Προς το περιεχόμενο

Windows Phone- Γενική συζήτηση και απορίες

dimitris__

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Όσοι ξέρουν κατι παραπάνω μπράβο τους ,πιάνω κ εγώ κάτι από τις γνώσεις τους.

Αυτοί όμως που ξέρουν ας πούμε, αλλά σπάνε καρύδια με τα κολλήματα τους...Είναι άλλο θέμα.

Κ εχω πιάσει στον αέρα κάποια ειρωνεία προς άλλα ατομα που κ αυτά έχουν τις δίκες τους θέσεις, κ για αυτό μου βγαίνει κ λίγο παραπάνω βαρύ χιούμορ ίσως....

ΘΕΜΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΩΡΑ....

Η τελευταία αναβάθμιση της εφαρμογής έδωσε στο δικό μου μοντέλο πιο καλές λήψεις στα πλάνα με μέσο φωτισμό, μπαλκόνι με τέντα ή σκιερό καφέ π.χ. Με ή χωρίς hdr. Στις μέσα σε σπίτι ή βραδάκι δεν έχω απαιτήσεις.

Κ σε βίντεο που χρειάστηκα λίγο κ έχουνε γίνει αναφορές για θεματάκια δεν είχα προβλήματα , μέγιστος χρόνος εγγραφή 6 λεπτά βέβαια...

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Άρη την αναβάθμιση σε stable ή preview release την πήρες;;

Φίλε μου...

Ειμαι 483 , η 502 που βόσκει;;; είναι εκεί έξω όντως ή απο εβδομάδα; Οπως ειπα κ παρά πάνω αυτή την φορά έχω χάσει τεύχη!!! Κ πάντα μιλώ για stable έκδοση!:)

• Like 1

στο 640 στη νέα έκδοση ο edge μου φαίνεται έχει γίνει πιο σβέλτος και μέχρι στιγμής δεν αναβοσβήνει κανένα βίντεο στο youtube. ελπίζω να έφτιαξε μόνιμα γιατί με είχε κουράσει αυτό το πράγμα.

• Like 1

Με φάστ σε 950 xl, όλα τα apps updated, έχω ξεχάσει όλα τα προβλήματα. Καθόλου σκασίματα, όλα σφαίρα, πολύ καλή μπαταρία. Θα πεθάνει τουλάχιστον με το κεφάλι ψηλά! :)

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...