panos9553 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2017 Και μένα η CU μου έβγαλε την πίστη, συνεχόμενα τρεμοπαιγματα με τα βίντεο, αναβόσβηνε οταν το έβαζες σε full screen, η κάμερα οταν άνοιγε, με το που άνοιγε, εσβηνε, και ξανα άνοιγε, οι χάρτες offline δεν δούλευαν και γενικότερα έκαναν πολλά κουλά, ο edge επίσης ειχε σοβαρότατα προβλήματα, το πληκτρολόγιο για να γράψεις έβγαινε όποτε κ αν ήθελε. Πέρασμα τα 8.1 και ξανά στήσιμο απο την αρχή μέχρι να φτάσει στην RS1... Με την 15240 στο 930 πήρα την "αποζημίωση" μου! Ολα λειτουργούν 1000% άψογα και απροβληματιστα. Το κινητό εγινε αισθητά πιο γρήγορο κ με μεγαλύτερη αυτονομία! Σήμερα πέρασα και την 15245 ολα coble προς το παρον! Επιτέλους μετα απο καιρό το χαίρομαι το τηλέφωνο όπως πρέπει! Σημείωση: Για να φτάσω στην 15240 και στην συνέχεια στην 15245 στο 930 έπρεπε να περάσω την εφαρμογή DHTUpgradeAdvisor_1.1.4.0_arm_Debug και InteropToolsApp_beta_1.7_0.0.157.0_arm και με μια απλή διαδικασία των 2-3 βημάτων έκανε προσωρινά το τηλέφωνο να φαίνεται σαν 950xl και την πήρα κανονικά. Όποιος θελει μπορώ να του περιγράψω την διαδικασία πως γίνεται είναι πολύ εύκολο. Πολυ ωραιος λεβεντια, αυριο που θα εχω χρονο θα μπω και εγω στην 245..και μετα την εγκατασταση θα του κανω και μια επαναφορα στα καπακια... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cameranek Δημοσ. 26 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2017 Ενημέρωση για την νέα φαστ 245 Μου έκανε ένα μαύρισμα η οθόνη ξαφνικά ενώ σερφάριζα στον edge και μετά κιτρίνισε γύρω γύρω. Μετά από μερικά δευτερόλεπτα πάτησα το κουμπί και ξεμπλόκαρε. Στο 640 μαύρο. Στα άλλα δεν έχω πρόβλημα ακόμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cameranek Δημοσ. 28 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2017 Μετά από 4 ώρες σαν hot spot έχασε την σιμ. Με επανεκκίνηση έστρωσε. Στο 640χλ μαύρο με φαστ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
olimpiakos 7 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2017 Παραξενιές.. Ποσο άλλο hotspot να κάνει το καημένο..ξενυχτι; Εγώ την έπεσα καληνύχτα!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cameranek Δημοσ. 28 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2017 Συνήθως 8ωρο Καλή νύστα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos9553 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2017 Καλησπερα παιδια...μιας και χαζευα λιγακι κατι βιντεακια... Κοιταξτε εδω κατι ομορφιες..Πραγματα απο αλλο πλανητη... Θα μου πουν καποιοι ε ειναι λιγο τραβηγμενα καποια πραγματακια..Ναι οκ..Αλλα εστω τα μισα να βλεπαμε σε ενα smartphone δεν νομιζω να υπηρχε καποιο αλλο λειτουργικο εστω να το πλησιαζει..Χαρμα οφθαλμων.. Και τα παραπανω ειναι ιδεες απο απλους χρηστες ετσι? Αιντε βρε Γεροξεκουτα MS..Ξεκολα απο τον ληθαργο και τον οτινανισμο... Να κρατησει σαν βαση τα υπεροχα live tiles και να στησει γυρω απο αυτα κατι σαν τα παραπανω..Με σωστο σπρωξιμο στο store οπως του αρμοζει και συσκευες λουκουμια και σου λεω εγω αν γινεται δουλεια... Αλλα με τον Nadella στο τιμονι αδικα ελπιζω... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haHa Δημοσ. 28 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2017 (επεξεργασμένο) Καλησπερα παιδια...μιας και χαζευα λιγακι κατι βιντεακια... Κοιταξτε εδω κατι ομορφιες..Πραγματα απο αλλο πλανητη... https://www.youtube.com/watch?v=iz173qGKDds https://www.youtube.com/watch?v=OZNP0VDn_bI Θα μου πουν καποιοι ε ειναι λιγο τραβηγμενα καποια πραγματακια..Ναι οκ..Αλλα εστω τα μισα να βλεπαμε σε ενα smartphone δεν νομιζω να υπηρχε καποιο αλλο λειτουργικο εστω να το πλησιαζει..Χαρμα οφθαλμων.. Και τα παραπανω ειναι ιδεες απο απλους χρηστες ετσι? Αιντε βρε Γεροξεκουτα MS..Ξεκολα απο τον ληθαργο και τον οτινανισμο... Να κρατησει σαν βαση τα υπεροχα live tiles και να στησει γυρω απο αυτα κατι σαν τα παραπανω..Με σωστο σπρωξιμο στο store οπως του αρμοζει και συσκευες λουκουμια και σου λεω εγω αν γινεται δουλεια... Αλλα με τον Nadella στο τιμονι αδικα ελπιζω... Το αν θα εχει το λειτουργικο διαφανη volume bar ή αν θα εχει booting animation με τελειες που στριφογυριζουν δεν θα το εκανε επιτυχημενο. Δεν λειπει σε κανενα μας κατι απο αυτα. Αυτα που λειπουν ειναι οι εφαρμογες, η υποστηριξη απο την ιδια της ms σε παλιοτερα λειτουργικα της και σε εφαρμογες της και οτι μετα απο σχεδον 2 χρονια τωρα πια καταληξαμε να εχουμε ενα λειτουργικο χωρις bugs. Επεξ/σία 29 Αυγούστου 2017 από haHa 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos9553 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Το αν θα εχει το λειτουργικο διαφανη volume bar ή αν θα εχει booting animation με τελεις που στριφογυριζουν δεν θα το εκανε επιτυχημενο. Δεν λειπει σε κανενα μας κατι απο αυτα. Αυτα που λειπουν ειναι οι εφαρμογες, η υποστηριξη απο την ιδια της ms σε παλιοτερα λειτουργικα της και σε εφαρμογες της και οτι μετα απο σχεδον 2 χρονια τωρα πια καταληξαμε να εχουμε ενα λειτουργικο χωρις bugs. Εχεις απολυτο δικιο σε αυτα που λες, η σταθεροτητα του λειτουργικου και το store ειναι το κλειδι..Και συμφωνω και επαυξανω στο οτι το λειτουργικο εγινε ανθρωπινο μετα απο ΔΥΟ ΟΛΟΚΛΗΡΑ χρονια..Οπου και παλι Bugακια βρισκεις ακομα και τωρα ετσι??...Αν ειναι δυνατον δηλ...Και ειναι Τοσο καραμπινατο πλεον το οτι η MS ειχε αφησει ελαχιστα ατομα ή μη κατάλληλα για την υποστηριξη του, που δεν σηκωνει καμια αμφισβητηση. Για να λεμε την αληθεια ομως, αν και τα wm 10 ηταν αρκετα ομορφα σε εμφανιση αυτη η μπαρα ειδοποιησεων στο λαιμο μου καθοταν, ετσι οπως ειναι δειχνει τα χρονια της..Αρκετα παλιομοδιτικη... Το μενου των ρυθμισεων θελει ακομα σουλουπωμα σε καποια σημεια... Επισης ανετα μπορουσαν να μπουν νεες λειτουργιες ή συνδυασμοί γενικοτερα στο Ui...να σειρεις απο κατω ή απο αριστερα ας πουμε, και να σου παρεχει αλλες πληροφοριες ή δυνατοτητες.. Ο εχθρος του καλου ειναι το καλυτερο ετσι?? Απλα φανηκε οτι το ενδιαφερον του Nadella για τα wm 10 ηταν υπο του μηδενος δυστυχως.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
joker80 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Έχω ένα Lumia 640 με Windows 8. Aξίζει να πάω σε 10? Βλέπω όμως ότι έχει κάποια θεματακια. Είναι γρήγορα? Μετά μπορώ να επιστρέψω στα 8? Είναι εύκολη διαδικασία? Sorry για τις πολλές ερωτήσεις άλλα έρχομαι από android οπότε καταλαβαίνετε είμαι άσχετος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haHa Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Έχω ένα Lumia 640 με Windows 8. Aξίζει να πάω σε 10? Βλέπω όμως ότι έχει κάποια θεματακια. Είναι γρήγορα? Μετά μπορώ να επιστρέψω στα 8? Είναι εύκολη διαδικασία? Sorry για τις πολλές ερωτήσεις άλλα έρχομαι από android οπότε καταλαβαίνετε είμαι άσχετος. Αξιζει μονο και μονο λογω οτι υπαρχουν περισσοτερες εφαρμογες. Το κινητο θα ιεναι λιγο πιο αργο στα 10, αλλα η συνολικη εμπειρια λογω καλυτερων εφαρμογων και περισσοτερων features θα ειναι ανωτερη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
joker80 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Αξιζει μονο και μονο λογω οτι υπαρχουν περισσοτερες εφαρμογες. Το κινητο θα ιεναι λιγο πιο αργο στα 10, αλλα η συνολικη εμπειρια λογω καλυτερων εφαρμογων και περισσοτερων features θα ειναι ανωτερη. Οι εφαρμογές και τα παιχνίδια πέρα απο 2-3 fb viber κτλ δεν με ενδιαφέρουν. Λέω να τους κάνω μια δοκιμή και οτι γίνει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
olimpiakos 7 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Για τους καινουριους που πατε στα 10ρια πηγαιντε επισημα(official) και οχι insider!! Θα κατεβασετε τον συμβουλο αναβαθμισης ή το upgrade advisor.. Καλα δε λεω παιδες; Και μετα αν θελετε να πειραματιστειτε μπειτε σε release ή για τωρα που γραφω το μηνυμα σε fast ring!! (Θα το ξαναπω,για μενα οταν θα μαζεψω λεφτα, το επομενο κινητο θα ναι android! Εκατσα πολυ καιρο πιστευω κλεινω 2 χρονια καπου κει, ωραια οταν ειχα τα Windows 8 (σμουθιλα, καλες εφαρμογες με οχι κλεισιματα, το fb της M$, το messenger χωρις βιντεοκλησεις) κανενα προβλημα με τις φωτογραφιες κλπ) αλλα οταν βγηκα τα 10ρια οπως λετε και σεις πηραν τον κατηφορο! Τοσο καιρο βλεπουμε ενημερωσεις συστηματος, θετικο αυτο, αλλα δεν βλεπουμε εφαρμογες!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
crashnburn Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Έχω ένα Lumia 640 με Windows 8. Aξίζει να πάω σε 10? Βλέπω όμως ότι έχει κάποια θεματακια. Είναι γρήγορα? Μετά μπορώ να επιστρέψω στα 8? Είναι εύκολη διαδικασία? Sorry για τις πολλές ερωτήσεις άλλα έρχομαι από android οπότε καταλαβαίνετε είμαι άσχετος. αν δεν χρειαζεσαι καποια εφαρμογη που υπαρχει μονο στα 10ρια μεινε στα 8.1 ,πιο απροβληματιστα κ πιο γρηγορα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
joker80 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 αν δεν χρειαζεσαι καποια εφαρμογη που υπαρχει μονο στα 10ρια μεινε στα 8.1 ,πιο απροβληματιστα κ πιο γρηγοραΑν βάλω τελικά 10ρια μπορώ μετά να επιστρέψω. Στα 8ρια? Είδα ότι γίνετε μονο από pc . Από το κινητό μάλλον δεν γίνεται. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cameranek Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Στα 8ρια μόνο από pc επιστροφή. Στο κινητό αν κάνεις επαναφορά σου περνάει την έκδοση που έχει ήδη. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα