Προς το περιεχόμενο

Windows Phone- Γενική συζήτηση και απορίες

dimitris__

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Εγώ κάνω κωλοτούμπα. Ρε Πάνο δεν κάνεις εσύ καμιά κωλοτούμπα; Πάντα σου την έλεγα γιατί όλο αυτό που κάνεις είναι πρήξιμο, τώρα το κατάλαβες; Δεν έχει αλλάξει κάτι.

Μπαταρία βρήκα πάντως να σε ενημερώσω, απλά δεν πήρα τελικά από Ελλάδα γιατί μου βγήκε φθηνότερα απο Γερμανία και γνήσια.

Αυτό τώρα που περιμένεις και πάλι στη γωνία να συμβεί κάτι κακό για να γράψεις άλλη μια φορά "... Όταν σας τα έλεγα εγώ......" Κλπ θα σου έβαζα βίντεο άλλα επειδή είμαι από το σιχαμερό βρωμερό παλιό Lumia και βαριέμαι να ψάχνω, απλά θα σου πω ότι μου θυμίζει τον Χλαπάτσα από της Ελλάδος τα παιδιά.

"Θα σας δείξω εγώ, θα δείτε τι θα πάθετε"

Και το λήγω εδώ από τη μεριά μου. Βγάλε τα εσώψυχά σου. Ούτως η άλλως, δεν θα σταματήσεις να κράζεις ποτέ. Κι άλλοι κράζουν άλλα όπως εσύ, κανείς.

Οταν σου γραφω Ξεκαθαρα στο προηγουμενο μηνυμα πως σεβομαι την γνωμη σου και το τι εσυ πιστευεις, Ασχετα αν διαφωνω μαζι σου.

Οταν σου λεω πως δεν υπαρχει κανενα προβλημα μεταξυ μας και απλα λεω ΜΕ ΓΕΓΟΝΟΤΑ και Στοιχεια την γνωμη μου για την Ms και το λειτουργικο της και σαν απαντηση εσυ ερχεσαι και μου κοτσαρεις 2 Ειρωνικοτατα βιντεακια που αναφερονται σε ξυνιλες και υστεριες.

Αληθεια τωρα? Κωλοτουμπες κανεις και αναποδες κιολας..Τιποτα λιγοτερο τιποτα περισσοτερο.

Σε λιγακι που θα χρειαστεις παλι μπαταρια και που ηδη δεν υπαρχουν πουθενα εδω Ελλαδα, μιας και η MS ακουει Lumia και βγαζει καντιλες, το βλεπω το Iphonaki να σου ερχεται, με το ζορι βεβαια αλλα θα το παρεις. Αλλα τοτε σιγα μην γραφεις, περασμενα ξεχασμενα.

Νομίζω ότι αυτό θέλουν να κάνουν οι γνωστοί άγνωστοι, να μην γίνετε συζήτηση και συμμετοχή στο φόρουμ , και όταν δεν μπορούν τότε αρχίζουν τις αναφορές.

Το ίδιο γίνεται και στο γειτονικό φόρουμ.

Μιλας εσυ για σβησιμο μηνυματων? Που βγηκες ανοιχτα και ειπες οτι ειμαι <<Ατομο χαμηλης υποστασης>>? Σοβαρα μιλας? Περιμενες να μην διαγραψουν οι διαχειριστες αυτο το εκτρωμα που εγραψες? Και εχεις και παραπονο κιολας? Αν ειναι δυνατον..

Σιγουρακι καλο και πατουρινι δυνατουρινι!!! (για οσους βλεπουν unboxholics)

Περι σβησιματων...

Ξυπνισαμε?? Ξυπνισαμε?? Με πιανεις εσυ τι λεω... :-)   :-D

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Όσοι έχετε δουλέψει Redstone 3 στο PC (fast/slow Ring) είναι εύκολο να αντιληφθείτε που το πάει η Microsoft . Κατ` εμέ το κυριότερο όλων που έχει επιτύχει, είναι ότι πλέον τα windows μπορούν να δουλεύουν και ως το βασικό hub για όλες τις υπόλοιπες συσκευές που βρίσκονται στο σπίτι ή στο γραφείο.

Αν αυτό που περιγράφει το άρθρο και φυσικά τα πρόσφατα leaks που βγήκαν στην δημοσιότητα με το Continuum και το CSHELL αληθεύουν, δεν βλέπω το λόγο γιατί κάποιοι πιστεύουν ότι η Microsoft έχει μείνει πίσω. Η πραγματικότητα, είναι ότι έχουν ήδη ένα έτοιμο οικοσύστημα που στο μέλλον θα δίνει το option στους OEMs να επιλέξουν τις αρχικές ρυθμίσεις που θα χρειάζονται να γίνουν πριν το εγκαταστήσουν στις συσκευή τους είτε αυτή η συσκευή λέγεται Smartphone, PC , Tablet, Τηλεόραση, παιχνιδοκονσόλα ή οτιδήποτε άλλο.Το κυρίαρχο στοιχείο είναι ότι αυτές η συσκευές θα λειτουργούν ως ένα λειτουργικό που θα έχει τον ίδιο ακριβώς πυρήνα, κάτι που δεν ισχύει σήμερα με τα Windows 10 και τα Windows 10 mobile.      

Αφηστε στην ακρη το continuum, δεν απασχολει στην πραξη παρα μια μικρη μειονοτητα.

Και πριν 2 χρονια διαβαζαμε για την επανασταση που θα φερει το continuum κλπ και πως θα αυξησει το market share της η ms λογω continuum κλπ.

Οι χρηστες και οι εφαρμογες που φευγουν απο τα wm δεν φευγουν επειδη δεν δουλευει αψογα το continuum., φευγουν για αλλους λογους.

Για να το πουμε και πολυ χοντροκομμενα:

ακομα και αν η ms παρουσιασει μια λυση που ειναι πολυ μπροστα και δουλευει αψογα το continuum κλπ, αν δεν τρεχει pokemon, snapchat(!!) , banking apps, ebay, paypal κλπ, μικρο αντικτυπο θα εχει στους χρηστες και ως εκ τουτου στους devs που πιθανως να συνεχισουν να εγκαταλειπουν την πλατφορμα.

Ασχετα αν εγω ή εσυ δεν βρισκουμε σημαντικη την ελλειψη του pokemon κλπ, η αγορα την θεωρει σημαντικη.

Τελος, τον χρηστη δεν τον ενδιαφερει (ουτε καν καταλαβαινει τι σημαινει) οτι οι ολες οι συσκευες θα τρεχουν ενα λειτουργικο με τον ιδιο ακριβως πυρηνα με το pc του.

^^ Χαίρομαι που δεν χρειάζεται να γράψω κάτι εγώ γιατί όλοι έχουμε καταλάβει τι γίνεται :D

Μπράβο στους φίλους που κατάλαβαν και συνεχίζουμε να γράφουμε για τα Windows Phones που εμένα τουλάχιστον μου αρέσουν και είμαι ευτυχισμένος με την λειτουργία τους.

Μπορεί να είμαστε λίγοι αλλά καλύτερα λίγοι και καλοί :D

• Like 2

Εγώ πάντως εγκατέλειψα μετά από 5 χρόνια, ξεκίνησα από το HTC HD7 και έφτασα έως Lumia 640XL

Τα κολλήματα έγιναν πολλά και έκανα μετάβαση σε μία άλλη πλατφόρμα. 

Για άτομα σαν εμένα που θέλουν τα βασικά ακόμα και το Blackberry passport κάνει σήμερα καλύτερα τη δουλειά μου.

• Like 2

Εγώ πάντως εγκατέλειψα μετά από 5 χρόνια, ξεκίνησα από το HTC HD7 και έφτασα έως Lumia 640XL

Τα κολλήματα έγιναν πολλά και έκανα μετάβαση σε μία άλλη πλατφόρμα.

Για άτομα σαν εμένα που θέλουν τα βασικά ακόμα και το Blackberry passport κάνει σήμερα καλύτερα τη δουλειά μου.

Και πολύ καλά έκανες :D

Ότι βολεύει τον καθένα καλλίτερα :D

Τι έχεις τώρα αν επιτρέπεται;

επειδή χρησιμοποιώ και εταιρικό και προσωπικό τηλέφωνο έχω ένα iphone se και ένα Blackberry passport--> αυτό αντικατέστησε το lumia

Πάντα διάλεγα κινητά βάση εμφάνισης και κάποιων λίγων απαιτήσεων που έχω.

Τα τελευταία χρόνια το κινητό που μου άρεσε περισσότερο ήταν το HTC 8s αλλά και το passport είναι κορυφή

• Like 2

οσοι εχουν windows mobile συσκευη κ εχουν δει κ android γελανε με τα οσα γραφετε 

συνεχιστε τωρα να παραμυθιαζεστε μεταξυ σας μπας κ γινει το θαυμα 

εμένα η γυναικά μου πήρε πρόσφατα το redmi 4a και ενα δάκρυ κύλισε μολλις ειδα οτι το android των 140 euro αφήνει χρόνια πίσω (αν εξαιρέσουμε την κάμερα) το 930 μου.... ΕΙμαι απο τους παλιούς φαν των windows phone/windows mobile αλλα δυστυχώς η πλατφόρμα τον έχασε τον άγονα κ οι ανταγωνιστές την εχουν περάσει χιλιόμετρα μπροστά. Προσωπικά το μονο που μου λειπει απο το android η ios είναι τα live tiles.... κατα τ αλλα σε λειτουργίες, εφαρμογές, σταθερότητα και σε πολλά αλλα το andoid απο 6 και πανω ειναι χρόνια μπροστά....

Υ.Γ. 

Όλες οι συσκευές ανεξάρτητου κατασκευαστή, και ολα τα λειτουργικά οποιασδήποτε εταιρίας έχουν και τα θετικά τους και τα αρνητικά τους, και τα καλά τους και τα κακά τους τους και τίποτα δεν είναι τέλειο. Το μόνο που κάνω είναι να κρίνω κατι αντικειμενικα και με βάση τις δίκες μου εμπειρίες και ανάγκες.

• Like 3

Όλες οι συσκευές ανεξάρτητου κατασκευαστή, και όλα τα λειτουργικά οποιασδήποτε εταιρίας έχουν και τα θετικά τους και τα αρνητικά τους, και τα καλά τους και τα κακά τους τους και τίποτα δεν είναι τέλειο. Το μόνο που κάνω είναι να κρίνω κάτι αντικειμενικά και με βάση τις δίκες μου εμπειρίες και ανάγκες.

Και πολύ καλά κάνεις :D

Ο καθένας έχει διαφορετικές ανάγκες και κάνει αυτό που τον βολεύει καλύτερα.

Το θέμα είναι να μην προσπαθούν μερικοί να μας πείσουν με το ζόρι την άποψή τους.

Δεν λέω για σένα φυσικά :D

Εγώ τώρα είμαι ευχαριστημένος με τα Windows Phones αλλά πήρα και ένα android για να δω τι γίνεται και για το μεσετζερ.

• Like 1

Ασε neck ( :D :D :D :D ) facebook και messenger τα κανανε χαλια πλεον.Και εννοω το οτι ειναι βαρια σαν εφαρμογες και ειναι με πιο πολλα αχρηστα φρου φρου αρωματα!! Βλεπε στις ειδοποιησεις(app facebook) αντι για το κυκλικο εικονιδιο βαλανε το.......καμπανακι..Δηλαδη τραγιικα πραματα!!

Το καλο ειναι οτι υπαρχουν apps που εχεις την εμπειρια του fb απλα πιο ελαφρια!! (συν το messenger αν δεν κανω λαθος!)

• Like 1

Στο 640 τι πρόβλημα είχες;

Κουβέντα κάνουμε αν δεν έχεις πρόβλημα φυσικά :D

• Κάποια κολλήματα στην εκκίνηση της κάμερας, που ήθελε μερικές φορές και 3-4 επανεκκινήσεις.
  • το mail μου σταμάτησε 2 φορές να συγχρονίζει
  • και το πιο σημαντικό bluetooth και δεδομένα δε γίνονταν να λειτουργήσουν ταυτόχρονα, κάτι που πραγματικά είχε καταντήσει ενοχλητικό
  • Like 1

Θρύλε το φβ είναι για το φούτσο :D

Πιο καλά με slim social και flow παρά με την επίσημη της φβ.

Και στο android δεν μου άρεσε η επίσημη

• Like 1

Εννοείται πλέον πως όποιος θέλει καινούργια συσκευή το android είναι μονόδρομος, μέχρι πέρισυ σαν budget λύσεις μέχρι 100-120 ευρώ άξιζαν τα wp, τώρα όσοι τα έχουν καλώς, όσους δεν τους καλύπτουν πάνε σε άλλη συσκευή, simple. Τρανό παράδειγμα του flogerakou που ανέφερε παραπάνω. Εδώ είμασε η μειοψηφία όσοι τα έχουμε ήδη, άλλοι ως πρωτεύουσα και άλλοι ως δευτερεύουσα συσκευή και παρά τα ελάχιστα ελαττώματά τους κρατάνε περίφημα. Ένα πολύ χρήσιμο tweak που κάνει τις συσκευές windows με 1gb ram ειλικρινά να πετάνε είναι το κολπάκι με το interop tools και την εικονική μνήμη στα 512 που αναφέρθηκε από τον olimpiakos 7, χρησιμότατο tweak το οποίο δοκίμασα και απλά τυχόν κολληματάκια και καθυστερήσεις έφυγαν, το boot είναι αισθητά πιο γρήγορο, στον edge η σαβουροσυμπεριφορά έστρωσε, στο what's app το περιμένετε λίγο που έγραφε κατά την έξοδο της εφαρμογής έφυγε και γενικότερα η συσκευή πετάει.

• Like 3

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ πάντως αν και έχω και ταμπλέτα και κινητό αντρόιντ-είναι φτηνιάρικα και τα 2 και δεν τα χρησιμοποιώ-για κυρίως κινητό θα μείνω με το 950 μου όσο δουλεύει ακόμα,και κρατάω τα λεφτά για καλό κινητό.Του φούστη...μέχρι του χρόνου δεν θα βγάλουν καινούργια;

Kαι η ΗΡ σταματάει την πώληση του Elite Χ3 από τον Νοέμβριο.Οπότε τέρμα.Τα κρατάμε για συλλεκτικά.

Επεξ/σία από palawiaris
  • Like 4

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...