Πέτρος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Πέτρο πρέπει να έχουνε πηδήξει τους ελληνικούς χάρτες γιατί σε κανένα δεν είναι ίδιο Θα περιμένω να δω με την νέα έκδοση πως θα πάμε. Δες το έτσι: Οι περισσότεροι δρόμοι κλπ, με γλώσσα τηλεφώνου ελληνικά, περιοχή Ελλάδα κλπ, εμφανίζονται στα Λατινικά. Όταν ζουμάρω παραπάνω, κάποιοι λατινικά, κάποιοι ελληνικά. Σε αναζήτηση στα ελληνικά, με data, βρίσκει εννοείται ότι θέλω, αλλά το αποτέλεσμα μου το βγάζει στα λατινικά. Χωρίς data, τα ξέρουμε. Έχω απλά την εντύπωση ότι έχουν έναν που μιλάει ελληνικά, να ασχολείται (κι αν), οπότε πολύ απλά δεν λειτουργεί το σύστημα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnieXoX Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 interop tools έχετε χρησιμοποιήσει? πλέον υπάρχουν και στο store.. τα έβαλα εχθές σε ένα 830 και πήγα το page file στα 1024mb.. περιμένω να μου πουν αν είδαν διαφορά στη χρήση σε 950xl τα έχει βάλει κάποιος? αν ναι, τι όφελος είδε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
olimpiakos 7 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 interop tools έχετε χρησιμοποιήσει? πλέον υπάρχουν και στο store.. τα έβαλα εχθές σε ένα 830 και πήγα το page file στα 1024mb.. περιμένω να μου πουν αν είδαν διαφορά στη χρήση σε 950xl τα έχει βάλει κάποιος? αν ναι, τι όφελος είδε? Για εξηγα αναλυτικα!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Retromaniac Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Για εξηγα αναλυτικα!! Το page file είναι εικονική μνήμη. Είναι επέκταση της πραγματικής μνήμης χρησιμοποιώντας το εσωτερικό storage του κινητού. Η επέκτασή της βοηθήσει περισσότερο όταν έχεις πολλές εφαρμογές ανοικτές, αφού θα κασάρεται η εφαρμογή όπως είναι ακριβώς στην μνήμη την ώρα που τρέχει. Το loading της εφαρμογής από την εσωτερική μνήμη που έχει αποθηκευθεί όπως είναι την ώρα που τρέχει, είναι αρκετά πιο γρήγορα από το να φορτώσεις την installed εφαρμογή ξανά.... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
olimpiakos 7 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 (επεξεργασμένο) Ευχαριστώ για την ανάλυση που έκανες, αλλα εννοούσα πως ανέβασε την εικονική μνήμη!! Βρηκα οδηγό και το κάνα!!(ελπιζω να το κανα σωστα δηλαδη!)Johnnie πήγαινε Χώρος Αποθηκευσης-Αυτή η συσκευη-Στοιχεία συστήματος και δεσμευμένα στοιχεια και πες μου αρχεία συστήματος και εικονική μνήμη ποσο μέγεθος σου δείχνει!!Εμενα στο πρώτο μου δείχνει 2,78GB και στο δευτερο(εικονική μνήμη) 0 byte!! Επεξ/σία 8 Σεπτεμβρίου 2017 από olimpiakos 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cameranek Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Θρύλε πες εντυπώσεις και πως το έκανες. 3,10 και εικονική μνήμη 256 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexinhogr Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Μαρινάκη στείλε link πως να το κάνουμε. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pgk Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 (επεξεργασμένο) http://mlumiafans.blogspot.gr/2017/06/procedure-to-increase-virtual-memory-in.html καλημερα φιλε, δες αυτο, αλλα πρωτα ψαξε κ βαλε σωστα (με καποια εξτρα πακετα που θελει για εγκατασταση) το interop tools (πλεον κ στο store), καποιοι εδω το ξερουν τo θεμα καλα - εγω τοσο καιρο ελεγα αστο μη κανω καμια χοντρη, αλλα αυτο ηταν πειρασμος και πηγα δοκιμαστικα διαβαζοντας εδω κ εκει, το εβαλα στα 512 απο 256 (στο 640XL που'χει 8GB, αν εβαζα 1024 θα μου ετρωγε πολυτιμο χωρο) και οντως καποια κολληματακια που ειχε στο multitasking (σαν να) εξαφανιστηκαν. Γενικα συμπεριφερεται πιο ανετα, δεν ειναι ιδεα μου Επεξ/σία 10 Σεπτεμβρίου 2017 από pgk 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
olimpiakos 7 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 pgk πρεπει να ειναι u:\pagefile και οχι C:\pagefile ?? γιατι με C: νομιζω δουλευει...εγω για να αυξησω τωρα παραπανω, να το κανω με u ή με C ?? Λοιπον εγραψα u:\pagefile..sys 512 1025 και τωρα στην εικονικη μνημη του αποθηκευτικου χωρου μου γραφει 512 ΜΒ!!! Ναιιιιι μωρεε!!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pgk Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Ωραία! Εγώ έβαλα 512 512 κ μια χαρά το βλέπω φτου φτου 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitris21gr Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Προσοχή γιατί διαβάζω ότι άμα αυξήσεις την εικονική μνήμη δεν μπορείς να κάνεις updates εφαρμογών και λειτουργικού. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
olimpiakos 7 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Για εφαρμογες μπορω να κανω update κανονικα,για του λειτουργικου αυτο διαβαζω!! Θα δειξει στην πορεια!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitris21gr Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Μιας και έγινες πειραματόζωο πρώτος θα περιμένω πρώτα να μας πεις άμα κατάφερες να κάνεις και update λειτουργικού , πριν το δοκιμάσω και εγώ γιατί από ότι είδα μετά μόνο με hard reset μπορείς να επαναφέρεις την εικονική μνήμη στην αρχική της τιμή. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
olimpiakos 7 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Ναι αν ειναι περιμενε μεχρι να δωθει update...και ναι η εικονικη μνημη επαναφερεται με το reset! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
olimpiakos 7 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Ξαφνικά δε μπορώ να ανοίξω τα μηνύματα του fb από τον edge! Ζητάει να εγκαταστήσω τον messenger! Φακ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα