Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 12,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

κάνε turn off αυτές που δεν τις χρησιμοποιείς ως live tile. Επίσης κάνε ένα turn off και πάλι On στο viber

θα συνεχισουν ομως να δοθλευοθν κανονικα ετσι?? αν για παραδειγμα κανω turn off στο sshazam και θελω να βρω ενα τραγουδι θα μπορω?

Δημοσ.

Παιδια, Lumia 800 7.8 kai ola comple. Συγχρονίζω επαφές απο WindowsLive και Facebook. Απο πάντα ετσι το έκανα χωρις να υπαρχει καποιο θεμα. Τωρα τελευταία τις "εικόνες" απο τις επαφες μου τις δειχνει σε πολυ χαλια ποιότητα (κατα την διάρκεια που με καλούν) ενω παντα μου τις έδειχνε πεντακάθαρες και σε πολυ καλη ανάλυση... Ξερετε τι φταιει...???

Δημοσ.

Έσκασε update σε HTC 8S, το εγκαθιστώ τώρα...

Λέτε να είναι το GDR3; Σας έχει έρθει σε άλλες συσκευές;

EDIT:

Ναι, η GDR3 είναι.

Δεν διακρίνω κάποια σημαντική αλλαγή στο smoothness του λειτουργικού, έχουν ενσωματωθεί όμως κάποιες παραπάνω ρυθμίσεις (λειτουργία οδήγησης, διευκόλυνση πρόσβασης), περισσότερες λεπτομέρειες στο μενού "χώρος αποθήκευσης" και -κυρίως- υπάρχει πλέον η δυνατότητα να κλείνεις ανοικτές εφαρμογές.

Αν έχει λυθεί και το bug με τα πολλαπλά entries αρχείων Μουσικής είμαστε άρχοντες.

Δημοσ.

καλησπέρα,θα αγοράσω ένα nokia lumia 920και θέλω αν μπορείτε να μου πείτε εφαρμογές να κατεβάσω και τι παίζει με τις εφαρμογές.μπορώ να κατεβάσω skype google chrome?ευχαριστώ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...