Προς το περιεχόμενο

Windows Phone- Γενική συζήτηση και απορίες

dimitris__

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπερα! Θελω να κανω αναβαθμιση windows10 σε lumia 640xl. Και επειδη δεν ειναι δικο μου, εχω φοβο. 1) πως βλεπω αν ο φιλος εχει καταχωρησει email? γιατι δεν ξερω τι εχει κανει.

2)γιατι χρειαζεται επαναφορα εργοστασιακων μετα την αναβαθμιση; Μηπως ειναι urban legent? γιατι τα λεγαν απο πολυ παλια αυτα.

3) πως παιρνω back up, και να μπορω να το καθαρισω ευκολα μετα απο τον υπολογιστη μου.

4) και ισως το πιο βασικο, μου εκανε 3ή 4 επανεκινησεις και εγκαταστασεις ενα λουμια 640 πριν 2 μηνες. Πως τα αποφευγω αυτα; Θελω γρηγορη εγκατασταση.

Επισης σκεφτομαι να μην κανω επαναφορα εργοστασιακων, δεν ειναι δικο μου και ειναι λιγο risky :)

1) Ρυθμίσεις - Λογαριασμοί - Λογαριασμοί ηλεκτρονικού ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και εφαρμογής. Μπορείς επίσης και από την εφαρμογή Store μόλις γίνει εκκίνηση να δεις κάτω αριστερά αν βγάζει κάποιο λογαριασμό.

2) Δεν έχω κάνει επαναφορά στο 535 αλλά στο 435 γιατί είχε φάει σκάλωμα μια εφαρμογή στις ειδοποιήσεις ( και τα δυο με τις τελευταίες επίσημες εκδόσεις και όχι insider ).

3) Ρυθμίσεις - Ενημέρωση και ασφάλεια - Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας ( το backup γίνεται στο onedrive )

4) Δεν γνωρίζω 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 12,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Το ειχα σκεφτει αλλα..υπαρχει ενα θεμα..Το 640 δεν προκειται να παρει την εκδοση της fast επισημα..Αρα θα αναγκαστω για καλωδια περασμα των 10 απο την αρχη κλπ...Οπου θα μου φαει μια μερα αυτο το πραγμα..Αρα μονο αν αναγκαστω θα παω σε fast..

Αν δεν σου παίξει καλά εννοείς; Αλλίως μπαίνεις fast και στην ουσία έχεις την επίσημη όταν βγει η τελευταία fast.

• Like 1

Αν δεν σου παίξει καλά εννοείς; Αλλίως μπαίνεις fast και στην ουσία έχεις την επίσημη όταν βγει η τελευταία fast.

Εσυ καλα τα λες Retro αλλα ποιος μου λεει αν θα κατσει καλα η fast στο 640 σε μελλοντικα Updates..γιατι δεν θα την παρει και επισημα κατα 99%..

Εχω καλα νεα ομως..η 502 παιδια θυμιζει την αξιοπρεπεστατη 1066..Τα Updates στην sd μια χαρα..δεν αναβοσβηνει το Βιντεο ...κομπλε γενικα ..μενει μοναχα να τσεκαρω τον edge..Α ρε MS τι μας κανεις.. :cry:  B)

Το changelog ποιο ειναι για τη fast που βγηκε;

Edit: Δε βρισκω update για κατεβασμα!!

Ακυρο μπερδευτηκα εχω περασει ηδη τη fast!

Απλα νομιζα πως βγηκε αλλη εκδοση!

κ εγω θέλω μια καλή επίσημη.

Η 502 είναι stable στάβλος σταθερή επίσημη κανονική. :D

Κάνε αναζήτηση για να την βρεις

Βγήκε και νέα φαστ 15237

• Like 1

Η 502 είναι stable στάβλος σταθερή επίσημη κανονική. :D

Κάνε αναζήτηση για να την βρεις

Βγήκε και νέα φαστ 15237

Άκρα του τάφου σιωπή!!! Τίποτα σε εμένα ακόμη κ τώρα,1.30 το πρωί...Αναμονή :)
  • Like 1

1) Ρυθμίσεις - Λογαριασμοί - Λογαριασμοί ηλεκτρονικού ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και εφαρμογής. Μπορείς επίσης και από την εφαρμογή Store μόλις γίνει εκκίνηση να δεις κάτω αριστερά αν βγάζει κάποιο λογαριασμό.

2) Δεν έχω κάνει επαναφορά στο 535 αλλά στο 435 γιατί είχε φάει σκάλωμα μια εφαρμογή στις ειδοποιήσεις ( και τα δυο με τις τελευταίες επίσημες εκδόσεις και όχι insider ).

3) Ρυθμίσεις - Ενημέρωση και ασφάλεια - Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας ( το backup γίνεται στο onedrive )

4) Δεν γνωρίζω 

2) Επαναφορά δεν έκανα τελικά(ουτε πήρα αντίγραφα ασφαλείας...λοιπόν η εγκατάσταση δεν έκατσε καλα και δεν είναι δικό μου το τηλέφωνο.

Κατι broken bookmarks(αυτα τα μικρα μικρα τετραγωνα στο desktop λειτουργούσαν, τώρα αν πατήσεις ανοιγει το bing search και βγαζει not found κάτι μαζι με αλαμπουρνέζικα στην διεύθυνση.

Μετά το 1)facebook messenger και τo 2)ΝΕO facebook δεν εγκατασταθήκαν, τα πέρασα εγώ, και εμεινε και το παλιο version μέσα.

-Αφησε κενά στο desktop(μετρό το λέτε ?) σαν τρύπες κάτι...δεν είναι συνεχόμενα.

Ευτηχώς δεν έσβυσε επαφες φωτο και μαιλ. Πως παιρνω αντίγραφα ασφαλείας; Πηγα εκει που λες, αλλα δεν είδα καμια μπάρα να γεμίζει; πως θα καταλαβω οτι τελειωσε;

Ισως να πάρω αντιγραφα ασφαλείας και να κάνω επαναφορά....ή να το φτιάξω με άλλο τρόπο.

Άκρα του τάφου σιωπή!!! Τίποτα σε εμένα ακόμη κ τώρα,1.30 το πρωί...Αναμονή :)

Εμένα ήρθε κανονικά. Τσέκαρε ότι είναι οκ τα insider settings, καμια φορά τρώει κόλημα και σου βγάζει ένα fix me...

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...