Retromaniac Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 Who cares τι είπε ο νουτέλας το 2013. Τώρα έχουμε 2017 αν δεν κάνω λάθος Τώρα περιμένουμε την καινούργια έκδοση που θα βγει, και να δούμε τι θα κάνουν με την Ανδρομέδα. Ο κόσμος κοιτάει μπροστά στο μέλλον. Αν ακούγαμε τον καθένα τώρα θα έπρεπε να κάναμε ήδη μνημόσυνο Και να πω και μια αρχαία φράση λίγο αλλαγμένη... Μηδένα προ του τέλους κακάριζε Σε αυτό ελπίζουμε. Απλά φοβάμαι μήπως πει "Κομμένα τα modular windows, μόνο desktop και azure". Δύσκολο το χεις; Ο σκοπός της ιστορίας είναι να διδάσκει Πάντως σαν project είναι τέλεια ιδέα. Προσέυχομαι κάθε βράδυ στον Άγιο Βασίλη τον Μικροπαράθυρο να γίνει σύντομα πραγματικότητα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos9553 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 Τι Ανδρομεδες μυθικα προσωπα και αστερισμους γραφει ο Anek? Εδω βγηκε ο Billis και λεει οτι χρησιμοποιει android συσκευη πλεον...(High end Samsung κιολας). Βρε που ζουμε?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cameranek Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 Σε αυτό ελπίζουμε. Απλά φοβάμαι μήπως πει "Κομμένα τα modular windows, μόνο desktop και azure". Δύσκολο το χεις; Η σκοπός της ιστορίας είναι να διδάσκει Πάντως σαν project είναι τέλεια ιδέα. Προσεύχομαι κάθε βράδυ στον Άγιο Βασίλη τον Μικροπαράθυρο να γίνει σύντομα πραγματικότητα. Το Μικροπαράθυρο το διάβασα στην αρχή μικρότσού... Πάντως τώρα που είδα στην μπακατέλ , ακόμα το πουλάνε https://alcatelonetouch.us/idol-4s-vr-smartphone-windows-unlocked/ . Και στα φρύδια μου τι βόμβα κουβαλάει ο καθένας Γούστο του και καπέλο του. Μπορεί να το κάνει επίτηδες για να δει αν είναι εκρηκτικό ή όχι 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos9553 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 Το Μικροπαράθυρο το διάβασα στην αρχή μικρότσού... Πάντως τώρα που είδα στην μπακατέλ , ακόμα το πουλάνε https://alcatelonetouch.us/idol-4s-vr-smartphone-windows-unlocked/ . Και στα φρύδια μου τι βόμβα κουβαλάει ο καθένας Γούστο του και καπέλο του. Μπορεί να το κάνει επίτηδες για να δει αν είναι εκρηκτικό ή όχι Εδω θα σε κανω Like γιατι εχεις εκρηκτικο χιουμορ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
conjure Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 Θέλουμε γουντοους μομπιλ λειτουργικό και να σταματήσουν επιτέλους αυτές τις επίτηδες χρονοκαθυστερησεις στην έναρξη γνωστών εφαρμογών. Εχει καταντήσει γραφικο πια με τους ντιβελοπερς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
crashnburn Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 τα windows phone ειχαν τα φοντα αργα αλλα σταθερα να κατακτησουν την αγορα κ τα βουλιαξαν εκ των εσω εικαζω λογω κοντρας μεγαλοστελεχων η κατι τετοιο λιγη συνεπεια ,σταθεροτητα ,σοβαροτητα κ αταλαντευτη υποστηριξη να εδειχναν κ θα ηταν τωρα σε καλο διψηφιο νουμερο market share τις καλες εποχες οι περισσοτεροι αγοραζαν windows λογω καλων τιμων ,απλοτητας στην χρηση κ ποιοτικων συσκευων απλα κριμα γιατι πολυ χλωμο το βλεπω να τους ξαναεμπιστευτει ο κοσμος κ πολυ χλωμο με τις πωλησεις κ την βαση των android k ios να μπορεσει πλεον ο οποιοσδηποτε να παραταξει καποιο mobile os 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cameranek Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 Θα δείξει η νεκροψία Για την ώρα απολαμβάνω τα κινητά μου με Windows και μελλοντικά βλέπουμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
crashnburn Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 Θα δείξει η νεκροψία Για την ώρα απολαμβάνω τα κινητά μου με Windows και μελλοντικά βλέπουμε αν απολαυση ειναι τα απανωτα os updates ναι μαζι σου 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cameranek Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 αν απόλαυση είναι τα απανωτά os updates ναι μαζί σου Και έχω και μια ντουζίνα κινητά Καύλα είναι Περιμένω να βγει η νέα έκδοση με ανυπομονησία 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Shadows Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 Το μοναδικο χαλι που δεν αντεχω στο 435 ειναι οτι καθε τρεις και λιγο σταματαει να δεχεται κλησεις και σε αυτους που με καλουν λεει οτι ειναι νεκρο.Αμα κανω επαναφορα φτιαχνει αλλα ειναι προσωρινο παντα επιστρεφει.Και εμφανιστηκε απο τοτε που εβαλα τα 10. Αν το γυρισω στα 8.1 θα λειτουργουν τα skype,viber,whatsapp? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cameranek Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 ^^ βάλε το για λίγο σε airplane mode και θα ξεκολλήσει. Τώρα πια έκδοση έχεις; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 Retro σόρυ για την ερώτηση αλλά βρήκα ασχολία βραδιάτικα , μια εγκυκλοπαιδική απορία σχετικά με το inkcanvas στο τηλέφωνο. Πες ότι βάζεις ένα inkcanvas μέσα σε ένα scrollviewer, και το inkcanvas ειναι ας πούμε 1200 χ 1200. Στο pc με το που θα κουνήσεις την ρόδα του ποντικιού θα βγουν τα σκρολμπαρς και μπορείς να πας δεξια αριστερά κτλ το inkcanvas. Στο τηλέφωνο υπάρχει κάποιος εύκολος τρόπος να γίνει η ίδια μετακίνηση? (τώρα θα μου πεις κάνα κινέζικο να πιάνω τα events που πάνε στο canvas και να τα στέλνω στο scrollviewer και θα με στείλεις για κεράσια χαχαχα) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Retromaniac Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 Που θα ξαναβρούμε τέτοια ομορφιά, μου λέτε; Retro σόρυ για την ερώτηση αλλά βρήκα ασχολία βραδιάτικα , μια εγκυκλοπαιδική απορία σχετικά με το inkcanvas στο τηλέφωνο. Πες ότι βάζεις ένα inkcanvas μέσα σε ένα scrollviewer, και το inkcanvas ειναι ας πούμε 1200 χ 1200. Στο pc με το που θα κουνήσεις την ρόδα του ποντικιού θα βγουν τα σκρολμπαρς και μπορείς να πας δεξια αριστερά κτλ το inkcanvas. Στο τηλέφωνο υπάρχει κάποιος εύκολος τρόπος να γίνει η ίδια μετακίνηση? (τώρα θα μου πεις κάνα κινέζικο να πιάνω τα events που πάνε στο canvas και να τα στέλνω στο scrollviewer και θα με στείλεις για κεράσια χαχαχα) O scrollviewer θα έπρεπε να σε αφήσει να κάνεις scroll αυτόματα αφού το μέγεθος είναι μεγαλύτερο από το container. Αυτό που πρέπει να προσέξεις είναι είτε το ink canvas να είναι άμεσα child, ώστε να δει το μέγεθος ο scrollviewer, είτε αν το ink canvas είναι μέσα σε κάποιο άλλο object, αυτό θα πρέπει να παίρνει αυτόματα τις διαστάσεις του canvas αλλιώς ο scrollviewer δεν θα παίξει. Δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ το ink canvas, αλλά επειδή έχω βάλει άλλα controls μέσα σε scroll viewer, ισχύει αυτό που σου είπα. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Θενκς, θα δοκιμάσω να δω. Όσο για τα όμορφα tiles ακριβώς όπως το λες είναι. Και πιστεύω ότι όπου υπάρχει ανοικτό API (youtube, 500px κτλ.) έχουν κάνει τρομερή δουλειά αρκετοί ανεξάρτητοι developers. Πολλά πράγματα όμως δυστυχώς είναι κλειστά και εκεί υπάρχει θέμα όταν δεν υπάρχει η "αυθεντική" εφαρμογή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos9553 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Που θα ξαναβρούμε τέτοια ομορφιά, μου λέτε; wp_ss_20170926_0002.png O scrollviewer θα έπρεπε να σε αφήσει να κάνεις scroll αυτόματα αφού το μέγεθος είναι μεγαλύτερο από το container. Αυτό που πρέπει να προσέξεις είναι είτε το ink canvas να είναι άμεσα child, ώστε να δει το μέγεθος ο scrollviewer, είτε αν το ink canvas είναι μέσα σε κάποιο άλλο object, αυτό θα πρέπει να παίρνει αυτόματα τις διαστάσεις του canvas αλλιώς ο scrollviewer δεν θα παίξει. Δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ το ink canvas, αλλά επειδή έχω βάλει άλλα controls μέσα σε scroll viewer, ισχύει αυτό που σου είπα. Για την ομορφια που λες συμφωνω και επαυξανω. Αλλα αυτη την ερωτηση πρεπει να την καποιος στον Nadella θαρρω.... Αληθεια τωρα ομως..Κοιτα στην επιφανεια σου ποσο απλα και τακτοποιημενη ειναι και ποσο απλοχερα παρεχει τοση πληροφορια χωρις να χανεσαι και να σκοτιζεσαι. Κριμα και παλι κριμα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα