Προς το περιεχόμενο

Windows Phone- Γενική συζήτηση και απορίες

dimitris__

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Σχετικά με το Insta, όντως μεγάλο update, μιας και όλη η εφαρμογή είναι 68-70mb αν δεν κάνω λάθος.

Παρόλα αυτά εγώ δεν είδα ακόμη κάτι καινούριο. Live, φίλτρα κλπ τα είχα και πριν. Πιο πολύ στο μενού ρυθμίσεων είδα 1-2 μικρές αλλαγές. (L950)

• Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 12,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Όλο αυτό μου θυμίζει το feature των Windows 7, αν θυμάμαι καλά, που χρησιμοποιούσες ένα Usb Stick για να παίζει ώς πρόσθετη ram. Ειλικρινά είδε κανένας αισθητή διαφορά απο την αύξηση της V.Memory;

• Like 1

Teoo δεν θα λεγα αν ειδε κανενας διαφορα σε (αποδοση) αλλα διαφορα σε αποδοση κλεισιματος...Τι εννοω; Εαν γεμισει η μνημη (που πιστευω αυτη ειναι η αιτια και κλεινουν οι εφαρμογες) δεν θα κανει swap το υποτιθεμενο page file που λεμε(εικονικη μνημη; ) Ετσι δεν ειναι;;; 

Δεν ξέρω και μάλλον αμφιβάλλω. Πολύ αισιόδοξα μου ακούγονται όλα αυτά.

Μακάρι μεν να κάνει διάφορα εγώ ωστόσο δεν ασχολήθηκα, δεν μου χρειάστηκε είναι η αλήθεια, ως τώρα.

Ωραια μπορεις!.......

....

Τι μπορώ? Να αλλάξω το μέγεθος κ τη θέση της εικον. Μνήμης?

Δες τον οδηγο παραπανω!  Το μεγεθος μπορεις να το αλλαξεις...Την θεση οχι δε νομιζω! Παραμενει στην εσωτερικη μνημη!

Το πρόβλημα είναι η εσωτερική μνήμη της συσκευής γιατί ήδη είναι μισογεματη από τα system files.

Επίσης έχω χάσει τα sortcuts τα εικονίδια που ανοίγουν τις εφαρμογές. Για να ανοίξω το gps / viber πρέπει να κάνω launch από το windows store. Αυτά μπορούν να επανελθουν?

Αντιμετωπίζεις το συγκεκριμένο πρόβλημα μόνο σαυτες τις εφαρμογές;;

Εάν ναι δοκίμασε να τα απεγκαταστήσεις μέσω απτό Χώρο Αποθηκευσης(Storage), αλλιώς αν όχι σε βλέπω για reset!

• Like 1

Καθώς έψαχνα για να δοκιμάσω νέο browser μιας και ο edge συγκριτικά με πέρυσι ίδια εποχή κάνει κουλά (τα όσα αναφέρουμε εδώ κατά καιρούς), έπεσε το μάτι μου στον coc coc browser. Λέω ας δώσω μια ευκαιρία να δω περί τίνος πρόκειται και πραγματικά με έχει εντυπωσιάσει. Σε ταχύτητα τα σπάει, έχει και επιλογή για να κατεβάσεις το βίντεο που βλέπεις ή τον ήχο από youtube του κατόπιν λήψεως του αντίστοιχου add on (του coc coc savior), το interface καθώς και η όλη εμπειρία χρήσης ειδικά το σημείο των settings μου θυμίζει chrome για desktop, μαζί με τον monument οι εν λόγω browsers αποτελούν εξαιρετικές εναλλακτικές, δεδομένου του ότι έχουν κάνει μπάχαλο τον edge.

Μέχρι τότε ms edge...suck our coc coc..browser :-D :

https://www.microsoft.com/en-us/store/p/coc-coc-browser/9nblggh4vtrt

• Like 4

Πραγματικά, αυτό το bug με το lag κατά τη διάρκεια του scrolling μια το φτιάχνουμε μια ξαναεμφανίζεται

Αυτή τη στιγμή που γράφω είμαι εδώ κι ένα μισάωρο και παλεύω με αυτό

Τουλάχιστον στην επίσημη συμβαίνει; ξέρει κανείς;

• Like 1

https://www.windowscentral.com/andromeda-os

Τι έχετε να πείτε για αυτό; Τα καλύτερα έρχονται;

Microsoft  'Andromeda OS' aims to turn Windows 10 into a modular platform for the future

• Like 1

Αντιμετωπίζεις το συγκεκριμένο πρόβλημα μόνο σαυτες τις εφαρμογές;;

Εάν ναι δοκίμασε να τα απεγκαταστήσεις μέσω απτό Χώρο Αποθηκευσης(Storage), αλλιώς αν όχι σε βλέπω για reset!

αντιμετωπίζω το πρόβλημα με εφαρμογές που εχω εγκαταστήσει εγώ. Ξαναεγκατέστησα  μια και επανήλθε το εικονίδιό της .Μια αλλη λύση που βρήκα ειναι το App Folder.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

https://www.windowscentral.com/andromeda-os

Τι έχετε να πείτε για αυτό; Τα καλύτερα έρχονται;

Ναι ερχονται τα καλυτερα..με την οπισθεν ομως...Οι ανθρωποι εκει στην MS δεν εχουν ιδεα απο mobile και το αποδεικνυουν με καθε ευκαιρια.

Ας επικεντρωθουν με τα windows 10, τις εφαρμογουλες τους που λειτουργουν καλυτερα στο Ios-android το cloudaki τους κλπ. και ας αφησουν το Mobile για τους αλλους που ξερουν καλυτερα και ενδιαφερονται περισσοτερο για την πλατφορμα τους. 

Τους σιχάθηκαν μεχρι και οι πιο πιστοι τους wpακηδες πλεον...

Επεξ/σία από panos9553
  • Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...