Προς το περιεχόμενο

Windows Phone- Γενική συζήτηση και απορίες

dimitris__

Προτεινόμενες αναρτήσεις

​Συγκρισεων συνεχεια .

ποιοτητα συσκευών Microsoft .

​Συγκεκριμένα 640 -j5 και το τουμπανακι που προτεινει ο ωριμος.

​Αναπαραγωγή μουσικης με ακουστικα. Σας αφηνω να μαντεψετε.

​Ποσα πρεπει να σκασω για να εχω τα αυτονόητα από μια συσκευή απέναντι?

​Δοκιμαστε το και πειτε μου αν εχω δικαιο.

​Μιλαμε για τηλ. 2μιση ετων

​Αλλα ξερω δεν παιζει το messenger

Είπαμε για το μεσετζερ με ένα φτηνό κινητό γίνεται δουλειά (μάλλον... Παραγγελία έκανα και όταν θα λάβω θα ξέρω)

Μην αρχίσει πάλι το τρόλεϊ :D

Εγώ πάντως με τα 12 που έχω δεν με φτάνουν και θέλω και ένα 950 αλλά ακόμα στις αγγελίες κάτω από 190€ δεν παίζει

• Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Απλα εχε αυτο υποψη σου:

και αυτο:

Επειδή το έχω ξαναδεί να συμβαίνει, σε παρακαλώ να μην χρησιμοποιείς posts μου σε παράθεση για να απευθυνθείς σε κάποιον άλλο. Όπως και κανείς άλλος.

Στην συγκεκριμένη περίπτωση, δεν αναφερόμουν στον g13333 και δεν θα ήθελα να δημιουργούνται εντυπώσεις χωρίς λόγο ή/και παρεξήγηση. Ευχαριστώ προκαταβολικά.

@olympiakos

Όσο για το κλείδωμα του θέματος...μα ποιος ασχολείται πλέον με WM. Χεχε...

• Like 3

Μέχρι πριν κάνα δίμηνο οι φωτο μου είχαν λοκεσιον από κατω, από κει και υστερα δεν το δείχνει. Ψάχνω αντίστοιχες ρυθμίσεις και ολα ειναι ενεργά. Μου διαφεύγει κάτι?

• Like 1

Αν θέλει κάποιος με προσωπικά μηνύματα μπορούμε να μιλήσουμε και στο φβ.

Μπορούμε να κάνουμε μια ομάδα στο φβ εμείς οι 3-4 που έχουμε wp

Μέχρι πριν κάνα δίμηνο οι φωτο μου είχαν λοκεσιον από κατω, από κει και υστερα δεν το δείχνει. Ψάχνω αντίστοιχες ρυθμίσεις και ολα ειναι ενεργά. Μου διαφεύγει κάτι?

Ενημέρωση στους χάρτες έκανες; και στην εφαρμογή;

η τοποθεσία είναι ανοιχτή; και στην εφαρμογή της κάμερας;

• Like 2

Να πάω σε release preview( 8.1>Windows 10) ή να μείνω fast?

Ξενυχτι ναι!

Αρ γιου τοκιν του μι;

εσύ δεν ήθελες να κλείσει το νήμα;

Να μην κουνηθείς καθόλου. Μείνε φαστ. Αν βγει κάτι καλύτερο θα το γράψω εδώ.

Έχω άσπρο και μαύρο 640 σε φαστ.

Έχω μπλε και πορτοκάλι 640 σε στάβλο.

Σε φαστ λίγο καλλίτερη μπαταρία και δεν ζεσταίνετε πολύ.

• Like 1

χαχαχα σε ολους απευθυνομαι cameranek!!

Μωρε ναι ειπα να κλεισει μπας και σταματησει αυτο το μουρμουρισμα καποιες φορες που γινεται εδω μεσα και κατανταει αηδια..αλλα δεν θα κλεισει!

Απλα θα καθαριστουν μηνυματα! Δε κουνιεμαι μεχρι τοτε, δεμενος χειροποδαρα!! 

Αντε καληνυχτα καλο ξημερωμα!  :-D  :-)  :-)  :-) (δεν ειρωνευομαι κατι καπου, παρολαυτα πιστευω ετσι θα φανει το κειμενο)

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ανεβηκε και σχετικο αρθρο στην κεντρικη σελιδα του insomnia που αναφερει τις πολλες εφαρμογες που εχουν τα windows phone για streaming ταινιων:

Αρκετές εφαρμογές στο Windows Store για την παρακολούθηση “πειρατικών” ταινιών και σειρών

Ηταν αυτο που συζηταγαμε:

...σε απλες εφαρμογες streaming παρανομων ταινιων/αγωνων τα windows phone εχουν προβαδισμα, για αυτο αλλωστε παρεθεσα και το λινκ που γραφει οτι το windows store ισως ειναι το καλυτερο store για να παρακολουθησεις παρανομα σειρες. Εδω ξανα το λινκ:

Windows 10’s app store may be the best place to stream Game of Thrones illegally (updated)

Κατα τα αλλα, τα πραγματα εγιναν χειροτερα απο ατομα που δεν εχουν μαθει να κανουν διαλογο και προχωρανε σε προσωπικους χαρακτηρισμους με φυσικο επακολουθο να σβηστουν τα μηνυματα τους. 

Το μονο που μπορουμε να κανουμε ειναι να μην δινουμε σημασια σε τετοια ατομα που "συνεισφερουν" ετσι στο thread.

Επεξ/σία από haHa
  • Like 1

Παιδες επειδή έχω 3 Lumia, σπρώχνω το 640xl με θήκη σιλικόνης και δεύτερη μπαταρία στα 80 euro, το πήρα πριν 6 μήνες από το Γερμανό κ εννοείτε έχει εγγύηση!

Αν το θέλετε ανοιχτό το topic, φροντίστε να συζητάτε μεταξύ σας κάπως ...ανθρώπινα! :)

Ευχαριστώ για την παρέμβαση, όταν θα δω και εγώ κάτι θα κάνω και εγώ αναφορά. Ελπίζω να έχουμε ίση αντιμετώπιση :D

Αλλά την ερώτηση που έκανα: Πιο κινητό Windows Phone έχεις; γιατί έφαγε σβήσιμο; :D

Παιδες επειδή έχω 3 Lumia, σπρώχνω το 640xl με θήκη σιλικόνης και δεύτερη μπαταρία στα 80 euro, το πήρα πριν 6 μήνες από το Γερμανό κ εννοείτε έχει εγγύηση!

Χρώμα; και καλλίτερα να βάλεις αγγελία
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...