teo20net Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Κι εγώ που ανέβηκα Βόρεια Ελλάδα την προηγούμενη βδομάδα, πήγα σε κάτι χωριά στον Όλυμπο. Έβαλα τους Χάρτες για να με βγάλουν στο δρόμο για την επιστροφή μιας και έχουν αλλάξει όλα εκεί πάνω από την τελευταία φορά που πήγα. Ούτε την Εθνική δεν είχε σωστά με αποτέλεσμα να κάνω ένα κύκλο γύρω από τη Σελήνη. Όταν τελικά βρήκα το δρόμο μόνος μου, έδειξε και η εφαρμογή το δρόμο κανονικά. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos9553 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Λοιπον εχουμε και λεμεε..Πηρα μπολικες ενημερωσεις σε καμερα, ημερολογιο,φωτογραφιες, και αλλα... Σημερα πηγα στο Ξυλοκαστρο τελοςπαντων και περνας απο Πατρα για οσους ξερουν.. Και εγω κλασσικα εβαλα χαρτεςς... Στην αρχη απο Αγρινιο μας πηγαινε καλα,μετα που φταναμε Πατρα ομως εκανε τα δικα τουυ...δλδ επανυπολογιζε τη διαδρομη και ενω ελεγε να στριψουμε οταν ημασταν στην Πατρα.....η στροφη δεν υπηρχε στη πραγματικοτητα... Μηπως φταιει το οτι φτιαχνουν καινουριο δρομο;;(τον εχουν φτιαξει δηλαδη, αλλα οι ταμπελες για τους οδους αλλα λενε και αλλου πηγαινεις!!) Επισης οταν εκανε render την διαδρομη εκανε κατι σπασιματα ο χαρτης(οχι η οθονη)... Εε καποιους δρομους τους εμφανιζε ως unnamed road (δρομος χωρις ονομα δλδ)... Μηπως ηθελαν ενημερωση οι χαρτες; Πριν 3 μερες εγινε υποτιθεται αποτι ειδα δεν ξερω αν αλλαξε κατι ομως..Μηπως επειδη φτιαχνουν καινουριο δρομο και καααπως δεν εχει ενημερωθει η βαση των χαρτων να το πω ετσι;; Παντως ενα Galaxy S7 Edge που ειχαμε και δεν κανω καποιο πολεμο, μας πηγαινε καλα...Προφανως στο android οι χαρτες ηταν καλυτεροι αποτι στα Windows? Τωρα στη συγκεκριμενη περιπτωση μας εσωσε το android(οποτε θετικο για τωρα το android, αρνητικο για το Windows)... Μαλλον τρωνε κοκομπλοκο οι χαρτες στην Πατρα..χαχαχα Κι εγώ που ανέβηκα Βόρεια Ελλάδα την προηγούμενη βδομάδα, πήγα σε κάτι χωριά στον Όλυμπο. Έβαλα τους Χάρτες για να με βγάλουν στο δρόμο για την επιστροφή μιας και έχουν αλλάξει όλα εκεί πάνω από την τελευταία φορά που πήγα. Ούτε την Εθνική δεν είχε σωστά με αποτέλεσμα να κάνω ένα κύκλο γύρω από τη Σελήνη. Όταν τελικά βρήκα το δρόμο μόνος μου, έδειξε και η εφαρμογή το δρόμο κανονικά. Με μια κουβεντα, μπαχαλο οι χαρτες... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geram Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Παιδιά καλημέρα, Εγκατέστησα τον monument browser και ενώ έχει εγκατασταθεί έχει στην οθόνη και ένα δεύτερο εικονίδιο σκιασμένο με την ένδειξη pending που δεν φεύγει. Από κάτω είναι η εφαρμογή εγκατεστημένη κανονικά. Πως θα το εξαφανίσω από την οθόνη; Επίσης θα ήθελα να μάθω κάτι παραπάνω σχετικά με τις εφαρμογές όπως πως εγκαθίστανται, τι αρχεία επηρεάζουν, τι σκουπίδια πιθανόν να αφήνουν σε απεγκατάσταση τους, τέτοια πράγματα. Υπάρχει κάπου αναφορά σε τέτοια πράγματα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cameranek Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Δοκίμασε να το βγάλεις και να το ξαναβάλεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geram Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Δοκίμασε να το βγάλεις και να το ξαναβάλεις. Συγγνώμη ξέχασα να αναφέρω ότι το δοκίμασα και όταν το επανεγκατάστησα ακιρβώς τα ίδια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cameranek Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Δοκίμασες και μέσα από τις εφαρμογές; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geram Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Δοκίμασες και μέσα από τις εφαρμογές; Ναι το άτιμο, τίποτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Για τους χάρτες και τις Ε.Ο.-Αυτοκινητοδρόμους, έχουν όντως κάποια θέματα (πχ Ιονια Οδός ή Τέμπη). Για την Πάτρα, ειδικά, και την έξοδο στο Ρίο, στο ύψος της γέφυρας, δεν φταίνε οι χάρτες. Το μπάχαλο που γίνεται εκεί πέρα, δεν το έχω ματαξαναδεί στη ζωή μου. Τρεις φορές έχω περάσει τους τελευταίους 4 μήνες, είτε για να συνεχίσω στην Περιφερειακή, είτε για να μπω Ρίο και πέριξ, έχω βλαστημήσει την ώρα και τη στιγμή. Πολύ απλά, αλλάζει το σκηνικό κάθε μέρα, κυριολεκτικά. Ανοιγοκλείνουν εισόδους/εξόδους, αλλάζουν διαγραμμίσεις-κατευθύνσεις-σηματοδοτήσεις, κάθε μέρα έκπληξη (όχι καλή). Πάντως, ακόμα πράγματα διορθώνονται (ή έστω ξαναλειτουργούν όπως πριν, όπως ήταν). Με τη χτεσινή αναβάθμιση του Καιρού, έφτιαξε το δυναμικό πλακίδιο που δεν ανανέωνε την τοποθεσία, εκτός κι αν έμπαινες στην ίδια την εφαρμογή. Είχα κάνει 1-2 αναφορές τον τελευταίο μήνα, χτες ήρθε η ενημέρωση-διόρθωση. Ελπίζω οι τελευταίες δύο αναφορές σχετικά με τη δυσλειτουργία στην offline αναζήτηση στους Χάρτες, όπου εξηγώ ακριβώς ότι το πρόβλημα είναι τελικά στην αναζήτηση στα Ελληνικά, αφού με "λατινικά"/greeklish τα βρίσκω τα περισσότερα (άντε να αποδώσεις τα ελληνικά ονόματα με σύμφωνα-διφθόγγους κλπ), να πιάσουν τόπο εξίσου. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexinhogr Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2017 Ζζζζζζζζζζ τι κάνει το 0,2 ? Έμεινα μονάχος ;;;;; αχαχαχα 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
teo20net Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2017 Μην ανάβεις φυτίλια. Ωραία ησυχία είχε αυτές τις μέρες. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
olimpiakos 7 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2017 Ριξε και αλλο λαδι στη φωτιααα!!! Καλα ειμαστε.... Πεταχτηκα και γω να μη νιωθετε μονοι σας! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos9553 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2017 Συγγνωμη που σας το χαλαω..Αλλα αλλο Ησυχια και αλλο να εχει να ποσταριστει μηνυμα 5 μερες.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cameranek Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Μην ανάβεις φυτίλια. Ωραία ησυχία είχε αυτές τις μέρες. Ησυχία τάξη και ασφάλεια Περιμένω την νέα έκδοση να βγει, και είμαι διακοπές στην πατάγια Ο χάρτης πάντως δουλεύει στην Ταϊλάνδη χωρίς δεδομένα κατά περίεργο τρόπο 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Ο χάρτης πάντως δουλεύει στην Ταϊλάνδη χωρίς δεδομένα κατά περίεργο τρόπο Πιθανότατα γιατί κάνεις αναζήτηση στα λατινικά. Κι εδώ λειτουργεί έτσι...αν καταφέρεις να πετύχεις την απόδοση συμφώνων, διφθόγγων κλπ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cameranek Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Πέτρο πρέπει να έχουνε πηδήξει τους ελληνικούς χάρτες γιατί σε κανένα δεν είναι ίδιο Θα περιμένω να δω με την νέα έκδοση πως θα πάμε. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα