Προς το περιεχόμενο

Windows Phone- Γενική συζήτηση και απορίες

dimitris__

Προτεινόμενες αναρτήσεις

αν ειναι δυνατο αλλαξα την κλιμακα οθονης μεγαλωσα τα γραμματα και μου κανει ενημερωση ολες τις εφαρμογες που εχω ηδη εγκατεστημενες,τελικα η ms ειναι απλα για γελια,το messenger δεν ανοιγει παλι ομως

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αμα το κρατας στην μνημη ανοιγει ακαριαια. 

Δεν το έχω ανοιχτό στο backroung και επίσης δεν του επιτρέπω να τρέχει στο παρασκήνιο. 5 sec θέλει και σπανίως 6-7.

• Like 1

Δεν το έχω ανοιχτό στο backroung και επίσης δεν του επιτρέπω να τρέχει στο παρασκήνιο. 5 sec θέλει και σπανίως 6-7.

Σε απλό 640 πάντως που πέρασα προχθές την .540 από 8.1 για να έχει fb και messenger, σε 5-7 δευτερόλεπτα ανοίγουν και τα 2 μια χαρά. Επίσης τον προειδοποιησα τον φιλο οτι τωρα με τα 10 θα τρώει παραπάνω μπαταριά να το χει υπ οψην κ προς έκπληξη μου μου ειπε πως κρατάει παραπάνω με την ιδια χρήση! Απλα δεν το χει φορτωμένο εφαρμογές, μονο τον καιρό, ειδήσεις fb και messenger τα οποία τρέχουν μόνιμα στο παρασκήνιο και ανοιχτά τα δεδομένα όλη μέρα και βγάζει 1μηση μέρα άνετα.

• Like 1

Η μπαταρία κ η διάρκεια δεν με πολύ αγχώνει. Αν δεν υπήρχε η λύση των power banks ,σίγουρα.

Οσο αφορά τα γνωστά Facebook messenger....κάνω δουλειά απο edge.

Σεβασμό βεβαίως σε όσους θέλουν κατι παραπάνω κ φεύγουν από mobile 10 k πάνε απέναντι.

• Like 1

Το 435 μου κάνει κάτι κουλά όταν είμαι στον edge. Μαυρίζει η οθόνη και τρεμοπαίζει ο φωτισμός για 2-3 δευτερόλεπτα αλλά μετά φτιάχνει μόνο του. Σπάνια το παθαίνει βέβαια δεν είναι συχνό το πρόβλημα. Το έχει κανείς άλλος;

• Like 2

Το 435 μου κάνει κάτι κουλά όταν είμαι στον edge. Μαυρίζει η οθόνη και τρεμοπαίζει ο φωτισμός για 2-3 δευτερόλεπτα αλλά μετά φτιάχνει μόνο του. Σπάνια το παθαίνει βέβαια δεν είναι συχνό το πρόβλημα. Το έχει κανείς άλλος;

Στο πολύ κοντά του 435 το 532, πάει νεράκι ο edge,αλλά κ γενικά.

Στον edge του 550 μέτρια κατάσταση.

Φαίνεται είναι η Αχίλλειος πτέρνα τους...

Μπαίνω απο msn να δω ειδήσεις κ ξεκουράζει το μάτι μου!!!

• Like 2

Και στο 435 πάει καλά ο edge από ταχύτητα, δεν έχω παράπονο. Μόνο στο αγαπημένο μου "subway surfers" κάνει κολλήματα με τα 10άρια και το διέγραψα.

Το πρόβλημα που αναφέρω πιο πάνω γίνεται σπάνια και μόνο όταν κοιτάζω κάποιο site. Πουθενά αλλού δεν το έχω παρατηρήσει.

Αν και λογικά κάπου υπάρχει, αλλά επειδή είμαι από κινητό και δε μπορώ εύκολα να ψάξω, πως γυρνάω σε 8.1 από 10αρια?

Είχα βάλει με το κόλπο να φαίνεται το 925 μου ως 1520,αλλα έκανα hard reset και πρέπει να γύρισε στις δικές του ρυθμίσεις. Τώρα θέλω να το γυρίσω στα 8.1 πάλι, οπότε κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη :)

¨Οσο και να μου αρέσει το 640XL μου και τα WP σε λίγο καιρό που το κινητό κλείνει τα 2 χρόνια κτήσης του θα γίνει αλλαγή σε android. Τα κλεισίματα και προβλήματα σε εφαρμογές όπως κάμερα- messenger-edge που δεν φορτώνει σελίδες κλπ, το γεγονός οτι για να στείλω βίντεο πχ στο viber είναι θαύμα αν θα γίνει, το γεγονός οτι το κινητό αποφασίζει να μην μου στέλνει ειδοποιήσεις απο viber έτσι απλά, η ασυμβατότητα του edge με πολλές σελίδες και φυσικά η έλλειψη εφαρμογών και υποστήριξης τους με με έχει απογοητέυσει.

Θα πάρω κανένα τουμπανάκι απο κίνα(βλέπε xiaomi) και θα βρίζω το android μετά και θα αναπολώ τις στιγμές που το 640 ήταν το καλύτερο κινητό που είχα πάρει ποτέ.

Μέχρι εδώ καλά περάσαμε αλλά πλέον αφού η μαμά αποφάσισε να σκοτώσει το παιδί της δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο πια.

Ξεκίνησα αν θυμάμαι καλά το 2010 με το HTC Diamond με Windows Mobile και ενθουσιάστηκα με το πρώτο μου HTC Trophy 7 windows phone 7. Αποφάσισα να πορευθώ με windows συσκευές λόγω windows pc (συμβατότητα, κλπ). Δηλ είχα στο μυαλό μου ότι πάνω κάτω θα ήταν το ίδιο λειτουργικό. Δηλ είχα τη σκέψη του OneCore από τότε :-) !!! Επίσης ήταν το πιο σοβαρό και touch friendly OS. Έφτασα μέχρι το Lumia 950 το οποίο θα έχω μέχρι τέλη Αυγούστου ύστερα από 1,5 χρόνο τρικυμιώδους σχέσης... Πλέον παρήγγειλα το Ulefone Gemini Pro android μπλιαξ... Αλλά ρε Microsoft, τόσο που μας χρησιμοποίησες ως "πειραματόζωα" για τα WoA (windows on ARM) νισάφι. Ούτε αναβάθμιση θα πάρουνε οι συσκευές μας, τίποτα... Όλα από την αρχή. Εσύ καλά κάνεις. Αλλά μέχρι να αποδειχθείς αξιόπιστη, εις το επανιδείν. Από έναν fan.

• Like 4

Αν και λογικά κάπου υπάρχει, αλλά επειδή είμαι από κινητό και δε μπορώ εύκολα να ψάξω, πως γυρνάω σε 8.1 από 10αρια?

Είχα βάλει με το κόλπο να φαίνεται το 925 μου ως 1520,αλλα έκανα hard reset και πρέπει να γύρισε στις δικές του ρυθμίσεις. Τώρα θέλω να το γυρίσω στα 8.1 πάλι, οπότε κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη :)

Windows Device Recovery Tool στον υπολογιστη(το κατεβάζεις) εγκαθιστας, συνδέεις το κινητό, περιμένεις να το βρεις και προχωράς!
  • Like 2

Σκεφτομαι και ξανασκεφτομαι να περασω τα 10αρια,,,αλλα και παλι δεν θελω να μπω σε περιπετεις τη στιγμη που το 640 δουλευει απροβληματιστα απο το 2015, με περασμενες ενα σωρο εφαρμογες.,,,

• Like 1

Σκεφτομαι και ξανασκεφτομαι να περασω τα 10αρια,,,αλλα και παλι δεν θελω να μπω σε περιπετεις τη στιγμη που το 640 δουλευει απροβληματιστα απο το 2015, με περασμενες ενα σωρο εφαρμογες.,,,

Το τι θα παίξει ρόλο να πανε καλά ή όχι είναι όντως θέμα.

Κ το λέω βάσει όσων διαβάζω εδω τόσο καιρό.

Το πρώτο από τα δύο μου οικονομικά τηλέφωνα (532 & 550 ) ειχε τα 8.1 σαν αρχική. Ε...με το που βγήκανε τα 10 τα πέρασα άμεσα. Προβλήματα μικρά,έκανα hard reset. Απο τότε το τηλέφωνο βάζει τα γυαλιά σε πολλά βάσει παραπόνων άλλων ...Ενα θέμα έβγαζε το καημένο μετα απο καθε μηνιαία αναβάθμιση,μια κάθετη γραμμή κ ήθελε επανεκκίνηση. Δεύτερο hard reset k πάει κ αυτό!!!

Εν κατακλείδι good luck :):)

• Like 2

αν με τα 8.1 δεν εχεις καποια εφαρμογη που σου λειπει απλα μην κουνιεσαι

• Like 1

καλησπερα . εχω ενα θεματακι με το κινητο μου και θα ηθελα την βοηθεια σας. Ξαφνικα η μπαταρια αργει να φορτισει . εχω ξεφωτροθει εφαρμογες , σβησει αρχεια και εκανα επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων αλλα τιποτα . Αλλαξα 3 φορτιστες και δεν γινεται τιποτα. Το κινητο ειναι Motorola Moto G3(3rd gen) , υπαρχει καποια λυση ? ή αγορα νεου κινητου??? Ευχαριστω εκ των προτερων@!!!!

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...