Προς το περιεχόμενο

Windows Phone- Γενική συζήτηση και απορίες

dimitris__

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Θρύλε αυτό πως το βλέπεις;

http://www.kotsovolos.gr/site/mobile-phones-gps/mobile-phones/smartphones/171890-lenovo-a1000-dual-sim-white

Σιγά μην δώσω παραπάνω :D

Το χω δουλεψει..ψιλοπαλευεται..αλλα για το fb και messenger δεν ξερω...επισης το κανανε χειροτερο το fb βαζοντας πιο κυκλικα εικονιδια να το πω.....τι το κανεις σα το ** της κοτας..

Εαν δουλευει μη το πειραζεις....ελαφρυνε το και αλλο ομως

Και για το fb και το mess φταινε οι ιδιες εφαρμογες που κολλανε στα κινητα! Το λενε και στα reviews!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 12,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Μια απλη εφαρμογή ζητησα το kodi μου ποσταρεις.

Που για να το δουλεψεις χρειαζεσαι μαθηματα πληροφορικης.

Το εχω δοκιμασει στον υπολογιστη και το βρηκα πολύ δυσχρηστο.

Μολις το κατεβασα και στο τηλεφωνο και ζηταει ένα σωρο δικαιώματα,

Με την μια εφαγε σουτ.

Δεν είναι ποιο απλη η εφαρμογή που υπαρχει στα windows που δεν ζηταει τιποτα ?

Σε πιο απλο, υπαρχει αυτο:

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.live.stream.tv

και αυτο:

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.barrydrillercom.android

Κατα τα αλλα, η πιο δημοφιλης εφαρμογη ειναι το Kodi που υπαρχει σε android, windows desktop κλπ, αλλα δεν υπαρχει σε windows phone.

Αν ψαξεις κι αλλο, θα βρεις και αλλες εφαρμογες, μιας και κλασσικα το play store προσφερει μεγαλυτερη ποικιλια εφαρμογων.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εφαρμογή για αυτό που ρωτησα δεν μου ειπες .

Το κανω vs με επιχειρηματα ομως δεν μιλαω γενικα και αοριστα.

Μη μου πεις παλι φταιει η συσκευη

Και όμως. Εκανα την ερωτηση και στο καταλληλο σημειο και εφαρμογή από το store δεν μου προτεινε κανενας.

Να σου πω τι ακριβως? Ωριστε, ο haha σε 2 λεπτακια κοιτα τι επιλογες σου εδωσε..Απλα απορώ γιατι ασχολείσαι με το  android αφου το ενα δεν σου αρεσει και το αλλο σου βρομάει?? Παρε εκει κανενα wm να βρεις την ησυχία σου..

Εδω ο αλλος εχει 5-6 wm συσκευες και κοιταει να παρει android με 40 ευρω και τρολαρει..Οτι θες διαβαζεις εδω μεσα...

Επεξ/σία από panos9553
  • Like 3

Εγώ ρωτάω τον μεγάλο ειδικό αν υπάρχει ένα φτηνό κινητό για το Facebook και το messenger γιατί δεν έχει το wm και δεν παίρνω απάντηση.

Α και τα Windows Phones που έχω είναι 12 :D

(μέχρι ώρας τουλάχιστον) :D

Και μέχρι να περάσει το τρόλεϊ να πω ότι η τελευταία φαστ πάει αρκετά καλά σε καθημερινή χρήση.

• Like 1

Εγώ ρωτάω τον μεγάλο ειδικό αν υπάρχει ένα φτηνό κινητό για το Facebook και το messenger γιατί δεν έχει το wm και δεν παίρνω απάντηση.

Α και τα Windows Phones που έχω είναι 12 :D

(μέχρι ώρας τουλάχιστον) :D

Και μέχρι να περάσει το τρόλεϊ να πω ότι η τελευταία φαστ πάει αρκετά καλά σε καθημερινή χρήση.

Να τα κάνεις 24 με υγεία και χαρά!!!

Κ αν δεν το πάει εως τελος του 2018 που λεν σε κάποια site το θεμα υποστήριξη η Microsoft ,επίσης να τα κάνεις 24 στο άλλο στρατόπεδο κ να παίζεις εκεί.

Ζόρι εγώ , εσύ ,ο θρύλος. ,ο g13333 κ πολλοί ακόμα δεν τραβάμε!!!:) Οσοι τραβούν,ας επανεξετάσουν το σκεπτικό τους κ τις επιλογές τους.

• Like 2

Εχει μια ντουζινα wm Και δινει Αυστηρα μεχρι 40 ευρω για android...Κλαιωωωω

Στο χωριο μου σε κατι τετοιους τους λεμε να μην ανοίγονται και πολυ... :-D  :-D  :-D

Α και ο θεος του πολεμου τι ζορια να τραβαει?? Μασαει?? Δεν μασαει.... B)  B)  B)

• Like 1

Γεια σου βρε αρη με το μεγάλο... Παντελόνι :D

Θέλω να κάνω βιντεοκλήση με το messenger και δεν μπορώ και γ' αυτό θέλω να πάρω και ένα φτηνό κινητό. Αλλά απάντηση δεν πήρα :D

Δηλαδή το σούπερ καλό λειτουργικό δεν έχει ένα φτηνό κινητό σαν το 532 να δουλεύει; Πρέπει να ρίξεις χοντρά λεφτά;

Δεν ξέρω και ρωτάω τους ειδικούς πόσο κάνει ένα φτηνό κινητό για το messenger.

• Like 2

Να σου πω τι ακριβως? Ωριστε, ο haha σε 2 λεπτακια κοιτα τι επιλογες σου εδωσε..Απλα απορώ γιατι ασχολείσαι με το  android αφου το ενα δεν σου αρεσει και το αλλο σου βρομάει?? Παρε εκει κανενα wm να βρεις την ησυχία σου..

Εδω ο αλλος εχει 5-6 wm συσκευες και κοιταει να παρει android με 40 ευρω και τρολαρει..Οτι θες διαβαζεις εδω μεσα...

Μαπα το καρπουζι οι εφαρμογες που πρωτεινε ο φιλος.

Απ ότι γνωρίζεις το 640 εχω εδώ και περιπου 2χρονια.

Γεια σου βρε αρη με το μεγάλο... Παντελόνι :D

Θέλω να κάνω βιντεοκλήση με το messenger και δεν μπορώ και γ' αυτό θέλω να πάρω και ένα φτηνό κινητό. Αλλά απάντηση δεν πήρα :D

Δηλαδή το σούπερ καλό λειτουργικό δεν έχει ένα φτηνό κινητό σαν το 532 να δουλεύει; Πρέπει να ρίξεις χοντρά λεφτά;

Δεν ξέρω και ρωτάω τους ειδικούς πόσο κάνει ένα φτηνό κινητό για το messenger.

Το 532.... Αστέρι!!! Το θεμα βεβαίως βίντεο κλήση ειναι απο μόνο του θέμα κ στα δύο λειτουργικά. Παλιά, στα προ smart phone είχαν αρκετά κινητά τέτοια δυνατότητα,μετά το πήραν πίσω κ μόνο στα ακριβά κάνεις κανονική κλήση βίντεο. Τα άλλα μόνο μέσω εφαρμογών. Εγώ άκρη εχω βρει μέσα απι το what's app. Ούτε καν απο Skype.

K όσο αφορά το θέμα δαπάνη τώρα, Το που θα σπρώξει κάνεις χρήματα (εαν υπάρχουν) ειναι θέμα του αποκλειστικά μόνο. Εχω για παράδειγμα πάρει πολύπριζο 500€ για το στέρεο. Για κινητό δεν θα έσκαγα το ποσό αυτό, Μέχρι το 1/2 του ποσού maximum. Το ενα σαν αγορά έμεινε,το άλλο πέφτει,σπάει,γίνεται παλιό σε απίστευτο ρυθμό.

Ελπίζω σα "δικηγόρος" να κάλυψα επιλογή των 40€ για μια κ μόνη ζητούμενη εφαρμογή ( messenger)

Άρη αυτό πες το στο τρόλεϊ :D

Εγώ πάντως για να κάνω βιντεοκλήση με Ταϊλάνδη που με ενδιαφέρει, χρησιμοποιώ το LINE , Viber και το Skype.

Το LINE είναι φοβερό πάντως.

• Like 2

Τι για δικηγορους πολυμπριζα και τρόλεϊ διαβαζω εδω μεσα...Ειστε απιστευτοι....Για τις καλοκαιρινες φωτιες και την πολιτικη εχουμε κατι ή να παω στο μπλα μπλα?

Άρη αυτό πες το στο τρόλεϊ :D

Εγώ πάντως για να κάνω βιντεοκλήση με Ταϊλάνδη που με ενδιαφέρει, χρησιμοποιώ το LINE , Viber και το Skype.

Το LINE είναι φοβερό πάντως.

Α...εξωτερικού σαφώς κλήση κανονική δεν θα ήταν συμφέρουσα!!! Καλά κάνεις τοτε κ κοιτας μόνο από ίντερνετ κλπ .

ΥΓ για να μην βαρεθείς κ φύγεις( πανο) από σχόλια βάζουμε τόσα "άσχετα " ,να έχεις υλικό!!!:)

• Like 1

Αρη γ' αυτό λέω αν υπάρχει ένα φτηνό κινητό μόνο για το messenger να πάρω. Αλλιώς λέω στις κοπέλες να κάνουμε βίντεο κλήση με το LINE που χρησιμοποιείται στην Ταϊλάνδη.

Θα πάω τον άλλο μήνα διακοπές πατάγια και προετοιμάζομε :D

Θα πάρω μαζί το 532 που είναι σκυλί, και το 640.

Και άμα βρω ένα android φτηνό για το messenger :D

Αρη γ' αυτό λέω αν υπάρχει ένα φτηνό κινητό μόνο για το messenger να πάρω. Αλλιώς λέω στις κοπέλες να κάνουμε βίντεο κλήση με το LINE που χρησιμοποιείται στην Ταϊλάνδη.

Θα πάω τον άλλο μήνα διακοπές πατάγια και προετοιμάζομε :D

Θα πάρω μαζί το 532 που είναι σκυλί, και το 640.

Και άμα βρω ένα android φτηνό για το messenger :D

Το 532 κ τα μάτια σου!!! Καλά να περάσεις!!! Κ στην επιστροφή θα βρεις να έχει κάνει ανακοίνωση η Microsoft για υποστήριξη εως 2025 :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...