panos9553 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2017 Δεν θέλω να ρίξω καμία ματιά σε κανένα forum. Έχω προσωπική εμπειρία από μια συσκευή που με ικανοποιεί μια χαρά. Πολλάκις έχουμε παραδεχτεί ότι δεν είναι πλήρης η πλατφόρμα όπως πολλάκις έχουμε πει ότι μας τα έχεις πρήξει, τόσο εσύ όσο και κανα 2 ακόμη. Τα είπατε μια, τα είπατε δύο και δεν θα σταματήσετε να επαναλαμβάνεστε ποτέ. Τραβάτε παίχτε με τις καταπληκτικές Android συσκευές σας για τις οποίες ρίξατε 300 ευρώ, εδώ τι ζόρι τραβάτε τώρα; Ακόμη κλαίτε τα 110 ευρώ του Lumia 640 που δώσατε πριν 3 χρόνια; Δηλαδή είναι πραγματικά να απορεί κανείς, πόσο ακόμη θα επαναλαμβάνεστε να λέτε για μια νεκρή, δίχως αύριο πλατφόρμα. Είπαμε, έτσι είναι. Όσο για το τι λένε στα "στα forums του πλανήτη"...κλαίνε οι χήρες, κλαίνε και οι παντρεμένες. Τελειώνετε με αυτό το πράγμα. Edit: Α...και πατήστε μου και αναφορά παρακαλώ. Μην το ξεχάσετε, γιατί πρόκειται για προσωπική επίθεση και γενικά δεν προσφέρω τίποτα στο θέμα όπου συζητάτε για μια νεκρή πλατφόρμα. Είχαμε έναν άνθρωπο στο thread που έδινε σοβαρές απαντήσεις σε σοβαρά θέματα, με αξιοπρέπεια στο λόγο του και ουσία και έχει να κάνει post εδώ και μέρες. Άργησα αλλα τώρα τον καταλαβαίνω. Δεν θελεις να ριξεις καμια ματια στο τι Ακριβως γινεται εκει εξω αλλα μονο στην προσωπικη σου γνωμη? Σεβαστο.. Θελεις να βλεπεις το ασπρο μαυρο?? Σεβαστο και παλι, δικαιωμα σου να πιστευεις οτι θελεις. Αλλα οταν θα γραφει καποιος κατι και θα ρωταει συναμα οπως ο anamenos στην συγκεκριμενη περιπτωση, τοτε Αν δεν προσβάλλω και αν δεν ξεφυγω απο τους νομους που διεπουν το forum. Τοτε εχω καθε δικαιωμα και εγω να πω την γνωμη μου και δεν θα μου πεις εσυ να γραφω ή οχι, συμφωνεις? Μπορειτε επισης να καταλαβετε καποια στιγμη πως δεν εχει καποιος προβλημα με εσας ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ? Την MS σχολιαζουμε και ΜΟΝΟ, τις κινησεις της και τα προιοντα της. Γιατι παίρνεται προσωπικα τα αρνητικα που αναφερονται στην συγκεκριμενη εταιρεια? Ειναι γεγονος πως παρατησε για 3η συνεχομενη φορα το mobile λειτουργικο της ενω αλλα υποσχοταν και την πηραν χαμπαρι μεχρι και τα πιο Φανατισμένα Φανμπογια Ολης της οικουμενης (Δεν αναφερομαι σε κανεναν εδω προφανως, και ειμαι καθετος σε αυτο ετσι?). Ρωτησε λοιπον ο anamenos γενικα πως το βλεπουμε το παραπανω αρθρο και ΛΕΩ την γνωμη μου και δεν βγηκα να απανταω μονος στον εαυτο μου. Οπως την ελεγα τοσο καιρο, που ανεφερα πως δεν παει καλα το πραγμα και πως δεν δινουν την σωστη φροντιδα στο λειτουργικο ΑΛΛΑ Εσυ ομως και καποιοι αλλοι με κοροϊδεύατε..Και επεσα σε ολα μεσα δυστυχως. Ακομα ομως και τωρα που το λειτουργικο τελικα εφτασε στο τελος του συνεχιζεις εσυ τα δικα σου. Ειπαμε δικαιωμα σου αλλα δεν θα μας πεις και να μην γραφουμε κιολας. Παλι παραμυθια γραφεις. Δεν υσχυει αυτό που λες. Ξερεις εσυ απο παραμυθια φαινεται ε?? Τι δεν ισχυει ακριβως μας λες?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Retromaniac Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2017 Πάντως από το άρθρο που διάβασα φαίνεται ότι Microsoft πάει σε κατι πιο λογικό. Αντι να κάθεται και να χαλάει resources για να υποστηρίζει την κάθε είδους συσκευή, κάνει τα Windows τόσο modular και adaptive που θα παίζουν χωρίς ειδικές εκδόσεις από iot μέχρι servers. Έτσι αν βγάλει πάλι mobile, δεν θα κάνει extra dev για αυτό, ούτε θα εχει πρόβλημα με applications. Οποτε θα μπορέσει να επιχειρήσει μια νέα προσπάθεια χωρίς ρίσκο. Ένα αλλο καλο ειναι ότι οποιοσδήποτε τρίτος βγάλει κινητό, δεν θα φοβάται αν το κρεμάσει η Microsoft, αφού στην ουσία θα ειναι τα Windows που έχουμε και στο pc με οποια modules εχει επιλέξει αυτός να βάλει στο τηλέφωνο και με τον store των Windows. Πολύ καλο επίσης για car systems, iot, fitbands, smart watches. Γενικά η Microsoft κάνει αυτό που λογικά ειναι η επομενη εξέλιξη στα λειτουργικά. Αντι να κανεις ειδικό dev κάνε το super modular. Ίσως τελικά ο νουτελας έβλεπε πιο μακριά από όλους μας και κατάλαβε ότι κάθε προσπάθεια με ειδικές εκδόσεις ειναι μάταια και δαπανηρη. Οποτε αποφάσισε να αποσυρθει σιωπηρα μέχρι να εχει τα Windows που πραγματικά παίζουν παντού. Αν πραγματικά παιξει καλά, θα εχει πιάσει την Google και την apple στον ύπνο. Θα μιλάμε για υπερλειτουργικο. Τώρα όσον αφορά την κριτική που ασκείται εδώ μέσα. Ναι φυσικά και υπάρχει ελευθερια λογου. Μήπως όμως η κριτική θα πρέπει να ειναι κάθε φορά πανω σε αυτό που διαβάζουμε; Γιατί κάθε φορά που λέγεται ένα νέο, η κριτική ειναι του στυλ "ου Microsoft, ου 666". Δηλαδή θα ήμουν πολυ περίεργος και χαρούμενος να διαβάζω μια κριτική ή μια άποψη πανω στο νεο αυτό από το να ακούσω για 1000η φορά ότι η Microsoft ειναι για τον π... 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cameranek Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2017 Πες τα ρε φίλε ρετρό Που όταν κάποιος δεν του αρέσει η άποψη μου, κάνει ρουφιανιά για να μου σβήσει τα σχόλια και μας το παίζουν και ειδικοί Από εσένα που ξέρεις και προγραμματισμό και έχεις και κορυφαίες συσκευές και Windows και android , η άποψη σου είναι πιο σεβαστή και ώριμη από κάτι άλλους. Έτσι πάμε γερά Ετοιμαζόμαστε για καινούργια φαστ. Πάμε καλά για ψόφιο λειτουργικό 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos9553 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2017 Γιατι περιμενεις να διαβασεις καποια θετικη κριτικη Retro??Πιασαμε κατι στα χερια μας για να το κρινουμε θετικα??Με λογια του αερα και ΘΑ ΘΑ ΘΑ για 4η φορα απο το 2010, δεν νομιζω, οι αλλες 3ις φτανουν και περισσεύουν. Επισης το υπερλειτουργικο που ειναι? Ποιος και ποιον θα πιασει στον υπνο? Ο Νadella που 3-4 μηνες αφοτου παρουσιασε τα 950 ρια βγαινει και λεει Τελος τα Lumia και δεν δινουμε πλεον προτεραιοτητα στα wm10? Που πεταξε στον καλαθο των αχρηστων Οτι θετικο εφερναν τα wm10 και ολο το hype τους? Ποια Google και Apple να φτασει...Με τοση αρνητικη διαφημιση πλεον και τοσες αποτυχημενες προσπαθειες στο mobile δεν εχουν εμπιστοσυνη ουτε οι ιδιοι στους εαυτους τους. Ουτε οι ιδιοι δεν χρησιμοποιουν wm συσκευες, το αντιλαμβανεσαι αυτο? Τα ιδια διαβαζαμε για την Universal πλατφορμα, και Θα φερει τα πανω κατω, και η πλατφορμα Θα ειναι ενιαια, και δεν θα σταματησει η υποστηριξη γιατι τα Pc θα τραβηξουν μαζι τους το Mobile που ειναι εκατονταδες εκατομμύρια και Θα ερθουν Νεες εφαρμογες και οι universal εφαρμογες Θα αναβαθμιζονται οπως τα Pc και Δεν υπαρχει περιπτωση η MS να παρατησει τα WM10 γιατι εχει μηδενικο κοστος να τα συντηρει. Και που καταληγουμε?? Να διαβαζουμε για το Απιστευτο Andromeda που Θα φερει τα πανω κατω..Μαλιστα..Με ενα store για τα πανηγυρια ε??Οκ λοιπον δεν σας χαλαω χατηρι... Απλα πρεπει να χωνεψετε κατι πρωτα..Μεχρι να βγει αυτο και Αν θα βγει θα εχετε αλλαξει 2-3 συσκευες Android μεχρι τοτε. Τα υπολοιπα να ειχαμε να λεγαμε... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
teo20net Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2017 ..... ΑΛΛΑ Εσυ ομως και καποιοι αλλοι με κοροϊδεύατε..Και επεσα σε ολα μεσα δυστυχως. Ακομα ομως και τωρα που το λειτουργικο τελικα εφτασε στο τελος του συνεχιζεις εσυ τα δικα σου. Ειπαμε δικαιωμα σου αλλα δεν θα μας πεις και να μην γραφουμε κιολας. https://www.youtube.com/watch?v=0jF3RIMSepE Γιατι περιμενεις να διαβασεις καποια θετικη κριτικη Retro??Πιασαμε κατι στα χερια μας για να το κρινουμε θετικα??Με λογια του αερα και ΘΑ ΘΑ ΘΑ για 4η φορα απο το 2010, δεν νομιζω, οι αλλες 3ις φτανουν και περισσεύουν. Επισης το υπερλειτουργικο που ειναι? Ποιος και ποιον θα πιασει στον υπνο? Ο Νadella που 3-4 μηνες αφοτου παρουσιασε τα 950 ρια βγαινει και λεει Τελος τα Lumia και δεν δινουμε πλεον προτεραιοτητα στα wm10? Που πεταξε στον καλαθο των αχρηστων Οτι θετικο εφερναν τα wm10 και ολο το hype τους? Ποια Google και Apple να φτασει...Με τοση αρνητικη διαφημιση πλεον και τοσες αποτυχημενες προσπαθειες στο mobile δεν εχουν εμπιστοσυνη ουτε οι ιδιοι στους εαυτους τους. Ουτε οι ιδιοι δεν χρησιμοποιουν wm συσκευες, το αντιλαμβανεσαι αυτο? Τα ιδια διαβαζαμε για την Universal πλατφορμα, και Θα φερει τα πανω κατω, και η πλατφορμα Θα ειναι ενιαια, και δεν θα σταματησει η υποστηριξη γιατι τα Pc θα τραβηξουν μαζι τους το Mobile που ειναι εκατονταδες εκατομμύρια και Θα ερθουν Νεες εφαρμογες και οι universal εφαρμογες Θα αναβαθμιζονται οπως τα Pc και Δεν υπαρχει περιπτωση η MS να παρατησει τα WM10 γιατι εχει μηδενικο κοστος να τα συντηρει. Και που καταληγουμε?? Να διαβαζουμε για το Απιστευτο Andromeda που Θα φερει τα πανω κατω..Μαλιστα..Με ενα store για τα πανηγυρια ε??Οκ λοιπον δεν σας χαλαω χατηρι... Απλα πρεπει να χωνεψετε κατι πρωτα..Μεχρι να βγει αυτο και Αν θα βγει θα εχετε αλλαξει 2-3 συσκευες Android μεχρι τοτε. Τα υπολοιπα να ειχαμε να λεγαμε... https://www.youtube.com/watch?v=9zIiyKtcJFA Πάντως από το άρθρο που διάβασα φαίνεται ότι Microsoft πάει σε κατι πιο λογικό. Αντι να κάθεται και να χαλάει resources για να υποστηρίζει την κάθε είδους συσκευή, κάνει τα Windows τόσο modular και adaptive που θα παίζουν χωρίς ειδικές εκδόσεις από iot μέχρι servers. Έτσι αν βγάλει πάλι mobile, δεν θα κάνει extra dev για αυτό, ούτε θα εχει πρόβλημα με applications. Οποτε θα μπορέσει να επιχειρήσει μια νέα προσπάθεια χωρίς ρίσκο. .................................................................................................. Τώρα όσον αφορά την κριτική που ασκείται εδώ μέσα. Ναι φυσικά και υπάρχει ελευθερια λογου. Μήπως όμως η κριτική θα πρέπει να ειναι κάθε φορά πανω σε αυτό που διαβάζουμε; Γιατί κάθε φορά που λέγεται ένα νέο, η κριτική ειναι του στυλ "ου Microsoft, ου 666". Δηλαδή θα ήμουν πολυ περίεργος και χαρούμενος να διαβάζω μια κριτική ή μια άποψη πανω στο νεο αυτό από το να ακούσω για 1000η φορά ότι η Microsoft ειναι για τον π... Κατα βάθος, όλα όσα λέω με έχει βάλει ο Retro να τα λέω. Ορίστε και ο διάλογος... (Όπου αλλοδαπών, βάλε Microsoft, οπου Μαρίνα βάλε τον Olympiako χαχαχαχαχα) https://www.youtube.com/watch?v=itgREjjTMmE 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos9553 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2017 https://www.youtube.com/watch?v=0jF3RIMSepE https://www.youtube.com/watch?v=9zIiyKtcJFA Teo20net....Βλεπω απο ειρωνιες εισαι Παλικαρι..Και εδω εχουμε να κανουμε με μια Κλασικη περιπτωση Κωλοτουμπας σε forum. Επισης μιας και ηδη δεν βρισκεις γνησια μπαταριουλα για το 950 σου Ουτε με αιτηση...Να δω τι θα λες σε λιγο καιρο..Αν θα λες φυσικα γιατι βλεπω η μουγκα θα παει συννεφο. Δεν πειραζει ομως..θα τα σκασεις σε κανα Iphonaki και θα βαλεις νερακι στο κρασι σου και εσυ...ΧΑΧΑΧΑ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
teo20net Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2017 Εγώ κάνω κωλοτούμπα. Ρε Πάνο δεν κάνεις εσύ καμιά κωλοτούμπα; Πάντα σου την έλεγα γιατί όλο αυτό που κάνεις είναι πρήξιμο, τώρα το κατάλαβες; Δεν έχει αλλάξει κάτι. Μπαταρία βρήκα πάντως να σε ενημερώσω, απλά δεν πήρα τελικά από Ελλάδα γιατί μου βγήκε φθηνότερα απο Γερμανία και γνήσια. Αυτό τώρα που περιμένεις και πάλι στη γωνία να συμβεί κάτι κακό για να γράψεις άλλη μια φορά "... Όταν σας τα έλεγα εγώ......" Κλπ θα σου έβαζα βίντεο άλλα επειδή είμαι από το σιχαμερό βρωμερό παλιό Lumia και βαριέμαι να ψάχνω, απλά θα σου πω ότι μου θυμίζει τον Χλαπάτσα από της Ελλάδος τα παιδιά. "Θα σας δείξω εγώ, θα δείτε τι θα πάθετε" Και το λήγω εδώ από τη μεριά μου. Βγάλε τα εσώψυχά σου. Ούτως η άλλως, δεν θα σταματήσεις να κράζεις ποτέ. Κι άλλοι κράζουν άλλα όπως εσύ, κανείς. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haHa Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2017 Edit: Α...και πατήστε μου και αναφορά παρακαλώ. Μην το ξεχάσετε, γιατί πρόκειται για προσωπική επίθεση και γενικά δεν προσφέρω τίποτα στο θέμα όπου συζητάτε για μια νεκρή πλατφόρμα. Είχαμε έναν άνθρωπο στο thread που έδινε σοβαρές απαντήσεις σε σοβαρά θέματα, με αξιοπρέπεια στο λόγο του και ουσία και έχει να κάνει post εδώ και μέρες. Άργησα αλλα τώρα τον καταλαβαίνω. Θα σταθω σε αυτο γιατι πραγματικα ειναι κριμα να μην γινεται συζητηση επιπεδου με σοβαρες απαντησεις. Δυστυχως οταν συχνα υπαρχουν υβριστικα μηνυματα, προσωπικες επιθεσεις, ειρωνιες κλπ που καταληγουν συχνα σε σβησιμο μηνυματων ειναι δυσκολο να υπαρξει συζητηση επιπεδου και ο κοσμος δεν πολυσυμμετεχει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cameranek Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2017 Θα σταθω σε αυτο γιατι πραγματικα ειναι κριμα να μην γινεται συζητηση επιπεδου. Δυστυχως οταν συνεχως υπαρχουν υβριστικα μηνυματα, προσωπικες επιθεσεις κλπ που καταληγουν σε σβησιμο μηνυματων ειναι δυσκολο να υπαρξει συζητηση επιπεδου και ο κοσμος δεν πολυσυμμετεχει. Νομίζω ότι αυτό θέλουν να κάνουν οι γνωστοί άγνωστοι, να μην γίνετε συζήτηση και συμμετοχή στο φόρουμ , και όταν δεν μπορούν τότε αρχίζουν τις αναφορές.Το ίδιο γίνεται και στο γειτονικό φόρουμ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haHa Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2017 Νομίζω ότι αυτό θέλουν να κάνουν οι γνωστοί άγνωστοι, να μην γίνετε συζήτηση και συμμετοχή στο φόρουμ , και όταν δεν μπορούν τότε αρχίζουν τις αναφορές. Δεν γινεται ομως διαλογος και σοβαρες απαντησεις με υβριστικα μηνυματα.Χαρακτηριστικο παραδειγμα μερικα δικα σου μηνυματα που σβηστηκαν. Το μονο σιγουρο ειναι οτι οποιος λοιπον δεν θελει να γινεται συζητηση προχωρα σε υβριστικα μηνυματα που εχει ως επακολουθο το σβησιμο μηνυματων. Οπως εχει μαθει ο καθενας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cameranek Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2017 Χάχα πλάκα έχουμε Οπότε να περιμένω πάλι σβησίματα ; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haHa Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2017 Ένα πολύ πιο ελαφρύ λειτουργικό, στο level που θα είναι τότε (τα ήδη πολύ καλά Windows 10 στο PC), Ναι το πιστεύω ότι θα είναι πολύ μπροστά από ότι έχει να δώσει η apple και η google. Ένας υπολογιστής στο χέρι σου, και όλα τα καλούδια των windows. Απο το αρθρο, δεν προκυπτει οτι τα windows mobile θα ειναι πολυ πιο ελαφρια απο τωρα. Τωρα τα windows mobile ειναι device specific και ετσι δεν "κουβαλανε" αχρειαστες λειτουργιες. Αυτο που περιγραφει το αρθρο ειναι οτι θα γινουν πιο modular συνολικα τα windows, οποτε με λιγοτερο κοπο και development θα μπορουν να μπουν σε μελλοντικες windows mobile συσκευες και ακριβως λογω οτι θα ειναι modular δεν θα "κουβαλανε" αχρειαστες λειτουργιες, οποτε θα παραμεινουν το ιδιο ελαφρια. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
olimpiakos 7 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2017 Σιγουρακι καλο και πατουρινι δυνατουρινι!!! (για οσους βλεπουν unboxholics) Περι σβησιματων... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cameranek Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2017 Θρύλε βλέπεις πως πάει η δουλειά Εγώ περιμένω την νέα έκδοση φαστ που θα βγει σε λίγο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
anamenos Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2017 Όσοι έχετε δουλέψει Redstone 3 στο PC (fast/slow Ring) είναι εύκολο να αντιληφθείτε που το πάει η Microsoft . Κατ` εμέ το κυριότερο όλων που έχει επιτύχει, είναι ότι πλέον τα windows μπορούν να δουλεύουν και ως το βασικό hub για όλες τις υπόλοιπες συσκευές που βρίσκονται στο σπίτι ή στο γραφείο. Αν αυτό που περιγράφει το άρθρο και φυσικά τα πρόσφατα leaks που βγήκαν στην δημοσιότητα με το Continuum και το CSHELL αληθεύουν, δεν βλέπω το λόγο γιατί κάποιοι πιστεύουν ότι η Microsoft έχει μείνει πίσω. Η πραγματικότητα, είναι ότι έχουν ήδη ένα έτοιμο οικοσύστημα που στο μέλλον θα δίνει το option στους OEMs να επιλέξουν τις αρχικές ρυθμίσεις που θα χρειάζονται να γίνουν πριν το εγκαταστήσουν στις συσκευή τους είτε αυτή η συσκευή λέγεται Smartphone, PC , Tablet, Τηλεόραση, παιχνιδοκονσόλα ή οτιδήποτε άλλο.Το κυρίαρχο στοιχείο είναι ότι αυτές η συσκευές θα λειτουργούν ως ένα λειτουργικό που θα έχει τον ίδιο ακριβώς πυρήνα, κάτι που δεν ισχύει σήμερα με τα Windows 10 και τα Windows 10 mobile. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα