teo20net Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Τα 8άρια πλέον είναι παρελθόν. Δεν υπάρχουν προβλήματα τέτοιου μεγέθους στα 10άρια που να τίθεται αμφιβολία αν θα τα βάλεις η όχι. Οι περισσότεροι που σου προτείνουν να μείνεις στα 8, αν όχι όλοι, είναι σε 10άρια. Είναι σαν να σου προτείνω να αγοράσεις αυτοκίνητο του 1995 γιατί στα καινούρια μια χαλάει το ABS, μια θέλει service το Air condition, οπότε πάρε ένα παλιό που δεν έχει τέτοια κ δεν χαλάει τίποτα. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
olimpiakos 7 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2017 Τσεκ Specs Analysis (Beta) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cameranek Δημοσ. 30 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2017 Τσεκ Specs Analysis (Beta)Γουατ ισ δατ;Τι κάνει αυτό; . Σαν το AIDA64 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
olimpiakos 7 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2017 Ναι τετοια φαση...Βλεπω το store γεμισε καπως(απλα δεν ξερω αν ειναι μαλακιες αυτα που μπηκαν ειτε εφαμοργες ειτε παιχνιδια) https://www.windowscentral.com/nypd-deputy-it-commissioner-defends-departments-use-windows-phones Δε μαφηνε να το ποσταρω σκετο link! (greeklish λεει) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cameranek Δημοσ. 30 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2017 Μα και εσύ γράφεις δυο λέξεις Γράψε μια ανάλυση αναλυτικά που να αναλύσεις πως θα γίνει η ανάλυση γύρω από την περιγραφή της εφαρμογής. Δοκίμασε το hardware tests αυτό έχω σ' όλα τα κινητά για έλεγχο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
olimpiakos 7 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2017 Μα και εσύ γράφεις δυο λέξεις Γράψε μια ανάλυση αναλυτικά που να αναλύσεις πως θα γίνει η ανάλυση γύρω από την περιγραφή της εφαρμογής. Δοκίμασε το hardware tests αυτό έχω σ' όλα τα κινητά για έλεγχο. Πωωω με καψες κυριολεκτικα!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
joker80 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2017 Λοιπόν έβαλα τα 10ρια. Όλα καλά αν και φαίνεται λίγο να ζορίζετε. 3 προβλήματακια έχω μέχρις στιγμής. Το φβ ανοίγει και κλείνει αμέσως. Ο edge μου φαίνεται ότι σέρνετε και κάνει κάτι φλασιες στην οθόνη και όταν μπαίνω στα προσθετα στην οθόνη γρήγορης ματιάς το μενού φαίνεται για λίγο και μετά εξαφανίζεται. Έκανα όλες της αναβαθμίσεις όλα οκ. Θα τα κρατήσω καμια βδομάδα να δω πως θα τα πάνε. Αν δω κιαλα προβλήματα θα ξαναπάω στα 8ρια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cameranek Δημοσ. 30 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2017 Το φβ της Microsoft βάλε, το άλλο είναι ΓΤΠ Εγώ δουλεύω και το slim social for Facebook Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Retromaniac Δημοσ. 30 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2017 Λοιπόν έβαλα τα 10ρια. Όλα καλά αν και φαίνεται λίγο να ζορίζετε. 3 προβλήματακια έχω μέχρις στιγμής. Το φβ ανοίγει και κλείνει αμέσως. Ο edge μου φαίνεται ότι σέρνετε και κάνει κάτι φλασιες στην οθόνη και όταν μπαίνω στα προσθετα στην οθόνη γρήγορης ματιάς το μενού φαίνεται για λίγο και μετά εξαφανίζεται. Έκανα όλες της αναβαθμίσεις όλα οκ. Θα τα κρατήσω καμια βδομάδα να δω πως θα τα πάνε. Αν δω κιαλα προβλήματα θα ξαναπάω στα 8ρια. Hard Reset έκανες όταν έβαλες και το τελευταίο update; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
teo20net Δημοσ. 30 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2017 Αυτό σκέφτηκα κι εγώ να του πώ αλλα δεν ήθελα να τον μπλέξω με πολλά πολλά. Πάντως αφού μπήκε στη διαδικασία, ένα hard reset είναι καλή ιδέα για να κάτσει πιο καλά το νέο OS. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
joker80 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2017 Hard Reset έκανες όταν έβαλες και το τελευταίο update; Ναι το έκανα αλλα δεν είδα καμια διαφορά. Ο edge πάει λίγο καλυτέρα τώρα αλλα τα κάνει τα κολλήματακια του Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Retromaniac Δημοσ. 30 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2017 Ναι το έκανα αλλα δεν είδα καμια διαφορά. Ο edge πάει λίγο καλυτέρα τώρα αλλα τα κάνει τα κολλήματακια τουΑπλά για να σιγουρευτούμε ότι εννοούμε το ίδιο. Πας στο settings/system/about και κάνεις reset. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexinhogr Δημοσ. 30 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2017 Monument. Browser βάλε κ θα πετάς,σαν σερβιέτα με φτερά αχαχαχα 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
joker80 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2017 Απλά για να σιγουρευτούμε ότι εννοούμε το ίδιο. Πας στο settings/system/about και κάνεις reset. Ναι αυτό εκανα Monument. Browser βάλε κ θα πετάς,σαν σερβιέτα με φτερά αχαχαχα Χαχαχα οκ θα του ρίξω μια ματιά 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
olimpiakos 7 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Λοιπον εχουμε και λεμεε..Πηρα μπολικες ενημερωσεις σε καμερα, ημερολογιο,φωτογραφιες, και αλλα... Σημερα πηγα στο Ξυλοκαστρο τελοςπαντων και περνας απο Πατρα για οσους ξερουν.. Και εγω κλασσικα εβαλα χαρτεςς... Στην αρχη απο Αγρινιο μας πηγαινε καλα,μετα που φταναμε Πατρα ομως εκανε τα δικα τουυ...δλδ επανυπολογιζε τη διαδρομη και ενω ελεγε να στριψουμε οταν ημασταν στην Πατρα.....η στροφη δεν υπηρχε στη πραγματικοτητα... Μηπως φταιει το οτι φτιαχνουν καινουριο δρομο;;(τον εχουν φτιαξει δηλαδη, αλλα οι ταμπελες για τους οδους αλλα λενε και αλλου πηγαινεις!!) Επισης οταν εκανε render την διαδρομη εκανε κατι σπασιματα ο χαρτης(οχι η οθονη)... Εε καποιους δρομους τους εμφανιζε ως unnamed road (δρομος χωρις ονομα δλδ)... Μηπως ηθελαν ενημερωση οι χαρτες; Πριν 3 μερες εγινε υποτιθεται αποτι ειδα δεν ξερω αν αλλαξε κατι ομως..Μηπως επειδη φτιαχνουν καινουριο δρομο και καααπως δεν εχει ενημερωθει η βαση των χαρτων να το πω ετσι;; Παντως ενα Galaxy S7 Edge που ειχαμε και δεν κανω καποιο πολεμο, μας πηγαινε καλα...Προφανως στο android οι χαρτες ηταν καλυτεροι αποτι στα Windows? Τωρα στη συγκεκριμενη περιπτωση μας εσωσε το android(οποτε θετικο για τωρα το android, αρνητικο για το Windows)... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα