conjure Δημοσ. 23 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2017 Στα wm10 μεσεντζερ και βιντεοκληση, δύσκολα να δουμε, και όχι επειδή δεν έχουν μέλλον τα γουηντοους (φρόντισε η "αγορά" για αυτο). Σίγουρα δεν ειμαι ο μονος που είδε εικονίδιο βιντεοκλησης στο μεσεντζερ μετα από εγκατάσταση και μετα εξαφανηση του ως δια μαγείας από το μενού. Αλήθεια εχει εξηγηθεί αυτο? Αν ξέρει κανένας καλο ειναι να με ενημερώσει και εμενα. Πάρε φιλε ενα αντροιντ που να κανει την βιντοκληση σωστα, αυτη ειναι η άποψη μου αν τη θες, μπορεί να κοστίζει πανω από σαράντα πχ 100 αλλα εφόσον το χρειάζεσαι? 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cameranek Δημοσ. 23 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2017 ^^το φβ και το μεσετζερ το έχει πηδήξει η Facebook . Εγώ χρησιμοποιώ της Microsoft την εφαρμογή για το φβ. Δεν χρειάζομαι να δώσω τσάμπα λεφτά γιατί όπως είπα την δουλειά μου την κάνω με το LINE. Απλά ήθελα να δω αν υπάρχει κάτι οικονομικό γύρω στα 40-50€. Σιγά μην δώσω παραπάνω για μόνο μια εφαρμογή που δεν μου είναι και απαραίτητη. Η βιντεοκλήση πάντως με το LINE είναι φοβερή. . Conjure βρήκα αυτό να δεις Messenger trick or glitch to activate video and call? http://appraisin.com/article/26625/messenger-trick-or-glitch-to-activate-video-and-call via @AppRaisinHQ 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haHa Δημοσ. 23 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2017 (επεξεργασμένο) Γεια σου βρε αρη με το μεγάλο... Παντελόνι Θέλω να κάνω βιντεοκλήση με το messenger και δεν μπορώ και γ' αυτό θέλω να πάρω και ένα φτηνό κινητό. Αλλά απάντηση δεν πήρα Δηλαδή το σούπερ καλό λειτουργικό δεν έχει ένα φτηνό κινητό σαν το 532 να δουλεύει; Πρέπει να ρίξεις χοντρά λεφτά; Δεν ξέρω και ρωτάω τους ειδικούς πόσο κάνει ένα φτηνό κινητό για το messenger. Θεωρω πως εισαι στο λαθος thread να ρωτας για android κινητο, αλλα αυτο το εχω δει σε φιλο και εκανε μια χαρα βιντεοκλησεις με fb messenger που θελεις (55€): http://www.skroutz.gr/s/9615498/TP-LINK-Neffos-Y5L.html Αλλα και το Lenovo A1000 που ποσταρες πιο πριν κανει για την δουλεια που θελεις και θα ετσι θα αποκτησεις προσβαση σε εφαρμογες που δεν υπαρχουν στο windows store (απο ebanking για να κανεις την δουλεια σου ως messenger που λες). Θρύλε αυτό πως το βλέπεις; http://www.kotsovolos.gr/site/mobile-phones-gps/mobile-phones/smartphones/171890-lenovo-a1000-dual-sim-white Σε πιο ακριβο, κοιτας σε κατι τετοιο απο 75€ : http://www.skroutz.gr/s/9654138/Leagoo-M5-16GB.html ή κοιτας κανα κινητο απο Κινα, οπου μπορεις να βρεις δυνατα κινητα με κατω απο 100€. Καλυτερα ομως να ρωτησεις στο αναλογο thread. ------------- Μαπα το καρπουζι οι εφαρμογες που πρωτεινε ο φιλος. Μια χαρα ειναι οι εφαρμογες, αλλα πιστευω πιο πολυ δυσαρεστηθηκες που βρεθηκε τελικως λυση και δεν ισχυε η ανακριβεια που εγραψες. Επεξ/σία 23 Αυγούστου 2017 από haHa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
crashnburn Δημοσ. 23 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2017 αφηστε ρε τον κοσμο να παιρνει windows phone ποσο debugging να αντεξουν μονοι τους η μια χουφτα προγραμματιστες που αφησε η ms στο λειτουργικο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cameranek Δημοσ. 23 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2017 Haha ευχαριστώ για την απάντηση, για το νέφος το σκέφτομαι και μάλλον αυτό θα πάρω. Crashburn έχω ήδη 12 Windows Phones Και είμαι στο insider preview από την αρχή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haHa Δημοσ. 23 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2017 Haha ευχαριστώ για την απάντηση, για το νέφος το σκέφτομαι και μάλλον αυτό θα πάρω. Btw, την εναλλακτικη να παρεις ενα tablet 7" φθηνο την εχεις σκεφτει; Το λεω γιατι μπορει να εχει και αλλες χρησεις εκτος απο το fb messenger που προοριζεις το κινητο. Ακομα και ενα amazon fire tablet με ~50 λιρες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cameranek Δημοσ. 23 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2017 Haha έχω ταμπλέτα 7" με win10 αλλά από την στιγμή που με το 640 κάνω την δουλειά μου και χωράει και στην τσέπη Και υπολογιστή ανοίγω μόνο για ταινία Ευχαριστώ πάντως που εσύ τουλάχιστον προσπαθείς να βοηθήσεις και όχι να γράφεις σεντόνια με ιστορίες για αρκούδες Η τελευταία φαστ πάει αρκετά καλά και την έχω περάσει στα περισσότερα κινητά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haHa Δημοσ. 23 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2017 Haha έχω ταμπλέτα 7" με win10 αλλά από την στιγμή που με το 640 κάνω την δουλειά μου και χωράει και στην τσέπη Και υπολογιστή ανοίγω μόνο για ταινία Ευχαριστώ πάντως που εσύ τουλάχιστον προσπαθείς να βοηθήσεις και όχι να γράφεις σεντόνια με ιστορίες για αρκούδες Η τελευταία φαστ πάει αρκετά καλά και την έχω περάσει στα περισσότερα κινητά Ειναι η δευτερη φορα που αναφερεις την εκφραση "ιστορίες για αρκούδες" (ισως επηρεαστηκες απο τα πολυπριζα των 500€; ) και με τετοιες εκφρασεις δεν ειναι αναμενομενο να θελει να σε βοηθησει καποιος. Κατανοητο οτι ετσι εμαθες να ζητας βοηθεια, αλλα δεν βοηθαει. Επισης, θεωρω οτι εισαι σε λαθος thread για να παρεις προτασεις για κινητο android. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cameranek Δημοσ. 23 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2017 Haha για ένα τρόλεϊ έλεγα που περνάει συνέχεια Τελικά είδες ότι βρήκαμε φτηνό κινητό με 55€ για το φβ Δεν με ενδιαφέρει κάτι άλλο, είμαι οκ με τα Windows Phones. Δεν είναι ωραία άμα γίνεται μια κουβέντα έτσι απλά και χωρίς άσκοπα σεντόνια ; Πάντως πιο καλά πάει η τελευταία φαστ από την 540 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aris 4 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2017 Haha για ένα τρόλεϊ έλεγα που περνάει συνέχεια Τελικά είδες ότι βρήκαμε φτηνό κινητό με 55€ για το φβ Δεν με ενδιαφέρει κάτι άλλο, είμαι οκ με τα Windows Phones. Δεν είναι ωραία άμα γίνεται μια κουβέντα έτσι απλά και χωρίς άσκοπα σεντόνια ; Πάντως πιο καλά πάει η τελευταία φαστ από την 540 "Κακός " είσαι οκ με τα Windows Mobile 10...Έπρεπε να μπεις στη...πρίζα να πάρεις μια κ καλή ακριβότερο των 40-50€ android (250-300 € πχ ) ,να κλειδώσεις το 640 μόνιμα στο συρτάρι. Κ μετά να γίνονταν τρια τα μεταφορικά μέσα ,εδω μέσα!!!! Εκανα κ στιχάκι Καλές συνομιλίες να έχεις. Ολα τα άλλα ,αν κ οταν πήξει το μυαλό τους , θα το καταλάβουν κ θα κατεβάσουνε τους...τρολλέδες απο τη παροχή . Το εφηβικό σύνδρομο ( της ανωριμότητας) που κουβαλάνε δυστυχώς πολλοί κ ψάχνουν συνέχεια να φαίνονται πιο καλοί κ έξυπνοι κ με πιο...μεγάλη κρίση δε βοηθά. Έγραψα κ εγώ κουβέρτα !!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cameranek Δημοσ. 23 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2017 Άρη αυτό ήτανε σεντονάκι Προσπαθώ να πάρω για την συλλογή μου το 950 αλλά ακόμα στα 200€ το δίνουν Ενώ τα άλλα τα σκοτώνουν Πάντως από την κουβέντα βγήκε ότι μπορείς να κάνεις δουλειά με κινητό 55€ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
g13333 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2017 Θεωρω πως εισαι στο λαθος thread να ρωτας για android κινητο, αλλα αυτο το εχω δει σε φιλο και εκανε μια χαρα βιντεοκλησεις με fb messenger που θελεις (55€): http://www.skroutz.gr/s/9615498/TP-LINK-Neffos-Y5L.html Αλλα και το Lenovo A1000 που ποσταρες πιο πριν κανει για την δουλεια που θελεις και θα ετσι θα αποκτησεις προσβαση σε εφαρμογες που δεν υπαρχουν στο windows store (απο ebanking για να κανεις την δουλεια σου ως messenger που λες). Σε πιο ακριβο, κοιτας σε κατι τετοιο απο 75€ : http://www.skroutz.gr/s/9654138/Leagoo-M5-16GB.html ή κοιτας κανα κινητο απο Κινα, οπου μπορεις να βρεις δυνατα κινητα με κατω απο 100€. Καλυτερα ομως να ρωτησεις στο αναλογο thread. ------------- Μια χαρα ειναι οι εφαρμογες, αλλα πιστευω πιο πολυ δυσαρεστηθηκες που βρεθηκε τελικως λυση και δεν ισχυε η ανακριβεια που εγραψες. Εισαι λαθος .Η εφαρμογή που εχω στο 640 είναι πολύ καλυτερη, Το γνωρίζεις αλλα δεν θελεις να το παραδεχτείς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos9553 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2017 Το οτι θα μιλουσαν για εφηβικη ανωριμότητα 2 μελη οπου.. O ενας άφηνε απροκαληπτα υπονοούμενα επιπεδου δημοτικου, για το αξιολογοτατο μελος haHA μεσω του και καλα αστεισμου χαχα..και οπου μιλαει για πολιτικη-πολυμπριζα και μπαλαντεζες σε θεματα των wm Και ο αλλος μιλαει συνεχεια για <<νινια>> και για μεγαλα και φουσκωμενα παντελονια...καθως και εχει αφησει αμεσο υπονοουμενο για την πνευματικη υποσταση αλλου μελους... Και το κριμα ειναι οτι ειναι ανθρωποι ανω των 35-40..(Μακαρι να κανω λαθος σε αυτο για προφανεις λογους...) Τι να πεις ομως...Πολυ Κριμα ρε παιδια γιατι αδικειτε τους εαυτους σας με αυτο τον τροπο... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haHa Δημοσ. 23 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2017 Εισαι λαθος .Η εφαρμογή που εχω στο 640 είναι πολύ καλυτερη, Το γνωρίζεις αλλα δεν θελεις να το παραδεχτείς. Βλεπω πως παλι δυσκολευεσαι να κατανοησεις τι ειπα. Δεν ειπα οτι η μια εφαρμογη ειναι καλυτερη απο την αλλη(αλλωστε μπαινουν υποκειμενικα κριτηρια σε αυτο), ειπα οτι οι εφαρμογες που παρεθεσα "ειναι μια χαρα". Οπως και να εχει, δεν ειναι το καταλληλο thread για να συζηταμε για android εφαρμογες. Εδω απο οτι φαινεται ειναι το καταλληλο θεμα για πολυπριζα των 500€, για να βγαινουν απωθημενα, για να προσπαθει καποιος να "αποδειξει" ωριμοτητα μεσω κατηγοριων προς αλλους για "εφηβικη ανωριμοτητα/πηξιμο μυαλου" κλπ. Περα απο το χαβαλε, εδω και κατι καπως σχετικο με τις εφαρμογες για streaming αγωνων/ταινιων: Windows 10’s app store may be the best place to stream Game of Thrones illegally (updated) Pirating apps are easily accessible from the Windows Store despite violating its policy Βασει της ανακοινωσης της MS, ισως αρχιζουν να φευγουν δυστυχως ή ευτυχως μερικες τετοιες εφαρμογες απο το store: “We take reports that there is intellectual property infringement or inappropriate content in our Store seriously and we will review this recent report to its fullest. In an effort to offer our customers quality content they can feel confident in, we continually work with our developers to ensure that they are in compliance with our Application Developer Agreement and our Store Policies.” 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cameranek Δημοσ. 23 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2017 Εχει μια ντουζινα wm Και δινει Αυστηρα μεχρι 40 ευρω για android...Κλαιωωωω Στο χωριο μου σε κατι τετοιους τους λεμε να μην ανοίγονται και πολυ... Α και ο θεος του πολεμου τι ζορια να τραβαει?? Μασαει?? Δεν μασαει.... Πως φαίνεται ο άνθρωπος ότι είναι "ώριμος" Είδες πως ο haha μου βρήκε κινητό με 55€ ; Νομίζω όλοι έχουν καταλάβει ποιος είσαι .... Κρίμα ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα