Retromaniac Δημοσ. 30 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2017 Σαν best practice για λιθιου, είναι οι φορτίσεις να γίνονται πριν το 30% και μέχρι το 80%. Έβλεπα μια έρευνα για το tesla και έλεγε ποσο πολύ αυξάνεται η διάρκεια των μπαταριών γιατί τα δημοσια quick charge μηχανήματα της είναι προγραμματισμένα να πηγαίνουν μόνο μέχρι το 80% . Και επειδή, σε αντίθεση με τα κινητά, δεν θες να ξεμείνεις από μπαταρία σε ηλεκτρικό αμάξι, τα φορτιζαν αρκετά πριν την πλήρη αποφόρτιση . Οι λιθιου δεν θέλουν πληρη φορτιση-αποφόρτιση. Ένα άλλο κόλπο για επιμήκυνση της διάρκειας, ειναι χαμηλές θερμοκρασίες. Δεν ξεχνάμε κινητό στο αμάξι και δεν το βάζουμε στον ήλιο. Για τον ίδιο λόγο καλύτερα χαμηλή ταχύτητα φόρτισης και πάνω σε κάποια πηγή αέρα. Εγώ το φορτίζω στον pc, και το ακουμπάω στην πάνω μεριά του που βγαίνει ο αέρας. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
g13333 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2017 Ολο το θεμα δημιουργειται λογο της γρηγορης φορτησης? Γιατι σε αυτά που δεν εχουν (640-650-550) δεν βλεπω να υπαρχει πρόβλημα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Retromaniac Δημοσ. 30 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2017 Ολο το θεμα δημιουργειται λογο της γρηγορης φορτησης? Γιατι σε αυτά που δεν εχουν (640-650-550) δεν βλεπω να υπαρχει πρόβλημα. Η γρήγορη φόρτιση έχει εξελιχθεί πάρα πολύ. Συνέχεια ελέγχεται η θερμοκρασία της μπαταρίας για να αλλάζει το μέρος της μπαταρίας που φορτίζεται ώστε να μην ανεβαίνει η θερμοκρασία της. Η ζημιά είναι πια πολύ μικρή. Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι δεν υπάρχει. Καλύτερα η αργή φόρτιση. Τώρα γιατί στο 640-650-550 είναι πιο καλά τα πράγματα, η εξήγηση μάλλον πρέπει να είναι αρκετά απλή. Ο snap 808 και 810, ζεσταίνονται σαν τρελοί (θερμαίνεται πολύ η μπαταρία), και επίσης ρουφάνε και μπαταρία σαν τρελοί. Δυστυχώς το liquid cooling δεν ήταν liquid cooling, αλλά ήταν ΣΑΝ liquid cooling όπως ομολόγησε μετά η microsoft. Λοιπόν έγινε κάτι απίστευτο με τζαμακι. Έβαλα ένα που είχα με λάθος προδιαγραφές (καλύπτει τον proximity) μέχρι να πάρω καινούργιο. Όπως ήταν αναμενόμενο, όταν επερνα τηλέφωνο η οθόνη σκοτεινιαζε. Μετά από μια μέρα πρόσεξα ότι δεν σκοτεινιαζει πια. Όσες δοκιμαστικες κλήσεις και να έκανα προς το σταθερό μου τίποτα! Είχα διαβάσει τέτοιες περιπτώσεις ότι μετά από restart κάνει calibration κτλ αλλα δεν μου είχε πετύχει ποτέ. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Retromaniac Δημοσ. 31 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2017 Παιδιά το store έχει γεμίσει με παιχνίδια από snes. Δεν χρειάζονται emulator γιατί είναι ενσωματωμενος σε κάθε παιχνίδι. Ψάξτε street fighter και από τα "επίσης είδαν" θα βρείτε και τα υπόλοιπα. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
anamenos Δημοσ. 31 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2017 Παιδιά το store έχει γεμίσει με παιχνίδια από snes. Δεν χρειάζονται emulator γιατί είναι ενσωματωμενος σε κάθε παιχνίδι. Ψάξτε street fighter και από τα "επίσης είδαν" θα βρείτε και τα υπόλοιπα. Thanks για την ενημέρωση Retro. Καλή αίσθηση και το να ξαναπαίρνεις στα χέρια σου, το 950XL ε; 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Retromaniac Δημοσ. 31 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2017 Δεν λες τίποτα φίλε! Το νιώθω και σαν καινούργιο τώρα που η μπαταρία κρατάει τόσο. Έχω μπει και στην fast που παραδόξως λόγο έλλειψης νέων δυνατοτητων είναι καλύτερη από την επίσημη. Μου είχε λείψει και η κάμερα! 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
g13333 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2017 Οπως εχω γραψει δουλευω και μια android συσκευή αυτό τον καιρο. Ε δεν συνηθίζεται με τιποτα. Αυτά τα ζωντανα πλακακια των windows και η πληροφορια που δινουν είναι το κατι άλλο. Μια παρατηρηση σχετικα με τη ram της νεας συσκευης. Ενώ τις πρωτες μερες ηταν διαθεσιμη από 850 ως 1.2 giga (μετα την εκαθαριση ) τωρα είναι από 430 ως 1giga(τα 200mb εξαφανιστηκαν) Εχω καμια 15αρια εφαρμογες εγκατεστημένες οι περισοτερες από αυτές για να κανω πραγματα που στα windows είναι αυτονόητα . Αν κανω τις εφαρμογες 50+ όπως στο 640 τι θα γινει?Δεν μπορω να πω ότι είμαι αισιόδοξος. Τα windows εχουν την ιδια συμεριφορα η 10 εφαρμογες εχεις η 110 αρκει να μην εχεις το χωρο αποθηκευσης στα ορια του. Είναι πολύ ανωτερο το λειτουργικο και οποιος εχει κανει την συγκριση και δεν το βλεπει κατι άλλο συμβαινει. Αν εξαιρέσεις την πληθωρα εφαρμογών που όμως ζητανε ένα σωρο δικαιώματα για να δουλεψουν και είναι και τιγκα στη διαφημηση τα windows δεν εχουν να ζηλεψουν τιποτα. 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
olimpiakos 7 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 G13333 επειδη εχω ταμπλετ με android αυτο που λες ισχυει!! Γινεται αυτο γιατι οι εφαρμογες εχουν υπηρεσιες που εκτελουνται στο παρασκηνιο ακομα και αν τις 'κλεισεις' απτο task switcher! Η μονη λυση ειναι root και greenify! (αν εχεις samsung μην το κανεις λογω το οτι θα γραψει ο knox νομιζω και θα βγεις εκτος εγγυησης!) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Retromaniac Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 Αυτές τι διαπιστώσεις τις είχα κάνει και εγώ. Τραγικά και τα notifications και τα icons, και η χρήση μνήμης και το file structure. Από τη άλλη βέβαια πληθώρα εφαρμογών που ήταν optimized και τρεχαν σφαίρα. Δυστυχώς το android είναι ένα χειρότερο λειτουργικό με πιο πολλές και καλογραμμενες εφαρμογές και το Windows mobile είναι από οποιαδήποτε άποψη σχεδόν ανώτερο αλλα με λιγότερες και πιο κακογραμμενες εφαρμογές (όσον αφορά ειδικά αυτές που γίνονται port) 10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AtSixes Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 Αυτές τι διαπιστώσεις τις είχα κάνει και εγώ. Τραγικά και τα notifications και τα icons, και η χρήση μνήμης και το file structure. Από τη άλλη βέβαια πληθώρα εφαρμογών που ήταν optimized και τρεχαν σφαίρα. Δυστυχώς το android είναι ένα χειρότερο λειτουργικό με πιο πολλές και καλογραμμενες εφαρμογές και το Windows mobile είναι από οποιαδήποτε άποψη σχεδόν ανώτερο αλλα με λιγότερες και πιο κακογραμμενες εφαρμογές (όσον αφορά ειδικά αυτές που γίνονται port) Αν μιλάς για τα 8.1 σε σύγκριση με το android εκείνης της περιόδου δεκτό, τα 10 δεν είναι με καμιά παναγία καλύτερα από το android στο στάδιο που είναι τώρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Retromaniac Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 Αν μιλάς για τα 8.1 σε σύγκριση με το android εκείνης της περιόδου δεκτό, τα 10 δεν είναι με καμιά παναγία καλύτερα από το android στο στάδιο που είναι τώρα. Μιλάω και για τότε και για τώρα και για μέχρι το android 6. Στο android 7 βάλανε καλύτερα notifications αλλά ακόμη δεν φτάνουν των 10, και επίσης αυτό που έχει το 7 και θα ήθελα είναι το split screen. Κατά τα άλλα από απόψη μνήμης/icons/file structure τα ίδια χάλιας όπως ήταν... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zerg13 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2017 Καλησπερα! Θελω να κανω αναβαθμιση windows10 σε lumia 640xl. Και επειδη δεν ειναι δικο μου, εχω φοβο. 1) πως βλεπω αν ο φιλος εχει καταχωρησει email? γιατι δεν ξερω τι εχει κανει. 2)γιατι χρειαζεται επαναφορα εργοστασιακων μετα την αναβαθμιση; Μηπως ειναι urban legent? γιατι τα λεγαν απο πολυ παλια αυτα. 3) πως παιρνω back up, και να μπορω να το καθαρισω ευκολα μετα απο τον υπολογιστη μου. 4) και ισως το πιο βασικο, μου εκανε 3ή 4 επανεκινησεις και εγκαταστασεις ενα λουμια 640 πριν 2 μηνες. Πως τα αποφευγω αυτα; Θελω γρηγορη εγκατασταση. Επισης σκεφτομαι να μην κανω επαναφορα εργοστασιακων, δεν ειναι δικο μου και ειναι λιγο risky Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos9553 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2017 Καλημερα..Βγηκε η 15.063.502...Περιμενω να δω αν διορθωθηκαν διαφορα προβληματακια..οπως το bug με το Update σην sd, αν εγινε ανθρωπινος ο edge που κολλαει συνεχεια..και αν σταματησε το αναβοσβηνει η οθονη σε καποια βιντεακια.. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Retromaniac Δημοσ. 2 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2017 Καλημερα..Βγηκε η 15.063.502...Περιμενω να δω αν διορθωθηκαν διαφορα προβληματακια..οπως το bug με το Update σην sd, αν εγινε ανθρωπινος ο edge που κολλαει συνεχεια..και αν σταματησε το αναβοσβηνει η οθονη σε καποια βιντεακια.. Πάνο, μπες φάστ.Έχουν διορθωθεί τα πάντα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos9553 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2017 Πάνο, μπες φάστ.Έχουν διορθωθεί τα πάντα. Το ειχα σκεφτει αλλα..υπαρχει ενα θεμα..Το 640 δεν προκειται να παρει την εκδοση της fast επισημα..Αρα θα αναγκαστω για καλωδια περασμα των 10 απο την αρχη κλπ...Οπου θα μου φαει μια μερα αυτο το πραγμα..Αρα μονο αν αναγκαστω θα παω σε fast.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα