cameranek Δημοσ. 3 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 2017 Ρετρό ο Άρης είναι σε στάβλο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
olimpiakos 7 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 2017 2) Επαναφορά δεν έκανα τελικά(ουτε πήρα αντίγραφα ασφαλείας...λοιπόν η εγκατάσταση δεν έκατσε καλα και δεν είναι δικό μου το τηλέφωνο. Κατι broken bookmarks(αυτα τα μικρα μικρα τετραγωνα στο desktop λειτουργούσαν, τώρα αν πατήσεις ανοιγει το bing search και βγαζει not found κάτι μαζι με αλαμπουρνέζικα στην διεύθυνση. Μετά το 1)facebook messenger και τo 2)ΝΕO facebook δεν εγκατασταθήκαν, τα πέρασα εγώ, και εμεινε και το παλιο version μέσα. -Αφησε κενά στο desktop(μετρό το λέτε ?) σαν τρύπες κάτι...δεν είναι συνεχόμενα. Ευτηχώς δεν έσβυσε επαφες φωτο και μαιλ. Πως παιρνω αντίγραφα ασφαλείας; Πηγα εκει που λες, αλλα δεν είδα καμια μπάρα να γεμίζει; πως θα καταλαβω οτι τελειωσε; Ισως να πάρω αντιγραφα ασφαλείας και να κάνω επαναφορά....ή να το φτιάξω με άλλο τρόπο. Τα broken bookmarks ίσως δεν σου δουλεύουν επειδή είναι ο edge σαν browser και όχι ο ie που ήταν πριν! Τα bookmarks είναι απτόν περιηγητη έτσι; Δηλαδή αν πας αγαπημένα θα τα βρεις εκει; Αν ναι τοτε είναι συγχρονισμένα! (μετά το reset θα τα βρεις) Φωτο μουσική και ότι άλλο είναι αποθηκευμένα στη μνήμη του κινητού ή σε κάρτα sd?? Τώρα το fb έχει θέματα, με την έννοια ότι σε πετάει έξω! Κρατα και το παλιό είναι καλύτερο! (Αν κάνεις επαναφορά νομίζω φέρνει και το fb το παλιό μαζι,έχω καιρό να κάνω και δε θυμάμαι!) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aris 4 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 2017 Ρετρο οπως ειπε κ ο" cameraman " ειμαι μόνιμος στο stable κ δεν το κουνάω από εδώ παρόλα τα θεματακια στον edge!!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 2017 2) Επαναφορά δεν έκανα τελικά(ουτε πήρα αντίγραφα ασφαλείας...λοιπόν η εγκατάσταση δεν έκατσε καλα και δεν είναι δικό μου το τηλέφωνο. Κατι broken bookmarks(αυτα τα μικρα μικρα τετραγωνα στο desktop λειτουργούσαν, τώρα αν πατήσεις ανοιγει το bing search και βγαζει not found κάτι μαζι με αλαμπουρνέζικα στην διεύθυνση. Μετά το 1)facebook messenger και τo 2)ΝΕO facebook δεν εγκατασταθήκαν, τα πέρασα εγώ, και εμεινε και το παλιο version μέσα. -Αφησε κενά στο desktop(μετρό το λέτε ?) σαν τρύπες κάτι...δεν είναι συνεχόμενα. Ευτηχώς δεν έσβυσε επαφες φωτο και μαιλ. Πως παιρνω αντίγραφα ασφαλείας; Πηγα εκει που λες, αλλα δεν είδα καμια μπάρα να γεμίζει; πως θα καταλαβω οτι τελειωσε; Ισως να πάρω αντιγραφα ασφαλείας και να κάνω επαναφορά....ή να το φτιάξω με άλλο τρόπο. Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας - περισσότερες επιλογές - άμεση δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zerg13 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 2017 επαναφορά εργοστασικών να κάνω; μετά απο αντίγραφα ασφαλείας; Τα broken bookmarks ίσως δεν σου δουλεύουν επειδή είναι ο edge σαν browser και όχι ο ie που ήταν πριν! Τα bookmarks είναι απτόν περιηγητη έτσι; Δηλαδή αν πας αγαπημένα θα τα βρεις εκει; Αν ναι τοτε είναι συγχρονισμένα! (μετά το reset θα τα βρεις) Φωτο μουσική και ότι άλλο είναι αποθηκευμένα στη μνήμη του κινητού ή σε κάρτα sd?? Τώρα το fb έχει θέματα, με την έννοια ότι σε πετάει έξω! Κρατα και το παλιό είναι καλύτερο! (Αν κάνεις επαναφορά νομίζω φέρνει και το fb το παλιό μαζι,έχω καιρό να κάνω και δε θυμάμαι!) Δεν θυμάμαι αν είναι sd ή όχι. παίζει ρόλο; δεν τραβιούνται όλα; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
olimpiakos 7 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 2017 Για τις φωτογραφιες υποτιθεται οτι τις ανεβαζεις ενεργοποιωντας καποιο κουμπι, στο onedrive.Απλα αν ειναι πολλες περνα τες καπου γιατι αλλιως θα αργησουν να ανεβουν! Εκτος και αν ειναι στην sd,απλα κανεις επαναφορα (απτις ρυθμισεις,συστημα, σχετικα, επαναφορα τηλεφωνου) θα σου πει να τικαρεις να φορμαρει και την sd, ΔΕΝ θα το τικαρεις και πατας συνεχεια, επειτα θα κανει restart και θα δειξει τα γραναζια! 3 bug/κολληματα που βρηκα στη fast που ειμαι.. Δεν ανοιγει το hotspot λεγοντας πως δεν υπαρχει συνδεση δεδομενων,ενω τα χω ανοιχτα! Δεν μπορω να ρυθμισω data plan για τα mb του internet και δεν μπορω να βαλω να περιοριστουν τα δεδομενα στο παρασκηνιο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
olimpiakos 7 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 2017 F*ck you greeklish Known Issues και δεν μαρεσουν!! Για fast ring 15237 https://blogs.windows.com/windowsexperience/2017/08/02/announcing-windows-10-insider-preview-build-16257-pc-build-15237-mobile/#MQ7zWZsuco3fRg27.97 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zerg13 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 2017 Πως να φορμαρει την sd? αφου οι φωτο υποτιθεται οτι οι φωτο ειναι στην sd. Υπαρχει τροπος να παρω back up και τα account? Email microsoft? Υπαρχει τροπος να φτιαξω τα bookmarks ή το metro χωρις επαναφορα; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cameranek Δημοσ. 3 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 2017 Θρύλε στην τελευταία φαστ που είμαι δουλεύω το χοτ σποτ κανονικά και έχω νετ στο λαπτοπ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
olimpiakos 7 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 2017 Πως να φορμαρει την sd? αφου οι φωτο υποτιθεται οτι οι φωτο ειναι στην sd. Υπαρχει τροπος να παρω back up και τα account? Email microsoft? Υπαρχει τροπος να φτιαξω τα bookmarks ή το metro χωρις επαναφορα; Αυτο σου λεω οταν θα κανει επαναφορα δεν θα τικαρει την επιλογη για φορμαρισμα Sd card! Δε σε πιανω πολυ καλα με το μετρο που λες, αλλα μηπως εννοεις οτι τα bookmarks βγαινουν μπροστα στην επιφανεια; Αν ναι, θα πας edge θα ανοιξεις τις σελιδες των αγαπημενων σου και θα πατησεις τις 3 τελιτσες (κοινως επιλογες) και θα κανεις Pin this page to Start ή καρφιτσωμα σελιδων στην εναρξη(καπως ετσι).. Backup το account για ποιο λογο; Για τα e-mail?? Τα e-mail ειναι ηδη μεσα στο account! Για το OneNote εαν εχει γραψει σημειωμα συγχρονιζεται αυτοματα(!) και οποτε μετα την επαναφορα τις σημειωσεις θα τις εχει παλι γιατι θα βαλει το λογαριασμο του και θα συγχρονισει..Λιγο πολυ τα περισσοτερα συγχρονουνται οποτε δεν εχεις αγχος! Ειπαμε bookmarks,επαφες,σημειωσεις,e-mail θα τα χει! Ειναι στο 'συννεφο' (cloud) αυτα! Δηλαδη ειναι στους servers της M$ και τα χει καθε φορα που θα τα χρειαστει! Ειδικα οι επαφες με εσωσαν που συγχρονιζονται! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cameranek Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Καλά πάει και η φαστ, αλλά και η 502 στάβλος Η μπαταρία είναι στα ίδια περίπου. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
teo20net Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Η νέα official έχει έρθει σε όλους; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aris 4 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Η νέα official έχει έρθει σε όλους;Ακόμη με κιάλια ψάχνω!!! Αν ειναι να κάνει καλό κ να φτιάξει αυτο που θέλω,χαλάλι τους!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cameranek Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Αν δεν έχετε πάρει την τελευταία επίσημη 502 τότε μπείτε πριβιού να την κατεβάσετε και ξαναβγείτε. Αλλιώς... Αναμουνί 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aris 4 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Αν δεν έχετε πάρει την τελευταία επίσημη 502 τότε μπείτε πριβιού να την κατεβάσετε και ξαναβγείτε. Αλλιώς... Αναμουνί Βρε μανία με το νινί !!!!!! Εδω κολλάει το χάχα χάχα!!! Ξέρει ποιος! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα