Hlapatsas Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Έγώ εἶμαι Τσεχία! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cameranek Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Εγώ είμαι Τσεχία!Διακοπές ; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hlapatsas Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Ὄχι, δουλεύω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pgk Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Εδω Θεσσαλονικη, οβερ edit: πλακα πλακα βλεπεις κατι καλες αγγελιες για 950/950xl και δαγκωνεσαι, λες να σκασω πχ 150-180€ για κατι που μπορει αυριο να βγαλουν στοπ, καλυτερα να ψαχνω απο τωρα το xiaomi μου για εκεινη τη μερα κ να κατσω στα αυγα μου (640XL) μεχρι να σβησει. Ειχα κατα καιρους 925, 640, 830, 930, αλλα λεφτα για wp δισταζω να δωσω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
john178 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Από Χαλκίδα.τελικά είμαστε πολλοί αλλά σκορπιοι!έχοντας περάσει από τα χέρια μου τα 630,640,950 και τώρα κάτοχος ενός 650,αρχίζω να σκέφτομαι την ανταλλαγή με 950 παλι.είναι από τις καλές συσκευές.αν υπήρχαν και χάρτες της προκοπής.... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Retromaniac Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Χαίρομαι που ένα ποστ για κατσαβίδια έγινε η αιτία να γνωριστούμε καλύτερα 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cameranek Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Χαίρομαι που ένα ποστ για κατσαβίδια έγινε η αιτία να γνωριστούμε καλύτερα Το μυαλό σου και μια βίδα Εγώ είπα να γνωριστούμε εμείς οι 5-6 Εσύ ακόμα δεν μας είπες από που είσαι; Άντε Από κορινθία Άλλος.... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Retromaniac Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Το μυαλό σου και μια βίδα Εγώ είπα να γνωριστούμε εμείς οι 5-6 Εσύ ακόμα δεν μας είπες από που είσαι; Άντε Στο μυαλό σου λείπει βίδα Αθήνα είμαι βρε Καισαριανή. Μέσα είμαι πάντως για συνάντηση. Να φέρω και το 950 να ζευγαρώσει το καημένο. Όλο στον καναπέ πάει και τρίβεται 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cameranek Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Έγώ εἶμαι Τσεχία! Εδω Θεσσαλονικη, οβερ ... Από Χαλκίδα .... Αθήνα είμαι βρε Καισαριανή. Μέσα είμαι πάντως για συνάντηση. Να φέρω και το 950 να ζευγαρώσει το καημένο. Όλο στον καναπέ πάει και τρίβεται Δεν έβαλες το Μαξ να το διασταυρώσεις; Να κάνεις ένα υβρίδιο ; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Retromaniac Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Δεν έβαλες το Μαξ να το διασταυρώσεις; Να κάνεις ένα υβρίδιο ; Κινέζος με Φιλανδό; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cameranek Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Κινέζος με Φιλανδό;Νομίζω είχαν βγάλει και φιλιπινεζο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
anamenos Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Εγώ από την Λεμεσό της Κύπρου, θα βρίσκομαι σίγουρα το Δεκέμβριο Θεσσαλονίκη , αλλά δεν θα έλεγα και οχι για ένα ταξιδάκι συνάντησης στην Αθήνα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tasos-e Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Παντού,έδρα Θεσσαλονίκη. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hlapatsas Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Πολλή Θεσσαλονίκη μαζεύτηκε...τώρα κατάλαβα γιατί σας αρέσουν τα Λλλλλλούμια!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tasos-e Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Έδρα Θεσσαλονίκη τα τελευταία 14 Χρόνια,απο Νέα Σμύρνη Αθήνα για αυτό το παντού 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα