olimpiakos 7 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2017 Βγήκε νέα φαστ 15235 Κατεβάζω τώρα 668 mb Να την περάσω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cameranek Δημοσ. 27 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2017 Θρύλε βάλε και πες μου πως πάει στο 640 Σε 650 δοκιμάζω φαστ Θα βάλω και σε ένα 640 μόλις πάω σε Wi-Fi , γιατί δεν έχω πολλά δεδομένα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Retromaniac Δημοσ. 27 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2017 Για 1η φορά προσθεσαν και κατι νεο στο mobile. Portrait mode στο continuum. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cameranek Δημοσ. 27 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2017 Φαίνεται να πάει καλά η φαστ στο 640 Έχει καλλίτερη μπαταρία νομίζω. Θα δω πόσο θα κρατήσει. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
olimpiakos 7 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2017 Κατεβαινει fast ring! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cameranek Δημοσ. 27 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2017 Κατεβαινει fast ring!Έλα πως πάει; όλα καλά; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
olimpiakos 7 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2017 Εχει κατεβει και θα την εγκαταστησω τωρα!! Περα απτην πλακα πιο stable θα γινει μου φαινεται η fast παρα release! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cameranek Δημοσ. 27 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2017 Θρύλε μόνο η μπαταρία έχει διαφορά νομίζω Κρατάει καλλίτερα στην φαστ, μέχρι τώρα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AtSixes Δημοσ. 28 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2017 Για 1η φορά προσθεσαν και κατι νεο στο mobile. Portrait mode στο continuum. Και πούλησαν το interface της κάμερας..... https://mspoweruser.com/nokia-snatch-back-iconic-lumia-camera-user-interface/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Retromaniac Δημοσ. 28 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2017 Και πούλησαν το interface της κάμερας..... https://mspoweruser.com/nokia-snatch-back-iconic-lumia-camera-user-interface/ Δυστυχώς... Άλλο ένα σημάδι ότι δεν πάνε για surface phone αλλά για risc tablets 2-1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
olimpiakos 7 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 (επεξεργασμένο) Εχει κανενας προβλημα με το Viber? Εκανα deactivate τον λογαριασμο, και τωρα ενω εχω κανονικα internet, μου λεει οτι there is no internet connection και ετσι μενω στο πρωτο βημα (στην ενεργοποιηση δηλαδη)... Μαλλον θα χρειαστει να περιμενω γιατι αποτι καταλαβαινω ειναι δικο τους προβλημα!; Edit: Κομπλε το ενεργοποιησα! Φαινεται ηταν δικο τους προβλημα! Επεξ/σία 29 Ιουλίου 2017 από olimpiakos 7 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Retromaniac Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 Αξίωσα σήμερα και πήρα καινούγια μπαταρία για το 950 xl. Τόσο καιρό την έβγαζα με το 735. Το Xiaomi Max το έχει καβατζώσει η γυναίκα. Επιτέλους έχω κινητό πάλι. Η προηγούμενη μπαταρία, εκτός από τα resets τελικά έγινε ακόμη μισή φορά σε μέγεθος αφού τις τελευταίες 2 εβδομάδες φούσκωσε.... 28 ευρώ την πήρα. Στο nokia center θέλανε 60 ευρώ!!!! 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
teo20net Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 Κι εγώ προχθές την άλλαξα. Δεν φούσκωσε αλλα έκανε κουλά όπως να την βγάζω το πρωί από φόρτιση όλο το βράδυ και σε 2 λεπτά να δείχνει 22%. Με την καινούρια όλα καλά. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
olimpiakos 7 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 Τεο σε ποιο κινητο αλλαξες μπαταρια; και ποσο καιρο την ειχες; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
teo20net Δημοσ. 30 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2017 Lumia 950. Νομίζω ένα χρόνο αν δεν κάνω λάθος αλλα κάνω σχετικά κακή χρήση είναι η αλήθεια. Αφήνω τη συσκευή να σβήσει από μπαταρία, η στο φορτιστή για παρα πολλές ώρες κλπ. Και πάλι ένας χρόνος είναι πολύ γρήγορα για αντικατάσταση άλλα... μικρό το κακό. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα