Προς το περιεχόμενο

Windows Phone- Γενική συζήτηση και απορίες

dimitris__

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Λοιπόν το δοκίμασα. Και δουλεύουν όλα.

2 usb φλασάκια που δοκίμασα, ανοίγουν κανονικά και μπόρεσα να ανοίξω έγγραφα κειμένου, βίντεο ακόμη και ταινία Full HD, την οποία το τηλέφωνο αναπαράγει κανονικά.

Δοκίμασα να συνδέσω 2 ποντίκια, ένα ασύρματο και ένα ενσύρματο. Τα βλέπει κανονικά και βγάζει και δείκτη/ποντίκι στην οθόνη του τηλεφώνου!

Δοκιμή με usb headset. Δουλεύει κανονικότατα με άριστη απόδοση στον ήχο. Μάλιστα που έκανε εντύπωση που δίνει αρκετό ρεύμα ακόμη και για τον φωτισμό που έχει το headset.

Το μόνο που δεν έχω δοκιμάσει ακόμη είναι εξωτερικός σκληρός δίσκος, αν και δεν βλέπω το λόγο να μην λειτουργήσει.

Πραγματικά πολύ ευχάριστη έκπληξη! Το πιο ωραίο είναι ότι όταν συνδέσεις οτιδήποτε, ακούγεται ο κλασσικός ήχος των Windows όπως και στον υπολογιστή, όταν συνδέσεις καινούρια συσκευή.

Για την κουβέντα που κάνετε παραπάνω...αυτή η κουβέντα και η σύγκριση έχει καταντήσει κωμωδία. Παρακαλώ όσους έχουν WM να γράψουν με κεφαλαία γράμματα "ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΙ ΟΤΙ ΤΟ WM ΕΙΝΑΙ ΣΚΑΤΑ" για να τελειώνουμε με τους περαστικούς και μη, που κάθε τόσο μπαίνουν να σπαμάρουν συγκριτικά. Δεν νομίζετε ότι φτάνει το off;

Σε 532 δεν δουλευει παντως το φλασακι.

Τωρα για το αλλο θεμα που θετεις, θεωρω πως το προβλημα δεν ειναι να μιλαμε για τα windows mobile.

Το προβλημα προκυπτει αν επιμενουμε να μιλαμε για android σε αυτο το thread (πχ για προτασεις εφαρμογων , κινητων κλπ) και ξεφευγει το θεμα. Τα πραγματα βεβαια γινονται ακομα χειροτερα απο ατομα που δεν εχουν μαθει να κανουν διαλογο και με υφος δεκα καρδιναλιων/δασκαλιστικο προχωρανε σε προσωπικους χαρακτηρισμους με φυσικο επακολουθο να σβηνουν οι mods τα μηνυματα τους. 

Το μονο που μπορουμε να κανουμε ειναι να μην δινουμε σημασια σε τετοια ατομα που η συνεισφορα τους στο νημα ειναι να βγαζουν απωθημενα.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Για την μπαταρία εγώ έχω πολλές συσκευές και η μέτρηση είναι στις ίδιες καταστάσεις. Σε ίδια 640 η φαστ έχει λίγο καλλίτερη μπαταρία και δεν ζεσταίνετε όσο στην τελευταία σταθερή. Δοκιμασμένο με την ίδια μπαταρία για να είμαι 100% σίγουρος.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στην παρούσα φάση το μοναδικό πράγμα που ζηλεύω από το android είναι το picture in picture και τίποτα άλλο. Προσωπικά από την μέρα που πήγα από το L640XL στο L950XL θεωρώ ότι δεν στερούμαι σε κάτι.

Επεξ/σία από anamenos
  • Like 1

Για την μπαταρία εγώ έχω πολλές συσκευές και η μέτρηση είναι στις ίδιες καταστάσεις. Σε ίδια 640 η φαστ έχει λίγο καλλίτερη μπαταρία και δεν ζεσταίνετε όσο στην τελευταία σταθερή. Δοκιμασμένο με την ίδια μπαταρία για να είμαι 100% σίγουρος.

Γενικοτερα θεωρω πως ειναι πολυ δυσκολο να βγει ασφαλες συμπερασμα για την μπαταρια, παρα μονο αν περασει πανω απο εβδομαδα.(ή αν η διαφορα ειναι μεγαλη και κανει μπαμ)

Ενδεικτικα, ακομα και αν καποιος κανει ΑΚΡΙΒΩΣ την ιδια χρηση(πχ 60 λεπτα facebook, 60 λεπτα browsing) τη μια μερα κατω απο σκια ή με συννεφια και την αλλη κατω απο τον ηλιο, τοτε θα υπαρξει αισθητη διαφορα λογω μεγαλυτερης καταναλωσης απο την φωτεινοτητα.

• Like 1

Τα συγκρητικα τα κανω για να παψουν ορισμένοι να απαξιωνουν τα windows με αφορμή ένα messenger.

Γράφονται πολλες ανακριβειες ετσι απλα για να πουνε κατι αρνητικο.

Δεν αμφιβαλει κανεις ότι υπαρχουν περισσοτερες εφαρμογες απέναντι(Αν και οι περισσοτερες είναι σαβουρα)

Δεν αμφιβαλει κανεις ότι οι σημερινες συσκευες android είναι ποιο γρηγορες από το ταπεινο 640(2μιση ετων τηλεφωνο)

Δεν είναι αυτό το ζητουμενο(για μενα τουλάχιστον). Με αυτή την λογικη το s8 είναι ποιο γρηγορο από το s7 και παει λεγοντας

Η ουσια είναι ότι τα windows σαν λειτουργικο είναι πολύ ποιο μπροστα και είναι κριμα να μην υπαρχουν νεες συσκευες,

Εχει γραφει ότι οι εφαρμογες της Microsoft είναι καλυτερες στο android. Ουτε αυτό είναι αληθεια.

Για να μην το ξεχασω. Εφαρμογή youtube δεν υπαρχει στα windows αλλα αμα θελω να κατεβασω κατι από αυτό το κανω πολύ ευκολα και χωρις να τρωω στη μαπα ένα σωρο διαφημισεις και να ξερει ο κάθε προγραματιστης τα παντα για μενα(μεσο των δικαιωμάτων που ζηταει)

• Like 1

Ενδεχομένως η υποστήριξη OTG στο 950 να έχει να κάνει και με την υποστήριξη του Continuum.

Παλικάρια, είναι απίστευτο feature αυτό και κρίμα που δεν το γνώριζα μέχρι πριν λίγες μέρες. Πραγματικά νέοι ορίζοντες για τη συσκευή και τη χρήση που της κάνω.

Ειλικρινά λυπάμαι που για να μείνουμε στα WM (όσοι θέλουμε και μας κάνει τη δουλειά), η μόνη πλέον εναλλακτική είναι αυτή: https://www.skroutz.gr/s/10410215/HP-Elite-x3-64GB.html

Ενδεχομένως σύντομα να επισκεφθώ τις αγγελίες για εφεδρικό 950.

Edit: Μπορεί κάποιος εν τάχει να μου πει τις διαφορές του 950 με το 950XL πέραν αυτών που είναι προφανείς; Σε κάμερα έχουν διαφορά ή είναι ακριβώς η ίδια;

• Like 1

Παιδια σοβαρα οποιος μπορει παιρνει 950, 950xl η πουλαει τα 6χχ και παιρνει 950. Δεν θα μετανιωσετε, ακομα απιστευτες συσκευες. Αν ειχαν βγει απο την αρχη οπως ειναι τωρα αλλα με προυποθεση να ειχε φροντισει η μαικροσοφτ να κανει μπουκ καμια τζεννερ θα βλεπαμε τωρα βλογκς και παπιες με τα γμ10. Ελπιζω να γινομαι κατανοητος.

Υγ. Ακου δεν πληρει τις προυποθεσεις το απλικεσιο να παιζει γιουτιουμπ. Γελαει ο κοσμος. Ο ετζ τις πληρει καλα?

Ενδεχομένως η υποστήριξη OTG στο 950 να έχει να κάνει και με την υποστήριξη του Continuum.

Παλικάρια, είναι απίστευτο feature αυτό και κρίμα που δεν το γνώριζα μέχρι πριν λίγες μέρες. Πραγματικά νέοι ορίζοντες για τη συσκευή και τη χρήση που της κάνω.

Ειλικρινά λυπάμαι που για να μείνουμε στα WM (όσοι θέλουμε και μας κάνει τη δουλειά), η μόνη πλέον εναλλακτική είναι αυτή: https://www.skroutz.gr/s/10410215/HP-Elite-x3-64GB.html

Ενδεχομένως σύντομα να επισκεφθώ τις αγγελίες για εφεδρικό 950.

Edit: Μπορεί κάποιος εν τάχει να μου πει τις διαφορές του 950 με το 950XL πέραν αυτών που είναι προφανείς; Σε κάμερα έχουν διαφορά ή είναι ακριβώς η ίδια;

Ιδια καμερα, πιο αβολο μεγεθος στο ενα χερι (εξαρταται απο το χερι) πρεπει να ζεστενεται περισσοτερο, αλλα ειναι λιγο πιο δυνατο. Θα το προτιμουσα παλι βεβαια.

• Like 4

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τα συγκρητικα τα κανω για να παψουν ορισμένοι να απαξιωνουν τα windows με αφορμή ένα messenger.

Γράφονται πολλες ανακριβειες ετσι απλα για να πουνε κατι αρνητικο.

Δεν αμφιβαλει κανεις ότι υπαρχουν περισσοτερες εφαρμογες απέναντι(Αν και οι περισσοτερες είναι σαβουρα)

Δεν αμφιβαλει κανεις ότι οι σημερινες συσκευες android είναι ποιο γρηγορες από το ταπεινο 640(2μιση ετων τηλεφωνο)

Δεν είναι αυτό το ζητουμενο(για μενα τουλάχιστον). Με αυτή την λογικη το s8 είναι ποιο γρηγορο από το s7 και παει λεγοντας

Η ουσια είναι ότι τα windows σαν λειτουργικο είναι πολύ ποιο μπροστα και είναι κριμα να μην υπαρχουν νεες συσκευες,

Εχει γραφει ότι οι εφαρμογες της Microsoft είναι καλυτερες στο android. Ουτε αυτό είναι αληθεια.

Για να μην το ξεχασω. Εφαρμογή youtube δεν υπαρχει στα windows αλλα αμα θελω να κατεβασω κατι από αυτό το κανω πολύ ευκολα και χωρις να τρωω στη μαπα ένα σωρο διαφημισεις και να ξερει ο κάθε προγραματιστης τα παντα για μενα(μεσο των δικαιωμάτων που ζηταει)

Συνεχιζεις να μιλας για το android.

Εγω θα εστιασω στα windows mobile και στο πρωτο πραγμα που γραφεις:

Για καποιο λογο ΕΣΥ εχεις εστιασει στο messenger, αλλα δεν απαξιωσε κανεις τα windows μονο λογω messenger.

Ειναι πολλοι οι λογοι και οι εφαρμογες που λειπουν ωστε η αγορα γυρισε την πλατη σε αυτην την πλατφορμα. Εδω η ιδια η ms τα απαξιωνει, με πιο προσφατο παραδειγμα την εφαρμογη του linkedin.

Επεξ/σία από haHa
  • Like 1

Συνεχιζεις να μιλα για το android.

Εγω θα εστιασω στα windows mobile και στο πρωτο πραγμα που γραφεις:

Για τα windows και που υπερτερουν γραφω με αποδειξεις.

Τι θες να γραψω.

Όταν πρόκειται για κατι θετικο για τα windows δεν σου αρεσει βλεπω.

Αν είναι κατι αρνητικο μια χαρα η συγκριση,

Αυτή την στιγμη βλεπω ποδοσφαιρο μαντεψε με ποια εφαρμογή.

Προς ενημερωση καποιων που δεν διαβασαν καν το Αρχικο σχολιο του g13333 n. 11158 Οπου για πολλοστη φορα ξεκιναει vs wm android απο το πουθενα. Χωρις λογο και αιτια ζηταει συμβουλες για android εδω...και καθε προταση που του γινεται την θαβει και την υποτιμα..οπως εχει ξανακανει στο παρελθον με δικες μου προτασεις..τον λογο ομως μονο αυτος τον ξερει. Αρα τα vs Τα ξεκιναει ΠΑΝΤΑ αυτος ξανα και ξανα..Παρακατω...

Οσο για αυτους που προσβαλλουν καποια μελη λεγοντας τους ανωριμους ενω οι ιδιοι μιλανε για <<νινια>> μεγαλους λουτσους και φουσκωτα παντελονια και ζητουν προτασεις android συσκευων εδω ή τον αλλο που μπλεκει πολιτικες συζητησεις μπαλαντεζες-πολυμπριζα και προσβάλει λεγοντας κιολας οτι εγω και ο haHA ειμαστε το ιδιο ατομο καλο θα ηταν να προσεχουν τι λενε διοτι εχουν ριξει το επιπεδο σε απελπιστικο σημειο και το κριμα ειναι οτι ειναι και μεγαλοι ανθρωποι..Αν ειναι δυνατον..

Οσο για τα wm 10..Δυστυχως ο edge στην τελευταια επισημη εχει ακομα σοβαρα θεματα..Σε καποια βιντεακια ακομα αναβοσβηνει η οθονη αν και πιο σπανια απο την προηγουμενη εκδοση..καθως και σημερα για λιγες ωρες ειχε κολησει ο συγχρονισμος των επαφων χωρις λογο και αιτια και δεν ειχα προσβαση σχεδον καθολου στις επαφες μου..και ξεκολησε πριν λιγο..

Τις περισσοτερες φορες αν βγεις απο τον edge το κινητο σκαλωνει για αρκετα δευτερολεπτα και μου εχει σπασει τα νευρα που πλεον συνεχως μου εμφανιζει αργη φορτιση χωρις Παλι κανενα λογο..ενω ο φορτιστης ειναι μια χαρα δοκιμασμενα. Επισης ενα bug που υπαρχει εδω και καιρο ειναι πως αν εισαι μεσα σε οποιαδηποτε εφαρμογη και κλειδωσεις το κινητο με το που θα το ξεκλειδωσεις για ενα κλασμα του δευτερολεπτου σου εμφανιζει την εφαρμογη που ησουν και μετα βγαινει η οθονη κλειδωματος. Και ολα αυτα μετα απο σχεδον 2 χρονια κυκλοφοριας του λειτουργικου. 

Για τα windows και που υπερτερουν γραφω με αποδειξεις.

Δεν νομιζω οτι εχει νοημα να αρχισουμε την συγκριση. Αν θες να μιλησουμε για τα windows phone, εδω ειμαστε.

Αλλα εδω και καιρο εχες μπει σε ενα τρυπακι οπου συνεχεια κανεις συγκρισεις και γραφεις για το android, προσπαθωντας να βρεις καποια ελαττωματα για να τα κανεις σημαια. Εισαι μαλλον σε λαθος thread, ποσο μαλλον για συμβουλες περι android.

Tελος, το να ισχυριζεσαι κατι, δεν σημαινει οτι το απεδειξες.

Ενδεικτικα, λεγοντας αυτο:

"Εχει γραφτει ότι οι εφαρμογες της Microsoft είναι καλυτερες στο android. Ουτε αυτό είναι αληθεια."

δεν απεδειξες κατι, απλα το ισχυριστηκες.

Ειναι σαν να γραψω εγω:

"Εχει γραφτει ότι οι γαιδαροι ειναι ζωα. Ουτε αυτό είναι αληθεια."

Απεδειξα οτι δεν ειναι ζωα; Οχι, απλα ισχυριστηκα κατι ανακριβες.

• Like 1

Δυο χρονια μας τα εχετε κανει τσουρεκια κανα δυο εδώ μεσα με την παραμικρη αφορμή και εχετε και παραπονο.

Αλλα δεν σας αρεσουν αυτά που γραφω και τα ζω κάθε μερα γιατι δεν συμβαδιζει με την γραμμη που θελετε να περασετε?

Ρε λες να είναι το ιδιο ατομο?

• Like 3

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δυο χρονια μας τα εχετε κανει τσουρεκια κανα δυο εδώ μεσα με την παραμικρη αφορμή και εχετε και παραπονο.

Αλλα δεν σας αρεσουν αυτά που γραφω και τα ζω κάθε μερα γιατι δεν συμβαδιζει με την γραμμη που θελετε να περασετε?

Ρε λες να είναι το ιδιο ατομο?

Φιλε g13333, φυσικα και μπορεις να γραφεις για οτι θελεις, δεν υπαρχει προβλημα, απλα εγω προτιμω να κανω συζητηση για τα windows σε αυτο το thread.

Εσυ προτιμας εδω και καιρο να συζητας για το android και το τι ζεις καθε μερα οπως λες. Ισως να μην ειναι το καταλληλο thread οπως εχει ειπωθει.

Απλα εχε αυτο υποψη σου:

Το android σχολιάζουμε εδώ μέσα ή το windows mobile; Μήπως βρίσκομαι σε λάθος topic;

και αυτο:

αυτή η κουβέντα και η σύγκριση έχει καταντήσει κωμωδία. Παρακαλώ όσους έχουν WM να γράψουν με κεφαλαία γράμματα "ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΙ ΟΤΙ ΤΟ WM ΕΙΝΑΙ ΣΚΑΤΑ" για να τελειώνουμε με τους περαστικούς και μη, που κάθε τόσο μπαίνουν να σπαμάρουν συγκριτικά. Δεν νομίζετε ότι φτάνει το off; 

Επεξ/σία από haHa
  • Like 1

​Συγκρισεων συνεχεια .

ποιοτητα συσκευών Microsoft .

​Συγκεκριμένα 640 -j5 και το τουμπανακι που προτεινει ο ωριμος.

​Αναπαραγωγή μουσικης με ακουστικα. Σας αφηνω να μαντεψετε.

​Ποσα πρεπει να σκασω για να εχω τα αυτονόητα από μια συσκευή απέναντι?

​Δοκιμαστε το και πειτε μου αν εχω δικαιο.

​Μιλαμε για τηλ. 2μιση ετων 

​Αλλα ξερω δεν παιζει το messenger

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...