kormos Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2013 στους λογαριασμους τι λεει ως live λογαριασμο; Χμμμ…να είμαι ειλικρινής δεν το έχω στα χέρια μου αυτή τη στιγμή. Το μόνο που θυμάμαι ( όχι το 11880 ) είναι πως σε ένα εικονίδιο που έχει με εφαρμογή email δείχνει το yahoo. Να κοιτάξω δηλαδή στους λογαριασμούς email τι έχει και ποιούς και μετά να ενημερώσω πάλι;
disqualified Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2013 θα πρεπει να υπαρχει ενας live Λογαριασμος ο οποιος εχει ολες τις επαφες. 1
kormos Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2013 θα πρεπει να υπαρχει ενας live Λογαριασμος ο οποιος εχει ολες τις επαφες. Σ ευχαριστώ για το χρόνο σου…θα το κοιτάξω και θα επανέλθω!
vag21 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2013 μια απορια με την χρηση του skydrive. οταν το εχουμε συγχρονισει οι φωτο και τα βιντεο να μπαινουν αυτοματα,μηπως μας μηδενισουν σε χρονο ρεκορ τα δωρεαν mb που εχουμε απο το εκάστοτε δικτυο? πιστευω οτι αυτο το σημειο θελει προσοχη γιατι δεν εχουμε παντα wifi οποτε οποιες φωτο ειναι σε αναμονη θα αποθηκευτουν μολις ανοιξουμε τα δεδομενα και θα μας χρεωσουν mb. γνωριζει κανεις αν υπαρχει επιλογη να αποθηκευονται στο skydrive μονο με την χρηση wifi? 1
jakegate7 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 Μπαίνεις στις φοτο , μετά επιλέγεις τις τρεις τελιτσες και κοιτάς τις επιλογές skydrive. 1
vag21 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 Μπαίνεις στις φοτο , μετά επιλέγεις τις τρεις τελιτσες και κοιτάς τις επιλογές skydrive. δεν το περιμενα αλλα πιστευω οτι υπαρχει επιλογη wifi και μαλλον ειναι ετσι οπως τα ειπες φιλε μου. βαζεις και σε φωτο και βιντεο την επιλογη βελτιστη και σου ανφερει οτι χρησιμοποιητε μονο με wifi. σε ευχαριστω φιλαρακι.
GiannisWalker Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2013 Καλησπέρα, πριν 1-2 μέρες μου ήρθε ένας κωδικός απο πλαίσιο που ήταν δωρεάν με το nokia lumia 925 που αγόρασα. 20 ευρο αξίας για windows store. Η ερώτηση είναι πως το ενεργοποιώ και που τοποθετώ τον κωδικό ?
Kostas93 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2013 http://www.nokia.com/gr-el/apps-voucher/terms-and-conditions/ δες εδώ. αν δε σου εμφανίζει την επιλογή Microsoft gift card μην ανησυχήσεις, και μενα αρχικα δεν την εμφάνιζε και μετα απο μια μικροενημέρωση την εβγαλε.
GiannisWalker Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2013 Αυτό με καλύπτει σχετικά με την προσφορά που έβγαλε το πλαίσιο πριν λίγες μέρες ? Μου έχει έρθει η κάρτα μέσω μαιλ
Dimelios Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2013 Γεια σας,ειμαι κάτοχος Lumia 925 και θα ήθελα να σας ρωτήσω μήπως γνωριζετε,ποτέ θα έρθει το gdr3 Sent from my RM-892_eu_euro1_249
pavlazar Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 καλησπερα, θελω να περασω ενα αρχειο avi απο το macbook στο lumia και δεν μπορω! εχω κατεβασει την εφαρμογη windows phone για το macbook αλλα δεν ξερω πως να κανω την μεταφορα απο το mac στο lumia, οποιος μπορει ας βοηθησει!
Skr1ll3x Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2014 Καλησπερα και σε αυτην την ενοτητα, καμμια εφαρμογη για να κοβουμε τραγουδια που εχουμε κατεβασει? Δηλαδη να κοβουμε ενα συγκεκριμενο μηκος απο ενα κομματι που θελουμε για να βαλουμε ως ηχο κλησης.
disqualified Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2014 http://www.windowsphone.com/en-us/store/app/ringtone-maker/5a99cbd9-e82a-4892-8264-17a64f9142e5?signin=true
pillopoulos Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Καλησπέρα. Ειμαι κάτοχος 920. Το πρώτο θέμα έχει να κάνει με την οθόνη που ορισμένες άκυρες στιγμές παγώνει και πρέπει να κάνω soft/hard reset για να αρχισει να λειτουργεί ξανά. Το δευτερο έχει να κάνει με την αυτόματη ρύθμιση της ώρας, που δεν είναι αυτόματη! Έχετε απάντηση σε αυτα τα δύο θέματα;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα