cameranek Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Αρη με το μεγάλο.... Παντελόνι Το νινί σέρνει καράβι, αλλά αν δεν βιάζεσαι.... Υπομουνί ΥΓ είδες δεν είπα αναμονή 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aris 4 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Αρη με το μεγάλο.... Παντελόνι Το νινί σέρνει καράβι, αλλά αν δεν βιάζεσαι.... Υπομουνί ΥΓ είδες δεν είπα αναμονή φαντάσου τώρα. Να την δίνουν την αναβάθμιση ανα μοντέλο για να είναι προσαρμοσμένη ακόμη περισσότερο !!! Ε... Εκεί να δεις νινάκι!!! Κ να πάει σα νεράκι!!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cameranek Δημοσ. 5 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2017 Άρη 48μβ αναβάθμιση είναι. Την κατέβασα σε 640 και 640χλ και σε 532 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aris 4 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2017 (επεξεργασμένο) Άρη 48μβ αναβάθμιση είναι. Την κατέβασα σε 640 και 640χλ και σε 532 Σε αυτή την φορά τα εχω μάλλον λίγο μπερδέψει. Η 502 νόμιζα οτι ηταν επίσημη, στάβλος που λεμε ,αλλά δεν ειναι Στις 8 του μηνα αν δεν κατάλαβα λάθος θα βγει . Επεξ/σία 5 Αυγούστου 2017 από aris 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
teo20net Δημοσ. 5 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2017 Εγώ εύχομαι να μην βγεί καθόλου. Αρκετά προβλήματα είχα με την προηγούμενη, τώρα είμαι μια χαρά. Δεν θέλουμε άλλη, αφήστε μας στην ησυχία μας! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cameranek Δημοσ. 5 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2017 Άρη κάνε τότε υπομουνί Θα δείξει η νεκροψία αν θα βγει νέα έκδοση σε 3 μέρες Τεο αν δεν θες νέα έκδοση, δήλωσε την σύνδεση ογκομετρική και θα σε ρωτάει αν θες να κατεβάσεις 48μβ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aris 4 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2017 Εγώ εύχομαι να μην βγεί καθόλου. Αρκετά προβλήματα είχα με την προηγούμενη, τώρα είμαι μια χαρά. Δεν θέλουμε άλλη, αφήστε μας στην ησυχία μας! Κ εγω το εχω πει ,αν είναι να έχει καθε μηνα επαφή με τα λιγα εκατομμύρια που κάνουμε χρήση με σταθερά updates κ καλά,έχει καλώς.Αν γίνεται για να μην νοιώθουμε ότι όλα τελειώνουν,τοτε κακός.Ασ αφήσουν την πιο σταθερή,τουλάχιστον κ μετά κανένα πρόβλημα,ζω κ έτσι 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Retromaniac Δημοσ. 5 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2017 φαντάσου τώρα. Να την δίνουν την αναβάθμιση ανα μοντέλο για να είναι προσαρμοσμένη ακόμη περισσότερο !!! Ε... Εκεί να δεις νινάκι!!! Κ να πάει σα νεράκι!!! Ανά μοντέλο είναι προσαρμοσμένη. Το ίδιο αρχείο κατεβαζουν όλοι αλλα μέσα υπάρχουν "κομμάτια" κώδικα προσαρμοσμενα για κάθε κινητό. Πάντως η insider σε μένα παίζει ΑΨΟΓΑ (πέρα από τα known bugs). Πολύ σταθερή, πολύ γρήγορη. Πραγματικά πολύ καλή. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aris 4 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2017 Ανά μοντέλο είναι προσαρμοσμένη. Το ίδιο αρχείο κατεβαζουν όλοι αλλα μέσα υπάρχουν "κομμάτια" κώδικα προσαρμοσμενα για κάθε κινητό. Πάντως η insider σε μένα παίζει ΑΨΟΓΑ (πέρα από τα known bugs). Πολύ σταθερή, πολύ γρήγορη. Πραγματικά πολύ καλή. Το περιμένω πως κ τι . Είχα καλομάθει με το 532 που είχα πέσει καλά κ δεν πρόλαβα μηνα κ κάτι επίσης να χαρώ το 550 που ήταν κ αυτό μια χαρά...κ μετά πάει ο edge ...μέτριος εως κακός μερικες στιγμές...Άλλοι ειχαν τα ιδια κ άλλα οπως λένε. Οσο για επί μέρους προσαρμογή ανά μοντέλο σε πιστεύω,άλλωστε γνώση έχεις στο θεμα περισσότερο απο εμένα! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cameranek Δημοσ. 6 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2017 Ανά μοντέλο είναι προσαρμοσμένη. Το ίδιο αρχείο κατεβαζουν όλοι αλλα μέσα υπάρχουν "κομμάτια" κώδικα προσαρμοσμενα για κάθε κινητό. Πάντως η insider σε μένα παίζει ΑΨΟΓΑ (πέρα από τα known bugs). Πολύ σταθερή, πολύ γρήγορη. Πραγματικά πολύ καλή. Συμφωνώ.Επειδή είμαι με ογκοχρέωση μου λέει ακριβώς πόσα mb θέλει να κατεβάσει. Στην φαστ Στο 640χλ 60,73μβ στο 650 47,25μβ 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos9553 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2017 Βρε μανία με το νινί !!!!!! Εδω κολλάει το χάχα χάχα!!! Ξέρει ποιος! Ειναι πολυ ασχημο να αφηνεις υπονοουμενα για αλλο μελος με αυτο τον τροπο.. φαντάσου τώρα. Να την δίνουν την αναβάθμιση ανα μοντέλο για να είναι προσαρμοσμένη ακόμη περισσότερο !!! Ε... Εκεί να δεις νινάκι!!! Κ να πάει σα νεράκι!!! Με καθε σεβασμο, Ειναι δυνατον σε Οποιοδηποτε λειτουργικο-Οποιαδηποτε συσκευη σε τουτο εδω τον κοσμο να δινεται update χωρις να ειναι προσαρμοσμενο στην εκαστοτε συσκευη? Απο την στιγμη που δεν γνωριζεις βασικοτατα πραγματα Ολο αυτο το διαστημα (το οποιο ειναι απολυτως λογικο για ολους μας διοτι καθε μερα κατι μαθαινουμε) Αλλα πως εχεις αποψη και τοσο καιρο πετας υπονοουμενα για αλλους οτι και καλα ειμαστε Haters και δεν ξερουμε τι λεμε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
teo20net Δημοσ. 6 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2017 On your marks... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aris 4 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2017 On your marks...Set !!!Τον ειδικό δεν τον έκανα ποτέ, βάση χρήσης λέω. Κάποια πράγματα τα σκέφτομαι οτι μπορεί να είναι έτσι ,αλλά αν δεν πάρω επιβεβαίωση από άτομο με περισσότερη πείρα -γνώση δεν βγάζω "χολή"... Χιούμορ κάνω σε πλαίσια αποδεκτά πιστεύω... Το κινητό ( κ όχι μόνο) αν μου ειχε κάνει την ζωή δύσκολη θα ειχε ήδη αποκτήσει τροχιά γύρω από την γη. Πόσο μάλλον να με βασανίζει κ εγώ να περιμένω τι άλλο θα πάθω. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
olimpiakos 7 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2017 Facebook και Messenger βελτιωθηκαν καθόλου (τουλάχιστον να μην κλείνουν όποτε θέλουν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos9553 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2017 Set !!! Τον ειδικό δεν τον έκανα ποτέ, βάση χρήσης λέω. Κάποια πράγματα τα σκέφτομαι οτι μπορεί να είναι έτσι ,αλλά αν δεν πάρω επιβεβαίωση από άτομο με περισσότερη πείρα -γνώση δεν βγάζω "χολή"... Χιούμορ κάνω σε πλαίσια αποδεκτά πιστεύω... Το κινητό ( κ όχι μόνο) αν μου ειχε κάνει την ζωή δύσκολη θα ειχε ήδη αποκτήσει τροχιά γύρω από την γη. Πόσο μάλλον να με βασανίζει κ εγώ να περιμένω τι άλλο θα πάθω. Τον ειδικο δεν τον εκανες αλλα πετας μπιχτουλες και ειρωνεύεσαι ατομα που ξερουν κατι παραπανω απο εσενα..Οπως την <<βλεπει>> ο καθε ενας λοιπον.. Facebook και Messenger βελτιωθηκαν καθόλου (τουλάχιστον να μην κλείνουν όποτε θέλουν Πως να βελτιωθουν αφου δεν εχουν παρει ουτε ενα update απο περσι? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα