anamenos Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2017 Συμφορουμητες, είδα και εγώ επιτέλους το φως το αληθινό και έβαλα ένα πολυ καλό SSD στο laptop μου χθες και το I3 του 2015 νομίζω ότι είναι ένας ολοκαίνουργιος υπολογιστής. Sorry για offtopic αλλά θεώρησα ότι άξιζε να το αναφέρω. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
olimpiakos 7 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2017 Πρεπει και γω να μαζέψω λεφτά να βάλω έναν SSD γιατί δεν ψιλοτραβαει ειδικά με το web που έχει γίνει βαρύ! Αλλα το ότι πηγαίνουν καλυτερα μετά τα μηχανάκια(οι υπολογιστές δλδ) ισχύει!!! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos9553 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2017 Συμφορουμητες, είδα και εγώ επιτέλους το φως το αληθινό και έβαλα ένα πολυ καλό SSD στο laptop μου χθες και το I3 του 2015 νομίζω ότι είναι ένας ολοκαίνουργιος υπολογιστής. Sorry για offtopic αλλά θεώρησα ότι άξιζε να το αναφέρω. Σαφεστατα η καλυτερη αναβαθμιση που θα μπορουσες να κανεις. Να το ευχαριστηθεις!! 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexinhogr Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2017 Έχω 2 χρονια ssd, ακόμα με απλους ζείτε; αχαχααααα 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alan2 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Η εικονική μνήμη που βρίσκεται? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
olimpiakos 7 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Η εικονική μνήμη που βρίσκεται? Εχεις interop tools εγκατεστημενο; Ποια μοντελο κινητου εχεις; Έχω 2 χρονια ssd, ακόμα με απλους ζείτε; αχαχααααα offtopic.. Δηλαδη ειναι must η αγορα του;; Γιατι εγω λεω σιγα ποσο boost να δωσει;; Αν ναι μαζευω λεφτα και αγοραζω!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alan2 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Εχεις interop tools εγκατεστημενο; Ποια μοντελο κινητου εχεις; Lumia 640 έχω. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
olimpiakos 7 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Ωραια μπορεις! Μπαινεις interop και: - Provider: This Device και πατας Use this provider! -Registry Provider: Select the best provider automatically και Ok Μετα πηγαινεις στην αριστερη λιστα unlock και Interop Unlock Περιμενεις μεχρι το Working... πανω αριστερα να σταματησει να το δειχνει! Και ανοιγεις/τσεκαρεις το Interop/Cap Unlock, New Capability Engine Unlock , και ειναι κλειστο ανοιγεις (δλδ αν ειναι ηδη ανοιχτο δεν το πειραζεις) και το Restore NDTKSvc... Σε καθε λειτουργια που θα ανοιγεις θα γραφει Working... παλι πανω αριστερα θα περιμενεις μεχρι να τελειωσει το Working και μετα ανοιγεις το επομενο! Αφου τα κανεις αυτα πηγαινεις στην αριστερη λιστα Registry και Registry Editor! Εχουμε και λεμε -REGISTRY HIVE: HKEY_LOCAL_MACHINE (HKLM) -REGISTRY KEY PATH: SYSTEM\CurrentControlSet\Control\Session Manager\Memory Management -REGISTRY VALUE NAME: Normal και απο κατω γραφεις PagingFiles -REGISTRY VALUE TYPE: Multi String (REG_MULTI_SZ) -REGISTRY VALUE DATA: u:\pagefile.sys 512 1025 και κανεις WRITE DATA !!! Επανεκκινηση και εισαι ετοιμος!! ΟΜΩΣ πριν απ'ολα αυτα θα χρειαστεις να κατεβασεις καποια extensions!! Τα χεις κατεβασει;; Ανεβασα τα extensions στο google drive..Κατεβασε τα!! https://drive.google.com/open?id=0Bz7Ij-Fdz3oFTTNKdlozUWNGc2s https://drive.google.com/open?id=0Bz7Ij-Fdz3oFSy1kekRjX0J3QkU Μπαινεις σε Λειτουργια προγραμματιστη απο Ρυθμισεις> Ενημερωση και Ασφαλεια> Για προγραμματιστες>Λετουργια Προγραμματιστη> Ναι και εισαι ετοιμος..... Μεταφερεις τα 2 extensions στη μνημη του κινητου και συγκεκριμενα στο φακελο ληψεις(download) και τα εγκαθιστας και τα 2 !! Μετα κανεις απτην αρχη αυτα που λεω!! Οτιδηποτε ζορισμα γραψε!! 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hlapatsas Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Τελικῶς ὁ proximity sensor τοῦ 730 μοῦ ἔχει παραδώσει πνεὔμα. Πού τά στέλνουμε γιά ἐπισκευή ρέ παιδιά; Ἔχω ἀκόμα ἐγγύηση. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
olimpiakos 7 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Εαν εχεις καταστημα Nokia το πηγαινεις εκει!! Πριν το πας ομως βαλε τα Windows 8.1 καλο κακου!... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cameranek Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Τελικῶς ὁ proximity sensor τοῦ 730 μοῦ ἔχει παραδώσει πνεὔμα. Πού τά στέλνουμε γιά ἐπισκευή ρέ παιδιά; Ἔχω ἀκόμα ἐγγύηση. B2X εφαρμογή, κατέβασε.Είναι το επίσημο σέρβις, θα κάνεις έλεγχο της συσκευής με την εφαρμογή και θα σου βγάλει αν έχει πρόβλημα. Έχω στείλει κινητό για σέρβις, ήρθε Κούριερ σπίτι το πήρε, πήγε Ουγγαρία και γύρισε σε μια βδομάδα. Δεν πλήρωσα τίποτα. Δεν μου το φτιάξανε βέβαια γιατί είχε λέει υγρασία η πλακέτα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hlapatsas Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Τήν κατεβάζω...ἄντε νά δοῦμε γιατί διάβασα τά χειρότερα γιά τήν έν λόγῳ ἐταιρία.. Καλά εἴπα, μοῦ βγάζει τήν συσκευή ἐκτός ἐγγύησης ἐνῶ ἔχω κανονικά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
olimpiakos 7 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Τα κινητα στην Arvato στελνονται και γιαυτο σου πανε υγρασια, ..... γιατι πολυ απλα δεν εχει υγρασια!! Απλα βγαζουνε κινητα εκτος εγγυησης ετσι!! Εχουμε και αναλογο θεμα εδω!!... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cameranek Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Θρύλε το είχα στείλει στην b2x στην Ουγγαρία με tracking number. Στην νοκια σέρβις στην Κόρινθο θέλανε 9€ να το κοιτάξουνε μέσα στην εγγύηση Αλλιώς έπρεπε να το στείλω στην Αθήνα με δικά μου έξοδα αποστολής. Ένα 435 ήτανε με πρόβλημα στην αφή της οθόνης. Για αλλαγή θέλανε 55€ Πήρα και εγώ το 532 μεταχειρισμένο 35€ Οπότε έχω ανταλλακτικά μπαταρία και καπάκι 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
olimpiakos 7 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2017 Ενημερωση: Update στο Instagram και μεγαλο μαλιστα! 65mb καπου κει!.....για να δουμε... Επιτελους το Instaram εγινε ανθρωπινο!! Αλλος ενα λογος να μεινω στα WP.. Ιδιο σαν το Android μονο που δεν εχει live και κολλανε τα φιλτρα προσωπου οταν τα βαζεις! (χεσκα για αυτα!) Ετυχε να εκανα tracking τη μνημη ram του κινητου μεσω της διευθυνσης 192.168.1.xxx και ειδα πως 3 καρτελες insomnia στον edge χρησιμοποιει 200mb ram περιπου..Δηλαδη απο 404mb used πηγαινει στα 600mb με ελευθερη ram 400 κατι!! Σωπα ρε!! Για να κανετε tracking συνδεεται λαπτοπ και κινητο στο ιδιο δικτυο και πηγαινετε ρυθμισεις>ενημερωση/ασφαλεια>για προγραμματιστες>λειτουργια προγραμματιστη τσεκαρισμενο>ανοιγετε πυλη συσκευων/κλειστο ο ελεγχος ταυτοτητας> και μπαινετε στην διευθυνση που δινεται παρακατω απτην πυλη συσκευων! Θα πατε στην κατηγορια/καρτελα Performance!! Με κλειδωμενο το κινητο δε μπορειτε να κανετε tracking! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα