g13333 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2017 Συνεχιζεις να μιλα για το android. Εγω θα εστιασω στα windows mobile και στο πρωτο πραγμα που γραφεις: Για τα windows και που υπερτερουν γραφω με αποδειξεις. Τι θες να γραψω. Όταν πρόκειται για κατι θετικο για τα windows δεν σου αρεσει βλεπω. Αν είναι κατι αρνητικο μια χαρα η συγκριση, Αυτή την στιγμη βλεπω ποδοσφαιρο μαντεψε με ποια εφαρμογή.
panos9553 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2017 Προς ενημερωση καποιων που δεν διαβασαν καν το Αρχικο σχολιο του g13333 n. 11158 Οπου για πολλοστη φορα ξεκιναει vs wm android απο το πουθενα. Χωρις λογο και αιτια ζηταει συμβουλες για android εδω...και καθε προταση που του γινεται την θαβει και την υποτιμα..οπως εχει ξανακανει στο παρελθον με δικες μου προτασεις..τον λογο ομως μονο αυτος τον ξερει. Αρα τα vs Τα ξεκιναει ΠΑΝΤΑ αυτος ξανα και ξανα..Παρακατω... Οσο για αυτους που προσβαλλουν καποια μελη λεγοντας τους ανωριμους ενω οι ιδιοι μιλανε για <<νινια>> μεγαλους λουτσους και φουσκωτα παντελονια και ζητουν προτασεις android συσκευων εδω ή τον αλλο που μπλεκει πολιτικες συζητησεις μπαλαντεζες-πολυμπριζα και προσβάλει λεγοντας κιολας οτι εγω και ο haHA ειμαστε το ιδιο ατομο καλο θα ηταν να προσεχουν τι λενε διοτι εχουν ριξει το επιπεδο σε απελπιστικο σημειο και το κριμα ειναι οτι ειναι και μεγαλοι ανθρωποι..Αν ειναι δυνατον.. Οσο για τα wm 10..Δυστυχως ο edge στην τελευταια επισημη εχει ακομα σοβαρα θεματα..Σε καποια βιντεακια ακομα αναβοσβηνει η οθονη αν και πιο σπανια απο την προηγουμενη εκδοση..καθως και σημερα για λιγες ωρες ειχε κολησει ο συγχρονισμος των επαφων χωρις λογο και αιτια και δεν ειχα προσβαση σχεδον καθολου στις επαφες μου..και ξεκολησε πριν λιγο.. Τις περισσοτερες φορες αν βγεις απο τον edge το κινητο σκαλωνει για αρκετα δευτερολεπτα και μου εχει σπασει τα νευρα που πλεον συνεχως μου εμφανιζει αργη φορτιση χωρις Παλι κανενα λογο..ενω ο φορτιστης ειναι μια χαρα δοκιμασμενα. Επισης ενα bug που υπαρχει εδω και καιρο ειναι πως αν εισαι μεσα σε οποιαδηποτε εφαρμογη και κλειδωσεις το κινητο με το που θα το ξεκλειδωσεις για ενα κλασμα του δευτερολεπτου σου εμφανιζει την εφαρμογη που ησουν και μετα βγαινει η οθονη κλειδωματος. Και ολα αυτα μετα απο σχεδον 2 χρονια κυκλοφοριας του λειτουργικου.
haHa Δημοσ. 23 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2017 Για τα windows και που υπερτερουν γραφω με αποδειξεις. Δεν νομιζω οτι εχει νοημα να αρχισουμε την συγκριση. Αν θες να μιλησουμε για τα windows phone, εδω ειμαστε. Αλλα εδω και καιρο εχες μπει σε ενα τρυπακι οπου συνεχεια κανεις συγκρισεις και γραφεις για το android, προσπαθωντας να βρεις καποια ελαττωματα για να τα κανεις σημαια. Εισαι μαλλον σε λαθος thread, ποσο μαλλον για συμβουλες περι android. Tελος, το να ισχυριζεσαι κατι, δεν σημαινει οτι το απεδειξες. Ενδεικτικα, λεγοντας αυτο: "Εχει γραφτει ότι οι εφαρμογες της Microsoft είναι καλυτερες στο android. Ουτε αυτό είναι αληθεια." δεν απεδειξες κατι, απλα το ισχυριστηκες. Ειναι σαν να γραψω εγω: "Εχει γραφτει ότι οι γαιδαροι ειναι ζωα. Ουτε αυτό είναι αληθεια." Απεδειξα οτι δεν ειναι ζωα; Οχι, απλα ισχυριστηκα κατι ανακριβες. 1
g13333 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2017 Δυο χρονια μας τα εχετε κανει τσουρεκια κανα δυο εδώ μεσα με την παραμικρη αφορμή και εχετε και παραπονο. Αλλα δεν σας αρεσουν αυτά που γραφω και τα ζω κάθε μερα γιατι δεν συμβαδιζει με την γραμμη που θελετε να περασετε? Ρε λες να είναι το ιδιο ατομο? 3
haHa Δημοσ. 23 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2017 (επεξεργασμένο) Δυο χρονια μας τα εχετε κανει τσουρεκια κανα δυο εδώ μεσα με την παραμικρη αφορμή και εχετε και παραπονο. Αλλα δεν σας αρεσουν αυτά που γραφω και τα ζω κάθε μερα γιατι δεν συμβαδιζει με την γραμμη που θελετε να περασετε? Ρε λες να είναι το ιδιο ατομο? Φιλε g13333, φυσικα και μπορεις να γραφεις για οτι θελεις, δεν υπαρχει προβλημα, απλα εγω προτιμω να κανω συζητηση για τα windows σε αυτο το thread. Εσυ προτιμας εδω και καιρο να συζητας για το android και το τι ζεις καθε μερα οπως λες. Ισως να μην ειναι το καταλληλο thread οπως εχει ειπωθει. Απλα εχε αυτο υποψη σου: Το android σχολιάζουμε εδώ μέσα ή το windows mobile; Μήπως βρίσκομαι σε λάθος topic; και αυτο: αυτή η κουβέντα και η σύγκριση έχει καταντήσει κωμωδία. Παρακαλώ όσους έχουν WM να γράψουν με κεφαλαία γράμματα "ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΙ ΟΤΙ ΤΟ WM ΕΙΝΑΙ ΣΚΑΤΑ" για να τελειώνουμε με τους περαστικούς και μη, που κάθε τόσο μπαίνουν να σπαμάρουν συγκριτικά. Δεν νομίζετε ότι φτάνει το off; Επεξ/σία 24 Αυγούστου 2017 από haHa 1
g13333 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2017 Συγκρισεων συνεχεια . ποιοτητα συσκευών Microsoft . Συγκεκριμένα 640 -j5 και το τουμπανακι που προτεινει ο ωριμος. Αναπαραγωγή μουσικης με ακουστικα. Σας αφηνω να μαντεψετε. Ποσα πρεπει να σκασω για να εχω τα αυτονόητα από μια συσκευή απέναντι? Δοκιμαστε το και πειτε μου αν εχω δικαιο. Μιλαμε για τηλ. 2μιση ετων Αλλα ξερω δεν παιζει το messenger 1
cameranek Δημοσ. 24 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2017 Συγκρισεων συνεχεια . ποιοτητα συσκευών Microsoft . Συγκεκριμένα 640 -j5 και το τουμπανακι που προτεινει ο ωριμος. Αναπαραγωγή μουσικης με ακουστικα. Σας αφηνω να μαντεψετε. Ποσα πρεπει να σκασω για να εχω τα αυτονόητα από μια συσκευή απέναντι? Δοκιμαστε το και πειτε μου αν εχω δικαιο. Μιλαμε για τηλ. 2μιση ετων Αλλα ξερω δεν παιζει το messenger Είπαμε για το μεσετζερ με ένα φτηνό κινητό γίνεται δουλειά (μάλλον... Παραγγελία έκανα και όταν θα λάβω θα ξέρω)Μην αρχίσει πάλι το τρόλεϊ Εγώ πάντως με τα 12 που έχω δεν με φτάνουν και θέλω και ένα 950 αλλά ακόμα στις αγγελίες κάτω από 190€ δεν παίζει 2
teo20net Δημοσ. 24 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2017 Απλα εχε αυτο υποψη σου: και αυτο: Επειδή το έχω ξαναδεί να συμβαίνει, σε παρακαλώ να μην χρησιμοποιείς posts μου σε παράθεση για να απευθυνθείς σε κάποιον άλλο. Όπως και κανείς άλλος. Στην συγκεκριμένη περίπτωση, δεν αναφερόμουν στον g13333 και δεν θα ήθελα να δημιουργούνται εντυπώσεις χωρίς λόγο ή/και παρεξήγηση. Ευχαριστώ προκαταβολικά. @olympiakos Όσο για το κλείδωμα του θέματος...μα ποιος ασχολείται πλέον με WM. Χεχε... 3
conjure Δημοσ. 24 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2017 Μέχρι πριν κάνα δίμηνο οι φωτο μου είχαν λοκεσιον από κατω, από κει και υστερα δεν το δείχνει. Ψάχνω αντίστοιχες ρυθμίσεις και ολα ειναι ενεργά. Μου διαφεύγει κάτι? 1
cameranek Δημοσ. 24 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2017 Αν θέλει κάποιος με προσωπικά μηνύματα μπορούμε να μιλήσουμε και στο φβ. Μπορούμε να κάνουμε μια ομάδα στο φβ εμείς οι 3-4 που έχουμε wp Μέχρι πριν κάνα δίμηνο οι φωτο μου είχαν λοκεσιον από κατω, από κει και υστερα δεν το δείχνει. Ψάχνω αντίστοιχες ρυθμίσεις και ολα ειναι ενεργά. Μου διαφεύγει κάτι?Ενημέρωση στους χάρτες έκανες; και στην εφαρμογή; η τοποθεσία είναι ανοιχτή; και στην εφαρμογή της κάμερας; 2
Lazlow Δημοσ. 24 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2017 Lumia 640 ds αγορασμένο στις 21/11/2015 απο το e-deal. ελπίζω να σε κάλυψα. 1
cameranek Δημοσ. 24 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2017 Τώρα κάνουμε κουβέντα σχετικά με το νήμα Τι χρώμα είναι και σε πια έκδοση είσαι; 1
olimpiakos 7 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2017 Να πάω σε release preview( 8.1>Windows 10) ή να μείνω fast? Ξενυχτι ναι!
cameranek Δημοσ. 24 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2017 Να πάω σε release preview( 8.1>Windows 10) ή να μείνω fast? Ξενυχτι ναι! Αρ γιου τοκιν του μι; εσύ δεν ήθελες να κλείσει το νήμα; Να μην κουνηθείς καθόλου. Μείνε φαστ. Αν βγει κάτι καλύτερο θα το γράψω εδώ. Έχω άσπρο και μαύρο 640 σε φαστ. Έχω μπλε και πορτοκάλι 640 σε στάβλο. Σε φαστ λίγο καλλίτερη μπαταρία και δεν ζεσταίνετε πολύ. 1
olimpiakos 7 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2017 χαχαχα σε ολους απευθυνομαι cameranek!! Μωρε ναι ειπα να κλεισει μπας και σταματησει αυτο το μουρμουρισμα καποιες φορες που γινεται εδω μεσα και κατανταει αηδια..αλλα δεν θα κλεισει! Απλα θα καθαριστουν μηνυματα! Δε κουνιεμαι μεχρι τοτε, δεμενος χειροποδαρα!! Αντε καληνυχτα καλο ξημερωμα! (δεν ειρωνευομαι κατι καπου, παρολαυτα πιστευω ετσι θα φανει το κειμενο) 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα