eliasjuve Δημοσ. 15 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2017 Αν πας σε 10άρια δεν γυρίζεις πίσω μετά και το λέω εγώ με το 435. Καμία σχέση, πολύ ανώτερο το λειτουργικό. 4
olimpiakos 7 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2017 καλησπερα . εχω ενα θεματακι με το κινητο μου και θα ηθελα την βοηθεια σας. Ξαφνικα η μπαταρια αργει να φορτισει . εχω ξεφωτροθει εφαρμογες , σβησει αρχεια και εκανα επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων αλλα τιποτα . Αλλαξα 3 φορτιστες και δεν γινεται τιποτα. Το κινητο ειναι Motorola Moto G3(3rd gen) , υπαρχει καποια λυση ? ή αγορα νεου κινητου??? Ευχαριστω εκ των προτερων@!!!! Ή θύρα φόρτισης ή μπαταρία!(είσαι εκτός θέματος να ξέρεις!) 1
giorgos365 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2017 αν με τα 8.1 δεν εχεις καποια εφαρμογη που σου λειπει απλα μην κουνιεσαι Αυτο θα κανω, ευχαριστω Αν πας σε 10άρια δεν γυρίζεις πίσω μετά και το λέω εγώ με το 435. Καμία σχέση, πολύ ανώτερο το λειτουργικό. Να γιατι εχω μπερδευτει λιγακι... 1
haHa Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 Fitbit updates their Windows 10 app, also offer a message of hope to Windows Mobile users To πολυ θετικο ειναι η ατιολογηση και μακαρι ολο και περισσοτερες εταιρειες να ακολουθουσαν το παραδειγμα της Fitbit: These are my own thoughts and opinions on the matter. I can’t speak to any of Microsoft’s motivations or plans. Regarding Windows 10 Mobile, it comes down to a few factors. 1. Fitbit has always wanted to support our users, whatever their platforms of choice.2. People who use Windows 10, including on mobile devices, have supported Fitbit by buying our products and we intend to support them in return. As long as Windows users continue to purchase and use our products with the platform, it justifies the investment in developing on Windows. (This is where I want to again thank everyone for supporting us!).3. Building a UWP means that there is very little work needed to specifically support W10 Mobile, outside of what we do to support Windows 10 in general. This is a very complex topic, and I’d love to explain more in the future if possible. ---------------------------------- Βρε μανία με το νινί !!!!!! Εδω κολλάει το χάχα χάχα!!! Ξέρει ποιος! Ειναι πολυ ασχημο να αφηνεις υπονοουμενα για αλλο μελος με αυτο τον τροπο.. Τον ειδικο δεν τον εκανες αλλα πετας μπιχτουλες και ειρωνεύεσαι ατομα που ξερουν κατι παραπανω απο εσενα..Οπως την <<βλεπει>> ο καθε ενας λοιπον.. Αν ο panos9553 δεν εκανε αυτο το σχολιο, ισως να μην προσεχα τα υπονοουμενα. Κριμα που καποιοι γραφουν ετσι, αλλα αυτο ειναι το επιπεδο τους, τι να γινει. Στο παρελθον αλλωστε λογω κολληματων κλπ αλλοι ειχαν καταφυγει σε υβριστικους χαρακτηρισμους με αποτελεσμα να σβηστουν τα μηνυματα τους. Οπως μπορει ο καθενας. 1
aris 4 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 Με "λυπεί" το γεγονός οτι δρν υπήρχε πρόσβαση στο ίντερνετ να διαβάσετε νωρίτερα τα σχόλια...happy new year!!! 1
cameranek Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 Άρη και happy good year Πάντως πάει καλά η τελευταία έκδοση στάβλος και η τελευταία φαστ. 2
aris 4 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 Άρη και happy good year Πάντως πάει καλά η τελευταία έκδοση στάβλος και η τελευταία φαστ. Κ Pirelli etc. etc.!!! Περα από το χιούμορ μας. Τείνω να πιστέψω πως ο edge θα με κατατρέχει για καιρό.δεν έχω εντοπίσει άλλο σχετικά μεγάλο θέμα στο τηλέφωνο πέραν τούτο. Ισως να πω κ αυτό( αλλά λύνεται εύκολα) την αλλαγή φωτεινότητας κάτω από ήλιο κλπ .Ενώ το πάω στο 85-100% δεν δείχνει οπως πρέπει.Χρειάζεται να πάω σε ρύθμιση,να βάλω αυτόματο κ πάλι εκεί που θελω ( 85-100 ) . Τότε φτιάχνει κ πάει στο maximum. Αυτά
anamenos Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 Πάντως παιδιά το skype μετά από το τελευταίο update, χρειάζεται μόλις ένα δευτερόλεπτο να ανοίξει στο 950 XL και πλέον το έχω ως βασική εφαρμογή για τα sms. 1
dimitris21gr Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 Έχει κάνεις κάποιο από τα παρακάτω θέματα σε Lumia 640? Ο edge μετά από αρκετό browsing αρχίζει να σέρνεται και αν πάω να το κλείσω πατώντας παρατεταμένα το back παγώνει για λίγο το κινητό. Άμα πάω να βγάλω φωτογραφία, την πρώτη φορά που τραβάω κολλάει όλο το κινητό για μερικά sec. Από την δεύτερη και μετά όλα οκ. Το ίδιο και στο βίντεο. Στην πρώτη προσπάθεια δεν τραβάει τίποτα... Η εφαρμογή Αρχεία μου δείχνει ότι να ναι χωρητικότητες για την κάρτα μνήμης και το κινητό. 2
olimpiakos 7 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 Έχει κάνεις κάποιο από τα παρακάτω θέματα σε Lumia 640? Ο edge μετά από αρκετό browsing αρχίζει να σέρνεται και αν πάω να το κλείσω πατώντας παρατεταμένα το back παγώνει για λίγο το κινητό. Άμα πάω να βγάλω φωτογραφία, την πρώτη φορά που τραβάω κολλάει όλο το κινητό για μερικά sec. Από την δεύτερη και μετά όλα οκ. Το ίδιο και στο βίντεο. Στην πρώτη προσπάθεια δεν τραβάει τίποτα... Η εφαρμογή Αρχεία μου δείχνει ότι να ναι χωρητικότητες για την κάρτα μνήμης και το κινητό. το κόλλημα που κλείνεις τον edge ναι το χω,όταν βγάλω φωτο την πρώτη φορά ναι κολλάει το κουμπί, και η φωτό δεν εμφανίζεται κατευθείαν στο κουτακι κάτω δεξιά, για την χωρητικότητα δεν έχω κάποιο θέμα!
cameranek Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 Για τον edge για να μην έχετε πρόβλημα να κλείνουμε όλες τις καρτέλες πριν βγούμε. Εγώ αυτό κάνω και δεν σέρνετε. Αν ξεχάσω να κλείσω τις άλλες καρτέλες τότε αρχίζει να πάει αργά. Αν σου δείχνει χωρητικότητα τρελή τότε η κάρτα μνήμης έχει πρόβλημα. Αλλαγή κάρτας μνήμης και φορμάρισμα στο κινητό και πιστεύω θα στρώσει. Μια μνήμη μου είχε πρόβλημα στα κινητά που έχω, μόλις την άλλαξα όλα οκ. 1
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 Αυτό με τον edge το παθαίνω και εγώ σε 640xl και είναι ενοχλητικό, ωστόσο με τον monument browser βρήκα την υγειά μου. Κατά τα άλλα θεματάκια που είχαν προηγούμενα updates τα έλυσε το τωρινό, ειδικά σε αυτονομία μπαταρίας και απόκριση συσκευής η .540 είναι πολύ καλή. Άντε να λύσουν και τα θεματάκια του edge που είναι ο native browser του λειτουργικού και το λειτουργικό θα είναι χιλιόμετρα καλύτερο, από άποψη εξάλειψης μικροπροβλημάτων δηλαδή το wp πλέον θα είναι όπως πρέπει. Άργησε απίστευτα η ms να φέρει τα 10αρια στα ίσα τους σε κάποια πράγματα, έκανε γκάφες που της κόστισαν αλλά συνάμα κόστισαν αρνητικά και τους κατόχους windows phone, σε καμία περίπτωση δεν ξεχνιούνται αυτά αλλά μόνο θετικό είναι το ότι δεν το έχει παρατήσει το λειτουργικό και έστω και αυτές οι βελτιώσεις είναι μικρά αλλά καλά βήματα. 4
olimpiakos 7 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2017 https://www.windowscentral.com/9300mah-battery-lumia-950-xl-lasts-three-full-days-single-charge 1
teo20net Δημοσ. 20 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2017 Έχει κανένας πρόβλημα με τη σύνδεση Bluetooth συσκευών η μόνο σε εμένα συμβαίνει μετά την τελευταία αναβάθμιση;
aris 4 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2017 Έχει κανένας πρόβλημα με τη σύνδεση Bluetooth συσκευών η μόνο σε εμένα συμβαίνει μετά την τελευταία αναβάθμιση;Πρόσφατα (εχθές συγκεκριμένα) πέρασα φωτογραφίες στο κινητό της γυναίκας μου , κανονικά, κανένα θέμα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα