Προς το περιεχόμενο

Windows Phone- Γενική συζήτηση και απορίες

dimitris__

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Και γω αυτά τα θέματα είχα με την creators update και δυστυχώς τα βλέπω και αυτα τα θέματα και σε συσκευές όπως σε 640 και το 650 του αδερφού μου. Αν και δεν μπορώ να σου εγγυηθώ 100% για το 640, μπορώ να σου εγγυηθώ οτι στο 930 ειναι μακράν το καλύτερο build, ακόμη καλύτερο και από την rs1. Πιστεύω πως και στο 640 θα πηγαίνει εξίσου καλά!

Thanks λεβεντια..λογικα θα το ρισκαρω τις επομενες μερες...

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Να μην κουνηθείς καθόλου. Μείνε φαστ. Αν βγει κάτι καλύτερο θα το γράψω εδώ.

Έχω άσπρο και μαύρο 640 σε φαστ.

Έχω μπλε και πορτοκάλι 640 σε στάβλο.

Σε φαστ λίγο καλλίτερη μπαταρία και δεν ζεσταίνετε πολύ.

Flogerakos το λέω αρκετές φορές ότι η τελευταία φαστ πάει πολύ καλύτερα από την σταθερή. Έχω σε φαστ 550,650,640,640χλ
  • Like 2

Εφόσον σταδιακά σταματάει η υποστήριξη του WM, πως γίνεται να συνεχίζουν να δίνουν updates και μάλιστα τόσο τακτικά;

Μήπως είναι σαν το τελευταίο γεύμα του μελλοθάνατου;

Γιατί άμα σταματήσει η υποστήριξη θα τα πετάξουμε τα κινητά;

Τεο έχεις βάλει την τελευταία φαστ;

Εχω αρκετό καιρό να δοκιμασω insider builds αλλα σε επισημες απο αυτα που βλεπω η 14393 που εχουν μεινει οι παλιοτερες συσκευες ειναι η τελείως απροβληματιστη εκδοση.

Εχω αρκετό καιρό να δοκιμασω insider builds αλλα σε επισημες απο αυτα που βλεπω η 14393 που εχουν μεινει οι παλιοτερες συσκευες ειναι η τελείως απροβληματιστη εκδοση.

Συμφωνώ. Έχω ενα 535 και δυο 532 και στις δυο εκδόσεις, και αυτή είναι η καλύτερη.
  • Like 1

https://www.windowscentral.com/windows-10-build-16275-pc-and-15245-mobile-now-available-insiders

Εσκασεε!! ....Οχι ρε παιδια το note 7 !!! (αυτο δεν ηταν που εσκαγε η μπαταρια; ) Οχι δεν ανοιγω war προφανως κανω πλακα!

• Like 1

15245 φαστ

Θρύλε την κατέβασες; εγώ τώρα κατεβάζω :D

Στο 640χλ 670.57μβ !

Στο 640 είναι 668.26 MB !

Και προσέχουμε τι λέμε γιατί καραδοκούν οι ...

Στο 650 είναι 994.10 MB !

• Like 5

Τεο έχεις βάλει την τελευταία φαστ;

Όχι, δεν ασχολούμαι με insider. Δεν έχω χρόνο ούτε διάθεση, θέλω την ησυχία μου γιατί την συσκευή (950) την χρησιμοποιώ ως κύρια. Κάποτε είχα μπεί με το 930 αλλά για λίγο.

Πάντως δεν καταλαβαίνω το γεγονός ότι εφόσον όλα δείχνουν το τέλος, τα updates δεν σταματάνε. Ειδικά για συσκευές όπως το 950 που έχω, δεν βλέπω καμία μείωση στις ενημερώσεις το τελευταίο δίμηνο με το αντίστοιχο ας πούμε πριν 6-8 μήνες. Μου φαίνεται περίεργο, ή κάτι έχω χάσει ή εκεί στη Ms ακολουθούν την τακτική "Πάμε και βλέπουμε".

Αυτός ο αργός θάνατος, είναι δύσκολο πράγμα. :)

Edit: Λίγο μεγάλα δεν είναι αυτά τα τελευταία updates στη fast;

• Like 2

Edit: Λίγο μεγάλα δεν είναι αυτά τα τελευταία updates στη fast;

Μου έσκισε τα δεδομένα :D

Ξέχασα να αφήσω κενό χώρο 1,20gb και επειδή δεν χωράει να κάνει την προετοιμασία, αναγκαστικά το ξανακατεβάζει από την αρχή...

Μόλις τελείωσε το ένα 640 :D

Για να δούμε πως πάει...

• Like 1

Εγώ ακόμη έχω την ίδια απορία. Για ποιο λόγο δίνουν ακόμη updates; Και μάλιστα μεγάλα, 1gb σχεδόν δεν το λες "bug fixes" όταν είναι σχεδόν το μισό μέγεθος όλου του OS.

• Like 1

15245 φαστ

Θρύλε την κατέβασες; εγώ τώρα κατεβάζω :D

Στο 640χλ 670.57μβ !

Στο 640 είναι 668.26 MB !

Και προσέχουμε τι λέμε γιατί καραδοκούν οι ...

Στο 650 είναι 994.10 MB !

Δεν ειχα σκοπο να σου απαντησω..αλλα το κανω τωρα μιας και δεν κατανοησα ποτε αυτο το <<ιδιαιτερο χιουμορ>> που εχεις ...

Διοτι αφηνεις παλι υπονοουμενα για αλλους χωρις λογο και αιτια και χωρις να σε ενοχλησει κανεις..

Για να ειμαι ειλικρινης ομως εκτιμω και σεβομαι το οτι τακτικα αναφερεις updates, εκδοσεις κλπ..μιας και εχεις αρκετες συσκευες και τεσταρεις..και μας λες τι βλεπεις, τι σου αρεσει και τι οχι..και πραγματικα σου λεω μπραβο για αυτο.

Απλα θα μου επιτρεψεις μοναχα να κραταω ενα καλαθι σε αυτα που λες διοτι ειναι πολυ ευκολο να βρω τα διθυραμβικά σου σχολια για την CU πριν βγει επισημα,και ποσο σφαιρα παει και ποσο πιο γρηγορη ειναι..κλπ..Και τελικα τι εγινε ??Εδω και μηνες μας εχει βγαλει την πιστη η συγκεκριμενη αναβαθμιση..Υποβαθμιση χαρτων..edge με σοβαρα προβληματα, το βιντεο ακομα αναβοσβηνει στην επισημη οποτε του την βαρεσει, πολλες καθυστερησεις γενικοτερα, Ουσιαστικα τα εσκισε τα 640 ρια κλπ...Αρα βλεπεις την Τρομερη αντιθεση σε αυτα που ελεγες?? Η τοτε εκδοση 1066 ηταν παραδεισος μπροστα σε αυτο το χαλι...

Απο την στιγμη ομως που την προτινουν ο retro και o flogerakos λογικα θα μπω Fast Γιατι δεν παλευεται αλλο...

Αρα μια παρακληση απο εμενα χωρις πολλα πολλα...σταματα να αφηνεις υπονουμενα σε παρακαλω και περα απο διαφωνιες που ειναι φυσικο να υπαρχουν Υποχωρησε στο να αφηνεις υπονοουμενα και να προσβαλλεις τους συνομιλητες σου. Ευχαριστω.

Εγώ ακόμη έχω την ίδια απορία. Για ποιο λόγο δίνουν ακόμη updates; Και μάλιστα μεγάλα, 1gb σχεδόν δεν το λες "bug fixes" όταν είναι σχεδόν το μισό μέγεθος όλου του OS.

Καλησπερα, το οτι αυτα τα updates ειναι κοντα 1gb και δεν υπαρχει ουτε ενα νεο χαρακτηριστικο σε αυτα, τι πιστευεις εσυ οτι σημαινει??

• Like 3

Η πλειοψηφία του κώδικα χρησιμοποιείται αυτούσια και στις άλλες συσκευές με επεξεργαστή arm οπότε δεν υπήρξε ποτέ προοπτική να σταματήσει η ανάπτυξη. 

Κατεβηκε η fast, αργησε να κατεβει οποτε ηταν οντως μεγαλο, και ειναι στα γραναζια τωρα και μπαινει γρηγορα!...

Επισης ειδα πως fixάρουν τον edge..για να δουμε....

Τι παρατηρω τωρα...Πως στην αρχη, απο χχχχχ.1033 build (οταν πρωτοβγηκε λιγο πιο μετα) ηταν γρηγορη και πηγαινε καλα απο μπαταρια αλλα ειχε και τα bugάκια του, τωρα φαινεται βαρυ και (μπαταρια καλυτερη;)και σε καποιες εκδοσεις ελαχιστα σπαστικα bug...Οντως 2 χρονια και παραπανω δεν εφτανε της M$ να τελειωσει το λειτουργικο;; (τουλ το supportάρει ακομα)

• Like 1

Απλα θα μου επιτρεψεις μοναχα να κραταω ενα καλαθι σε αυτα που λες διοτι ειναι πολυ ευκολο να βρω τα διθυραμβικά σου σχολια για την CU πριν βγει επισημα,και ποσο σφαιρα παει και ποσο πιο γρηγορη ειναι..κλπ..Και τελικα τι εγινε ??Εδω και μηνες μας εχει βγαλει την πιστη η συγκεκριμενη αναβαθμιση..Υποβαθμιση χαρτων..edge με σοβαρα προβληματα, το βιντεο ακομα αναβοσβηνει στην επισημη οποτε του την βαρεσει, πολλες καθυστερησεις γενικοτερα, Ουσιαστικα τα εσκισε τα 640 ρια κλπ...Αρα βλεπεις την Τρομερη αντιθεση σε αυτα που ελεγες?? Η τοτε εκδοση 1066 ηταν παραδεισος μπροστα σε αυτο το χαλι...

Απο την στιγμη ομως που την προτινουν ο retro και o flogerakos λογικα θα μπω Fast Γιατι δεν παλευεται αλλο...

Και μένα η CU μου έβγαλε την πίστη, συνεχόμενα τρεμοπαιγματα με τα βίντεο, αναβόσβηνε οταν το έβαζες σε full screen, η κάμερα οταν άνοιγε, με το που άνοιγε, εσβηνε, και ξανα άνοιγε, οι χάρτες offline δεν δούλευαν και γενικότερα έκαναν πολλά κουλά, ο edge επίσης ειχε σοβαρότατα προβλήματα, το πληκτρολόγιο για να γράψεις έβγαινε όποτε κ αν ήθελε. Πέρασμα τα 8.1 και ξανά στήσιμο απο την αρχή μέχρι να φτάσει στην RS1... Με την 15240 στο 930 πήρα την "αποζημίωση" μου! Ολα λειτουργούν 1000% άψογα και απροβληματιστα. Το κινητό εγινε αισθητά πιο γρήγορο κ με μεγαλύτερη αυτονομία! Σήμερα πέρασα και την 15245 ολα coble προς το παρον! Επιτέλους μετα απο καιρό το χαίρομαι το τηλέφωνο όπως πρέπει!

Σημείωση: Για να φτάσω στην 15240 και στην συνέχεια στην 15245 στο 930 έπρεπε να περάσω την εφαρμογή DHTUpgradeAdvisor_1.1.4.0_arm_Debug και InteropToolsApp_beta_1.7_0.0.157.0_arm και με μια απλή διαδικασία των 2-3 βημάτων έκανε προσωρινά το τηλέφωνο να φαίνεται σαν 950xl και την πήρα κανονικά. Όποιος θελει μπορώ να του περιγράψω την διαδικασία πως γίνεται είναι πολύ εύκολο.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...