crashnburn Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2017 https://www.windowscentral.com/andromeda-os Τι έχετε να πείτε για αυτό; Τα καλύτερα έρχονται; ναι γιατι μειναμε ευχαριστημενοι με τα παλιοτερα οποτε θα τους τα ριξουμε κ στα νεα 1
anamenos Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2017 Ρε παιδιά ειλικρινά τώρα, ρίξατε μια ματιά να δείτε τι γράφει το άρθρο; 1
panos9553 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2017 Ρε παιδιά ειλικρινά τώρα, ρίξατε μια ματιά να δείτε τι γράφει το άρθρο; Βεβαιως,πως αλλιως θα σου απαντουσα? Εσυ ειλικρινα τωρα, πιστευεις οτι ερχεται κατι καλυτερο στο Mobile?
teo20net Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2017 Τους σιχάθηκαν μεχρι και οι πιο πιστοι τους wp πλεον... Speak for yourself plox. Ρε παιδιά ειλικρινά τώρα, ρίξατε μια ματιά να δείτε τι γράφει το άρθρο; Άδικα προσπαθείς. 7 στα 10 post, μετά το post σου θα είναι "κράξιμο" και 5 στους 7 δεν θα δούν ποτέ το link. 90% όλων των παραπάνω, κράζουν μια πλατφόρμα, την οποία χρησιμοποίησαν με συσκευές κάτω των 150 ευρώ. Και επειδή μπούχτισαν, πήγαν σε Android των 300-400 ευρώ ή Apple Iphone, για να δούν άσπρη μέρα. Αλλά συνεχίζουν να μπαίνουν που κ που, για να γίνεται τζερτζελές. Καλό Σαβ/κο. 2
anamenos Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2017 Βεβαιως,πως αλλιως θα σου απαντουσα? Εσυ ειλικρινα τωρα, πιστευεις οτι ερχεται κατι καλυτερο στο Mobile? Ένα πολύ πιο ελαφρύ λειτουργικό, στο level που θα είναι τότε (τα ήδη πολύ καλά Windows 10 στο PC), Ναι το πιστεύω ότι θα είναι πολύ μπροστά από ότι έχει να δώσει η apple και η google. Ένας υπολογιστής στο χέρι σου, και όλα τα καλούδια των windows. 2
crashnburn Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2017 τωρα ξερουμε γιατι θα πληρωνουμε ενφια μεχρι να μην μεινει ρουθουνι 1
panos9553 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2017 Speak for yourself plox. Άδικα προσπαθείς. 7 στα 10 post, μετά το post σου θα είναι "κράξιμο" και 5 στους 7 δεν θα δούν ποτέ το link. 90% όλων των παραπάνω, κράζουν μια πλατφόρμα, την οποία χρησιμοποίησαν με συσκευές κάτω των 150 ευρώ. Και επειδή μπούχτισαν, πήγαν σε Android των 300-400 ευρώ ή Apple Iphone, για να δούν άσπρη μέρα. Αλλά συνεχίζουν να μπαίνουν που κ που, για να γίνεται τζερτζελές. Καλό Σαβ/κο. Ριξε μια ματια τι γραφεται σε ολα τα αντιστοιχα forums του πλανητη, Δες και τι συσκευες χρησιμοποιουν πλεον ακομα και οι πιο φανατικοι αρθρογραφοι του Windowscentral καθως και σχεδον ολοι οι εργαζομενοι της MS και μετα ξαναπες μου SVP. Ένα πολύ πιο ελαφρύ λειτουργικό, στο level που θα είναι τότε (τα ήδη πολύ καλά Windows 10 στο PC), Ναι το πιστεύω ότι θα είναι πολύ μπροστά από ότι έχει να δώσει η apple και η google. Ένας υπολογιστής στο χέρι σου, και όλα τα καλούδια των windows. Οταν η Ms θα βγαλει μια σοβαρη και ανταγωνιστικη πλατφορμα στο Mobile (Και Αν βγάλει ποτέ) ήδη οι υπόλοιποι θα την εχουν αφησει κατι χρονια πισω, για πολλοστη φορα. Απο Θα ειναι πολυ μπροστα, Θα ειναι καλυτερα, Θα ερθουν Universal εφαρμογες, τα WM10 Θα ειναι ενιαία πλατφορμα με τα w10, Τα wm10 Θα περνουν updates οπως τα w10, ΘΑ ΘΑ ΘΑ ΘΑ ΘΑ μωρε φαγανε και οι κοτουλες ολων των γιαγιαδων μας.
teo20net Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2017 Ριξε μια ματια τι γραφεται σε ολα τα αντιστοιχα forums του πλανητη, Δες και τι συσκευες χρησιμοποιουν πλεον ακομα και οι πιο φανατικοι αρθρογραφοι του Windowscentral καθως και σχεδον ολοι οι εργαζομενοι της MS και μετα ξαναπες μου SVP. Δεν θέλω να ρίξω καμία ματιά σε κανένα forum. Έχω προσωπική εμπειρία από μια συσκευή που με ικανοποιεί μια χαρά. Πολλάκις έχουμε παραδεχτεί ότι δεν είναι πλήρης η πλατφόρμα όπως πολλάκις έχουμε πει ότι μας τα έχεις πρήξει, τόσο εσύ όσο και κανα 2 ακόμη. Τα είπατε μια, τα είπατε δύο και δεν θα σταματήσετε να επαναλαμβάνεστε ποτέ. Τραβάτε παίχτε με τις καταπληκτικές Android συσκευές σας για τις οποίες ρίξατε 300 ευρώ, εδώ τι ζόρι τραβάτε τώρα; Ακόμη κλαίτε τα 110 ευρώ του Lumia 640 που δώσατε πριν 3 χρόνια; Δηλαδή είναι πραγματικά να απορεί κανείς, πόσο ακόμη θα επαναλαμβάνεστε να λέτε για μια νεκρή, δίχως αύριο πλατφόρμα. Είπαμε, έτσι είναι. Όσο για το τι λένε στα "στα forums του πλανήτη"...κλαίνε οι χήρες, κλαίνε και οι παντρεμένες. Τελειώνετε με αυτό το πράγμα. Edit: Α...και πατήστε μου και αναφορά παρακαλώ. Μην το ξεχάσετε, γιατί πρόκειται για προσωπική επίθεση και γενικά δεν προσφέρω τίποτα στο θέμα όπου συζητάτε για μια νεκρή πλατφόρμα. Είχαμε έναν άνθρωπο στο thread που έδινε σοβαρές απαντήσεις σε σοβαρά θέματα, με αξιοπρέπεια στο λόγο του και ουσία και έχει να κάνει post εδώ και μέρες. Άργησα αλλα τώρα τον καταλαβαίνω. 7
crashnburn Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2017 Δεν θέλω να ρίξω καμία ματιά σε κανένα forum. Έχω προσωπική εμπειρία από μια συσκευή που με ικανοποιεί μια χαρά. Πολλάκις έχουμε παραδεχτεί ότι δεν είναι πλήρης η πλατφόρμα όπως πολλάκις έχουμε πει ότι μας τα έχεις πρήξει, τόσο εσύ όσο και κανα 2 ακόμη. Τα είπατε μια, τα είπατε δύο και δεν θα σταματήσετε να επαναλαμβάνεστε ποτέ. Τραβάτε παίχτε με τις καταπληκτικές Android συσκευές σας για τις οποίες ρίξατε 300 ευρώ, εδώ τι ζόρι τραβάτε τώρα; Ακόμη κλαίτε τα 110 ευρώ του Lumia 640 που δώσατε πριν 3 χρόνια; Δηλαδή είναι πραγματικά να απορεί κανείς, πόσο ακόμη θα επαναλαμβάνεστε να λέτε για μια νεκρή, δίχως αύριο πλατφόρμα. Είπαμε, έτσι είναι. Όσο για το τι λένε στα "στα forums του πλανήτη"...κλαίνε οι χήρες, κλαίνε και οι παντρεμένες. Τελειώνετε με αυτό το πράγμα. 1) το φορουμ δεν ειναι δικο σου για να διωχνεις κανεναν 2) οταν γραφετε βλακιουλες θα καθεστε να λουζεστε κ τον αντιλογο 3) android των 100ευρω εχουμε που τσουλαει καλυτερα απο το wp των 200 που πληρωσαμε επειδη σας διαβαζαμε κ πιστευαμε τα φυκια που γραφατε κ γραφετε ακομα κ τωρα 2
teo20net Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2017 ... επειδη σας διαβαζαμε κ πιστευαμε τα φυκια που γραφατε κ γραφετε ακομα κ τωρα Και είπες να γραφτείς τον Αύγουστο του 17, για να μας βάλεις όλους στη θέση μας. 3
crashnburn Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2017 οσοι εχουν windows mobile συσκευη κ εχουν δει κ android γελανε με τα οσα γραφετε συνεχιστε τωρα να παραμυθιαζεστε μεταξυ σας μπας κ γινει το θαυμα 1
cameranek Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2017 Εγώ ξέρω πάντως ότι πήγα διακοπές με δυο κινητά ένα 640 σε φαστ, και ένα 640χλ σε στάβλο και είχα και ένα καινούργιο neffos με android 6 , έκανα όλες τις αναβαθμίσεις και μάντεψε ποιο κρασαρε με boot loop. Μετά από πολλά ρισέτ με ψόφια ρομπότ, το παράτησα. Και το ήθελα μόνο για το messenger Φυσικά και χρησιμοποίησα το LINE για βιντεοκλήση με τα παλιά και καλά Windows Phones Και στις κοπέλες που ρώταγα που είχαν lagdroid και με Samsung και με άλλες μάρκες, όλες μου λέγανε ότι πάει αργά και κολλάει. Με ακριβές συσκευές έτσι; Οπότε το αποτέλεσμα για μένα είναι ότι δεν βλέπω να πηγαίνω σε ποιο ακριβό κινητό, αφού είμαι ευτυχισμένος με τα wp. ΥΓ έγραψα και εγώ σεντονάκι ΥΓ2 Τώρα το θυμήθηκα Στο αεροπλάνο για την Αθήνα καθόταν ένας με mi και βιντεσκοπούσε την προσγείωση . Πήγε με χαρά να δει τι έγραψε και πήρε τα φρύδια του Του ζήτησα το βίντεο για να δω πως είναι, και μόνο που δεν έκλεγε Κινέζος ήταν, μπορεί η συσκευή να μην ήτανε γνήσια 4
teo20net Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2017 Εγώ ξέρω πάντως ότι πήγα διακοπές με δυο κινητά ένα 640 σε φαστ, και ένα 640χλ σε στάβλο και είχα και ένα καινούργιο neffos με android 6 , έκανα όλες τις αναβαθμίσεις και μάντεψε ποιο κρασαρε με boot loop. Είσαι εσύ ένας παραμυθάς......not.
g13333 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2017 Ναι ερχονται τα καλυτερα..με την οπισθεν ομως...Οι ανθρωποι εκει στην MS δεν εχουν ιδεα απο mobile και το αποδεικνυουν με καθε ευκαιρια. Ας επικεντρωθουν με τα windows 10, τις εφαρμογουλες τους που λειτουργουν καλυτερα στο Ios-android το cloudaki τους κλπ. και ας αφησουν το Mobile για τους αλλους που ξερουν καλυτερα και ενδιαφερονται περισσοτερο για την πλατφορμα τους. Τους σιχάθηκαν μεχρι και οι πιο πιστοι τους wpακηδες πλεον... Παλι παραμυθια γραφεις. Δεν υσχυει αυτό που λες.
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2017 οσοι εχουν windows mobile συσκευη κ εχουν δει κ android γελανε με τα οσα γραφετε Φίλε εγώ να δεις τι γέλιο έριξα μόλις είδα το παραπάνω σκρινσοτ μιας και η πιθανότητα να πάρει update η συσκευή είναι μικρότερη από το να πάρει το τσάμπιονς λιγκ ο ολυμπιακός.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα