aris 4 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2017 Όσοι ξέρουν κατι παραπάνω μπράβο τους ,πιάνω κ εγώ κάτι από τις γνώσεις τους. Αυτοί όμως που ξέρουν ας πούμε, αλλά σπάνε καρύδια με τα κολλήματα τους...Είναι άλλο θέμα. Κ εχω πιάσει στον αέρα κάποια ειρωνεία προς άλλα ατομα που κ αυτά έχουν τις δίκες τους θέσεις, κ για αυτό μου βγαίνει κ λίγο παραπάνω βαρύ χιούμορ ίσως.... ΘΕΜΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΩΡΑ.... Η τελευταία αναβάθμιση της εφαρμογής έδωσε στο δικό μου μοντέλο πιο καλές λήψεις στα πλάνα με μέσο φωτισμό, μπαλκόνι με τέντα ή σκιερό καφέ π.χ. Με ή χωρίς hdr. Στις μέσα σε σπίτι ή βραδάκι δεν έχω απαιτήσεις. Κ σε βίντεο που χρειάστηκα λίγο κ έχουνε γίνει αναφορές για θεματάκια δεν είχα προβλήματα , μέγιστος χρόνος εγγραφή 6 λεπτά βέβαια... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cameranek Δημοσ. 6 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2017 Άρη γράψε στο πατάρι Πάντως η 502 πάει καλά και η φαστ το ίδιο. Νομίζω έχει λίγο καλλίτερη μπαταρία η φαστ. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
olimpiakos 7 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2017 Άρη την αναβάθμιση σε stable ή preview release την πήρες;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aris 4 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2017 Άρη την αναβάθμιση σε stable ή preview release την πήρες;; Φίλε μου...Ειμαι 483 , η 502 που βόσκει;;; είναι εκεί έξω όντως ή απο εβδομάδα; Οπως ειπα κ παρά πάνω αυτή την φορά έχω χάσει τεύχη!!! Κ πάντα μιλώ για stable έκδοση! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cameranek Δημοσ. 6 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2017 Η 502 θα βόσκει στο στάβλο σε 2-3 μέρες μάλλον. Αναμουνί και υπομουνί 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aris 4 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2017 Η 502 θα βόσκει στο στάβλο σε 2-3 μέρες μάλλον. Αναμουνί και υπομουνί Yes sir!!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cameranek Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 Κατεβαίνει νέα έκδοση. Πρέπει να είναι και σταθερή. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Retromaniac Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 540 σταβλος. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cameranek Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 Μόλις κατέβηκε 15063.540 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cameranek Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 Windows 10 Mobile (10.0.14393.1593) Κατεβαίνει και αυτό τώρα 38μβ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cameranek Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 14393.1593 κατέβηκε 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lazlow Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 στο 640 στη νέα έκδοση ο edge μου φαίνεται έχει γίνει πιο σβέλτος και μέχρι στιγμής δεν αναβοσβήνει κανένα βίντεο στο youtube. ελπίζω να έφτιαξε μόνιμα γιατί με είχε κουράσει αυτό το πράγμα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
olimpiakos 7 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 Κατέβασα το facebook και πάνε τα κλεισίματα νααααα!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cameranek Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 Θρύλε βάλε το φατσαμπούκι της μικρομαλακής 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Retromaniac Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 Με φάστ σε 950 xl, όλα τα apps updated, έχω ξεχάσει όλα τα προβλήματα. Καθόλου σκασίματα, όλα σφαίρα, πολύ καλή μπαταρία. Θα πεθάνει τουλάχιστον με το κεφάλι ψηλά! 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα