Barbara1980 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2013 Μπορώ να "κατεβάσω" από pc apps και παιχνίδια και να τα περάσω στο κινητό; (αυτά τα "paid" ντε..)
N3k21 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2013 καλησπέρα,θα αγοράσω ένα nokia lumia 920και θέλω αν μπορείτε να μου πείτε εφαρμογές να κατεβάσω και τι παίζει με τις εφαρμογές.μπορώ να κατεβάσω skype google chrome?ευχαριστώ Αν έχεις χρησιμοποιήσει Android ή iOS συσκευή στο παρελθόν, δεν πρόκειται να δυσκολευτείς στα WP. Απλά εκκινείς την εφαρμογή "Store" και μέσω αυτής μπορείς να δεις τι υπάρχει διαθέσιμο για κατέβασμα. Η διαδικασία είναι εξαιρετικά απλή και γρήγορη. Το Store εμφανίζει μάλιστα σχόλια χρηστών και screenshots για κάθε εφαρμογή που επιλέγεις, έχεις έτσι τη δυνατότητα να τσεκάρεις πριν κατεβάσεις οτιδήποτε. Skype ναι, μπορείς να κατεβάσεις και είναι μάλιστα αρκετά καλό. O Chrome και οι άλλοι "γνωστοί" browsers (Firefox, Opera, Dolphin κλπ) για την ώρα δυστυχώς δεν υπάρχουν, θα πρέπει να βολευτείς με ΙΕ (ή κάποιους λιγότερο γνωστούς). Ο ΙΕ πάντως είναι εξαιρετικός και ταχύτατος. Μόνο τα tabs λειτουργούν ολίγον περίεργα, αλλά η διαδικασία συνηθίζεται σε 5 λεπτά. Αν χρησιμοποιείς άλλες υπηρεσίες όπως π.χ. facebook, instagram κ.λ.π., μπορείς να κατεβάσεις είτε την official εφαρμογή τους, είτε κάποια τρίτου κατασκευαστή, ανάλογα με το τι σε βολεύει. Πάντως τα WP παρέχουν εγγενή υποστήριξη για διάφορες υπηρεσίες όπως π.χ. το facebook, το twitter ή τα Gmail, Yahoo Mail, Οutlook. Με λίγα λόγια δε χρειάζεται να εγκαταστήσεις κάποια εφαρμογή αποκλειστικά για τη χρήση αυτών των υπηρεσιών. Για το facebook π.χ., απλά εισάγεις τα στοιχεία του λογαριασμού σου και λαμβάνεις μηνύματα του fb chat όπως ακριβώς λαμβάνεις SMS. Για τα Gmail/Yahoo/Outlook αντίστοιχα, λαμβάνεις το ηλεκτρονικό σου ταχυδρομείο μέσω της εφαρμογής "Mail" του λειτουργικού. Ουσιαστικά για τα παραπάνω εφαρμογές θα εγκαταστήσεις μόνο εάν επιθυμείς επιπλέον features. Για τα βασικά σε καλύπτει το λειτουργικό. 1
GiannisWalker Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2013 Είναι λίγο καινούργια για εμένα οπότε θα χρειαστώ λίγο ψάξιμο μιας εδώ και μερικά χρόνια έχω το sony ericsson vivaz με symbian λειτουργικό.
vag21 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2013 προς το παρον εχω βρει σαν λυση για την αποθηκευση φωτο και βιντεο το sky drive. ειναι ομως πολυ αργο ,εννοω οταν στελνεις φωτο απο το κινητο στο sky drive ,υπαρχει καποια εφαρμογη να το βοηθαει? επισης απο το music and video δεν εχει επιλογη να στελνεις τα βιντεο στο sky drive,οταν το εστειλα απο το pc πηγαινε με ρυθμους χελωνας χαχαχα. ολα αυτα συμβαινουν γιατι δεν εχουν προνοησει ακομα ενα σωστο file manager ενσωματωμενο στην συσκευη. 1
Kostas93 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 παιδια να ρωτησω, το angry birds go, θέλει οπωσδήποτε σύνδεση στο internet για να παίξεις?
Windows8 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 προς το παρον εχω βρει σαν λυση για την αποθηκευση φωτο και βιντεο το sky drive. ειναι ομως πολυ αργο ,εννοω οταν στελνεις φωτο απο το κινητο στο sky drive ,υπαρχει καποια εφαρμογη να το βοηθαει? επισης απο το music and video δεν εχει επιλογη να στελνεις τα βιντεο στο sky drive,οταν το εστειλα απο το pc πηγαινε με ρυθμους χελωνας χαχαχα. ολα αυτα συμβαινουν γιατι δεν εχουν προνοησει ακομα ενα σωστο file manager ενσωματωμενο στην συσκευη. πήγαινε στις ρυθμίσεις στο άλμπουμ φωτογραφιών και βαλε αυτόματη αποστολη βιντεο και εικόνων στο SkyDrive και δεν θα έχεις θέμα τοτε---------- επίσης σήμερα βγηκε beta η Nokia pro cam για τα Lumia που δεν την είχαν. 1
Vagus. Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2013 Οσοι ειστε WP χρηστες, τσεκαρετε το: http://www.insomnia.gr/topic/510857-wp-hermes-%CF%84%CE%BF-site-%CF%84%CF%89%CE%BD-windowsphone/ 1
dimosthenis1984 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2013 παιδια καλησπερα... εχει κανεις ιδεα γιατι τις τελευταιεσ μερεσ το τηλεφωνο (8x htc ) τρωει πολυ μπαταρια χωρις να εχω ανοιχτες εφαρμογες?? ευχαριστω πολυ!!! παιδια καλησπερα... εχει κανεις ιδεα γιατι τις τελευταιεσ μερεσ το τηλεφωνο (8x htc ) τρωει πολυ μπαταρια χωρις να εχω ανοιχτες εφαρμογες?? ευχαριστω πολυ!!!
Windows8 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2013 παιδια καλησπερα... εχει κανεις ιδεα γιατι τις τελευταιεσ μερεσ το τηλεφωνο (8x htc ) τρωει πολυ μπαταρια χωρις να εχω ανοιχτες εφαρμογες?? ευχαριστω πολυ!!! παιδια καλησπερα... εχει κανεις ιδεα γιατι τις τελευταιεσ μερεσ το τηλεφωνο (8x htc ) τρωει πολυ μπαταρια χωρις να εχω ανοιχτες εφαρμογες?? ευχαριστω πολυ!!! να έχεις κλειστά τα δεδομενα . πάρε το subway surfers http://www.windowsphone.com/en-us/store/app/subway-surfers/bedff828-2697-4cc5-8661-1206d15e3e0c
gotheron2 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2013 Θέλω να ρωτήσω ποτέ θα κάνουμε update 3 στις συσκευές μας εμείς οι WP ...!! Ευχαριστώ...!! Sent from my RM-821_eu_denmark_251
kormos Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2013 Καλημέρα σας, Εξυπηρετώ μια φίλη μου που έχει ένα HTC Windows Phone 8s και θέλω τη βοήθειά σας. Πρέπει να το στείλουμε στο Σερβις και δνε ξέρω πως θα μπορέσω να της κρατήσω Backup τις επαφές τις…Απο τον πάροχό της και το Σερβις δεν αναλαμβάνουν και απο τον πρώτο της είπαν πως δεν γίνεται… Είναι δυνατόν; Υπάρχει τελικώς τρόπος να μπορέσουμε να πάρουμε Backup τις επαφές; (είτε αυτό χρειάζεται επιπλέον εφαρμογή είτε όχι). Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
disqualified Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2013 οι επαφες υπάρχουν ηδη στον live λογαριασμο της από την πρώτη στιγμή
kormos Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2013 οι επαφες υπάρχουν ηδη στον live λογαριασμο της από την πρώτη στιγμή Αν θυμάμαι καλά έχει setάρει στη συσκευή της Email > Yahoo.gr . Πρέπει να της δημιουργήσω λογαριασμό στο "hotmail";
disqualified Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2013 στους λογαριασμους τι λεει ως live λογαριασμο;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα