haHa Δημοσ. 23 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2017 Πως φαίνεται ο άνθρωπος ότι είναι "ώριμος" Είδες πως ο haha μου βρήκε κινητό με 55€ ; Νομίζω όλοι έχουν καταλάβει ποιος είσαι .... Κρίμα ... Φιλε cameranek, νομιζω πως εχει παρεξηγησει το πως λειτουργει η ολη φαση. Δεν ειναι κανενας υποχρεωμενος να σου βρει κινητο(σε λαθος thread μαλιστα), ειδικα απο την στιγμη που ζητας βοηθεια με εκφρασεις τυπου "μη γραφετε ιστορίες για αρκούδες" (επηρεασμενος ισως απο τα ασχετα μηνυματα περι πολυπριζων) κλπ. Δεν ειναι τυχαιο οτι αρκετα ατομα παρακολουθουν το thread και κανενας σχεδον δεν εκανε προταση. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cameranek Δημοσ. 23 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2017 Haha μην αγχώνεσαι Απλά βαρέθηκα να βλέπω να περνάει το τρόλεϊ και να γράφει άσχετα χωρίς να δίνει μια λύση όπως έδωσες εσύ. Ξέρω τι λέω και τι κάνω. Το λάθος tread που λες πάει σε όσους μας έχουν ζαλίσει με το android μέσα στο νημα των Windows. Άστο να πάει μην βγούμε εντελώς εκτός. Τώρα για τα Windows Phones θα πούμε τίποτα; Περιμένω την νέα έκδοση να δοκιμάσω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
g13333 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2017 haHa επειδή θεωρω ότι εισαι ατομο με γνωσεις εν αντιθεση με τον (ωριμο) που αναπαραγει ότι ακουει η ότι του ειπανε, θα περιμενα να παραδεχτείς με δυο λεξεις ότι η εφαρμογή για live strem αγωνων είναι ανωτερη στα windows. Κατι σαν το messenger στο android. Φιλικα παντα . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aris 4 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2017 Άρη αυτό ήτανε σεντονάκι Προσπαθώ να πάρω για την συλλογή μου το 950 αλλά ακόμα στα 200€ το δίνουν Ενώ τα άλλα τα σκοτώνουν Πάντως από την κουβέντα βγήκε ότι μπορείς να κάνεις δουλειά με κινητό 55€ Το εύχομαι να το βρεις στη τιμή που θέλεις!!! Ναι όντως δεν ήτανε κουβέρτα Κ δυστυχώς πριν λαλήσει ο "κόκορας " τρεις ,με επιβεβαίωσε το δίδυμο...( I was expecting that) Υγ. Σήμερα κατα περίεργο τρόπο η μπαταρία σε χρήση LTE κατέβηκε πιο γρήγορα με λίγη χρήση .Πάντα ειναι πιο απαιτητική σε σχέση με WI-FI ,αλλά σήμερα το παρακάνε.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
teo20net Δημοσ. 23 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2017 Έχει δοκιμάσει κανείς να συνδέσει usb συσκευή (ποντίκι, usb ακουστικά, πληκτρολόγιο) & flash drives απευθείας πάνω στο κινητό, μέσω της θύρας φόρτισης; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cameranek Δημοσ. 23 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2017 Έχει δοκιμάσει κανείς να συνδέσει usb συσκευή (ποντίκι, usb ακουστικά, πληκτρολόγιο) & flash drives απευθείας πάνω στο κινητό, μέσω της θύρας φόρτισης;Δοκίμασα φλασάκι με δυο usb αλλά δεν το βλέπει . Άρη η μπαταρία κρατάει 4-4,5 ώρες με χρήση δεδομένων στο 640 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aris 4 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2017 Δοκίμασα φλασάκι με δυο usb αλλά δεν το βλέπει . Άρη η μπαταρία κρατάει 4-4,5 ώρες με χρήση δεδομένων στο 640 Τόσο πολύ δεν το έχω κρατήσει( internet browsing ) , άντε 1 ωρα ....Αλλά ανοιχτά τα δεδομένα κ οτι κάνουν οι εφαρμογές στο παρασκήνιο κλπ πανω από 8 εκτός σπιτιού, μάλιστα κ με άλλου είδους χρήση μαζί ( φωτογραφίες κλπ ) . Κ οταν λεω πτώση εννοώ να πηγαίνει στο 25-30% κ σήμερα με λιγότερα εφτασε 40 απο 100% ...Αυτό. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cameranek Δημοσ. 23 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2017 Εγώ δεν έχω ίντερνετ στο σπίτι, οπότε είμαι με δεδομένα. Αλλά και σε Wi-Fi που είμαι σε καφετέρια από τις 4- τώρα 8 από 100% είναι στο 8% τώρα. Στο δικό σου μάλλον η μπαταρία είναι έτοιμη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haHa Δημοσ. 23 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2017 (επεξεργασμένο) Haha μην αγχώνεσαι Απλά βαρέθηκα να βλέπω να περνάει το τρόλεϊ και να γράφει άσχετα χωρίς να δίνει μια λύση όπως έδωσες εσύ. Ξέρω τι λέω και τι κάνω. Το λάθος tread που λες πάει σε όσους μας έχουν ζαλίσει με το android μέσα στο νημα των Windows. Άστο να πάει μην βγούμε εντελώς εκτός. Τώρα για τα Windows Phones θα πούμε τίποτα; Περιμένω την νέα έκδοση να δοκιμάσω To τρόλεϊ θα συνεχιζει και θα περναει(χωρις να δινει λυση) και θα γραφει ασχετα περι πολυπριζων των 500€, εφηβικης ανωριμοτητας, τρολλεδες, πηξιμο μυαλου κλπ. Το μονο που μπορουμε να κανουμε να μην δινουμε σημασια σε τετοια ατομα που η συνεισφορα τους στο νημα ειναι να βγαζουν απωθημενα. haHa επειδή θεωρω ότι εισαι ατομο με γνωσεις εν αντιθεση με τον (ωριμο) που αναπαραγει ότι ακουει η ότι του ειπανε, θα περιμενα να παραδεχτείς με δυο λεξεις ότι η εφαρμογή για live strem αγωνων είναι ανωτερη στα windows. Κατι σαν το messenger στο android. Φιλικα παντα . Τελικως, αυτο που φαινεται να σε ενδιαφερει δεν ηταν να βρεις εφαρμογη για streaming, αλλα να κανεις συζητηση για το ποιο λειτουργικο εχει καλυτερη εφαρμογη για live streaming. Για αυτο συνεχως πας την συζητηση στο android, γιατι ψαχνεις εναγωνιως να βρεις κατι αρνητικο που θα το κανεις σημαια. Προσωπικα θεωρω οτι το kodi για παρανομες ταινιες/αγωνες ειναι πολυ ανωτερο και δυστυχως δεν υπαρχει σε windows phone. Αλλα κατανοω οτι ειναι πολυ πιο δυσχρηστο και ετσι, σε απλες εφαρμογες streaming παρανομων ταινιων/αγωνων τα windows phone εχουν προβαδισμα, για αυτο αλλωστε παρεθεσα και το λινκ που γραφει οτι το windows store ισως ειναι το καλυτερο store για να παρακολουθησεις παρανομα σειρες. Εδω ξανα το λινκ: Windows 10’s app store may be the best place to stream Game of Thrones illegally (updated) Δεν ειναι το μοναδικο σημειο που εχουν προβαδισμα τα windows phones, αλλα ειναι δυστυχως απο τα ελαχιστα σημεια. Θεωρω οτι φθανει με την συζητηση περι android γιατι και ο cameranek σωστα επισημαινει οτι εχουμε κουρασει με τα περι android κλπ. Έχει δοκιμάσει κανείς να συνδέσει usb συσκευή (ποντίκι, usb ακουστικά, πληκτρολόγιο) & flash drives απευθείας πάνω στο κινητό, μέσω της θύρας φόρτισης; Φλασακι που συνεδεσα δεν το εβλεπε. Επεξ/σία 23 Αυγούστου 2017 από haHa 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2017 Ειδικά στα λειτουργικά που υπαρχουν διαφημιστικά έσοδα απο τους χρήστες υπαρχουν τόνοι παρανομων εφαρμογων. Πχ ολες σχεδον οι εφαρμογές χαρτοφυλακίου εκαναν παρανομα χρηση του api του yahoo finance για ιστορικα στοιχεια με αποτελεσμα να το κλειδωσουν και να χασουν την προσβαση και αυτοι που εκαναν νομιμη δωρεαν χρηση. Τωρα οι ιδιοι ντεβελοπερς χακευουν την υπηρεσια με αλλο τροπο μεχρι να κλεισει τελειως απο την κουτοπονηρια τους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aris 4 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2017 Εγώ δεν έχω ίντερνετ στο σπίτι, οπότε είμαι με δεδομένα. Αλλά και σε Wi-Fi που είμαι σε καφετέρια από τις 4- τώρα 8 από 100% είναι στο 8% τώρα. Στο δικό σου μάλλον η μπαταρία είναι έτοιμη. Λες ;;; Τόσο σύντομα να θέλει αλλαγή; Θα το παρακολουθήσω. Οταν είμαι σπίτι το Wi-Fi το έχω μόνιμα on για επικοινωνία μέσω what's app. Το κλείνω πριν πέσω για ύπνο. Ευτυχώς δείχνει να υπάρχουν σε καταστήματα νέες. Οσο για εσένα,τον άλλο που έχεις φαγωθεί που δεν ανοίγω άμεση απάντηση κ ετσι να σου δώσω πρόσθετη αξία, κάτι τελευταίο.Έχασες δάσος γιατί κοιτούσες δέντρο ( αναμενόμενο) ,κάνε κόπο να ξαναδιαβάσεις που κ πως έγινε η αναφορά κ γιατί κ ίσως ηρεμήσεις. Αν οχι ...πρόβλημα σου -σας . Εαν είστε δύο κ όχι ενας με πολλούς λογαριασμούς ...κ αν κάποια στιγμή έχω όρεξη θα σου γράψω κ τι τροφοδοτώ να...χαρείς περισσότερο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
teo20net Δημοσ. 23 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2017 Λοιπόν το δοκίμασα. Και δουλεύουν όλα. 2 usb φλασάκια που δοκίμασα, ανοίγουν κανονικά και μπόρεσα να ανοίξω έγγραφα κειμένου, βίντεο ακόμη και ταινία Full HD, την οποία το τηλέφωνο αναπαράγει κανονικά. Δοκίμασα να συνδέσω 2 ποντίκια, ένα ασύρματο και ένα ενσύρματο. Τα βλέπει κανονικά και βγάζει και δείκτη/ποντίκι στην οθόνη του τηλεφώνου! Δοκιμή με usb headset. Δουλεύει κανονικότατα με άριστη απόδοση στον ήχο. Μάλιστα που έκανε εντύπωση που δίνει αρκετό ρεύμα ακόμη και για τον φωτισμό που έχει το headset. Το μόνο που δεν έχω δοκιμάσει ακόμη είναι εξωτερικός σκληρός δίσκος, αν και δεν βλέπω το λόγο να μην λειτουργήσει. Πραγματικά πολύ ευχάριστη έκπληξη! Το πιο ωραίο είναι ότι όταν συνδέσεις οτιδήποτε, ακούγεται ο κλασσικός ήχος των Windows όπως και στον υπολογιστή, όταν συνδέσεις καινούρια συσκευή. Για την κουβέντα που κάνετε παραπάνω...αυτή η κουβέντα και η σύγκριση έχει καταντήσει κωμωδία. Παρακαλώ όσους έχουν WM να γράψουν με κεφαλαία γράμματα "ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΙ ΟΤΙ ΤΟ WM ΕΙΝΑΙ ΣΚΑΤΑ" για να τελειώνουμε με τους περαστικούς και μη, που κάθε τόσο μπαίνουν να σπαμάρουν συγκριτικά. Δεν νομίζετε ότι φτάνει το off; 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
olimpiakos 7 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2017 Λοιπόν το δοκίμασα. Και δουλεύουν όλα. 2 usb φλασάκια που δοκίμασα, ανοίγουν κανονικά και μπόρεσα να ανοίξω έγγραφα κειμένου, βίντεο ακόμη και ταινία Full HD, την οποία το τηλέφωνο αναπαράγει κανονικά. Δοκίμασα να συνδέσω 2 ποντίκια, ένα ασύρματο και ένα ενσύρματο. Τα βλέπει κανονικά και βγάζει και δείκτη/ποντίκι στην οθόνη του τηλεφώνου! Δοκιμή με usb headset. Δουλεύει κανονικότατα με άριστη απόδοση στον ήχο. Μάλιστα που έκανε εντύπωση που δίνει αρκετό ρεύμα ακόμη και για τον φωτισμό που έχει το headset. Το μόνο που δεν έχω δοκιμάσει ακόμη είναι εξωτερικός σκληρός δίσκος, αν και δεν βλέπω το λόγο να μην λειτουργήσει. Πραγματικά πολύ ευχάριστη έκπληξη! Το πιο ωραίο είναι ότι όταν συνδέσεις οτιδήποτε, ακούγεται ο κλασσικός ήχος των Windows όπως και στον υπολογιστή, όταν συνδέσεις καινούρια συσκευή. Για την κουβέντα που κάνετε παραπάνω...αυτή η κουβέντα και η σύγκριση έχει καταντήσει κωμωδία. Παρακαλώ όσους έχουν WM να γράψουν με κεφαλαία γράμματα "ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΙ ΟΤΙ ΤΟ WM ΕΙΝΑΙ ΣΚΑΤΑ" για να τελειώνουμε με τους περαστικούς και μη, που κάθε τόσο μπαίνουν να σπαμάρουν συγκριτικά. Δεν νομίζετε ότι φτάνει το off; How the fuck?? Πως μπορεσες και συνδεσες ποντικι;; Ποιο κινητο εχεις; Εχω και γω otg καλωδιο αλλα δεν κανει τιποτα σε 640!! (επισης μαλλον εχεις το 950(νομιζω) και γιαυτο διοτι supportάρει το otg!) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2017 Μαλλον δουλεύει λογω 950 το usb. Εχω την εντυπωση πως μονο αυτη η συσκευη το υποστηριζει. Για την μπαταρια που γραφτηκε παραπανω εξαρταται απο διαφορα πραγματα. Μπορει και οι δυο να σερφαρουν πχ και ο ενας να πηγαινει απο σελιδα σε σελιδα και να ειναι συνεχεια στο 100% ο επεξεργαστης, ή το σημα των mobile δεδομενων να ειναι ασθενες και να καταπινει μπαταρια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aris 4 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2017 Λοιπόν το δοκίμασα. Και δουλεύουν όλα. 2 usb φλασάκια που δοκίμασα, ανοίγουν κανονικά και μπόρεσα να ανοίξω έγγραφα κειμένου, βίντεο ακόμη και ταινία Full HD, την οποία το τηλέφωνο αναπαράγει κανονικά. Δοκίμασα να συνδέσω 2 ποντίκια, ένα ασύρματο και ένα ενσύρματο. Τα βλέπει κανονικά και βγάζει και δείκτη/ποντίκι στην οθόνη του τηλεφώνου! Δοκιμή με usb headset. Δουλεύει κανονικότατα με άριστη απόδοση στον ήχο. Μάλιστα που έκανε εντύπωση που δίνει αρκετό ρεύμα ακόμη και για τον φωτισμό που έχει το headset. Το μόνο που δεν έχω δοκιμάσει ακόμη είναι εξωτερικός σκληρός δίσκος, αν και δεν βλέπω το λόγο να μην λειτουργήσει. Πραγματικά πολύ ευχάριστη έκπληξη! Το πιο ωραίο είναι ότι όταν συνδέσεις οτιδήποτε, ακούγεται ο κλασσικός ήχος των Windows όπως και στον υπολογιστή, όταν συνδέσεις καινούρια συσκευή. Για την κουβέντα που κάνετε παραπάνω...αυτή η κουβέντα και η σύγκριση έχει καταντήσει κωμωδία. Παρακαλώ όσους έχουν WM να γράψουν με κεφαλαία γράμματα "ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΙ ΟΤΙ ΤΟ WM ΕΙΝΑΙ ΣΚΑΤΑ" για να τελειώνουμε με τους περαστικούς και μη, που κάθε τόσο μπαίνουν να σπαμάρουν συγκριτικά. Δεν νομίζετε ότι φτάνει το off; Έχεις δίκιο απόλυτο. Το θέμα είναι ότι τα (...) θέλουν πχ να μιλουν ειρωνικά προς g13333 ή εμένα κ να μένουνε απυρόβλητα .Ε κάποια στιγμή θέλουνε απάντηση,έστω κ εμμέσως γιατί αλλιώς θα αποκτήσει /ουν αξία. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα