Προς το περιεχόμενο

Windows Phone- Γενική συζήτηση και απορίες

dimitris__

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Για την ομορφια που λες συμφωνω και επαυξανω. Αλλα αυτη την ερωτηση πρεπει να την καποιος στον Nadella θαρρω....

Αληθεια τωρα ομως..Κοιτα στην επιφανεια σου ποσο απλα και τακτοποιημενη ειναι και ποσο απλοχερα παρεχει τοση πληροφορια χωρις να χανεσαι και να σκοτιζεσαι. Κριμα και παλι κριμα..

Όσο και να προσπάθησα στο MI MAX να κάνω την οθόνη πιο ζωντανή, δεν τα κατάφερα. Μόνο τα notifications μου προσφέρουν ενημέρωση στο android. Ενώ στα windows έκανα scroll down (που έχω τα tiles με τα news κτλ) και έβλεπα αν έχει βγει καμιά είδηση που με ενδιάφερει, ή στο fb έβλεπα κατευθείαν την φάτσα εκείνου που έκανε κάτι κτλ. Και η Microsoft έχει κάνει το όλο api για τα live tiles τόσο efficient που οι άλλοι πιστεύω απλά τρομάζουν στην ιδέα να υλοποιήσουν κάτι τέτοιο.

• Like 3
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δεν άφηνε κέρδος και ήταν και αντίθετος με το εγχείρημα. Οπότε θα πασάρει το λειτουργικό με κάποιες προσθήκες σε ένα ARM surface ταμπλετ και θα εκδημοκρατίσει την τεχνολογία στην καταπληκτική τιμή των 799$.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Άμα κατεβάσω το interop tools που είναι στο store θα μπορέσω να κάνω το κολπακι με την ram ή θα πρέπει να το κατεβάσω από αλλού?

Edit: Το έκανα τελικά έβαλα 512 virtual ram. Δεν βλέπω καμια διαφορά. Τες 'πα.

Επεξ/σία από joker80
  • Like 1

Άμα κατεβάσω το interop tools που είναι στο store θα μπορέσω να κάνω το κολπακι με την ram ή θα πρέπει να το κατεβάσω από αλλού?

Edit: Το έκανα τελικά έβαλα 512 virtual ram. Δεν βλέπω καμια διαφορά. Τες 'πα.

Τι ακριβώς πιστεύεις ότι κάνει αυτό που άλλαξες; Γιατί το μόνο που κάνει είναι όταν έχεις πολλές εφαρμογές ανοικτές να μην αργεί να κάνει resume....

• Like 2

Τι ακριβώς πιστεύεις ότι κάνει αυτό που άλλαξες; Γιατί το μόνο που κάνει είναι όταν έχεις πολλές εφαρμογές ανοικτές να μην αργεί να κάνει resume....

Νομιζα οτι θα κανει τα μενου πιο γρηγορα τον edge το fb κτλ. Τωρα που καταλαβα τι κανει ειναι αργα. :unsure:

• Like 1

Μπορώ να πάρω iPhone 7 plus 128 καινούργιο, 480 από αμερικα μέσω συγγενή μου. Ειναι 300 ευρώ κάτω από τιμή Ελλάδος. Μέχρι και λεφτά μπορώ να βγάλω άμα το πουλήσω. Εχω μπει όμως σε πειρασμό, γιατί σε αυτά τα λεφτά αξίζει. Και πάλι ομως πολλά τα λεφτά για την τσέπη μου :(

• Like 1

Μονο;; Αν ειναι ξεκλειδωτο και αν εχεις τα λεφτα, ναι αξιζει!!...

Εννοείτε ξεκλειδωτο. Τα κλειδωμένα ειναι με πάντα με συμβόλαιο ή μεταχειρισμένα (σε μαγαζί τουλάχιστον).. Τα λεφτά τα βρισκω αλλα δεν μου περισσεύουν κιόλας. Από την άλλη το θεωρώ και εγω λίγο ευκαιρία και θα αποφύγω και το αντροιντ :P
  • Like 1

Προς Mods:Offtopic για λιγο...

Το 'θα αποφυγω και το Android' μη το λες...Γιατι στο Android ή W10 θα ξαναγυρισεις....Τοσο κλειστο λογισμικο δε παλευεται!!!

Οτι νομιζεις με τα λεφτα κουμαντο κανεις εσυ! Αν δεις πως μπορεις να τα διαθεσεις και δεν θα ξοδευτεις τοοσο πολυ(λεεω γω τωρα) καλως!  ;)  ;)

• Like 1

Καρακλειστο ναι. Ειναι και αυτό ρε παιδι μου.customization 0. Εντάξει μου αρέσει. Αλλα όταν το βαρεθείς; Τι κανεις;

Το παρατας στην ακρουλα, και οοταν το ξεβαρεθεις το ξαναπαιρνεις παλι! :D :D :D :D 

• Like 1

Εξαρτάται από το τι χρήση κανεις στο τηλεφωνο. Οταν βρηκα το SE στα 199 περυσι το αγορασα λογω χαμηλης τιμης αλλα πανω κατω χρησιμοποιω τις ιδιες εφαρμογές που τρεχω και στο φθηνο λουμια και σε αυτο outlook - excel - deezer - acast κτλ οποτε θα μπορουσα να πορευτω και χωρις το iphone. Αν ειχα αλλο προφιλ χρησης θα το χρειαζομουν περισσότερο ισως. Παντως ασχετως της τσιμπημενης τιμης ειναι ποιοτικές συσκευες, η 12αρα καμερα του se ειναι επιπεδου της 20αρας του 930 σε φωτος, βιντεο παρα πολυ καλο, διαχειρηση μπαταριας απιστευτη και γενικα δειχνει συσκευη που εχει πεσει σκεψη στο σχεδιασμο της. Οσο για το κλειστο δεν βρηκα καποια δυσκολια. Μπαινω απο οποιοδηποτε browser στ pc στο icloud και κατεβαζω τη φωτο που θελω κτλ.

Αυτο ειναι το θεμα! Συγκεκριμενα για μενα, θελω ελευθερια, θελω bluetooth να μεταφερω αρχεια...Θελω να κατεβαζω τραγουδια,βιντεο και θελω να χω file explorer και θελω και θυρα ακουστικων! αυτα!

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...