Προς το περιεχόμενο

Windows Phone- Γενική συζήτηση και απορίες

dimitris__

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Εγώ πάντως έχω μια ντουζίνα συσκευές :D

Θα κρατήσω αρκετά πιστεύω.

Νέα συσκευή υπάρχει το Alcatel πάντως και κανά δυο γερμανικά.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

https://mspoweruser.com/microsoft-ceo-not-get-world-needed-third-ecosystem-phones/

Ο Νadella επαθε συνδρομο ειλικρίνειας  :ph34r:  :ph34r:  :ph34r:

<<I did not get why the world needed the third ecosystem in phones>>

Προφάσεις ἔν ἁμαρτίαις...

Κανεῖς τούς ποτέ δέν φταῖει, αὐτοί δέν κάνουν λάθη.

• Like 2

https://mspoweruser.com/microsoft-ceo-not-get-world-needed-third-ecosystem-phones/

Because android sucks and iphone is expensive. That's y...

• Like 4

Ίσως και να τα λέει κάπως με αινίγματα.Δεν θα βάλει τρίτο λειτουργικό,αλλά το ίδιο το Windows.

• Like 1

Ίσως και να τα λέει κάπως με αινίγματα.Δεν θα βάλει τρίτο λειτουργικό,αλλά το ίδιο το Windows.

Το έχει πει ξεκάθαρα. Όχι τρίτο λειτουργικό. Και τα Modulara Windows (ΑΚΑ project andromeda) είναι ακριβώς αυτό. Αλλά η φράση αυτή δεν μιλάει για λειτουργικό. Λέει για οικοσύστημα. Στην ουσία αν φέρει το οικοσύστημα των windows στο mobile με το Project Andromeda δεν είναι σαν δημιουργεί και 3ο οικοσύστημα. Μακάρι να μπορούσαμε να μπούμε στο μυαλό του...

Να πω και την κακία μου....
Εθεάθη ο συνονόματός μου ο Πόρτας με αντροιντ κινητό.Είναι σαν να λέει του Νουτέλα,ότι μόνο για Νουτέλες είναι.

• Like 2

Εθεάθη ο συνονόματός μου ο Πόρτας με αντροιντ κινητό.Είναι σαν να λέει του Νουτέλα,ότι μόνο για Νουτέλες είναι.

χαχαχαχα

Ο καημένος ο bill, τα είπε σε μορφή απολογίας ο άνθρωπος. Ναι έχω πάρει android αλλά νταξ μην με λιθοβολήσετε (τι να έκανα με τον μαλάκα το νουτέλα), έχω βάλει τα πάντα microsoft μέσα!

• Like 2

χαχαχαχα

Ο καημένος ο bill, τα είπε σε μορφή απολογίας ο άνθρωπος. Ναι έχω πάρει android αλλά νταξ μην με λιθοβολήσετε (τι να έκανα με τον μαλάκα το νουτέλα), έχω βάλει τα πάντα microsoft μέσα!

Κλαιω λεμε.....Ακουστε το πονηρο γελιο του δημοσιογραφου οταν λεει πως αλλαξε σε android συσκευη... :cry:  :cry:  :cry:  :eek:  :-D  :-D  :-D

https://www.youtube.com/watch?time_continue=7&v=Lvvb4MHXfsk

Το έχει πει ξεκάθαρα. Όχι τρίτο λειτουργικό. Και τα Modulara Windows (ΑΚΑ project andromeda) είναι ακριβώς αυτό. Αλλά η φράση αυτή δεν μιλάει για λειτουργικό. Λέει για οικοσύστημα. Στην ουσία αν φέρει το οικοσύστημα των windows στο mobile με το Project Andromeda δεν είναι σαν δημιουργεί και 3ο οικοσύστημα. Μακάρι να μπορούσαμε να μπούμε στο μυαλό του...

Δεν αναφερεται στο τωρα, αλλα αναφερεται στο τι πιστευε το 2013 οταν προχωραγε η εξαγορα της Nokia απο την MS.

Nadella, however, voted against the deal when Steve Ballmer polled his Senior Leadership Team. He explained why, saying:

“I voted no,” Nadella writes. “I did not get why the world needed the third ecosystem in phones unless we changed the rules … But it was too late to regain the ground we had lost. We were chasing our competitors’ taillights.”

Ακομα και τοτε πιστευε πως δεν χρειαζοταν 3ο οικοσυστημα στα κινητα εκτος αν ηταν κατι τελειως πρωτοποριακο που θα αλλαζε τους κανονες. Τα windows phones δεν τα θεωρουσε κατι τετοιο.

Ἄν εἴχαν συμπεριφερθεῖ σάν μία ἑταιρία γίγαντας καί ὄχι σάν μιά ἑταιριούλα τῆς γειτονιᾶς θά εἴχαν ἀλλάξει τούς κανόνες.

Ἀμα ὄμως κάνεις 2 χρόνια νά <<φτιάξεις>> το λειτουργικό τό πλοίο εχει σαλπάρει!

• Like 4

Δεν αναφερεται στο τωρα, αλλα αναφερεται στο τι πιστευε το 2013 οταν προχωραγε η εξαγορα της Nokia απο την MS.

Ακομα και τοτε πιστευε πως δεν χρειαζοταν 3ο οικοσυστημα στα κινητα εκτος αν ηταν κατι τελειως πρωτοποριακο που θα αλλαζε τους κανονες. Τα windows phones δεν τα θεωρουσε κατι τετοιο.

Με ένα market share διψήφιο σε πολλές μεγάλες χώρες στην ευρώπη, δεν πρέπει να έχει αυτή την λογική, γκρεμιζω και χτίζω από την αρχή και χάνω κάθε εμπιστοσύνη, αλλά χτίζω συνέχεια και χώνω resources. Αλλά αν δεν το πιστεύεις ο ίδιος δεν παίρνεις τέτοιες αποφάσεις.

• Like 2

Δεν ειπε κανεις το αντιθετο. Αλλο ειναι το θεμα..Αφου ο ιδιος δεν ηθελε ενα 3ο οικοσυστημα απο την πλευρα της MS που δεν θα εφερνε κατι το πρωτοποριακο ήδη απο το 2013. Γιατι τοτε εβγαλε τα wm10 το 2015 ??Γιατι εκανε Beta testers τοσο κοσμο? Αφου απο πριν ειχε αποφασισει να μην τα υποστηριξει οπως του αρμοζε σαν λειτουργικο γιατι εβγαλε νεες συσκευες και δημιουργησε τζαμπα προσδοκιες? Εκει ειναι το θεμα...

Αν ας πουμε ελεγε πως θα δωσουμε τα wm10 στις ηδη υπαρχουσες συσκευες Τοτε και οποιος θελει μας ακολουθει στο Beta testing δεν θα του ελεγε κανεις κατι...Πιστευω να καταλαβεινεις τι θελω να πω... Τωρα ειναι αργα ομως για τα Αν και τα Γιατι ...Ο Billis το γυρισε σε android και το λεει με χαρα κιολας...

Ἄν εἴχαν συμπεριφερθεῖ σάν μία ἑταιρία γίγαντας καί ὄχι σάν μιά ἑταιριούλα τῆς γειτονιᾶς θά εἴχαν ἀλλάξει τούς κανόνες.

Ἀμα ὄμως κάνεις 2 χρόνια νά <<φτιάξεις>> το λειτουργικό τό πλοίο εχει σαλπάρει!

Αϊ να αγιασει το στομα σου...

Παιδιά κάποιος με εσωτερική πληροφόριση από την HP είπε ότι είναι πολύ τσαντισμένοι με την Microsoft για τα φούμαρα που του πουλούσε... Φαντάσου πουλούσαν φούμαρα ακόμη και σε αυτούς..

https://mspoweruser.com/report-hp-elite-x3-end-lifed-soon/

• Like 1

Who cares τι είπε ο νουτέλας το 2013.

Τώρα έχουμε 2017 αν δεν κάνω λάθος :D

Τώρα περιμένουμε την καινούργια έκδοση που θα βγει, και να δούμε τι θα κάνουν με την Ανδρομέδα.

Ο κόσμος κοιτάει μπροστά στο μέλλον.

Αν ακούγαμε τον καθένα τώρα θα έπρεπε να κάναμε ήδη μνημόσυνο :D

Και να πω και μια αρχαία φράση λίγο αλλαγμένη...

Μηδένα προ του τέλους κακάριζε :D

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...