται να ισχύουν χρεώσεις). Ενδέχεται ακόμα να χρειαστεί να συνδεθείτε σε Wi-Fi χωρίς ογκοχρέωση για ορισμένες ενημερώσεις. . . Και άλλη έκδοση Windows 10 Mobile (10.0.14393.1770) - Αυτή η ενημέρωση θα κάνει το τηλέφωνό σας να λειτουργεί ακόμα καλύτερα. Υπάρχουν διαθέσιμες ενημερώσεις. Η λήψη τους θα πραγματοποιηθεί όταν δεν χρησιμοποιείτε σύνδεση ογκοχρέωσης ή μπορείτε να πραγματοποιήσετε λήψη 561.69 MB χρησιμοποιώντας την τρέχουσα σύνδεση δεδομένων σας (ενδέχεται να ισχύουν χρεώσεις). Ενδέχεται ακόμα να χρειαστεί να συνδεθείτε σε Wi-Fi χωρίς ογκοχρέωση για ορισμένες ενημερώσεις. ...και αξίζει τον κόπο η αναμονή. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cameranek Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 Βγήκαν νέες εκδόσεις, κατεβάζω τώρα... Σε φαστ δεν έχει Μόνο σε στάβλο. Αν βγει θα το πω Windows 10 Mobile (10.0.14393.1770) Και 15063.674 Για πεθαμένο λειτουργικό μια χαρά 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 Πάντως μετά από την αύξηση της εικονικής μνήμης μέσω interop tools σε 512mb σε 640xl εδώ και ένα μήνα περίπου όλα πάνε νερό. Ειδικά στο πλέον επίσημα πεθαμένο λειτουργικό (τα ξέραμε αυτά ms εδώ και καιρό ) στις συσκευές με 1gb ram αυτή η μετατροπή είναι μια γερή ανάσταση, τυχόν μικροκολληματάκια εξαλείφονται ως επί το πλείστον, αυτό το περιμένετε λίγο που αναφέρει ως ελάχιστη αναμονή εξαφανίστηκε κατά την έξοδο του what's app και του groove, γενικότερα όλα βαίνουν καλώς. Δεν είναι δα κάτι το τρομερό αλλά ελαφραίνει αρκετά το λειτουργικό και αν πριν πήγαινε καλά το w10 mobile σε 1gb ram και sd 400 32bit τώρα πάει δύο κλικ καλύτερα overall. Ένα bug παρατηρώ στην .540 κάποιες φορές το οποίο στρώνει με restart και ειδικότερα όταν πάω να κλείσω τηλεφωνική κλήση μόλις απομακρύνω το κινητό από το αυτί η οθόνη παραμένει μαυρισμένη και αναγκαστικά περιμένω μέχρι να κλείσει το άτομο που μιλούσα, σπαστικό μεν αλλά συμβαίνει σπάνια δε. Λίγοι και καλοί λοιπόν είμαστε εδώ, τελικά για κάποιο λόγο παραμένουμε και είμαστε και ευχαριστημένοι από τα πεθαμένα και επισήμως wp, μέσα στην όλη αδιαφορία της ms και μόνο ότι βαστάνε ακόμη γερά τα wp αυτό λέει πολλά. Σαφώς και πλέον για νέα αγορά κινητού τα wp δεν αξίζουν, αλλά για όσους ήδη τα έχουν ίσως και να είναι σαν το κρασί, όσο περνάει ο καιρός στρώνουν, ενδεχομένως βέβαια δεν παίρνω και όρκο . 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cameranek Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 ^^ δεν έβαλες την νέα έκδοση; ακόμη με την παλιά είσαι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
teo20net Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2017 Ένα bug παρατηρώ στην .540 κάποιες φορές το οποίο στρώνει με restart και ειδικότερα όταν πάω να κλείσω τηλεφωνική κλήση μόλις απομακρύνω το κινητό από το αυτί η οθόνη παραμένει μαυρισμένη και αναγκαστικά περιμένω μέχρι να κλείσει το άτομο που μιλούσα, σπαστικό μεν αλλά συμβαίνει σπάνια δε. Αυτό κατα καιρούς εμφανίζεται και σ'εμένα. Κυρίως κάθε φορά που αλλάζω glass (και πίστεψέ με αλλάζω συχνά, σπάνε εύκολα τα άτιμα). Δεν είναι bug αλλα ο παλιοαισθητήρας προσέγγισης που έχουν βάλει, ένα χιλιοστό του χιλιοστού να μην βάλεις σωστά τη ζελατίνα/glass, τα παίζει. Ακόμη και με το ίδιο glass, μπορεί στο άκυρο να το κάνει για 1-2 μέρες αλλα αν ξεκολλήσω/κολλήσω ξανά το glass, σταματάει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
olimpiakos 7 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2017 Πάντως μετά από την αύξηση της εικονικής μνήμης μέσω interop tools σε 512mb σε 640xl εδώ και ένα μήνα περίπου όλα πάνε νερό. Ειδικά στο πλέον επίσημα πεθαμένο λειτουργικό (τα ξέραμε αυτά ms εδώ και καιρό ) στις συσκευές με 1gb ram αυτή η μετατροπή είναι μια γερή ανάσταση, τυχόν μικροκολληματάκια εξαλείφονται ως επί το πλείστον, αυτό το περιμένετε λίγο που αναφέρει ως ελάχιστη αναμονή εξαφανίστηκε κατά την έξοδο του what's app και του groove, γενικότερα όλα βαίνουν καλώς. Δεν είναι δα κάτι το τρομερό αλλά ελαφραίνει αρκετά το λειτουργικό και αν πριν πήγαινε καλά το w10 mobile σε 1gb ram και sd 400 32bit τώρα πάει δύο κλικ καλύτερα overall. Ένα bug παρατηρώ στην .540 κάποιες φορές το οποίο στρώνει με restart και ειδικότερα όταν πάω να κλείσω τηλεφωνική κλήση μόλις απομακρύνω το κινητό από το αυτί η οθόνη παραμένει μαυρισμένη και αναγκαστικά περιμένω μέχρι να κλείσει το άτομο που μιλούσα, σπαστικό μεν αλλά συμβαίνει σπάνια δε. Λίγοι και καλοί λοιπόν είμαστε εδώ, τελικά για κάποιο λόγο παραμένουμε και είμαστε και ευχαριστημένοι από τα πεθαμένα και επισήμως wp, μέσα στην όλη αδιαφορία της ms και μόνο ότι βαστάνε ακόμη γερά τα wp αυτό λέει πολλά. Σαφώς και πλέον για νέα αγορά κινητού τα wp δεν αξίζουν, αλλά για όσους ήδη τα έχουν ίσως και να είναι σαν το κρασί, όσο περνάει ο καιρός στρώνουν, ενδεχομένως βέβαια δεν παίρνω και όρκο . Για τον αισθητηρα κλησης που λετε το κανει και μενα οποτε του καπνισει και απλα παταω το power button μεχρι να ξεμπλοκαρει,αλλιως τρωει restart...Δεν φοραω κατι πανω! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GBorb Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2017 Εγω παντως μεχρι να μην ανοιγει πλεον δεν αλλαζω το 535 μιας και καλυπτει τις αναγκες μου εδω και 2.5 χρονια. Δεν μπορω να φανταστω πως θα ειμαι χωρις τα "παραθυρακια" . Εχω παρει και ενα Xiaomi redmi 4x για την κοπελα μου. Δεν λεω πολυ καλο κινητο αλλα δεν μπορω να συνηθισω το android. Ασε που το θεωρω ασχημο ως UI. Προσωπικη αποψη παντα. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cameranek Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2017 Εγω παντως μεχρι να μην ανοιγει πλεον δεν αλλαζω το 535 μιας και καλυπτει τις αναγκες μου εδω και 2.5 χρονια. Δεν μπορω να φανταστω πως θα ειμαι χωρις τα "παραθυρακια" . Εχω παρει και ενα Xiaomi redmi 4x για την κοπελα μου. Δεν λεω πολυ καλο κινητο αλλα δεν μπορω να συνηθισω το android. Ασε που το θεωρω ασχημο ως UI. Προσωπικη αποψη παντα.Αφού έχεις και το 535 και το Μι κάνε μια σύγκριση, κάμερα -κολλήματα κλπ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα