Retromaniac Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Ξαφνικά δε μπορώ να ανοίξω τα μηνύματα του fb από τον edge! Ζητάει να εγκαταστήσω τον messenger! Φακ! Πήγαινε στα settings του edge που έχει για εφαργμογές και αφαίρεσε τον messenger... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cameranek Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 15063.608 Νέα επίσημη σταθερή έκδοση κατεβαίνει τώρα Σε πριβιού δεν μου την έβγαζε. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
olimpiakos 7 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Μα δεν έχω καν τον messenger μέσα!! Ξαφνικά μου το βγάλε αυτό στον edge! Ουσιαστικά το fb μ'αναγκαζει να χρησιμοποιήσω τον messenger! Έκλεισα και αυτό με τις εφαρμογές στις ρυθμίσεις του edge και πάλι τίποτα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cameranek Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Slim social for Facebook Αυτό έχω και για μηνύματα . Βγήκε και νέα φαστ Κατεβάζω τώρα 15250 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
teo20net Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 15063.608 Νέα επίσημη σταθερή έκδοση κατεβαίνει τώρα Σε πριβιού δεν μου την έβγαζε. Τι μέγεθος έχει περίπου; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cameranek Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Τι μέγεθος έχει περίπου;650mb περίπου.Αν είσαι με δεδομένα σου λέει ακριβώς πόσο είναι και αν θες να το κατεβάσεις. Αλλά θέλει και χώρο γύρω στο 1,35 gb κενό στο κινητό για να κάνει την προετοιμασία, αν δεν έχει χώρο θα το ξανά κατεβάσει από την αρχή 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
teo20net Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Το έκανα με δεδομένα. 60-65mb μου κατέβασε σε εμένα. Γιατί τόσο μεγάλη διαφορά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
olimpiakos 7 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Εμενα αργει να κατεβει οποτε το να ναι μονο 60-65 mb αποκλειεται!! Μηπως τα κοβει και κατεβαζει τα πιο σημαντικα;; (λεω γω τωρα) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hlapatsas Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Τήν ἐγκατέστησα τήν καινούρια ἔκδοση. Εἴχα ἕνα πρόβλημα μέ τήν προηγούμενη ὅσον ἀφορᾶ στό email app, δέν άφηνε νά περάσω τήν login screen ἀλλά τώρα λύθηκε. Ἐπίσης εἶμαι ὁ μόνος στόν ὁποίoν δέν λειτουργεῖ πλέον ὁ proximity sensor; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
anamenos Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Παιδιά για πρώτη φορά μετά από καιρό δεν έχω παρατηρήσει παραμικρή αλλαγή σε update , ούτε προς το θετικό αλλά ούτε προς το αρνητικό. Lumia 950 fast ring Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cameranek Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Και εγώ δεν βλέπω κάτι, και σε σταθερή και σε φαστ. Στην σταθερή κατέβαζε νέους χάρτες μια ώρα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lazlow Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Μα δεν έχω καν τον messenger μέσα!! Ξαφνικά μου το βγάλε αυτό στον edge! Ουσιαστικά το fb μ'αναγκαζει να χρησιμοποιήσω τον messenger! Έκλεισα και αυτό με τις εφαρμογές στις ρυθμίσεις του edge και πάλι τίποτα! έβγαλες άκρη τελικά; ούτε εμένα αφήνει να τα δω χωρίς το messenger, μόνο αν πάω επιλογές και μετά στα μηνύματα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
olimpiakos 7 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Lazlow οχι δεν εχω βγαλει ακρη! Θα μπαινω απτον edge για περιηγηση και οταν θα χω μηνυμα θα μπαινω messenger! Αυτο με τις επιλογες δε σε πιασα! Επισης καποιος προτεινε να κατεβασω τον slim social for facebook, να ναι καλα. το κατεβασα και για τωρα σωθηκα καθως εχω μηνυματα και μπορω πλεον να ταγκαρω ατομα στα σχολια!! Επισης(παλι ) ο messenger ειναι καλη ρουφηχτρα απο θεμα μπαταριας κοβω ε;; Εχω κλειστο στο παρασκηνιο και κλειστες ειδοποιησεις(απτις ρυθμισεις συστηματος) και μου φαινεται πως τρωει 'κρυφα' μπαταρια!! Εαν ισχυει αυτο που λεω θα φαει σουταρισμα χθες! Η νεα fast μπηκε κανονικοτατα οποτε ισως να μην επηρεαζεται η εικονικη μνημη!! Που και κανονικα δεν θα πρεπε να επηρεαζει γενικοτερα τα windows updates!! Αυτα τα ολιγα! Τήν ἐγκατέστησα τήν καινούρια ἔκδοση. Εἴχα ἕνα πρόβλημα μέ τήν προηγούμενη ὅσον ἀφορᾶ στό email app, δέν άφηνε νά περάσω τήν login screen ἀλλά τώρα λύθηκε. Ἐπίσης εἶμαι ὁ μόνος στόν ὁποίoν δέν λειτουργεῖ πλέον ὁ proximity sensor; Ο proximity sensor σε φωτεινοτητα και κληση δουλευει κανονικα! Κανε ενα restart αλλιως σε κοβω για (κλασσικα reset!) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cameranek Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 slim social for facebook Στέλνω και φωτογραφίες κανονικά ενώ με τον μεσετζερ δεν μπορώ Έτσι να ακούτε τον παλιό 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexinhogr Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Παιδια καλο το slim social, αλλα το flow for Facebook, είναι πολύ καλύτερο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα